Stranica 16 od 63 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza hvala na zagrljaju, puno mi znače te stvari. Jučer sam čitala malo stare pdf-ove i između ostalog i onaj kad su tvoji dečkići rođeni i to me tako podsjetilo na moju priču, zato znam da me razumiješ i točno znaš kako mi je.
    Mandy istina je uz toliko podrške i dobrih vibrica mora uspjeti .

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi imaš pp.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure fala na savjetima , odlučila sam se za kombinaciju antibiotika + prirodni pripravci (jogurti, čajevi, brusnica). Mislila sam da ću ovaj put ići samo na prirodne pripravke (jer mrzim tablete ), ali za njih treba puno duže vremena, a ja bih htjela da mi bris bude čist do sredine 4. mjeseca kada moram na pregled kod MPO dr radi dogovora za novi postupak. Ali odlučila sam prirodne pripravke koristiti nekoliko mjeseci radi preventive, pa mi valjda više neće trebati vražje tablete

osijek thnx, vidjela pp, odgovorila
    mandy prekrasno za ročkas i baš mi je to divno kako curke zapitkuju kako su došle na svijet, kako je to izgledalo . Lijepo ga proslavite i uživajte u tim divnim trenucima
    roza kako špirina guza, jel se povlači osip?
    tamagoči razmišljala sam o homeopatiji, ali to opet treba ići negdje po preporuci. Idem nešto slično, po preporuci prijateljice na radionice koje se bave unaprjeđenjem kvalitete života (koristeći metode samopomoći, pozitivni stav, koncepte zdravog života)... A budemo vidjeli... Šaljem ti pusu u bušicu

trudničice moje i drage trudilice sve vas ljubim

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi vibriran iz petnih zila da ti sta prije prode ta bestija...
    roza kako je nasa mala mazica? jel mu prolazi osip? izljubi ga puuunooo od tete s foruma.
    visnja08 slusa li max? bas je prekrasan,onako cili cupav i sladak.
    bzara draga trudnice, kako si? choco kako si ti, kako napreduje tvoja bebica?
    crtica nema te. samo se nadam da si dobro...

ja sam vam dobro, evo 7 tjedana smo. uff jos da je izgurat do 12 tjedna. nemam mucnine, i sve je ok. pritisak tu i tamo osjeti i kao neko peckanje, ali sve u svemo sam ok. uglavnom sam u lezecem polozaju. sukrvica se nije vise vracala ( sretno joj bilo,al dalje od nas svih )
    svima nas trudnicama i trudilicama puuunnno poljubaca iz suncane dalmacije (bar je danas bila)

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo mene,kod mame i tate smo vec 15 dana,odmaramo,malo setamo,ruzno je vrijeme pa i ne mozemo da iskoristimo bas...ali dobro je.Malac uziva, u
    centru je paznje,pa sreci nema kraja.
    Ja sam 14+4,osjecam se relativno dobro,ponekad me hvata panika jer mi puls bas poludi,bude preko 95...ali sve u svemu,dobro sam.Sanjam neke gluposti,ali sam se vec navikla na to...sta cu.
    24.3.imam kontrolu...jos to da prezivim,pa da odahnem malo.
    roza,ljubac za najsladju bebicu!kako se snalazis,jesi se opustila malo?
    tibi,prije 5-6 godina sam i ja vukla te bestije,moja tadasnja dr me skoro godinu i pol maltretirala...naravno sve sam privatno placala,a nalazi uvijek losi,sa tim i nada da krenemo u pokusaj je padala u vodu....onda mi je pukao film i otisla sam sa nalazima kod ujaka,koji je u takodjer ginekolog,on mi prepisao tablete,pila 15 dana i nalazi kao suza!!!!!Hocu da kazem,ja doktorima ne vjerujem...uvijek treba potraziti i drugo,trece misljenje,pa bile i bakterije u pitanju!
    bambus,raduje me da si dobro i da nema sukrvice!ja sam sinoc sanjala kako krvarim i jurim,kao,po utrice,pa ne mogu da ih nadjem...pa muka ziva!
    bzara,super da se dobro osjecas...samo tako!
    mandy,tamagoci,a72 i ostale cure,pozdrav iz ove uspavane,planinske idile

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje pa di ste sve nestale?
    bambus baš mi je drago da ti je dobro i da nemaš mučnine. Izgurat ćeš ti do 12 tjedana pa 24 pa 36 i onda lagano odbrojavamo do poroda. Lijepo ti nama odmaraj i uživaj, čitaj neke lijepe knjige (po mogućnosti ljubiće) i uživaj u tim predivnim trenucima. Isto vrijedi i za bzaru
    bzara nadam se da viroza odlazi i da ti je puuuno bolje. Čuvaj se draga
    choco vibram da sve bude super 24.3. ~~~~~~~~~~~~ Čuvaj se draga i uživaj kod svojih. Hvala ti na preporuci, ali nemam ti trenutno što ići po drugo mišljenje jer bris cerviksa je prvo pokazao jednu bakteriju pa smo je liječili jednim antibiotikom i kad smo ponovili bris nema više te bakterije, ali došla nova. Sad mi je dala drugi antibiotik i kolega mi kaže da je taj izvrstan za urinoinfekcije jer kolega često ima probleme sa time i probao sve antibiotike dok nije dobio ovaj koji i ja sada pijem. Osim toga koristim sve one prirodne terapije pa se nadam da će slijedeći bris biti uredan....
    roza kako ste nam ti i Špiro? Je li nestao osip? Jeste se ti i TM uspjeli što naspavati?
    mandy kako je prošao ročkas od tvoje cure? Jesi pekla neke fine kolače?
    višnja draga kako maksić? Jesi nam ti dobro?
    osijek za skorašnji uspješan postupak ~~~~~~~~~~~~~

drage moje trudničice i trudilice sve vas ljubim

antea1

Početno

Pozdrav svima,evo da podjelim s vama svoju priču jer mi je danas jako teško a i želim popričat s nekim tko je nažalost prošao taj gubitak jer imam osjećaj da me nitko ne razumije.31.08 prošle godine u 25 tjednu trudnoće su otkrivene malformacije na mom sinu,šok,nevjerica,tjedan dana se nisam ustala iz kreveta do onog trena kad su me pozvali u bolnicu na razgovor,predložen abortus al na kraju nije napravljen jer sam se ja nećkala,i tako sam sa spoznajom da će mi beba umrijet ili u meni ili odmah nakon poroda ostala u bolnici,nadala se do kraja nekom čudu,moj maleni se nije dao,izdržao je čak do 41 tjedna trudnoće i 16.12 odlučio da je vrijeme da pođe,rodila sam ga prirodnim putem,čula njegov plač kad se rodio,poljubila ga,zagrlila i oprostila se s njim,nakon dva sata su mi došli reć da me napustio...
    Prvih 20 dana od poroda sam stalno plakala,trovala se tabletama za smirenje i onda odlučila da je dosta tog,zaposlila se dva mjeseca nakon poroda,počela živjet kao normalan život al sad kad je od tog prošlo 3 mjeseca meni je grozno,tupa sam,nemam osjećaja,energije,živaca,drugu djecu ne mogu ni pogledat i mrzim se zbog toga,kad mi netko reče da radi na bebi neki čudan osjećaj me preplavi,želim svog sina natrag il želim k njemu,mislim da ludim,ne znam što da radim dalje?!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo da i ovdje kažem, ja idem u postupak u 5. mjesecu i da me nije stid sada bih skakala tu oko svog stola na poslu od sreće.
    19.04. idem po protokol i lijekove i u 5. krećemo u ICSI akciju.
    Trudnice, trudilice, mame i sve ostale grlim vas i ljubimsve.
    I pusa Špirinoj guzi da prođe.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej cure, evo i mene! žive!
    viroza me sklepala i to pošteno, ali sam svejedno uživala svaki trenutak u svom slavlju! bilo je odlično, puna kuća meni dragih ljudi, predivnog cvijeća sam dobila, poklona, papali smo odličnu hranu, najeli se torte i sa stilom sam ušla u novo desetljeće...

osijek, super za postupak! jedva čekam da nam javiš plusić!!!! a znam da će to biti odmah!
    Tibi, od srca se nadam da će ovaj ATB sve riješiti, i da ćeš uskoro i ti u trudničke vode!
    pesica ti je divna, prava mala maza, jel da?
    Choco, samo uživaj, odmaraj, i javi nam obavezno kako je bilo na kontroli! (meni je 23.3., točno na Zarin dan)
    bambus, draga moja, ne da ćeš ti dočekati 12.tjedan, već 40.tjedan! samo hrabro dan po dan, i eto nas do kraja! mislim na tebe i molim se za tebe svaki dan!
    mandy, sretan rođendan tvojoj curici, ribica mala ha? osjećajan znak!
    nadam se da ga lijepo slavite!
    Roza, kako Špirekova guza? od srca se nadam da ste sada već sve riješili!
    tamagoči, mi smo se za svaku bebu odlučili za ime, praktički dok još nije bila ni napravljena! i za ovu ribicu imamo ime, i jedva čekam da saznam spol da joj/mu se mogu obratiti imenom! MM je uvjeren da je curica, a ja da je dečko!
    prekrasno mi je to da vodiš dnevnik trudnoće! prelijepo! kako će tvoja dječica uživati kad budu starija pa budu mogli to čitati!
    Višnja, kako Maxić?

svima šaljem veeeeelike puse!
    čuvajte mi se!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarice oprosti molim te, ja skroz zaboravila - sretan ti rođendan draga i sve najljepše od srca ti želim kiss-kiss

ljubim vas sve drage moje

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice, drago mi je da je bilo lijepo na rođendanu, počinje nova godina, i ova če biti najsretnija do sad
    Osijek prekrasne vijesti :D

Cure moje, šaljem vam ogromnu pusu svima...mi se mučimo još sa ovim osipom, to je sad više kao rane na guzi, ma užasno izgleda i jadnička muči, a ništa što su nam dali pedijatri ne pomaže. Držimo ga golog, kupamo nakon svakog piškenja i kakenja...ali strašno mi je gledat kako ga to jadnička mući. Nismo baš naspavani, al to je sad skroz manje važno, dala bi sve da mi nađu neku kremu ili način kako da to rješimo jer ja više nemam pojma što bi uradila, nema što nismo provali

Ljubim vas sve, nadam se popodne imat malo više energije pa detaljnije pročitat što se sve događa.
    Choco i Bzarice vibrice za pregled

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala vam cure na lijepim željama!

Rozice, joj jadan Špirek! pa valjda će proći taj grozan osip! mišek mali!
    avatar ti je divan, tvoj sinčić je jedno tako divno malo biće, čovjek bi ga samo ljubio i mazio! jedva čekam da ga vidim uživo!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bzara i ja isto zaboravila sretan rođendan i želim ti sve ono što si i sama želiš da ti se ispuni .

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Roza- ako su sad nastale rane ne prati više vodom nego nakon prematanja obrisati mokrom krpom,ne maramicama i politi obilno fiziološkom otopinom. Posušiti gazom.Probajte nabaviti STOMAHESIVE PASTU.(utrlja se pasta,ne samo napackati debeli sloj)To je pasta koja se inače stavlja oko stoma(abdominalnih npr) da štite kožu od nagrizanja. Ne znam da li ide na recept,ali pretpostavljam da je tako.(ja imam na odjelu pa ne znam).Izuzetno je gusta,gušća od svega do sad navedenog. Obučeš pelenu.
    Slijedeće prematanje-MORAŠ OPRATI POSTOJEĆI SLOJ PASTE-dakle krpa i voda(jer se opet tu skuplja stolica i urin pa da ne bi došlo do infekta ako su rane) te opet ispereš fiziološkom oooobilno i posušiš gazom te naneseš i urljaš novi sloj paste.
    Bitno je i po noći ponavljati postupak i ne ostavljati dijete cijelu noć u istoj peleni.(ako koristiš platnene sad ih makni i koristi jednokratne da povećaš shoću područja).
    Ako su zaista rane ne guzi trebat će oko 10-14 dana ovakvog tretmana da prođe guza. Što češće prematati-npr ne duže od 2h biti u peleni.(niti po noći duže od 3h).

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sandra hvala ti, ovo mi zvuči kao dobro rješenje, odmah idemo kupit sve ovo, al svejedno budem do pedijatrice popodne da mi da zeleno svijetlo...
    Ma motamo mi njega svako 2 sata več 3 tjedna, nije bio duže od 3 sata u peleni, jest možda 1-2 puta po noći, al max 4 sata jer ga onda budimo na hranjenje. Moguče da je problem u vodi...Hvala

Bzarice, osijek i sve ostale drage moje cure

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara SRETAN TI JUBILARAC
    osijek super za postupak, jedva čekam da kreneš ( mogu zamisliti kako je tek tebi)
    naš ročkas je super prošao, to je bilo za mamu i frendice, malo torte,malo alkohola ), cura će imati party sa ekipom u subotu
    tibi jeste li se ti i osijek našle na kavici ?
    Špireku pusica na guzu
    kod nas sunce sja i baš je diiiivno

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mandy ja i tibi se sve lijepo izdogovarale za kavicu, a na kraju ja imala druge obaveze kolege s posla otkazali svoj dolazak u zg tako da me vozač čekao pa nije imalo smisla da mu kažem da me čeka dok ja i tibi pijuckamo kavicu. Tako da čemo to obaviti u 4. mj. kad dođem ili u 5. onda ću biti tamo dok sam u postupku. Bit ću purgerka jedno 8 dana. Nek se Zagrebčanke ne naljute .
    I da pazi mene ja odgovaram na pitanja koja su postavljena Tibi.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek i mandy, hvala na čestitikama drage moje!

cure moj trbuščić se počeo polako vidjeti! (možda i zato što sam svašta fino klopala za vikend )
    ovih dana ću se slikati pa vam stavim slikice da me vidite! tako mi je čudno da me doktor od svih dana naručio na smrtni dan moje Zarice! možda će mi biti lakše kad budemo išli na groblje poslije pregleda! ma znam da neće, uvijek je teško bez obzira koliko vremena prošlo...
    danas sam sastavila naša kolica koja stoje rastavljena u kutiji od početka 2007. godine! i dalje kad ih vidim nakon toliko vremena su mi najljepša! vozala sam ih po stanu i nakon dugo vremena nikakv loš predosjećaj nisam imala već takvu nekakvu sigurnost da će ovaj puta biti sve u redu, i da ćemo u jesen jednog malog/malu kreštavicu voziti u njima!

svima šaljem veeeelike puse!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj antea1 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima,evo da podjelim s vama svoju priču jer mi je danas jako teško a i želim popričat s nekim tko je nažalost prošao taj gubitak jer imam osjećaj da me nitko ne razumije.31.08 prošle godine u 25 tjednu trudnoće su otkrivene malformacije na mom sinu,šok,nevjerica,tjedan dana se nisam ustala iz kreveta do onog trena kad su me pozvali u bolnicu na razgovor,predložen abortus al na kraju nije napravljen jer sam se ja nećkala,i tako sam sa spoznajom da će mi beba umrijet ili u meni ili odmah nakon poroda ostala u bolnici,nadala se do kraja nekom čudu,moj maleni se nije dao,izdržao je čak do 41 tjedna trudnoće i 16.12 odlučio da je vrijeme da pođe,rodila sam ga prirodnim putem,čula njegov plač kad se rodio,poljubila ga,zagrlila i oprostila se s njim,nakon dva sata su mi došli reć da me napustio...
    Prvih 20 dana od poroda sam stalno plakala,trovala se tabletama za smirenje i onda odlučila da je dosta tog,zaposlila se dva mjeseca nakon poroda,počela živjet kao normalan život al sad kad je od tog prošlo 3 mjeseca meni je grozno,tupa sam,nemam osjećaja,energije,živaca,drugu djecu ne mogu ni pogledat i mrzim se zbog toga,kad mi netko reče da radi na bebi neki čudan osjećaj me preplavi,želim svog sina natrag il želim k njemu,mislim da ludim,ne znam što da radim dalje?!

antea nemam ništa pametno za reći . Iskreno mi je žao zbog tvog gubitka.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Antea, potpuno te razumijem, meni ce sutra 4 godine otkad sam se "odrekla" svog sincica, takoder u 5. mj trudnoce i takoder zbog malformacija. Ponekad bi voljela da sam se i ja neckala kao ti, da sam isto tako probala... al nisam, nazalost... Iako je 99% sigurno da bi moja prica zavrsila tuzno kao i tvoja. Ali uvijek postoji onaj 1%... Zato ti se divim na hrabrosti!
    A kako dalje? Dan po dan, uvijek ces nositi tu ranu na srcu, plakat ces i godinama kasnije (znam po sebi) al bit ce lakse, vjeruj mi, hoce!
    Pretpostavljam da ces, ako vec nisi, napraviti sve pretrage da se ustanovi dal je kromosomski uzrok malformaciji. Ako i je sve ok, na drugu bebu kreni polako, prvo odzaluj svog sincica, isplaci se, vici, ljuti se na cijeli svijet! A onda, kad osjetis da si spremna, polako naprijed!
    Nece ti biti lako, pogotovo ako ne uspijes odmah, i frustrirat ces se i past ce ti samopouzdanje. Al doci ce druga bebica, evo ti moje u avataru
    Zelim ti svu srecu svijeta

Drage moje supatnice, divne moje trudnice, saljem vam veliku
    Tuzna sam ovih dana al tako to mora biti, sutra cu zapaliti najljepsu svijecu, ko i svake godine i jos jednom popricati sa svojim malim

Eh da, i skoro sam zaboravila, veeelika pusa Spiri!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

antea1, pretuzno je to....ovdje ce ti cure pomoci i naci ces potrebnu podrsku...
    bzara, cudno je to sa datumima, previse da bi bilo slucajno...zamisli meni je termin na isti dan kao i sa proslom bebicom koju smo izgubili, i zadnje dvije godine to mi je bio najtuzniji period u godini, a sad na taj dan ocekujem svoju srecicu i ja isto ne strepim zbog toga vec to shavtam kao drugu sansu...
    Roza, kao je proslo kod pedijatra? Ja i dalje navijam za nistatin krem i oralno-i mi smo prosli osip kakav opisujes, a znam da su ti savjeti vise na vrh glave...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj antea1 prvotno napisa Vidi poruku
    Već sam puno puta to napisala, ali nekad je život unutar maternice jedini život koji je koji će neka djeca provesti uz nas.
    Nekad je to svega par dana , nekad par tjedana , nekad cijelu trudnoću, ali nikada ih nećemo gledati kako rastu.
    Ali njima je to cijeli život.
    Prošla si strašnu tragediju, znala ono što nitko ne bi trebao znati i živjela tako mjesecima. Bila sam u istoj situaciji , i živjeti sa spoznajom da trudnoća nema smisla i da beba ima užasno male šanse je potpuno neprirodno. Kada ti uzmu nadu , imali li sve to uopće smisla, pitala sam se tisuću puta...
    Potraži psihološku pomoć, nekog tko će te razumjeti i slušati, ako si u Zg mogu ti i dati preporuku za obiteljsku terapeuticu koja radi privatno, ali je potpuno duhovno okrenuta ovakvim iskustvima.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Antea1 draga tako mi je žao zbog tvoje bebice..i stvarno je jako hrabro od tebe što si trudnoću dovela do samog kraja a znala si kakav tužan kraj te čeka..i sve ćemo ti reći kako će s vremenom postati lakše ali ti u to nećeš moći vjerovati..sve dok jednog dana ne shvatiš kako je tvoj sinčić morao postati anđel i kako ne smiješ sumnjati u Božju odluku..bar je meni tako bilo,i nisam vjerovala da vrijeme može pomoći,mada mi se nekad činilo da svaki dan postaje sve teži i teži kao da nikad neće krenuti na bolje..nadam se da ćeš skupiti snage i što prije krenuti u ostvarivanje svog najljepšeg sna
    Bzara joj jedva čekam da vidim slikice!samo ti nama budi dobro i papaj draga puno
    Roza ajme baš mi je žao zbog Špire..da mogu kako pomoći volila bi al ne znam..ma sigurna sam da će brzo proći..puno pusica vam šaljem..
    Moj Max je prava beba..ne znam cure što da vam kažem..on jadničak svako veče cvili da ga uzmem u ruke i uspavam..baš je prava maza,spasioc moj veliki..
    Osijek samo hrabro naprijed draga,daj Bože da ovaj put bude sve u redu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Antea evo sjedim u mraku i plačem. Ti si jedna tako hrabra žena i predivna majka. Najgore je što ne možemo vratiti vrijeme i napraviti da sve nestane i da se ujutro probudimo i vidimo da je sve bio samo ružan san. Ali kako ti je Sirius rekla, bez obzira što je tvoj dečko u našim terminima shvačanja bio tu kratko vrijeme, to je jedan cijeli životini vijek, i mislim da je važno da to znaš, ti jesi i uvijek češ biti njegova mama, on če uvijek biti tvoje maleno dijete, vaše vrijeme skupa, makar trajalo 9 mjeseci u maternici i onih par minuta van nje, je vrijednije nego milijarde života provedenih bez njega. Prestrašna je ta bol slomljenog majčinog srca...ona nikad ne nestaje,tu je sve dok nas ima...zato ti šaljem jedan veliki zagrljaj u nadi da če ti pisanje sa nama barem malo olakšati dušu. Reci nam sve što ti je na pameti i kako se osječaš, ovo je jedno mjesto na svijetu gdje te sve apsolutno razumijemo.

Cure moje šaljem vam svima veliki poljubac. Puno vas volim!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Antea 1 strašan je osječaj biti svjestan dok gledaš svoje dijete koje si tako željno isčekivao, da je to najvjerojatnije zadnji i možda i jedini put da ga vidiš, ali kao što je i Roza rekla ta minutica, dvije nešto su najdragocjenije na svijetu i to je ono što ti nitko ne može uzeti. Bit će ti teško i kad misliš da ne može teže bit će još teže, ali s vremenom će biti sve manje trenutaka velike tuge, a sve više onih podnošljivih. Naučit ćeš živjeti sa tim i biti normalna osoba koja će u svojim mislima i srcu zauvijek nositi svoju bebicu.
    Jednom sam već napisala, ljudska privilegija, a ujedno i najveća kazna je to što smo toliko svjesni svega i puni osječaja i toliko inteligentni da kada nam se dogode ovakve ružne stvari to nosimo sa sobom cijeli život kao veliku prazninu u srcu dok sva ostala bića ovog svijeta imaju tu privilegiju da takve stvari zaboravljaju u rekordnom vremenu. Sve u životu uključujuči i život prođe, pa tako će i ta velika tuga, neče proči kao što sam rekla, ali bit će podnošljiva i kada ti misli okupiraju neke druge stvari barem na tren nećeš misliti o tome.
    I ja sam kada sam svoju Tiu gledala veče prije nego me napustila znala da je to vjerojatno zadnji put da ju vidim i kad mi je sestra rekla pa odite se odmoriti nemojte više stajati pogledala sam ju i pogledala još jednom svoju bebicu pokušavajuči zapamtiti svaki djelič njenog malog lica jer moj neki majčinski nagon mi je rekao da je to oproštaj.
    Drži se, nedaj se biti će bolje, doči će možda i druga bebica koja će tu bol umanjiti iako ju neće izbrisati, ali barem će biti malo lakše, barem se nadam vjerujem Rozi na riječ jer ona je to prošla dva puta sa tri bebe i sada ima napokon jednu koja je sa njom i koja joj oduzima nadam se toliko puno vremena da ne stigne više razmišljati o ružnim stvarima koje su se dogodile.
    Šaljem ti pusicu, ne odustaj od sebe i života, doći će i to vrijeme kada ćemo se mi svi pridružiti svojim anđelima, ali ne sada, ne još, mora proči još cijeli život prije nego se sretnemo i zato taj život treba proživjeti najbolje što znamo, a sastanak sa anđelima nas ionako čeka i neće nigdje pobječi.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

antea jako mi je žao što ti se to sve dogodilo . Cure su sve već tako predivno napisale tako da ne znam što bih još mogla dodati osim da smo tu za tebe, piši, dijeli svoje misli i osjećaje, mi te ovdje sve razumijemo i pomažemo jedna drugoj u teškim trenucima, ali i dijelimo one lijepe. Želim ti puno snage za dalje Šaljem ti veliki zagrljaj.
    bzara konačno da se i trbuščić vidi . Jedva čekam slikice. Tako ti je i meni bilo do negdje 12-tog tjedna, a onda odjednom počeo rasti. Samo ti lijepo papaj i ovaj put ćeš ti izlizati od vožnje ta svoja predivna kolica. Znaš, u životu se ništa ne događa slučajno tako su ti se ova dva događaja preklopila sa određenim razlogom. Vjerujem da tvoja Zarica ne bi htjela da si tužna na taj dan, a kad ugledaš svoje divno malo stvorenje na uzv svijet će izgledati najljepši mogući i to će ti dati snage da sa manje tuge i gorčine provedeš taj dan.
    mandy evo sve ti je osijek već napisala. Ma bit će prilika za druženje. Ljubim vas obje
    roza da nam se Špiro čim prije riješi osipa ~~~~~~~
    koksy šaljem ti veliki zagrljaj

drage moje sve vas ljubim
    Posljednje uređivanje od Tibi : 17.03.2010. at 08:58

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

antea draga

Iako ti se ne cini sada tako s vremenom ce se kockice posloziti, ta minuta koju si imala sa svojim zlatom je pravo bogatstvo i doci ce vrijeme kada ces ga se sjetiti s smjeskom na licu
    Sve smo mi prosle putem koji ti sada prolazis, potrazi strucnu pomoc, meni je jaako pomoglo.
    Pisi sto ti je u srcu i na umu, lakse je kada svoju bol podjelis s osobama koje te razumiju
    Zapravo, cure su sve rekle i prije mene, drzi se draga

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga antea beskrajno mi je žao što sve to moraš prolaziti , ja sam bila u sličnoj situaciji, samo sa puno manjom trudnoćom i odlučila se za prekid, nešto najteže i najbolnije što sam u životu morala napraviti je bilo donijeti takvu odluku, mislim da će me to progoniti do kraja života; jučer me nazvala prijateljica koja ni ne zna što se meni dogodilo, trudna je 20 tj. nakon nekoliko bezuspješnih postupaka uspjela je ostati trudna;otkrili su teške malformacije na bebinom mozgu, rekli joj da će dijete biti biljka, ako uopće iznese trudnoću do kraja; odlučila se za prekid trudnoće; ova dva dana plačem i zbog nje i njene bebe, a sve skupa me vratilo u prošlu godinu kad sam prolazila isto što i ona; teško je dati bilo kakav savjet, imat ćeš trenutaka uspona i padova, ponekad će ti se činiti da je sve iza tebe a onda u trenucima kad se najmanje nadaš ispliva sve na površinu kao da se jučer dogodilo; milijun zašto, zašto baš mom djetetu, zašto ne ranije, bez spoznaje da nešto nije u redu...nema načina da to izbjegneš; isplači se , podijeli svoju bol s nama, sa stručnom osobom, sa papirom, kako god želiš, samo izbaci iz sebe, vrijeme neće donijeti zaborav, ali će odnijeti dio boli; dopusti nekoj dragoj osobi da preuzme na svoja leđa dio tvog tereta, bit će ti lakše, a kad prođe neko vrijeme dopusti sebi da se počneš nadati i praviti planove za budućnost
    imam jednu molbu za sve trudničice : ako već niste pošaljite krv na TORCH analizu na higijensko-epidem.( toxo, gripa, sifilis), to se radi na početku T i ako se na vrijeme otkriju boleštine daju se izliječiti i spriječiti prijenos na bebu; vidim da skoro svi imate ljubimce, ovoj mojoj prijateljici su rekli da je vjerovatno od toxoplazmoze koju prenose mačke, a nije radila taj test u T

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    imam jednu molbu za sve trudničice : ako već niste pošaljite krv na TORCH analizu na higijensko-epidem.( toxo, gripa, sifilis), to se radi na početku T i ako se na vrijeme otkriju boleštine daju se izliječiti i spriječiti prijenos na bebu; vidim da skoro svi imate ljubimce, ovoj mojoj prijateljici su rekli da je vjerovatno od toxoplazmoze koju prenose mačke, a nije radila taj test u T
    Po testu je imala toksoplazmozu?
    Ja sam se testirala neposredno prije trudnoće (zbog pobačaja) i u visokom stupnju trudnoće jel je jednoj doktorici palo na pamet da bi problemi sa srcem od E. mogli biti zbog infekcije (iako sam ja bila 100% sigurna da nkakava infekcija nije bila u pitanju), a mi smo kod kuće imali mačke. Oba testa su bila negativna na toksoplazmozu .

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga mandy žao mi je zbog tvoje prijateljice i što te sve to vratilo natrag u sve što ti se izdogađalo

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

prvo da pošaljem jedno za malog anđelčića Svena koji je na jučerašnji dan napustio svoje roditelje... Koksy
    Antea, cure su sve tako lijepo napisale... nažalost svaka od nas ovdje ima drugačije probleme, ali ishod je kod svake isti - gubitak naše dječice!
    meni je bilo isto kao i tebi, nisam dala sama sebi da tugujem, odmah sam se uhvatila svog života prije trudnoće, samo da sve bude kao što je prije! i onda sam odjednom počela tonuti, dok nakon mjeseci i mjeseci nisam shvatila da sam u depresiji i da mi treba pomoć! i otišla sam kod jedna divne žene koja mi je pomogla da se izvučem iz svega, bez ikakve kemije samo razgovor, razgovor! evo danas sam trudna sa svojom trećom srećicom, i iako su mi moje dva anđela 24h u mislima, trudim se uživati u trudnoći da bebeica osjeti da ju želim svim srcem svojim...
    drži se draga naša, s vremenom će biti drugačije, ne lakše nego drugačije! takve stvari se ne prebole, jednostavno čovjek nauči živjeti s njima!

ja sam u svakoj trudnoći išla i provjeriti i TORCH i Parvo B19, a nakon druge trudnoće još hrpu poznatih i manje poznatih virusa i kod mene je apsolutno sve negativno!
    slažem se Mandy svaka trudnica bi trebala to provjeriti, a nažalost u našem zdravstvu nitko to neće preporučiti!
    a72 i Tibi, i ja mislim da nije slučajnost što baš na Zarin dan imam pregled! jedva čekam vidjeti naše malo zlato! jedva čekam saznati spol bebe! da mu/joj se mogu obratiti imenom!
    jučer sam se počastila jednom haljinicom, onako je baš trudnička, baš sam bila sretna, nisam si kupila ništa već mjesecima!!!

svima šaljem veeeelike

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Po testu je imala toksoplazmozu?
    Ja sam se testirala neposredno prije trudnoće (zbog pobačaja) i u visokom stupnju trudnoće jel je jednoj doktorici palo na pamet da bi problemi sa srcem od E. mogli biti zbog infekcije (iako sam ja bila 100% sigurna da nkakava infekcija nije bila u pitanju), a mi smo kod kuće imali mačke. Oba testa su bila negativna na toksoplazmozu .
    još nema rezultate, dr je to stavio kao pretpostavku; ili toxo ili neki citomegalovirus, nemam pojma šta sve spada u to; ona je čitavo vrijeme bila u kontaktu s mačkama, ali istovremeno radi i s ljudima, tako da je moguće sve; bila je zima , gripa.... na pdf-u T sam čitala postove jedne forumašice koja je po testu imala toxo, nafilali su je antibioticima i beba se rodila zdrava ; najgore mi je kad znaš da si mogao nešto učiniti da su ti bile poznate činjenice, posebno kad se radi o ovakvim stvarima; zašto bi svaka trudnica morala znati što od testova mora napraviti? moja prijateljica se sad grize što se nije sjetila napomenuti da ima kućnog ljubimca; više bih voljela da joj je test negativan i da se jednostavno ne zna od čega je nastao hidrocefalus, da ispadne "slučajnim odabirom" i gotovo, a ne da se uz sve što mora proći još opterećuje i s tim da li je mogla to izbjeći
    bzara tako me veseliš svojim postovima, prava si proljetnica; i ja jedva čekam da nam javiš spol, nekako sve postane prisnije kad znaš tko je , kad ga imenuješ, vidiš bar donekle kako izgleda
    koksy
    tibi jesi li dobila paketić ? zaboravila sam ti reći da ti je psić baš sladak, ima neke tako pametne okice, pune razumijevanja...
    Roza i Špiro, marsupilami, bambus, visnja,choco
    pozzz iz predivne, presunčane i pretople Dalmacije ( ne mogu virovati da sam prije tjedan dana bila zametena snijegom )

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

TORCH bi trebala napraviti svaka trudnica kad zatrudni, prvo zato da se vidi da li je nešto od navedenih virusa prebolila! ja sam nakon drugog poroda bila kod virologa i rekao mi je ovi virusi koji tu spadaju - toxoplazmoza, rubeola, citomegalovirus, i herpes, te također parvo B19 koji je vrlo opasan ako se trudnica s njim zarazi za vrijeme trudnoće - su najčešći uzročnici anomalija, pobačaja... međutim postoji još cijeli niz virusa koji mogu dovesti do problema u trudnoći!
    ovi su vrlo opasni i najčešći koji uzrokuju probleme! bitno je da kad žena uđe u trudnoću da se zna da li je koji od njih prebolila, jer ako nije treba dodatan oprez prilikom trudnoće!
    ja sam cijeli svoj djevojački život imala mačke, i negativna sam na toxoplazmozu! nažalost mačke i kućni ljubimci se smatraju najčešćim krivcima a puno veća šansa da se zarazimo sa koječime je preko hrane!

sve u svemu cure paziti se moramo, ali nažalost koji puta je neka viša sila u igri i bez obzira koliko se pazili tragedije nam se događaju...

mandy, i kod nas je divno vrijeme, mogu misliti kako je dole kod vas!
    jedva čekam saznati spol! potpuno mi je nevažno koji je, samo želim nekako postati prisnija s bebicom kad joj se obratim imenom koje smo odabrali!

sunčane puse i od mene svima!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

; najgore mi je kad znaš da si mogao nešto učiniti da su ti bile poznate činjenice, posebno kad se radi o ovakvim stvarima; zašto bi svaka trudnica morala znati što od testova mora napraviti? moja prijateljica se sad grize što se nije sjetila napomenuti da ima kućnog ljubimca; više bih voljela da joj je test negativan i da se jednostavno ne zna od čega je nastao hidrocefalus, da ispadne "slučajnim odabirom" i gotovo, a ne da se uz sve što mora proći još opterećuje i s tim da li je mogla to izbjeći
    )
    Ja mislim da će na kraju tako i biti. Kad sam rodila Evu neki dr. je uzimao podatke od mog muža na intenzivnoj (ja sam bila u drugoj bolnici) , u upitniku je bilo da li imamo kućne ljubimce i koje (mi smo imali mačke). I tako ona upada u statistiku da mačke povečavau rizik od srčanih greška ( a ne bolest koju one prenose). Nitko ga nije pitao za serologiju , koja je bila apsolutno negativna na sve živo neposredno prije i tokom trudnoće. Želim reći da takvo nagađanje , u takvom teškom trenutku je apsolutno nepotrebno i besmisleno. Još da su dobili rezultate pa da su apsolutno sigurni, tada ne bih ništa rekla jel bi ju to možda utješilo za budučnost. Ovako mi je apsolutno neprimjereno jel joj je i samoj preteško bez osječaja da je ona nešto napravila krivo (a potvrde za to još nema).Razumiješ što sam htjela reći?
    Posljednje uređivanje od sirius : 18.03.2010. at 11:19

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja prijavljujem sunce i u Slavoniji, a što se koje kakvih beštija tiče nekad je bolje i ne znati nego znati. I tako nikad ne saznamo koji je pravi razlog nekog događaja, pa ako možemo izbječi grižnju savjesti i predbacivanja samom sebi onda možda i bolje.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mandy nije još stiglo, ali bude sigurno uskoro Valjda poštar čeka da mu se skupi pisama za naš kvart jer mi često puta zna biti u sandučiću po nekoliko računa odjednom, pa pretpostavljam da ne ide svaki dan nego da skuplja pa onda donese . Što se ove moje dlakavice tiče skroz si u pravu, i mi se nekad iznenadimo koliko je pametna. Mi se nekad zezamo da je ona zabrijala da je čovjek
    bzara nekako mislim da si ti u pravu što se spola tiče, jer u našem slučaju ja sam odmah tvrdila da su dvije cure, a MM da su dva dečka dok je ostala bliža rodbina mislila da su cura i dečko. Što god da bude samo neka bude vesela zdrava bebica , sve ostalo je nevažno . Jedva čekam da čujem jesi bila u pravu
    drage moje sve vas ljubim, a posebno onog malog slatkiša Špiru
    Posljednje uređivanje od Tibi : 18.03.2010. at 13:56

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej cure moje

Koksy draga, šaljem ti veliki zagrljaj
    Bzarice, JEDVA čekam da nam rečeš jel curka il dečko!!! Joj kako sam oduševljena da če te mu...mislim joj ili mu odmah dati ime...prekrasno...ajd prišapni koja to imate u planu

Uh ja vam zadnje vrijeme sve nešto upadam u neke glupe situacije pa se ne stignem baš previše javiti. Ali valjda če se sve rješiti...a Špirekova guza je kao malo krenula na bolje, to mi je trenutno jedino o čemu razmišljam. Doslovce sinu več pušem u dupence ha ha

Kako ste mi vi inače?

Baš gledam Oprah danas, žena rodila četvorke 3 mjeseca ranije i sve četri bebice preživile i dobro su.Kad ćemo mi imat takve uvjete u zdravstvu da nam tako male bebice mogu preživjeti!!!? Baš me nekako zadnje vrijeme sve podsječa na moje bebice...a i Špirek kad ga gledam, ma isti moj Ivan, i ima onaj čuceni Ivanom prst na nozi što su oboje pokupili od Ante, onaj odmah do palca, skroz mu je zakrivljen. Kako čudno da se od svoje diječice najviše sječam Tijine kose, Oliverove guze i Ivanovog prstića...i sve to sad vidim u Špireku.

Ljubim vas drage moje, poseban kiss mojim trudnicama, trudilicama vibre iz petnih žila da se priključe vlakiću!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako mi je apsolutno neprimjereno jel joj je i samoj preteško bez osječaja da je ona nešto napravila krivo (a potvrde za to još nema).Razumiješ što sam htjela reći?
    kužim u potpunosti; na žalost mi smo svi skloni u ovim situacijama najprije sebe okriviti i mučiti sa sličnim spoznajama ( ja sam u glavi odvrtila milijun strana "što bi bilo da nisam ovo, što bi bilo da nisam ono? a radilo se o kromosomskoj grešci, gdje zdrav razum vrišti da je nemoguće na bilo koji način utjecati na događaje); uza sve skupa moja prijateljica mora još 1 tjedan čekati na pobačaj i živjeti sa svim tim skoro 3 tjedna od postavljene dijagnoze ( koja joj je priopćena na način " dijete će vam biti biljka bez mozga, samo je tekućina u glavi" , a 2 tjedna prije je sve bilo ok - provjeravali su na snimkama), ne znam gdje je kraj ljudskoj nehumanosti i gluposti... uf! toliko je nepravde oko nas!
    mene isto muče datumi i sjećanja na sve i svašta, vidim tibin potpis a mi smo imali u planu prvu curu nazvati antea, a drugi put sam planirala karmelu; spontani na djeverov rođendan, termin na mužev rođendan da mi je samo datume izbrisati iz glave, spasila bih se
    Rozić dobro je sjećati se takvih stvari s ljubavlju, tko će se sjetiti ako ne mama ?
    visnja di si ti ? je li max sluša?
    pozz curke i jedva čekam neki plusić, nekako sam se navikla da dolaze u određenim razmacima i sad mi se jednostavno podrazumijevaju

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

vidim tibin potpis a mi smo imali u planu prvu curu nazvati antea, a drugi put sam planirala karmelu
    mandy ljubavi, ajme pa ovo je predivno , dokaz da u životu ništa nije slučajno i da smo se ti i ja doista morale sresti/upoznati

...ne mogu si ni zamisliti što tvoja prijateljica sada prolazi, a to da doktori nemaju takta je nažalost jako čest slučaj . Kad sam se došla javiti u bolnicu zbog krvarenja, doktorica mi je mrtvo hladno rekla da ću taj dan ili najkasnije sutra pobaciti. Dva dana sam plakala u predrađaoni bez prestanka, ženama koje su došle rađati nije bilo jasno zašto i ta moja agonija je trajala punih tjedan dana, a ne mogu ni zamisliti kako je toj ženi da se mora patiti 3 tjedna. Neizmjerno mi je žao . Da bar doktori imaju malo više takta pa ljudima malo olakšaju ionako pretešku situaciju...
    Drži se draga, šaljem ti veliki zagrljaj

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

roza naravno da svoje bebice nikad nećeš zaboraviti i zapravo je to divno da u Špiri vidiš ponešto i od Tije i od Ivana i od Olivera . Vjerujem da su bili predivni, a dokaz je i ova čudesna predivna beba - naš Špiro
    Špiro je sretan što te ima

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    roza naravno da svoje bebice nikad nećeš zaboraviti i zapravo je to divno da u Špiri vidiš ponešto i od Tije i od Ivana i od Olivera . Vjerujem da su bili predivni, a dokaz je i ova čudesna predivna beba - naš Špiro
    Špiro je sretan što te ima
    A i mi smo sretni što imamo Špiru, mislim da nam on svima daje poticaj za dalje kad vidimo njegovo spokojno, zadovoljno lišce, a znamo što je sve njegova mama prošla da bi ga donijela na ovaj svijet.
    Roza ja na neki način vjerujem da dio svih tih naših bebica ipak živi i dođe ponovno na svijet sa novom bebom, baš zato da ih se uvijek sječamo i imamo osječaj da su sa nama.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hey curke moje!
    samo da vas nabrzinu sve pozdravim,da vas sve ne nabrajam saljem vam suncani poljubac iz splita! danas sam cili dan provela na balkonu i na suncu
    nasem špiru saljem poseban poljubac
    bzara, ajde šapni nam imena, necemo mi nikom rec
    mi smo vam dobro...pomalo al sigurno napredujemo....u ponediljak nam je kontrola, jedva cekam....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bambus drago mi je što uživaš, sad će stvarno lipi dani i možeš uživati do mile volje; moraš li mirovati ili možeš u šetnjice u prirodu ?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bambus evo malo vibrica za kontorlu, iako znam da ti ne trebaju
    Mandy Nisam znala da si htjela dati ista imena kao Tibi, to je stvarno nevjerovatno!

Kako ste mi drage moje? Počinje Prolječe lagano, a ja postajem sve zamantranija.
    Moramo se pomalo dogovarati za tu kaficu...

Ljubim vas sve...a Špiro svojim nadjražim tetama šalje veliki veliki poljubac!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mandy dozvoljene su mi lagane setnje, nista pretjerano. al dovoljno je i to sad kas sunce lipo ugrije

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Roza imaš pp!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej cure moje!
    jučer sam imala goste, i sad sam stvarno sve počastila povodom roćkasa, tako da do velikog okrugljaka mirna sam idućih 10 godina!
    bambus, samo ti lijepo lagano šeći svoju bebicu, uživaj u svakom trenutku proljeća i ovog divnog sunca! ja obožavam ovaj period kad još nije vruće a sve se budi, ne moramo više hodati sa 10 slojeva odjeće, ma milina...
    od srca ~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak da na kontroli bude sve super i da tvoje malo zlato je već vejiko!
    Rozice, ja ti toliko zavidim što možeš prepoznati svoju dječicu u Špiri! ja svoje nisam vidjela! MM je samo vidio Zaru na kratko i kaže da je cijelo vrijeme plakao, jer je ona bila jako bolesna i u lošem stanju! sva otečena od te odvratne vodurine koja ju je gušila! znam da je rekao da je imala prekrasne okice i puno crne kosice...
    ne prođe dan da ne razmišljam o tome kako su izgledala moja djeca! tako bi ih nekada htjela samo jedan trenutak vidjeti! samo trenutak da ih mogu se sjećati...
    zato svaki dan proživljavam svoje trudnoće (ali u pozitivnom smislu) jer se svega želim sjećati, to je jedino što mi je ostalo od moja dva anđela...
    Tibi, slažem se s tobom, doktori znaju biti grozni bez imalo suosjećanja! mislim ja bi im rekla : ne moraš me tješiti, ali ne moraš se prema meni odnositi ni kao prema stvari!
    ja sam od jednog uglednog doktora i profesora (neću ga imenovati), doživjela takvu strahotu : kad sam saznala da ću Matka izgubiti, napao me da sam si sama kriva zato, tako mi i treba, i da se pomirim da MM i ja nećemo nikada imati djece, ali nije to problem neka odem u banku sperme, pa šta ko da MM to treba znati! to je bilo prestrašno...
    ali hvala Bogu ima i onih doktora sa srcem, kao ovaj moj sada kojemu je stalo do ljudi i to se vidi! a sve ove takve bezosjećajne treba biti sram!

naša ribica ako bude curica zvati će se Nia, a ako bude dečko David! naravno ako do tada ne čujemo neko supercool ime koje će zasjeniti ova, ali teško...

sve vas ljubim! budite mi sretne i uživajte u ovom divnom vremenu!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bzara, evo, tek sada vidim i čestitam na novoj trudnoći. želim ti da prođe u najboljem redu!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice
    Znam da mora biti strašno da nisi vidjela svoje bebice, bar ne ovim oćima ovdje...ali srce ih je vidjelo, voljelo i još ih voli, a to je najvažnije. Ma evo suze su mi na oči došle, tako često mislim na tvoju Zaru i tvog Matka...mišići maleni...
    A iskreno, mm mi govori da možda ja vidim ono što želim vidjeti, ali neka, ja vidim njih svo troje u Špiru, i jedva čekam draga prijateljice da i ti vidiš svoje ljubavice u ovom malenom čudu koje nosiš.

A to s doktorima koji tvrde "nečete nikada imati dijece" pa i meni je ovaj u Dubrovniku to rekao nakon što je da oprostite za*rao trudnoču sa I&O, mm i ja smo plakali danima jer je to užasno čuti, i eto, godinu dana poslje ja držim ovo maleno mekano biće u rukama, i mislim se, eh da mi je bar to toliko važno, pa da odem sa Špirom i pokažem mu ga i rečem: evo ga, to je ono što ste rekli da nikada nećemo imati samo da operete svoju savjest. Ali neču iči toliko daleko, njega če stiči što ga ima stiči,a moju diječicu nažalost ništa ne može vratiti.

Drži te mi se najdraže moje...skupa idemo dalje, grabimo, i vlakič je sve puniji, a s Prolječem njušim još bar nekoliko imena na listi putnika

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza baš mi je drago da u svom malom bebaču pronalaziš ponešto od svih svojih anđela. Ja se nadam da ću i ja jednom imati bebicu u kojoj ću vidjeti ponešto od sva tri moja anđela. Tako ću biti sigurna da će dio njih živjeti i kada jednog dana mene ne bude. Jer inače će samnom i uspomena na njih nestati. Baš je lijepo to i da ti kažem ti muški su baš nekad ... ništa oni ne vide i ne znaju. Pusa špireku.
    Jedva ćekam da krenemo svi u postupke pa da bude nekih novosti svaki dan!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •