osijek super...znači za mjesec dana ćemo skakutati od sreće
jedva čekam +
Tibi(glavno da postoji rezervni plan)
osijek super...znači za mjesec dana ćemo skakutati od sreće
jedva čekam +
Tibi(glavno da postoji rezervni plan)
Osijek, draga šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaš novi početak!
baš se veselim zbog tebe, sigurna sam da će odmah jedno malozakuckati pod tvojim!
Mandy, kako si mi ti? kakvi su vam planovi? šaljem veliku pusu!
Rozice, u utorak idem u bolnicu, točno za tjedan dana! rekli su mi da ću biti svega par dana tamo, tako da se nekako nadam da ću do petka izaći van! kad se ti vratiš iskreno se nadam da ću već biti doma, ali kod tih doktora nikad ne znaš!
jedva čekam izvještaj o Petrovoj!
najviše mi je žao što mi taj tjedan tata ima rođendan, i brat mi treba diplomirati a ja neću biti prisutna!ali dobro već ćemo mi to proslaviti!
Tibi,
ova moja mala ritalica je tako mirna! javlja se ona meni ali to je tako nježno, za razliku od prve dvije trudnoće kad su me već oboje u ovo doba pošteno lupali! stvarno nježno se javi, kao da me pomazi!![]()
polako mi se bliži period kad smo saznali da Matko nije dobro, i što sam bliže to mi strah raste, ali nekako se stvarno trudim ostati što mirnija, koliko mogu!
svim mojim trudničicama, a72, choco, tamagoči, veliku pusu šaljem
svim mamama, onima koji planiraju uskočiti u vlakić, i svim ovim ovdje divnim ženama najljepši zagrljaj!
mandy, bzara iz vaših usta u božje uši kako se to kaže. I ja bih bila najsretnija da upali od prve, ali bit će kako bude!
naravno osijek da si za mjesec dana trudna, uopće ni ne pomišljam drugačije
bzara jedva čekam da te vidim, znam da ti dolazi težak period, ali probaj biti pozitivna i samo se sjeti Roze što je sve prošla i da je ona dočekala svog Špiru. Tako ćeš i ti. Šaljem pusu maloj dobroj curici
rozice izljubi nam tog slatkiša i uživajte u šetnjama i prekrasnim zajedničkim trenutcima
mandy je li se u tebi budi želja? Ili još spavaš zimski san
bambus sve je izglednije da ću ja tebe obići na ljeto jer evo moj MPO plan propao, ali svako zlo za neko dobro
drage moje sve vas ljubim i želim vam lijep dan![]()
Osijek, mi vjerujemo u tebe draga! samo hrabro, ti si naša velika hrabrica!!!
ne mogu vjerovati da sam jučer zaboravila svoju najdražu trudničicu, bambus, draga šaljem ti veliku![]()
svima dobro jutro, i lijepi dan vam želim!!!
Osjek želim ti iskreno od srca da što prije se ostvari tvoj san o bebici,a našim trudnicama želim što bezbolniji porod a prije svega da im ostaci trundnoće prođu što ljepše:![]()
Hvala svima, zakon ste, da nema svih vas vjerojatno ne bih mogla uvijek biti tako hrabra!.
bzara pazi ča govoriš. I ja sam se bunila kako me bebica nježno lupka, kako se moram skoncentrirat da ju čujem... tra la-la... par dana kasnije to je bilo sve samo ne nježno. A sada da ne pričam. Živahna bebica 100 na sat. Jučer sam bila u Rijeci na kontroli i kad si na CTGu moraš bilježit pojrete bebe, meni je bila crtica na crtici pa su mi rekle sestre neka malo preskačem. A na UZVu doktor se smija kako se nije htijela bebica sekundu umirit. Više se ne vrti jer je ipak veća, okrenuti smo za porod, sve je na svom mjestu i super. Hvala Bogu.
Nakon kontrole išli smo mm i ja kupit malo krpica za malog i bebu. Ja sam mislila kupit robicu samo za dolazak, jer imam robice ko u priči, ali nismo mogli odolit pa smo kupili još par bodića žuto - zelena kombinacija s obzirom da neznamo ča je.
Tako sam se rastopila dok sam kupovala.
Sve vas volim.... proljeće je.... neka vam se ispune želje koje god imale.... jer mi to zaslužujemo...
tamagoči to će biti neka vrtirepka
bambus, bzara,choco pusice mojim dragim trudničicama
kod mene ništa novo, još sam "ni na nebu, ni na zemlji" , ne znam ni sama šta bih, samo mi je negdje u prikrajku da moram odlučiti, pa me to još više bedira, kao da mi vrime ističe... ne znam zašto imam takav dojam? MM isto nije oduševljen idejom,strah ga je, guta knedlu čim spomenem, pa mi je još gore jer moram i njega i sebe uvjeravati...samo djeca spomenu pokatkad kako će ostaviti igračke za brata ili sestru....vidjet ću, možda se jedno jutro probudim čista i bistra uma sa odlukom ispred sebe; najviše bih volila "slučajno", onda si rješen bilo kakvog opterećenja donošenja odluke, pripišeš to "Božjem prstu" i gotovo, ali pretpostavljam ako nisam proteklih 20 god. ostala slučajno trudna , neću ni sad
osijek za tebe sam uvjerena da ćemo vrlo brzo poskakivati do neba
bzara baš ćemo se mimoići
tibi draga , nemaš što izgubiti, raspitaj se za Petrovu i dok čekaš narednih 1/2 godine možda uleti koji postupak tamo, šta znaš, možda je sad baš pravo vrijeme za prebacivanje, možda netko odustane ili nešto slično ? traži i bori se za sebe![]()
Drage moje, samo da vas izljubim za laku noć!
Osijek vibram iz petnih žila da nam prijaviš plusić kad krenete
Mandy najbolje ti je sve ostavit u Božjim rukama, a kako je Bzarica uvijek govorila, Bog nam ne stavlja u srce želje koje se ne mogu ostvariti. Zato hrabro naprijed, bilo bi prekrasno da se ti vratiš u ovaj vlakić trudnica, gdje ti je i mjesto
Tamagoči jedva čekam da proleti ovo do kraja pa da gledamo slikice tvojeg zlata! A za robicu mi ne govori, oči parim kad god prolazim kraj butiga, ima tako supr stvari!
Bzarice največi poljubac Nii i Koku, ekipi iz snova
Cure...pusa
opet kiša, hladno, ružno... grrr!
Mandy, znam točno taj osjećaj, želja postoji to je sigurno, ali strah je jako velik! ali evo mogu ti dati svoj primjer, sjeti se mene ove jeseni, nikako skupiti hrabrosti da krenemo raditi na bebici, i onda poneseni Božićnom čarolijom stvori se moja Nia
ne mogu reći da se bebica dogodila jer u ovim godinama to se ne događa slučajno, kao što si i sama rekla, ali spontano je nastala, i to mi je još ljepše u ovoj čaroliji!
šaljem ti velikiznam da si ti jedna potpuno sabrana žena i znati ćeš kada je pravo vrijeme!
Rozice, kako se provodite dolje? jel uživate? pusu veliku Špireku šalje njegova prijateljica, i naravno pusa Rozi od Koka!
tamagoči, joj ja se jedva obuzdam kad idem kupiti nešto, stalno gledam što bi joj nabavila, pogotovo od kad znam da je curica pa se mogu usmjeriti i na suknjice, košuljice... išla sam neki dan u Beneton sebi pogledati neke hlače, morala sam brzo izaći van inače već sam bila na pol puta da kupim jednu haljinicu!
jedva čekam da nam se rodi tvoja bebica, baš me zanima ko nam stiže!
danas sam se konačno slikala, pa evo ako vas zanima pogledajte nas!
http://public.fotki.com/bzara/naa-sreica/
pusa svima!
Ajme predivna si!!!!!!!Evo mi suze došle na oči, baš si me rasplakala od sreče!!! Mišica malena, mazi mi taj trbuščić, joj baš me oprale emocije sad kad sam te vidila. Jedva čekamo Niicu!
![]()
bzara, cestitke i aplauzi!!! prekrasna si!
samo da vam javim da i mi imamo plusić!!! tek 4+5, ali ipak...+! nismo još bili kod ginekologice, imam dogovoreno 10.05., pa vam javnem...inače, vi ste prve koje saznajete...
toliko smo sretni da vam to ne mogu opisati, a sa druge strane, više nego ikada svjesni smo svega što se može dogoditi! kako se vi nosite sa svim uzburkanim osjećajima? ja bih svima htjela rastrubiti, a toliko me strah prije ovog prvog pregleda...a onda sa druge strane razmišljam, da ova bebica zaslužuje sve što može dobiti i to od samog početka!
Bzara trudnice prekrasna si!!!trbuščić ti tako lipo stoji,a Kokić u pozadini mi je genijalan!veeelika pusa!!
Mala laia draga čestitam ti od srca i čuvaj se!i javi nam čim saznaš prve vijesti s pregleda!
koje lipe vijesti..baš su me razveselile na ovaj ružan i hladan dan!
svima!
bzara a di ti je trbuh??!! Ja sam tako izgledala sa 10 tjedana. Moje trudnoće odmah "izmame" trbuh na vidjelo. Ali baš si slatka. Ja izgledam ko da ću svaki čas explodirat. A ako ti dođe da joj nešto kupiš, haljinicu ili čarapice.. pa kupi, zašto ne? Počasti sebe i nju.
mala laia ČESTITAMMMMMM!!!!!!!!!! Sad se opusti i misli pozitivno. Znam da je teško jer i meni je bilo teško se opustit iz prve, pričat s bebicom, mazit bušicu.... da ne ureknem.. ali uspjela sam pobjedit sebe i od onda mi je trudnoća bila puno lakša, ugodnija.
roza kad gledam tvog Špireka ko veliki dečko mi je. Frajer i pol.
ej cure,hvala svima na čestitkama,puse velike!
došli smo doma danas javim se kad malo dođem k sebi!
mala laia i Kejt, koje prekrasne vijesti
Presretna sam zbog vas, neka su vam trudnoce mirne, skolske i dosadne![]()
![]()
Bzara, predivna si trudnica
Na pola puta a ona ko manekenka
Pusa svim mamamai bebacima bilo da su jos u busama ili vec uzivaju u narucju
![]()
![]()
Ajme meni, ajme meni pa ovo je proljetno ludilo ovdje!!! Kejt van sebe sam od veselja! Ma cure uljepšale ste mi ne dan nego cijeli mjesec. Bodrit ćemo vas kako se reče every step of the way. Joj što volim kad dobijamo dobre vijesti na ovom našem pdf-u!![]()
ajme meni, pa ovo je divno!
mala laia i kejt čestitam vam od srca! ajme tako me je razveselilo ovo sada! jeeee!!!!!! ajmo cure naš vlakić kreće, tu smo jedna za drugu samo hrabro, možemo mi sve biti ko naše mame Roza, Isabel...
hvala vam puno na komplimentimarekla sam vam da je trbuščić mali, ali sad se barem već vidi, do nedavno nije bilo ničega! samo neka je ona meni živa i zdrava, a trbuščić sad mi je najslađi, tako mali okrugli ko loptica!
pusa svima!!!!
ja sam još mislila šutiti, ali kad su ostale krenule onda ću i ja prijaviti plusić...![]()
ajme meni, pa što je ovo danas! pa današnji datum treba zapisati negdje u arhivu našeg PDF-a!
Boxica, od srca ti čestitam draga naša!
pa ovo je divno!!!! suze mi cure od sreće!
I ja plačem od sreće,pa ne mogu vjerovati!!Boxica čestitam ti draga!!juuupiii koja sreća!!![]()
Cureeeeeeeeeeeee, pa nevjerovatan danCestitam vam svakoj od srca i zelim uredne trudnoce i preslatke bebice koje ce vam donijeti srecu u zivot!
Bzara, prelijepa si trudnica, a trbuscic kp med! Tako sam i ja bila oko 20.tt a sad sam vec mali tenk, nabacicu sutra slicice !
Posljednje uređivanje od a72 : 22.04.2010. at 19:47
AAAAA drage naše trudničice mala laia, kejt i boxica ČESTITAM VAM OD SRCA !!!!! JUPIIII
da samo znate koliko radosti vaši plusići donose u naše forumske vode (je`l ovo sad ima više trudnica od "netrudnica" ? jupiii)
ništa se ne brinite, tu smo sve jedna za drugu, kad zaškripi, samo polako i hrabro, vridnice naše
bzara prava si mala slatkica ( jesi ti sigurna da si punoljetna ? ha,ha) :cmok:
sandra23 dobro došli doma :cmok:
Špiri i Rozi cmokić (sve sam smajliće potrošila)
mandic, jasno je sto se "lomis" oko odluke, nije lako...ali ja bih tako voljela i tebe vidjeti u ovom nizu![]()
Ma nevjerovatno!!! Ovo je prekrasno, ja sam u totalnom transu, koji dobar dan. Boxica draga, ma što da ti rečem, vidiš da smo sve ovdje presretne zbog vas.
Samo još da nam se Mandy, Tibi, Višnjica, Osijek i ostale cure pridruže, vibram iz petnih žila!
Poljubac svima....moram negdje zabilježit ovaj datum kao jedan od najsretnijih na našem pdf-u
Tibi ažuriraj listu![]()
Ajme boxica draga, e sada nemam rijeci....presretna sam
Tri objave danas, tri mala cvjeticana dan planete zemlje (Roza, nece biti tesko zapamtiti datum
)
Cestitke drage moje od srca![]()
![]()
Posljednje uređivanje od Marsupilami : 22.04.2010. at 20:52
mala laia, kejt i boxica čestitam od srca na plusićima
presretna sam zbog vas i naravno tu smo da vas bodrimo do krajaaaaa
bzara preslatka si trudnica
sve vas ljubim drage moje
Trudnice moje drage mala laia-kejt-boxica čestitam vam od srca, želim vam najdosadniju trudnoću
, da se uspijete opustiti i uživati u iščekivanju malog čuda dok dođe na svijet.
Bzara trbuščić je slatki i ja bih takavvv....
Sandra dobro došla kući kada ćemo vidjeti slikice malenog čuda?![]()
drage moje...još sinoć su mi suze curile kada sam čitala vaše čestitke i vašu iskrenu radost...pogotovo danas kada kolo vodi ljudska zloča, ljubomora i takve stvari u odnosu na sreću drugih...
mi smo još u šoku jer ovo je stvarno uletilo totalno nenadano. ja sam bila u potrazi za novim poslom jer imam problema na sadašnjem i bila totalno tužna kada bi me netko "pobijedio" u najužem krugu za nekakvu totalnu sitnicu...ali stalno sam se tješila da me čeka nešto bolje...testić sam napravila jer mi je kasnila, a taj dan su me trebali obavijestiti jesam li dobila posao...i šok..dvije crtice u roku odmah...beta je za sada ok, u ponedjeljak imam konzultacije za terapiju. Za srčeko će biti prerano, ali dočekat ćemo i to...strah nas je, ali to znate i same...
Tibi najdraža...Rozagroza je rekla da je 2010 naša godina. neznam zašto, ali stalno sam si u glavi vrtila tu rečenicu..i eto me danas tu gdje jesam...do kraja godine ćeš i ti imati plusić...ova godina nam je šugavo počela, ali mora dobro završiti...da imam para ja bi ti dala za dr. R...![]()
osijek ovo gore navedeno ide i tebe, a također i višnju08
mandy prestani razbijati glavu...ako si čitala Kolibu onda znaš onu rečenicu: "tako je lako upasti u situaciju što-bi-bilo-kad-bi-bilo, a to onda vodi očaju"...napravi malo propuh u glavi i ne razmišljaj o ničemu...drži se...
bzara ne sekiraj se sa izgledom trbuha, dok je god beba ok, nema veze kako buša izgleda...btw, super izgledaš...nadam se da se vidimo drugi tjedan...
mala laia i kejt
ako sam koga preskočila nemojte zamjeriti...zato svima šaljem big kiss
Cure, prekrasne vijesti, čestitam vam od srca i želim mirnu i dosadnu školsku trudnoću!
Stvarno je zavladao nekakav babyboom oko mene, svako malo čujem prekrasne vijesti! Iskreno mi je stvarno drago zbog svih ali negdje duboko u meni najrađe bih zaplakala, odmah mislim u kojem tjednu sam sad trebala biti
Jedva čekam da prođe još mjesec dana pa da ponovno krenem u akciju.
Roza, Špiro je prekrasan, svaki put se rastopim kad vidim sliku u avataru, pravi veliki dječak
bzara, draga moja, prekrasno izgledaš, šaljem ti ogromnu pusu za malenu Niju
Svim ostalim curama želim da što prije uskoče u ovaj veseli proljetni vlakić!
drage moje curke!
toliko sam sretna zbog svih vas i nas, da vam ne mogu opisati! kada se osvrnem na prošlu godinu, činilo se kao da nikome neće sjati sunce još duuuuugo duuuugo... a kad tamo!!! ljubim vas sve i saljem oooooooogrooooomne zagrljaje!!!!
jucer smo rekli Lai i prvo nije mogla vjerovati, a od tada me prati u stopu i stalno ljubi i mazi trbuh, prica o bebi, planira...tako nastojim i ja!!! samo smo joj rekli da jos nikome ne kaze dok ne prođe prvi pregled...
mislite li da je kasno na prvi pregled ići u 8. tjednu?? tada sam narucena kod nove ginekologice...
inace, krivo sam izracunala, sada sam 5+6![]()
draga moja razumijem te potpuno...ja sam unatrag 4 mjeseca plakala svaki put na objavu nečije trudnoće...poznanica od MM je prije 1,5 mjesec rodila i navečer u 22 sata poslala poruku...mislila sam da ću puknuti od jada...(imala sam osjećaj kao da me svi provociraju)...da ne pričam o tome kad bih vidjela trudnice i male bebe u kolicima...zato nisam išla ni na Zelendan...
čak sam u dučanu izbjegla i svoju trudnu vjenčanu kumu jer sam znala da ću se rasplakati usred Interspara...
jako sam bila sretna zbog svih, ali duboko u sebi pretužna zbog sebe...
tek toliko da znaš da nisi jedina i da je to skroz normalno...![]()
[QUOTE=osijek;1602762]Trudnice moje drage mala laia-kejt-boxica čestitam vam od srca, želim vam najdosadniju trudnoću
, da se uspijete opustiti i uživati u iščekivanju malog čuda dok dođe na svijet.
potpisujem osijek.
Tako nam i treba, puno lipih novosti... čuku-čuku-čuku moj vlakić maleni... kamo ideš sada svi bi htjeli saznati...
ovo je postao najpozitivniji dio foruma jeeeeeee
cure čuvajte mi mjesto u vlakiću, valjda ću se uspjet utrpati ove godine...
još sam ljuta na doktoraali neću se prepustiti negativnosti, nego hrabro naprijed.
Boxica rasplakala si me rečenicom da bi mi dala novac za dr. R. Eto, kao da jesi, hvala tiŽelim ti puno snage i optimizma i znam da ti to možeš.
cure moje drage sve vas ljubim![]()
moja današnja beta je 1805,6
u utorak idem ponovo na betu i na uzv i počinjem s terapijom. u utorak, dakle, trebam vaše čarobne vibre
do utorka, tko zna, možda padne i koji novi plusić, daj bože ... nitko ni za šta ne bi bio toliko zahvalan
kejt super za ßevo malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam curke što me bodrite i vjerujete u mene, nakon svega beskrajno mi je drago što smo našli način i što postoji ovakav skup, jer stvarno vjerujem da nam je zajedno puno lakše i jednostavnije sve prolaziti; kad dođem tu kao da sam došla doma![]()
Trudničice drage: boxica, mal laia i kejt, od srca čestitam. Vjerujem da ste radosne i uzbuđene, moŽda malo i prestrašene. Šaljem gomile vibirca za hrabrost, da sve bude školnički!
Sandra, čestitam na bubleku Karlu.
Svima veliki kiss
MALA LAILA-KEJT-BOXICA..nemam rijeci, samo hrabro naprid, idemo sve zajedno do kraja.
bzara prekrasna si trudnica, odusevile su me tvoje slike.
osijek nadam se od sveg srca da cemo sljedeci misec poskakivati za tebe..sretno ti u akciji...imam osjecaj da ce ovaj put bas biti kako triba...
sandra23 vjerojatno uzivas sa svojim bebacom, al kad stignes ubaci nam koju slikicu da ga vidimo
vidnja08 tako mi je lipo citati da razmisljas o bebici. ne brini se za nalaze, bit ce to sve super, vidti ces da hoce..i jedva cekam kad ces nam prijavit plus...
tibi draga doce i red na vas..ja sam ti rekla da ti cuvam misto kraj sebe u nasem vlaku...i popit cemo mi kavu kad budes doc na more, u to nema sumnje.
roza saljem tebi i nasem decku poljubac.javi se kad budete na povratku, da vas napokon vidimo.
dali itko znas sta je s nasom crticom????
mandy,a72,snjeska,koksyi svim nespomenutim saljem
uff, sta sam se ja raspisala, nije mi radio net nekoliko dana,pa dok sam sve pohvatala. mi smo dobro, idemo dan dan po dan..pomalo...strah je na dane nekad veci nekad manji, nerovza na trenutke, al nedamo se...
visnja zaboravila sam te pitati jesu li stigli nalazi ?
bambus pusa tebi i tvom bebolincu - medolincu ( ispravi taj ticker , piše da si 9 tt i 13 tt )
veeelika pusa karlu i njegovoj mami![]()
hvala mandy, nisam ni vidila da je krivo pisalo. ispravljeno!![]()
cure, hvala vam svima još jednom na komplimentima! jučer sam se išla ošišati i ofarbati, pa sam još išla i popraviti zub tako da sam sada spremna za bolnicu!
Rozice, kako je sa posjetama u Petrovoj? jer samo mogu doći u doba posjeta ili se može bilo kada tijekom dana! na Sv.Duhu možeš primiti posjete kad god hoćeš! to mi je bilo baš super!
braco će mi imati obranu diplomskog u ponedjeljak tako da neću propustiti to! baš sam sretna zbog toga, bila sam uvjerena da će mu staviti obranu dok sam ja u bolnici! tako da se u pon još lijepo provedem i onda u utorak ujutro idem u bolnicu!
Kejt, super za betu! samo neka tako lijepo nastavi! odmah šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za utorak!
Tibi, mjesto sačuvano, jedva čekam da nam uđeš u vlakić! a nekako sam sigurna da će to biti uskoro!
osijek, budeš i ti skoro takav trbuščić nabacila, vidjeti ćeš! još malo i veseliti ćemo se tvom pluseku!
ivana s, znam kako ti je, ali ja sam sigurna da ćeš ti vrlo brzo krenuti opet u akciju, i znam da će to odmah rezultirati plusićem! a onda bježi od faksa i onih tamo mučitelja i davitelja i posveti se svojoj maloj mrvici, i ovaj puta sve će biti super! sigurna sam u to! veliku pusu ti šaljem, i ne daj mi se, ti si jaka i stabilna osoba, i uskoro će opet sve biti prelijepo!
Mandy, punoljetna ha?je, je, i više nego punoljetna, ali ne bi mi se reklo da imam toliko! potpisujem te od riječi do riječi, ovo je i meni drugi dom!
![]()
naše nove trudničice, pazite svoje mrvice!
svima vam šaljem veeeeeeeelike puse, najdraže moje!
Evo samo da vas na kratko sve pozdravim,baš sam u nekoj gužvi..
Zvali su me s rebra, nalazi su gotovi, ali nisu stigli na adresu kako sam se i nadala jer su rekli ako nalazi budu dobri da će ih poslati doma..ali u ponediljak moramo opet na razgovor s doktorom, znači nešto nije dobro?Strah me je i ne vidim kraja ovim lošim vijestima, baš me to nekako neću reći obeshrabrilo..ma teško podnosim loše vijesti a tješim samu sebe stalno kako će krenuti na bolje i onda me ovako nešto baci unazad baš u onom trenu kad se osjećam jako dobro..
ma bit će bolje jelda?samo čekam kad ću i ja uskočiti opet u vlakić,ove prekrasne nove trudnoće su mi digle baš veliku nadu..
Bzara posjete su tijekom cilog dana, meni je muž dolazio i posli 8 sati i niko nije ni primjetio ni prigovorio..baš mi je drago što ćeš ipak biti na bracinoj diplomi, pa da na miru možeš u bolnicu,ma super će sve to biti
Tibi sorry za kavu draga,taman me sve zakopalo s poslom ovaj vikend!
Veeeeeeeeelika pusa za sve naše trudnice!
draga visnja nemoj odma mislit da ce nalazi bit losi.ne mora znacit da su losi ako nisu stigli doma postom. kad smo mi radili kariogram, rekli su nam posto zivimo u gradu di je bolnica, da ce nam se javit telefonom da dodemo po njih, a da zivimo u nekom drugom gradu, da bi nam dosli postom. tako da ti to nije nikakvo mjerilo kod nijh, nikad se ne zna. saljem ti. i javi nam se u ponediljak kako je prosa razgovor s doktorom.
hvala drage moje što me bodrite, ja sam baš nekako potonula od kada me doktor odbio. Jedva sam čekala ovaj 5. mjesec da krenemo u novi postupak i onda opet razočaranje, ....a ja bih bebeeeee (gle mene kao da ću opet ostati trudna sa blizancima). A nadam se da ću uskočiti u taj vlakić do kraja godine. Postoji vrlo mala šansa da me primi u prirodni postupak, ali to sam već otpisala jer i ako me primi vrlo su male šanse za uspjeh. A idem opet polovinom 5. mjeseca na kontrolu pa ćemo vidjeti....
draga visnja šaljem ti puno vibrica da sve bude dobro i da nam čim prije javiš da te na odbrojavanju prebacimo u trudilice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bzara jedva čekam da te vidim, javi kad se smjestiš pa ti ja dođem
mandy jedva čekam da i tebe vidim u trudilicama. Ja bih baš nekako htjela sa tobom odbrojavati dane, a možda i ti mene prešišaš pa uskočiš u vlakić prije mene. Samo daj neću se ljutiti![]()
osijek tako sam se nadala da ćemo skupa u postupak, ali zato ćeš ti zainat ovom zakonu i problemima koje je donio ostati trudna isprve. Da bude uspješno još malo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage moje trudničice svima pusa u bušeka i da sve bude super do kraja ~~~~~~~~~~~
velike puse Špiri i Rozi i Karlu i Sandri i svim curama ovdje![]()