-
Igraonica na engleskom jeziku
Da li itko zna za nekakvu igraonicu u Zagrebu, a da se odvija na engleskom jeziku, za bebu od 1. godine? Hvala!
-
Mi smo upravo počeli ići u Pavla Hatza na Music Together (ako smijem navesti ime). Radi se o glazbenoj igraonici na engleskom, a čini se da će otvoriti i grupu za bebe. U našoj grupi ima zasad djece od 6 mjeseci do 3 godine. Roditelj/i pjevaju i plešu, a djeca se zabavljaju s njima, ovisno o dobi i djetetu.
Zasad nas je oduševilo.
-
NEšto sam čula o tome, hvala na pozitivnoj reakciji.
-
Music together je stvarno odličan, mi smo išli i opet ćemo, najtoplije preporučam! Ako te ipak zanima samo igraonica i engleski, bez glazbe, nedavno smo bili u igraonici u Ogrizovićevoj (na Trešnjevci) na rođendanu, pa sam doznala da oni preko tjedna funkcioniraju kao igraonica na engleskom i škola stranih jezika. Mislim da sam pročitala da je 2 sata 40 kn, prostor je zgodan i vlasnica je simpa, ali osobnih iskustava s programom nemam. Probaj potražiti po adresi, zaboravila sam ime igraonice.
-
aleksandra vidim da je zimski semestar počeo 9.1.....dakle treba se čekati proljetni za novi upis? i to samo 1x tjedno (dakle 950 kn je za mjesec dana ili??) i da----za vrtić ti popdne napišem btw....
-
vidim to traje 10 tjedana ali sve je puno....
-
To je cijena za ciklus od 10 radionica
-
da vidim...ali ne može se predbilježiti za sljedeći ciklus ----ovaj je pun....nisam se mogla registrirati jer mora se odabrati termin a ne može se nijedan izabrati jer ih nema slobodnih...kada stavim da me stavi na listu čekanja ni onda ne funkcionira...
-
predbilježili se nakon tel. kontakta! hvala cure...
-
Udruga "Dječji glazbeni svijet" nudi Kindermusik radionice glazbe i pokreta na kojima se također uči engleski. Radionice se odvijaju u
Zaprešiću i Zaboku. Možete pogledati na stranici www.djecjiglazbenisvijet.com
-
Ovaj vikend, 6. i 7. se održavaju besplatne Music Together demo- radionice, prijavite se ako još ima mjesta da vidite o čemu se radi, mi (i veliki i mali) smo oduševljeni!
-
Podizem! Zanimaju me igraonice 1-2tj. Ako ima nesto u N.Zagrebu u popodnevnim satima, moze i centar.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma