Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Muška odijela po mjeri

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno Muška odijela po mjeri

Treba nam dobar krojač za muška odijela po mjeri pa molim preporuke, ako ih imate.

Hvala!

migoh avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

MM je za našu svadbu kupio u Martin Arbanasu gotovo.Vanserijske je građe tako da je njihova krojačica imala male korekcije na odijelu........super mu je bilo to što je mogao prije isprobati 101 da vidi što mu stoji

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moj JAKO zahtjevni muž dao je šivati u estare culto, odijelo famozno, krojač divan, cijena jako korektna..šivaona im je na trešnjevci, tamo negdje di je herucov outlet

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj marka99 prvotno napisa
    moj JAKO zahtjevni muž dao je šivati u estare culto, odijelo famozno, krojač divan, cijena jako korektna..šivaona im je na trešnjevci, tamo negdje di je herucov outlet
    Što to znači korektna, ako nije tajna?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ja sam znatiželjan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I moj si tamo daje šivati odjela jer u ništa standardno ne stane. Šivaona je u sklopu njihove tvornice, a krojač se zove majstor Ivo. Najbolje ga je nazvati i najaviti se tj. provjeriti kako stoji s vremenom. Kad MM ide tamo ja se uvalim i idem "listati" materijale za odjela jer im je izbor tako dobar da se u tome tak zguštam.

Cijene variraju ovisno o modelu i izboru materijala (nije jeftino, ali je cijena ok, a zvedba vrhunska.). Ako se dobro sjećam cijena za odijelo + dodatne hlače u tom materijalu koji MM odabrao je bila oko 2000-2500 kn. Ne sjećam se baš točno.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj TeFil prvotno napisa
    I moj si tamo daje šivati odjela jer u ništa standardno ne stane. Šivaona je u sklopu njihove tvornice, a krojač se zove majstor Ivo. Najbolje ga je nazvati i najaviti se tj. provjeriti kako stoji s vremenom. Kad MM ide tamo ja se uvalim i idem "listati" materijale za odjela jer im je izbor tako dobar da se u tome tak zguštam.

Cijene variraju ovisno o modelu i izboru materijala (nije jeftino, ali je cijena ok, a zvedba vrhunska.). Ako se dobro sjećam cijena za odijelo + dodatne hlače u tom materijalu koji MM odabrao je bila oko 2000-2500 kn. Ne sjećam se baš točno.
    Hm, bila sam uvjerena da je skuplje. Ipak, zvat ću i pitati. Hvala ti!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vjerojatno ima i skupljih. Ovisno o materijalu koji odabereš. I mi smo se iznenadili da nije cijena bila strašna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •