-
dilema ( operacija krajnika )
U zadnjih mjesec - mjesec ipo Ivo ima konstantnu upalu angina , koja ne prolazi sa antibioticima , a i angine su toliko povećane da se skoro dodiruju Inače , od rođenja ima problema s tim.
Odlučli smo da će mo ih vaditi , ali ne znamo gdje.
U privatnoj poliklinici ( 750 eur ) ili u bolnici.
Kad sam pitala u privatnoj p. koje su njihove prednosti , dr. mi je rekao
da imaju bipolarne škare ( ??? ) koje minimalno odljušte sluznicu , i da
nećemo viditi ni kap krvi. Također imaju suvremeniju anesteziju ,
tako da nije potrebno prethodno praviti nikake pretrage tipa vađenje krvi i slikanje pluća. Tvrde da je oporavak daleko brži nego kod operacije u bolnici.
Ide se doma odmah nakon zahvata , dok se u bolnici mora ostati 1-2 dana.
Sad , dosta njih mi kaže da su to samo puste priče i izvlačenje novaca ,da
je to sve isto .
Nisam pametna što učiniti . stvarno mi nije problem platiti ( kad ima za svakakve gluposti , ima i za zdravlje ) , ali pitam se da li je
to uistinu tako kao što mi govore ?
Ima li tko na forumu sa iskustvom vađenja krajnika kod privatnika ?
-
Nemam pojma kako kod vas ali vani je to kako opisujes kod vas kod privatnika. Ne vadi se krv i ne rade se nikakvi rengeni i ne dolazi se u bolnicu dan prije operacije nego na dan operacije tj jutro. Ono samo ti kazu da ni vodu ne smijeu poslije ponoci.
Nikad iskreno cula nisam za te skare. Oboje djece su mi imali tu operaciju. Annabel 4 godine i oporavila se ko od sale i fakat je sa zdravljom ma milion puta bolja.(kucam, da zlo ne cuje)
Noah sa 2 godine. Oporavak malo duzi jer je mladji ali ajde i to smo nekako prezivli. Tek ovu zimu cu moci vidjeti da li je utjecalo na njega jer je cjelu proslu bio bolestan.
Moji su vadili sva tri krajnika plus su Noah ugradjene ventilne cjevcice u usi.
Sretno i raspitaj se jos malo.
-
U sustini ja ne bi pala na tu pricu o biopolarnim skarama ali bi sigurno se mozda opredjelila na privatno zbog ne ostanka u bolnici.
Cuj a sta se desi ako operiras u privatnoj pa djete previse krvari da li onda ides u bolnicu ili ono se onda pobrinu o djetetu? Mi smo ostajali par sati u bolnici jer postoji mogucnos tog krvarenja.
-
naravno ,oni se brinu o djetetu u slučaju krvarenja
-
ja sam uvijek za privatno. kao što nataša kaže ako ništa neće dijete morat ostat u bolnici, a to je bar meni jako važno.
-
Ja se nisam odlucila za privatnu klinuku zbog mogucih komplikacija u opcoj anesteziji.
Na ORL klinici nije nam bas sve odgovaralo ali je uglavno visoka ocjena za organizaciju i operaciju.
-
koliko košta privatno vađenje krajnika?gdje ima u rijeci? i koliko se ostaje u bolnici,a koliko kod priv. ako se vadi treći krajnik?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma