Pokazuje rezultate 1 do 50 od 187

Tema: Anti-Mullerov hormon

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

danas sam vadila anti mullerov hormon u splitu na firulama u centralnom laboratoriju. nalazi su gotovi sutra. za 0 kn.
    kad sam došla na nuklearnu sa uputnicom gdje piše anti muller hormon sestre su mi se smijale i rekle da taj hormon ne postoji.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj bracka prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam vadila anti mullerov hormon u splitu na firulama u centralnom laboratoriju. nalazi su gotovi sutra. za 0 kn.
    kad sam došla na nuklearnu sa uputnicom gdje piše anti muller hormon sestre su mi se smijale i rekle da taj hormon ne postoji.
    Klasika

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj bracka prvotno napisa Vidi poruku
    stvarno rade ?? na firulama?
    ja vec imam uputnicu gin. mi dala kad nismo ni bile sigurne dali se radi na njoj pise ; Laboratorijska dijagnostika KLINICKI BILNICKI CENTAR SPLIT
    jel moze proc ta uputnica ili da idem po drugu gdje pise nuklearna firule?? plizz pomoc mozda sutra moram ici
    hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •