Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Igraonica na engleskom jeziku

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Igraonica na engleskom jeziku

Da li itko zna za nekakvu igraonicu u Zagrebu, a da se odvija na engleskom jeziku, za bebu od 1. godine? Hvala!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo upravo počeli ići u Pavla Hatza na Music Together (ako smijem navesti ime). Radi se o glazbenoj igraonici na engleskom, a čini se da će otvoriti i grupu za bebe. U našoj grupi ima zasad djece od 6 mjeseci do 3 godine. Roditelj/i pjevaju i plešu, a djeca se zabavljaju s njima, ovisno o dobi i djetetu.
    Zasad nas je oduševilo.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

NEšto sam čula o tome, hvala na pozitivnoj reakciji.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Music together je stvarno odličan, mi smo išli i opet ćemo, najtoplije preporučam! Ako te ipak zanima samo igraonica i engleski, bez glazbe, nedavno smo bili u igraonici u Ogrizovićevoj (na Trešnjevci) na rođendanu, pa sam doznala da oni preko tjedna funkcioniraju kao igraonica na engleskom i škola stranih jezika. Mislim da sam pročitala da je 2 sata 40 kn, prostor je zgodan i vlasnica je simpa, ali osobnih iskustava s programom nemam. Probaj potražiti po adresi, zaboravila sam ime igraonice.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

aleksandra vidim da je zimski semestar počeo 9.1.....dakle treba se čekati proljetni za novi upis? i to samo 1x tjedno (dakle 950 kn je za mjesec dana ili??) i da----za vrtić ti popdne napišem btw....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

vidim to traje 10 tjedana ali sve je puno....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To je cijena za ciklus od 10 radionica

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

da vidim...ali ne može se predbilježiti za sljedeći ciklus ----ovaj je pun....nisam se mogla registrirati jer mora se odabrati termin a ne može se nijedan izabrati jer ih nema slobodnih...kada stavim da me stavi na listu čekanja ni onda ne funkcionira...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

predbilježili se nakon tel. kontakta! hvala cure...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Udruga "Dječji glazbeni svijet" nudi Kindermusik radionice glazbe i pokreta na kojima se također uči engleski. Radionice se odvijaju u
    Zaprešiću i Zaboku. Možete pogledati na stranici www.djecjiglazbenisvijet.com

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ovaj vikend, 6. i 7. se održavaju besplatne Music Together demo- radionice, prijavite se ako još ima mjesta da vidite o čemu se radi, mi (i veliki i mali) smo oduševljeni!

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podizem! Zanimaju me igraonice 1-2tj. Ako ima nesto u N.Zagrebu u popodnevnim satima, moze i centar.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •