Eto što loš management napravi od dobre tvrtke.
Sorry Ovca, ja sam mislila da si ti tamo domaća pa da imaš neke info iz prve ruke ili da poznaš nekog tko radi tamo.
Jel netko možda pitao jel moguće da nakon uplate pošalju stolice nekom dostavnom službom?
Ma da sam bar domaća, ne bi onda propali![]()
Dakle, udobnost stolica je vrhunska, imaju neka skoro nevidljiva uleknuća za lijevi i desni guz - baš su super. No, stolice su relativno ješke, jbg to je dosta drva. što meni odgovara jer se djeca onda ne prevrću stoga. Imam neke slavonske slične i to mi je dobra stvar.
Ja se nadam da ćete biti zadovoljne, sad mi je već malo bed da se ne razočarate.
upravo sam razgovarala sa ženom, i ukoliko ste siguran kupac, sve se može s njima dogovoriti, tipa da dođete i vikendom u vrijeme koje vam odgovara.
postoji i mogućnost da platite i da vas stolice (ok, stolci) čekaju. a cijene se kreću od 80 do 130. hlapić je 100 kn. može se dogovoriti i za način plaćanja.
broj na kojem nekog uvijek ima je 051 876 356
Ja idem tamo u ponedjeljak ujutro.
Za sada dovozim 8-10 stolica, a mislim da još stane, pa ako nekoga zanima, nek mi se javi na pp.
8)
Ja ću angažirat jednog autprijevoznika pa ako ima još netko zainteresiran iz sSavonije možemo dijelit troškove.
Ja sam modele stolica vidjela na njihovoj stranici i tako ih odabrala, uplatit ću na ŽR i poslat kombi.
Spajalica našla si već stranicu, samo to je finalni proizvod.Originally Posted by ovca_i_janjad
Žena me telefonom navodila i govorila koje modele imaju.
Stvarno su jako susretljivi i sve se može dogovorit.
Veni, vidi,.... 8)
Bila sam jučer, vidjela, jedva se odlučila :shock: i nešto kupila.
Ako netko odluči ići tamo, neka mi se slobodno javi da mu detaljno objasnim gdje i kako, jer sam ja prvo našla zaključana vrata (ali to je samo uprava), pa sam bila u frci.
Inače, stolica ima barem 20 vrsta- kuhinjskih, barskih itd.
Praktično imaju većinu onih koje su na onim stranicama, jedino ih je malo teško prepoznati ovako nedovršene.
Problem koji se može desiti (pa tako i meni) je da nemaju debelu ploču na onom dijelu za sjedenje, već tanku, koja bi se trebala tapicirati. Tako sam morala odustati od predivne Tosce.
Evo vam nekih sličica, ali to je samo par modela, izbor je daleko veći. Ova tamno smeđa tapicirana kožom je rabljena i te prodaju po 100 kn, a koristili su ih u svojoj menzi, pa ako bi nekoga zanimalo.
Imaju stolova 80x80 po 450 kn, daske za meso (kojih 60x60) po 50 kn, Hlapićeve za 100 kn. Cijene se kreću od 100 do 170 kn. Ima i gotovih stolica ili po 1-2,3 komada i sl.
Moje čekaju farbanje i jastučiće. Jedva čekam :D
Inače, na kraju sam uzela ove rustikalne (zadnja slikica). jako se teško odlučiti
http://public.fotki.com/anna-y/prai/prai/
tebe sam cekala, dakle da i ja s MM krenem na put, a ja bih ipak toscu pa ako je i treba tapacirati. nego u koje doba si ti isla? mislim na doba dana. jer mi bi ili moglu u subotu ili popodne, ali koliko sam skuzila oni rade do 15 :/
Ti ih svakako nazovi i dogovori, pa tako i za stolice. Vjerojatno će ti moći pripremiti one koje hoćeš.
Kako sam morala odmah voziti, mogla sam samo birati od onih koje su bile tamo, a to je bilo bez masivnog sjedala, a to mi nije tako lijepo i kvalitetno.
Jako su ljubazni i mislim da će ti netko otvoriti i u subotu, ako se dogovorite.
![]()
dakle stolice nisu tapecirane?
jer ima jedna iz lounge asortimana koja mi se jako sviđa...trebaju mi dvije za hodnik...
Ima par komada po 1-nekoliko, koje su tapecirane. Možda da nazoveš pa pitaš za konkretni model.
da dobar savjet...bolje nazvati...to je cca 1 sat od zagreba?
Zavisi koliko brzo voziš 8)
Ja sam tamo putovala 1, 15 h, a natrag 45 min, jer sam dobrano kasnila po maloga u vrtić![]()
A bilo mi je žao da ga nisam mogla povesti, jer je jučer dan bio kao iz bajke: sunčano, cesta suha, snijeg svuda. Priroda je tamo predivna. Sad sam odmah ispitala kako doći do ovoga:
http://www.tz-vrbovsko.hr/kamacnik.html
Ljetos sam se spremala, pa nisam stigla, ali ove godine svakako moram tamo.
Znači, bilo bi super to obaviti kao obiteljski izlet![]()
anna puno hvala na info i super što si nam poslikala.....
ja sam zvala, imaju te barske koje mene zanimaju.....ove što se trebaju tapecirat koliko sam skužila oni ti daju sav materijal?
Sumnjam da daju platno. :/ Nemam pojma. To nisam niti pitala.
šteta za firmu......fakat
ovca_i_janjad hvala za informaciju.Nego kako se zovu (koja je šifra) ovih koje si ti kupila. Ti su mi najljepši, pa danas kad zovem, da znam pitati jel ih još ima? Tnx!
Ne znam šifru, mm je kupovao :/
U nekoliko navrata sam sjedila sada u njima, dojila, cure su sjedile. Jako sam zadovoljna iako nama zapravo baš i nisu trebale stolice, ali ovo je taaaako udobno.
Žap mi je što tražite tapecirane, ja ih ne mogu zamisliti /odnosno mogu zamisliti prolivenu juhu po njima/, pa nisam o njima razmišljala.
Meni je osobno daleko najljepša ona s punim drvenim naslonom, bez rešetkica, baš je stajliš.
Evo naopkon i ja naručila stolice koje mi Hp dostavlja (11stolica cca 400,00kn),naručila sam celine sa sjedištem od punog drveta, a barske Uno BST samo bez te rupe, nažalost celine barske nemaju.
Celine i tosca su im zadnje sa puno drvo sjedištem (samo ih treba sklopit).
BTW meni je tosca najljepša i dan prije nego sam vidjela post od ovce i janjadi sam gledala kućanice, Linet ima iste takve bijele stolice koje sui kukam mm-u da su prediivne al da pojma nemam da sam ikad vidjela takve negdje uživo...uglavnom i dalje ću biti nesretno zaljubljena jer se bojim održavanje te "mreže" koja bi trebala biti bijela u kuhinji..
![]()
Da i sada imam stolice s tapecirungom, živa katastrofa, pogotovo s malenima.
I na kraju Ovca hvala na informaciji!
kosjenka HP express te dodje 400 kn, ako sam dobro skuzila?
ja idalje zelim toscu i razmisljam kako da to najjednostavnije obavim![]()
stolice su super....zaista...i možemo ih obojati kako poželimo.....
Da za sve 400 kn.
Joj a bojanje...
Hoćete ih sami bojati ili negdje to onak profi polakirat il što već?
Tosce su zbilja najljepše, ali super su i ove s punim naslonom. Uzela sam ih jednoj curi i moja mama stalno kuka kaj nisam te uzela, jer su "vječne"- doista čvrste i kvalitetne.
Najbolje je da se vi koje ste iz Zg dogovorite za neki zajednički prijevoz- tako sam ja obavila sa još par cura, jer mislim da je druga solucija malo skuplja.
Super su vam i "Hlapićevke". Mali ih je odmah prihvatio, a već imam ideju da na jednu stanu dodam neke dodatke (da ne stružu po parketu), pa da ih koristim i kao tabure- samo ću sašiti jastuke 40x40 za njih.
Evo ih ovdje:
http://www.hlapic.net/trgovina/index...0dbd2dafda4ba2
![]()
E da, stric mi se i time bavi,, pa mi kaže da dolje mora ići temeljna boja, a onda gore npr, kao ja, bijela. A za Hlapićke ću samo nešto tipa Sadolin.
Sigurno netko oko vas ima neke ostatke (bar se ja uvijek tako snalazim)
mi ćemo sutra put Vrbovskog....
a ja idem naruciti tosce, sad kad vas vidim koliko vas giba put stolica idem odmah sebi rezervirati 6, pa cu i ja ovako s HP expressom.
kosjenka, kako si izorganizirala primopredaju?Originally Posted by Kosjenka
i meni su tosca prekokrasne!
kakav im je ovaj gornji zakošeni rub, djeluje mi nekako špicasto :?
i da, kako misliš da ih treba sklopiti? misliš da su totalno rasklopljene? ako je tako nema šanse, nema mi to tko spojiti :/
ja narucila 6 tosci, kazu da ce biti kod mene za tjedan dana, jer imaju veliku narudzbu, a kosjenka daj i mene prosvijetli za HP express. ja sd cekam da mi na mail posalju predracun da platim.
Kada ti jave da su sklopljene stolice zovete hp i date im nalog, kažu da je najbolje ujutro dati nalog bi oni došli tamo za radnog vremena tvornice.
Dostava je nakon 48h, i treba pazit da ne bude dostava u subotu, onda je skuplje.
U tvornici bi ih trebali malo omotat, gospođe su super susretljive i stvarno se sve možeš dogovorit s njima.
bok svima!
danas smo bili u Vrbovskom;
dijete je dobilo hlapića, mama i tata one stolice sa čvrstim naslonom, stvarno su kvalitetme i udobne.
mislimo ih pofarbati i za početak kupiti/sašiti jastučiće.
osim toga iskoristili smo priliku i svratili do Ravne Gore (12 km dalje) na sanjkanje :D
tamo je preeekrasno...svima preporučam, sat vremena od Zagreba, a raj na zemlji
puno hvala ovci na ovome![]()
Drago mi je da vam se sviđa, i stolice i šume :D
neke su stvarno zgodne. ako tko ide a bas bi rado do kraja popunio gepek, ja bih dvije tosca barske![]()
ivana ja sam ih naručila jer ih moraju sklopiti tako da to treba ranije nazvati i reći im...meni će imati to sljedeći tjedan..isto sam naručila dvije tosce barske..![]()
Moje najdraže je u Vrbovskom, moje djetiinjstvo, moji pokojni baka i dida.
Svako ljeto sam bila tamo.
Dan danas mi je draže biti u Vrbovskom po ljeti nego u Rijeci na moru.
Toplo vam ga preporučam i kupite što više stolica ili ostalog.
Jako je žalosno što se dogodilo s tvornicom. Tamo je radilo jako puno ljudi koje znam.
Sada se sve gasi. "Privatizirano" je devedestih i ovo je rezultat.
Ako putujete samo autocestom, odvojite malo vremena pa skrenite i posjetite Vrbovsko. Pogoto ljeti kada je toplo i sunčano. Ima puno toga za ponuditi.
Ima lijepo izletište Kamačnik, šetnicu od dva-tri kilometra uz pritok Kupe. Najljepši pogled iz "Kućice" (restoran, odmarališe kojem ne znam pravo ime) na moje najdraže, brežuljkasto.
Preko zime se može uživati u sanjkanju, iako je dosta hladno.
Ljeti se može se ići na Kupu, loviti ribe, kupati se ili roštiljati...
http://www.vrbovsko.hr/
http://www.tz-vrbovsko.hr/
E da , i odite po one stolice![]()