vanja ima obicaj kad god mu nesto smeta prvo traziti cicu pa onda kad ju odbije i pocne plakati krenem istrazivati sto mu drugo smeta. dosad me to njegovo plakanje dok jede nije narocito zabrinjavalo niti je bilo precesto - osim toga, kad bi jeo, dovoljno bi jeo.
no, zadnja dva tri dana je koma. place, trazi jesti, a kad mu dam, vuce znatno krace nego prije i vrlo se cesto razurla na cici. namjerno kazem razurla jer to vise nije plac negodovanja, nego bas bolno vikanje. jucer je bas bilo koma, nije se cijeli dan smirivao, uopce ne znam kako sam ga ista podojila jer je jeo dva gutljaja-plac-dva gutljaja-plac. naravno, odmah sam pomislila da je gladan i da nemam mlijeka. danas smo bili kod doktora jer je ujutro konacno pojeo kako treba tek da bi minutu poslije povratio cijeli obrok i ispalo je da je od 29.1. do danas dobio 300 grama, a i sve je ostalo na djetetu ok. pedijatrica kaze da se ne uzrujavam, da je on zdrava i normalna beba i da je normalno i da place, a moja me majka nagovara da mu dam dudu, sto ja ne zelim nikako. ipak, ne razumijem zasto place dok jede, ne kuzim sto mu smeta.
je li takav plac normalan? postoji li neko objasnjenje za to?