Postano: sri ruj 03, 2008 2:51 pm Naslov: 40 mjeseci!

--------------------------------------------------------------------------------

Ej, žene, upravo sam shvatila da moj Božo već ima 3ipol i još uvijek smo tu! Sad je već mene pomalo sram priznat na javnom mjestu (od rodbine i prijatelja do raznih "stručnjaka") da Božo još uvijek ne želi ostavit cicu, a ja nemam srca da mu je uzmem. Samo ak me maltretira prebacivanjem iz položaja1-99 i skakanjem po meni kažem, molim te prestani se gnijezditi, to me smeta. Ako hoćeš cicat, molim te se smiri i primi se za cicu inače ti je neću dati. I on se smiri. Kad razgovaramo o ostavljanju cice , kažem ja : "Dobro Božidare, ja mislim da je sad vrijeme da ti prestaneš cicati moju cicu. (Od 13 mjeseci imamo samo jednu-Desnu. Lijeva je s Božinih 13mj potpuno presušila)Ti si sad već veliki, nisi više beba. Ne nosiš pelene, ideš u vrtić.. (on se smije ko lud...Inače ak ga hoćeš naljutiti i uvrijediti samo mu reci da je mala beba) Evo, znaš li ti ijedno dijete u vrtiću, pa čak i one manje od tebe koji još kakaju u pelene, koje još cica maminu cicu? "A-Aaa!" Odmahuje Božo glavom. "Camo ja mama joć cicam" "Eto vidiš..." "A-AAA!" Znać mama, ja cam ti CKOJO UVIJEK veliki. Camo joć malo cicam. Camo ujutjo. A cad molim te mi daj malo cice! Camo muvicu!"