Results 1 to 6 of 6

Thread: power plate

Default power plate

prvo molim modeatoricu da premjesti temu di spada jer je ja nikako nisam mogla smjestiti a jasno mi je da ovo i nije neka ideja za kreativno druženje, a za sve one koji ovo pročitaju prije premještanja molim da samnom podijele svoja iskustva, isplati li se ići? da se razuimjemo, ne očekujem čudo ali nemam ni volje i vremena odvajati 1 sat za vježbanje, a očekujem da će mi se guza učvrsnuti i da ću ponovno moći nositi niske trapke i kratku majicu bez da mi ta kobasa strši van...dakle imam 57 kg, htjela bi imati 55 ali dobro raspoređenih...any ideas??iskustva??

i da, zanima me centar zdrave vibracije jer mi se čini najkompetentniji za vježbanje na toj spravi jer se bave isključivo s tim

hvalaaa

Iva M.'s Avatar

I mene ovo zanima. Jel išao netko, kakva su iskustva?

Idem ja vec 2. godinu 1x tjedno. Nikad nisam bila u boljoj formi. A najbolčje od svega je swtzo se tako dobro osjecam.

Ono sto je vazno nije toliko aparat (plate) nego tko vam je trener- ja radim s mojom fiziterapeuticom kod koje sam vec vise godina i jako dobro zna moje probleme pa mi i prilagodi program vjezbi.

U svakom slucaju savjetujem isprobajte.

Vivach's Avatar

mamaS, vidim u tvojem profilu da si iz Rijeke, možeš li napisati gdje treniraš na power plate-u?

I ja sam zainteresirana za takvu vrstu treninga pa bih voljela otići na neko provjereno mjesto jer mi se čini da ga u zadnje vrijeme u svoju ponudu uvrštavaju svi, pa čak i kozmetički saloni :shock:
    Da mi je samo znati tko se odlučuje na vježbanje uz nadzor kozmetičarke?

Ria's Avatar

3 cure iz mog ureda su išle...2 nisu postigle nikakav rezultat, 3. tvrdi da jest, ali ja ga iskreno ne vidim. I dalje je mlohavija od mene koja imam 20 kila više od mene i 2 puta tjedno idem na ples za puuuuuno manje para neg je ona dala za Power Plate.

Quote Originally Posted by Vivach
    mamaS, vidim u tvojem profilu da si iz Rijeke, možeš li napisati gdje treniraš na power plate-u?

I ja sam zainteresirana za takvu vrstu treninga pa bih voljela otići na neko provjereno mjesto jer mi se čini da ga u zadnje vrijeme u svoju ponudu uvrštavaju svi, pa čak i kozmetički saloni :shock:
    Da mi je samo znati tko se odlučuje na vježbanje uz nadzor kozmetičarke?
    Imas PP