Pokazuje rezultate 1 do 50 od 454

Tema: Sisavci stariji od 3 godine

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cura doji tek godinu dana i uz mjesec dana temperature, bakterijski mastitis i otvorenu ranu na prsima 2 mjeseca u mojoj glavi nije bilo druge opcije.
    Imam veliku cicoljupku i mislim da nećemo ni skoro prestati, sve mi nekako "smrdi" i ta famozna treća godina

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

evo mi dostigle i prestigle i 3 i po godine. ne da se malena...

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno 4 +

Citiraj hellou prvotno napisa Vidi poruku
    evo mi dostigle i prestigle i 3 i po godine. ne da se malena...
    nitko se ne javlja na ovu temu...

a evo mi prešle i pune 4 godine uspješnog dojenja!!

da mi je ovo netko rekao dok sam bila trudna, da će ona sisati toliko dugo - rekla bih mu/joj da je totalno lud! ali eto, mala se ne da...

- samo ću napomenuti da je mala sisavica primljena kao najmlađa u grupu za intelektualno nadarenu djecu, i na još par aktivnosti koje inače više odgovaraju školarcima nego predškolskoj djeci - eto, čisto za malu informaciju onim mamama koje se pitaju ima li smisla mučiti se i toliko dugo dojiti...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj hellou prvotno napisa Vidi poruku
    nitko se ne javlja na ovu temu...

a evo mi prešle i pune 4 godine uspješnog dojenja!!

da mi je ovo netko rekao dok sam bila trudna, da će ona sisati toliko dugo - rekla bih mu/joj da je totalno lud! ali eto, mala se ne da...

- samo ću napomenuti da je mala sisavica primljena kao najmlađa u grupu za intelektualno nadarenu djecu, i na još par aktivnosti koje inače više odgovaraju školarcima nego predškolskoj djeci - eto, čisto za malu informaciju onim mamama koje se pitaju ima li smisla mučiti se i toliko dugo dojiti...
    Ja mislim da za inteligenciju nije bitno samo dojenje već i neki drugi razvojni elementi, inače bi ona osmogodišnjakinja iz filmića koju mama još doji, imala veći IQ od Hawkinsa, Jobsa i ostalih genijalaca zajedno

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Sigurno je da su važni i ostali elementi, ali dojenje je također jako važno za optimizaciju razvoja nečijeg mozga - to je dokazana činjenica, a ne nešto za prepucavanje s time.

po omalovažavajućem tonu tvog pisanja, dijana, mislim da nisi pobornica "produženog" dojenja, tj. normalno dugog dojenja humanoidnih sisavaca koje im je potrebno za njihov optimalan razvoj, ali u ovom modernom društvu to je nažalost ukinuta praksa... možda i smisleno ukinuta, radi "zatupljivanja" generacija ljudi... vidiš, ta ideja mi je upravo pala na pamet - da je duže dojenje ljudi proglašeno "neprimjernim" upravo da oni ostanu/postanu što bolje i što je gluplje moguće ovce.... hmmmmm.... nešto za razmisliti...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •