-
oj! evo nas opet ! sve ispočetka!
drage moje, puno vas čitamo i veselimo se s vama svaki put!
odlučili smo našem malenom smješuljku dati seku ili brata! i evo, u petak idemo ponovno na razgovor u centar...btw kak smo preselili, pormijenili smo i centar tak da smo i mi njima novi, a i oni nama
nadamo se ugodnom razgovoru i pozitivnim ljudima...
ne znam kolko se ovaj razgovor bude razlikovao od onog prvog, al eto, moramo ga obaviti...da budunam došli doma -- i to sam sigurna, jer oni još nisu vidjeli naš novi stan...no, to me ne brine...psihologica je spomenula da traba vidjeti kako ide i socijalizacija djeteta u obitelji(?) jer da i to trebaju zabilježiti...mi smo spremni na sve takve obrade...to je mačji kašalj u odnosu na ovo što slijedi kad obradu prođemo...no, to smo odlučili i znamo kak to izgleda...
malo me je iubacilo iz takta kad sam zvala u kumičićevu i razgovarala s gđom Jadrankom, jer mi je rekla da moram znati da sad ne bude išlo baš lako?! uvijek me takve zloguke ptice nanerviraju - ne kužim čemu to služi - uostalom nitko od pot.posvojitelja ne očekuje dobiti dijete za tri tjedna, svi su svjesni da taj proces traje i da se moraš i sam angažirati...palo mi je na pamet jel to rekla i onoj obitelji koja je čudna mi čuda, uspjela posvojiti čak četvero djece! a ja sam se usudila poželjeti drugo! dakle, totalno bez veze komentar! nije me obeshrabrio ni u snu! i svog sina smo čekati skoro dve i pol godine jer on je bio baš naš i mi smo baš njegovi roditelji...eto, istim mislima isčekujemo i naše drugo dijete! svima puno sreće i veselja s malenim čovcima i čovicama
ps moram podijeliti s vama: prije cca dva tjedna bijah trudna! onak, zapraf, normalno trudna - home made...čudo...iako se trudnoća nije održala, ja sada znam da ipak "funkcioniram" i na tom polju..pa sad, kak bu - bu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma