Stranica 24 od 63 PrviPrvi ... 14222324252634 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sandra prica je super,citala sam je u jednom dahu
    bzarice super da si ti dosla kuci svojoj svjoim deckima, i da je sve proslo ok.

mene danas cili dan trese nervoza,,,sutra nam je pregled pa sam ajme....samo da vise prode i da bude sve ok.

pusa svima iz vruceg splita

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Hvala ti, Snjeska.
    I ja sam shvatila da se heparin uvodi kad se potvrdi trudnoca. Mislila sam da se urinski test ili barem visoka beta ili najkasnije duplanje bete smatra potvrdom trudnoce. Na kraju je potrebna potvrda trudnoce i to da je trudnoca in utero. Gestacijska vrecica bi bila potvrda trudnoce in utero, zar ne? Medjutim, evo cekamo otkucaje. Pere me nervoza, ne mogu se opustiti. Strah me da ne bude kasno ...

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sandra priča ti je super, a vi trudnice i one koje još očekuju potvrdu malog srčega želim da sve to prođe što prije i da konačno prođu sve te neizvjesnosti, i da uđete u fazu opuštenosti bar kakve takve.Pratim vas i to nekako toliko intezivno proživljavam koda vas znam 100 godinaTopli pozdrav vam šaljem sa sjevernog sunčanog jadrana

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    Gestacijska vrecica bi bila potvrda trudnoce in utero, zar ne? Medjutim, evo cekamo otkucaje. Pere me nervoza, ne mogu se opustiti. Strah me da ne bude kasno ...
    GV je ta potvrda. A što se tiče nervoze tu sam! samo kaj ja mislim da je naše srčeko prokucalo jer mi je zadnja dva dana tako zlo da muku mučim ujutro...tako je bilo i u zadnjim trudnoćama pa se nadam da sam u pravu! ajde Kejt još ćemo ti i ja zajedno obitavati tamo u Petrovoj! btw, koji si kvart? ja sam Maksić

sandra super pričica i super da je sve super ispalo! legenda mi je TM kad se zahvalio i odbio rezati pupkovinu...

bzara nisam uspjela doći do tebe, ali vidjet ćemo se mi kad tad!

bambus bit će sve 5 danas! no sikiriki!

svima drugima koje nisam spomenula

....zaboravih, jučer sam u kineskom restaću jela za sve vas...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.04.2010. at 10:04

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bambus ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Samo se opusti! Pusa

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Cure oprostite ali ja ponovno upadam, ali Roza izgleda nije skužila moj raniji post...

ROZAGROZA već ti dva dana pokušavam poslati pp, molim te isprazni inbox! PLEASE!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ej drage moje!
    mi smo odlicno , veliki smo 8 cm, skacemo, masemo, srceko uredno kuca i kaze ginekolog sve za 5!! mogu pocet izlazit u lagane setnje i tako to, ne moram vise strogo mirovat. pao mi je kamen sa srca. eto, tila sam vam samo javit. sad odo do mame na rucak, pa s muzicem u laganu setnju uz more.
    pusa svima

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bambus

eto rekli smo da će biti sve 5!!!!!

joj kak sam ljubomorna na ovu šetnju uz more...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 30.04.2010. at 13:28

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bambus jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bambus toliko sam sretna zbog tebe!!!

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drage cure,čitam vas pomalo,suze su mi došle kada vidim koliko će vaših bebica stići
    i one cure koje to još nisu,želim da brzo postanu mame
    sretno svima

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    bambus toliko sam sretna zbog tebe!!!
    I ja sam presretna , potpisujem osijek

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bambus tooo! Ali nismo ni sumnjale! Ljubac toj našon malenoj, zapravo več velikoj mrvici, još malo pa če preč u bublice

Ava evo tek sad vidim da mi pišeš, očistila sam inbox, sorry

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, toooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
    tako mi je drago zbog tebe i tvoje mrvice! uživaj sada u laganim šetnjama, i u tome što tvoja mala bebica je odlično, lijepo napreduje i jedva čeka dan da dođe svojoj mami u naručje!
    sandra, prekrasna priča, obožavam čitati priče s poroda! Karlo je divan, pravi mali mamin princ! a ti si mi divna, sva mi zračiš, blistaš! veeeeeliku pusu šaljem tebi i tvojoj dječici!
    Boxica i Kejt, ja sam za mjesec dana opet u petrovoj, pa ako ako budete imale kakve preglede javite se, pa možemo na kavu u birc prek puta! boxica, tvoj broj imam, kejt tebi pošaljem svoj, pa se možemo naći! naravno ako ste za!
    ja vam drage moje trudničice šaljem sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ovoga svijeta da sve bude odlično i da za 9 mjeseci svi ovdje skačemo od sreće kad vaši bebolinci dođu na svijet!
    choco, ma bravo za malog bebolinca! baš mi je drago da nam dolazi još jedan dečko! pa jedna od vas mora pod hitno roditi curku, inače će moja Nia ostati jedina cura među svim ovim silnim frajerima!
    hvala za komplimente, ja sam ti '80 godište, tako da imam malo više godina ipak!
    mandy, ja sam sigurna da će na lito pasti jedna divna odluka! baš mi je žao što dolaziš idući tjedan u zg,a ne ovaj, baš sam te htjela upoznati! ali sigurna sam da će kad tad se stvoriti prilika za to!
    Rozica, moja, dobri su to doktori stvarno! prof I. je ustvari vrlo realna, i volim ljude koji će mi reći realnu situaciju, a ne da me uvjerava u jedno a na kraju ispadne drugo, to najviše mrzim! žena je zmaj, ali u isto vrijeme jako simpatična!
    kako je Špirek? jel uživate na moru?
    Tibi, draga moja, hvala ti još jednom na svim poklonima! pročitala sam "moje dijete" od korica do korica! ali najviše mi je drago što smo se uspjele napričati!
    ne mogu ti reći koliko bi voljela da ti budeš na mom mjestu i da za par mjeseci ja tebi dolazim u posjetu, jer si na nekom promatranju u trudnoći!

svim curama šaljem veeeeeeeliku pusu!
    mi smo vam super, i danas sam pravo uživala u ovom toplom vremenu sa svojim dečkima! Nia je postala sad već prava mala ritalica, ali tako nježno lupi, i najviše se javlja Koku!
    svima puse!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bzara super da si zadovoljna sa dokicom...i ja i Kejt smo kod nje...

ja sam nekakva tužna danas...jučer mi je bilo jako loše, niski tlak, vrtoglavica, ma svi simptomi kao kad je mojoj Niki prestalo kucati srčeko pa sam sva jadna...
    sve do sada sam uspjevala pročitati simptome tijela pa me zato tako strah...
    neznam kako ću preživjeti do srijede, ma zapravo preko vikenda jer preko tjedna radim pa ne razmišljam toliko o glupostima...

idem sad klopati pa se polako spremamo na jednu roštiljadu..napravila sam čokoladne kocke i tak su fine da je MM rekao da ih ne nosim na roštiljadu...

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

boxica, znam da si u strahu, i ja već 4 mjeseca tražim simptome, i nešto što bi povezala sa prve dvije trudnoće!
    vrtoglavice, i niski tlak, to su općenito simptomi prvog tromjesečja! mene su dugo pratili, a sada još uvijek ako malo duže nešto radim a stojim osjetim kako mi šumi u ušima i osjećam da tlak pada!
    draga, kad god te uhvati taj strah, samo sebi reci: ova moja bebica je jedna zdrava i vesela beba i s njom/njim će sve biti super! vjeruj mi, ispočetka je jako teško samog sebe uvjeriti ali nakon nekog vremena stvarno počneš vjerovati u te riječi i bit će ti bolje! iz iskustva govorim!
    naravno da će strah uvijek postojati, ipak smo mi samo ljudi, ali ta pozitiva će nakon nekog vremena prevladati, i sve negativno će se samo odbijati od tebe!
    uživaj na roštiljadi danas, i mi se upravo spremamo na jednu!

curke svima velika pusa od svih nas!
    uživajte u današnjem prazniku!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice Baš kao što kažeš, zmaj od žene, al smo se nas dvije baš bile skompale (nadam se ne jer smo se skužile na tom zmajevskom nivou hehe), valjda jer sam jedna od rijetkih koja joj je govorila kako i što. Kasnije se žalila Anti da ko biva ona mi doktorica a ja joj govorim što da radi...al meni je bilo nevjerovatno važno, kako usotalom i same znate, da sam imala njenu potporu, baš sam se osječala sigurno u njenim rukama. I presretna sam da ste vi sve cure kod nje, ona če još postat naša "službena" doktorica

Boxice molim te ne brini se, nije prestalo raditi srčeko, niti joj/mu se nešto dogodilo. To što osječaš, pa i u još 10 puta gorim razmjerima je skroz normalno. Sjeti se da je Bzarica bila u bolnici jer je toliko mučnine jake imala, vrtoglavica je normalna. Zato ljepo uživaj u roštilju, zabavi se, mazi bušicu i uživaj sa svojom obitelji koja če, dok rečeš keks, bit podebljana za još jednog člana!

Osijek kad krečete?

Cure drage moje, šajem vam BIG KISS, idem si šiti suknju...Boga pitaj kako če to ispasti...a onda ako me krene bacam se na Mei Tai

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sad ste me rasplakale

jedna bzari, jedna Rozi i jedna Špiri!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Boxica, pa zakljuceno je vec da je ovo nasa godina i nema vise losih stvari ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (i nabaci nam recept za te super kocke, palim se na sve cokoladno )

Sandra23 ,joj super kad je sve proslo dobro, sad sam u fazi da pocinjem razmisljati o porodu, i pomalo zavidim svima koje su to vec ostavile iza sebe

Rozi, kako Spirekova guza, se sve povuklo? Kako ti i strahovi ,i ostale stvari koje te muce ? Sve baci pod noge i bas pravo uzivaj sa svojim deckima ,jos ova ljepota od vremena!
    Znas da sijes, to je super da zaokupi misli, a jos korisno, i sam htjela siti MT, ali sam se nekako ipak za pocetak odlucila za maramu, a mt moze i sacekati koji mjesec...slikaj rukotvorine da vidimo!

Ja sam vam cure dobro, vec sam jedan omanji tenkic, ali sam sva u tibu otisla, u petak pregled i naravno jedva cekam, pocela je manija zvana "gnijezdjenje" tako da je krecenje zakazano za ponedeljak, uskoro pakujem i torbu, i tako...dan za danom i primaklo se nama

Sve vas ljubim!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

a72
    radila sam HOLA kocke sa rodinih recepata...fakat su fine...do roštiljade smo MM i ja sredili pola protvana...
    pročitaj prvih par strana jer imaš par tips&tricks za samu izradu
    i ja sam stavila obični vindijin šlag
    Posljednje uređivanje od Boxica : 02.05.2010. at 10:58

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a72 joj jos samo malo
    boxica nadam se da ste se dobro proveli na rostiljadi.i ja cu bas pogledat recept za te cokoladne kocke. joj sta ja volim cokoladno..sve..samo da ima cokolade
    roza uzivate li na suncu. kako je nas mali frajer?
    bzara
    visnja08 di si nam nestala? nadam se da vam se sve poslozilo u glavi. samo hrabro naprid
    tibi,mandy,choco,sandra23 i karlo,kejt......

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Boxica, aaa Hola i ja smo stare drugarice, mislila sam da su neke druge pa da i te probam
    bambus , bas se primaklo

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, kako ste ti i mrvica? jel se šećete? kod nas je danas još lijepo vrijeme, ali osjeti se pritisak kao pred kišu!
    te Hola kocke su savršene, nama je to postao kolač izbora! kad god pitam MM koji kolač da napravim uvijek je ili taj ili kolač od mrkve (taj je isto turbo jednostavan a fin )
    Rozice, žena mi je zmaj ali u onom pozitivnom smislu! mislim da je odlična doktorica, i stvarno je stručnjak u svom području! i sviđa mi se kad je doktor iskren, više volim kad mi netko kaže situaciju realno kako je!
    naručena sam ponovno u bolnicu na par dana 28.05., ali ja sam se naručila 11.5 kod nje privatno, jer mi je nekako predugi taj period, voljela bi da me pogleda ona na UZV, jer mi je to period kad mi se u 2. trudnoći pojavio hydrops.
    jesi ti još dolje? pusa velika tebi i Špiri!
    a72, mogu misliti kako si slatka trudnica! daj nam nabaci koju slikicu dok si još 2U1. ja već sad razmišljam o porodu, i stvarno ću se svim silama truditi da uspijem imati VBAC! normalno ako ne ide, što sada, nije strašno, ali tako bi voljela ne ići opet na carski!
    Boxica, znam kako ti je, i znam kako je bilo meni na početku trudnoće! još sva ta navala hormona niti malo ne pomaže! ali zato znaš da smo mi sve tu uz tebe, i da te razumijemo!
    nadam se da si danas bolje, i da su Hola kocke pomogle!

cure, nadam se da sve uživate u vikendu i lijepom vremenu!
    velika pusa svima!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hi curke, mi smo isto bili na roštiljadi i u nac. parku , bilo je odlično; je da su mi noge otpale ali mi je to i bilo potrebno nakon ove preduge zime na kauču; toliko je bilo trudnica, mama sa bebicama u kolicima da sam se naprosto izbezumila od tih malih glavica, kosice i okica
    bambus nadam se da si i ti uživala na svježem zraku sa svojom mrvicom
    boxica dobro ti je bzara rekla, jedini način da nešto učiniš i jedino što možeš je da konstantno samu sebe preplavljuješ pozitivnim mislima ( to je ujedno i poznata psihoterapeutska metoda samopomoći) i znam da sad zvuči bedasto ali kad su mojoj bebici prestali otkucaji ja sam u potpunosti izgubila simptome mučnine , zujanja, umora i tek kad sam nakon tjedana dana došla na kontrolu i kad mi je dr rekao da je razvoj zastao sa 8+ 2 odvrtila sam film unatrag i povezala s tim; ako imaš jake simptome posavjetuj se s dr da ti da neke vitamine, magnezij ili poboljšaj prehranu;
    - usput : što ste vi uzimale prije T i tijekom 1. tromjesječja, meni se svašta vrti po glavi ( folna, magnezij, vitamini za žene..sve sam to uzimala u 3. i 4.T ) pa mi onda dođe da odustanem od svih preparata i pustim Bogu na volju ?
    osijek evotvog svibnja, napokon je došao, to ti je Marijanski mjesec, mjesec majki i tvoj dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    tibić, visnja saljem vam sms u sri/čet za kavu kad vidim plan i program
    a72 divni su mi ti trenuci spremanja za bebicu i rodilište
    sandra baš ti je lipo prošao porod, ja sam nekako za porode tipa "kako trenutak pokaže tako postupi", nisam ni za naručene isforsirane porode, ali ni za porod kod kuće; što se tiče muža, MM je prije neki dan gledao na national geog. porod i na kraju rukama pokrio oči , tako da je tvoj premija prema mojem koji je duboko odahnuo kad me je ugurao na rodilište
    bzara pusica tebi i nii, rozi i špiri, tamagoči i njenom neznanku
    -hola kocke isprobane više puta, djeca ih obožavaju, zadnji put sam probala biskvit kao biskvit za tortu, superrr, digao se iznad razine kalupa tako da možete od njega napraviti tri kore da ste najgora domaćica na kugli zemaljskoj
    Posljednje uređivanje od mandy : 02.05.2010. at 14:26

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje samo da vas sve izljubim
    mandy jedva čekam da dođeš da se izbrbljamo
    bzara drago mi je da ti se svidio časopis, uživala sam u tvom društvu, pusa tebi i Nii
    rozice je li uživate u šetnjama uz more. Pusa tebi i Špiri
    a72 još malo i vi ste u zagrljaju
    bambus super da je sve ok i da smiješ u lagane šetnjice. I vi ste već vejiiiki
    osijek jedva čekam da prijaviš da si postala pikalica
    višnjice draga
    svim mojim trudnicama, trudilicama i tužnicama šaljem velike zagrljaje i puse

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    - usput : što ste vi uzimale prije T i tijekom 1. tromjesječja, meni se svašta vrti po glavi ( folna, magnezij, vitamini za žene..sve sam to uzimala u 3. i 4.T ) pa mi onda dođe da odustanem od svih preparata i pustim Bogu na volju ?
    ja bi rekla ovo potonje!!

kod mene situacija slijedeća:
    prva trudnoća - neplanirana, ali očekivana: za vrijeme trudnoće sam pila Pronatal, a prije trudnoće 2-3 expressa dnevno, 1-2 cigarete u mjesec dana i povremena konzumacija bambusa
    druga trudnoća - planirana, ali nikako doći (ostala sam trudna na klomifenu): za vrijeme trudnoće utrogestan i magnezij) prije trudnoće andol100
    treća trudnoća - neplanirano uranjena (ostala sam trudna po moji procjenama u neplodne dana - zapravo je O bila ranije nego inaće): sad pijem Pregnital zbog Omega 3 (navodno dobro za krvne žile), a prije trudnoće 2-3 expressa dnevno i od 1.1.-1.4.2010. 3 puta isprobavanje kvalitete domaće medice i jedno 5-6 odlazaka u solarij u istom tom razdoblju...

eto pa ti sama zaključi što je dobro za tebe!!!
    moja preporuka ti je da se riješiš djece, počastiš sebe i muža sa nekim finim crnjakom i eto ti bebe!!!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bzara, evo ispunjavam obecanje http://public.fotki.com/pticica/busi...-2010-284.html a sutra mozda nabacim samo koju slicicu moje, sada vec ooogromne tibe )

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza krećemo jako, jako brzo očekujem najkasnije do 10 - og da ću početi s pikanjem.
    Mandy ne mogu vjerovati da je došao taj svibanj napokon!
    Tibi kako želim čim prije vidjeti svoj plusić vjeruj mi jednako toliko želim vidjeti i tvoj jer ga stavrno zaslužuješ!
    Trudnice naše toliko vas ima nekad nisam ni svesna koliko je vas zapravo trudno! Svima želim lijepu tudnoču do kraja i da napokon svi dočekamo svoja zlata koja će ovaj put ostati tu sa nama dugo, dugo vremena.
    Cure kad dođem u zg mogli bi organizirati neku grupnu kavicu šta kažete?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

moja preporuka ti je da se riješiš djece, počastiš sebe i muža sa nekim finim crnjakom i eto ti bebe!!!!
    ma nije ti meni problem zatrudniti sad kad sam otkrila da mi je O 10.dc , nego sam mislila nešto za reparaturu starog organizma (iliti "kako od 38-godišnjakinje na brzinu napraviti 28-godišnjakinju ?" )

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

[QUOTE=mandy;1609993]
    - usput : što ste vi uzimale prije T i tijekom 1. tromjesječja, meni se svašta vrti po glavi ( folna, magnezij, vitamini za žene..sve sam to uzimala u 3. i 4.T ) pa mi onda dođe da odustanem od svih preparata i pustim Bogu na volju ?/QUOTE]

Mandy, Hvala Bogu da ste krenuli s planiranjem!!
    Ja sa Špirom nisam ništa pila, osim Omega 3 Natal, i to radi krvnih žila uglavnom. Pila sam Magnezij šumeče da mi sprječi otvaranje isto tako. Od ovih drugih preparata ništa. Nemoj se s tim opterečivat, pusti nek sve ide svojimtokom. Ako zdravo jedeš, a živiš u Dalmaciji i skoro če ljeto, onda sigurno zdravo jedeš, ne treba ti ništa. Joj Jedva čekam da uskočiš u vlakić!

Osijek, dakle kratko brojimo do prvih pikanja
    Bzarice, Špiro šalje veeeeeeeeliku pusu Nii. Mi smo još u Du, uživamo u morskom zraku i šetnjicama. Iako mene toliko rasturaju leđa da mi je svaka šetnja ogromna bol, al ne dam se
    Bambus, jeli pala prva šetnja??? Kako je bilo? Jesi se nauživala. Tako mi je drago da ne moraš više strogo mirovat, to je spas za živce. Pusa mrvici...očete pitat za spol?
    Boxice ti me podsječaš na mene svojevremeno kad sam curama na odbrojavanjima djelila koktel recepte za zatrunjivanje Možda se Mandy sječa...uglavnom, uvijek je dobro opustiti atmosferu, i pustit mozak na pašu. Iako, moj Špiro je nastao u blicu sekunde...niti se ne sječam kako je bilo a o koktelima i romantici i romantičnoj večerici da i ne pričamo
    Višnjić,eh nemam više smajlija, pa ti ovako šaljem veliku PUSU a Maxiću jednu malu, da ga ne poklopi velika haha
    a72 ajme meni kad vidim tvoj ticker suze mi dođu na oći od sreče. Znala sam, još kad smo odbrojavale mojim dečkima prije par godina, da čete uspjet...baš sam sretna! SAmo ti kupuj, pituravaj, skoro nečeš imat vremena ni za okrenut se, bolje to sve obaviti sad dok možeš.
    Nama je guza odavno več prošla, i od tad sve 5, ma ne mogu ti opisati kako sam sretna da nema više te grozne ojedine. A ovo za šivanje, a znaš onu, režem tri puta a stalno mi kratko...e tako ti nekako i ja ha ha ha, al ne dam se, nosit ču ovo ljeto samo svoje hand-made haljine i suknje.

Cure raspisala sam se, idem šiti dok malecki spava. Ljubim vas sve, i koje jesam i koje nisam spomenula...nemate pojma koliko sam sretna kad vidim da bude toliko dobrih vjesti, toliko novih bebica na našem PDF-u! Trudnice uživajte, trudilice vibramo za "kartu za vlakić", KISS

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mandic, sve je moguce, ja sam ti zivi dokaz, reakcija na stimulaciju je bila ....ma kakvih 28, max 25 , a nas dvije smo generacija , zato "go girl!! " koje stare koke,nema takvih ovdje ( a i ti si uspjela zatrudniti 2 puta za kratko vrijeme,tako da ja mislim da si nam ti jedna super kokica! ) Sretno do neba!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    ma nije ti meni problem zatrudniti sad kad sam otkrila da mi je O 10.dc
    da barem ja to mogu reći... baš smo jučer mm i ja pričali da smo sada mogli imati srednjoškolca koliko smo zajedno
    draga mandy jako sam sretna zbog tebe što krećeš sa planiranjem i želim ti jedan brzinski ulet u taj naš vlakić

a72 baš si slatka trudnica. Još malo i tvoja bebica je u zagrljaju

osijek hvala ti najdraža, rascmoljila si me ovime
    Tibi kako želim čim prije vidjeti svoj plusić vjeruj mi jednako toliko želim vidjeti i tvoj jer ga stavrno zaslužuješ!
    Nadam se da će kod tebe biti uspjeh od prve i da uskoro krećemo sa odbrojavanjem, a da ću se ja pridružiti u vlakić do jeseni (ovisno o tome kada će me doktor primiti i hoće li biti uspješno...)

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi ja i MM nismo baš mogli srednjoškolca imati, ali i ja sam neki dan razmišljala kako je moja mama u mojim godinama imala mene i bila sam već 11.god., imala je moju seku i mog brata koji je imao 4. god., a za još godinu dana je rodila i mog drugog brata. A gle mene !
    Ali kako se ono kaže, nada umire poslajdnja, ova godina je nekako plodonosna pa ćemo valjda i mi ove godine nešto uspjeti!
    Je da u našoj priči ima puno onoga ako..., ali valjda će i nama krenuti .

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zaboravila sam vam reći kako sam bila kod mojih bebica na groblju kad sam išla kod psihijatra, malo sam im uredila grobiće, pokopala, počupala travu i zapalila svjeće. Lutke moje male umjesto da se vozaju u kolicima na ovom lijepom vremenu one su jadnice tamo na groblju , ali šta da radimo, tako valjda mora biti, ipak mi je drago da sam bila, nekako kad ne idem duže vrijeme me savjest stalno proziva i tjera da odem. Pozitivno je što sada ne reagiram onako kao u početku nego se mogu kontrolirati!

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

mi smo za 01.05. išli malo do mora prošetat. Vrijeme je bilo predivno. Mali je uživao bacat kamenčiće u more pa sam mu skinula cipele i hlače pa je gacka po moru. Ajme koje oduševljenje je to bilo. A tek kad je na rivi svirao jedan bend i u pauzi je on otišo do njih i dali su mu da svira bubnjeve. Već smo ugovorili gažu. Bio je tako slatki. Sitan kakav je, čuješ da netko svira bubnjeve, a ne vidiš nikoga. Meni je bilo poprilično naporno jer mi se trbuh dosta spustio, pa me bole noge već nakon par metara, ali nekako sam izdržala.
    Bebica je dobro, aktivno, javlja se redovito, osim po noći kad se lagano namješta i umiri. Ja loše spavam. Počela sam se budit svakih sat i po i praznit mjehur i naravno sanjam gluposti.
    S obzirom da sam koma, danas ću si spremit stvari u torbu za bolnicu i dovuć ormarić da si posložim robicu za bebu. Tako sam sretna i jedva čekam. Stalno si razmišljam kako će bit ovaj put. Prvi put sam imala trudove i oni su mi pukli vodenjak. Drugi put mi je puko vodenjak bez trudova. A sada.... Do sada nisam toliko razmišljala o porodu, ali kako se bliži termin sve više...
    Svima želim ljep dan i da nam se snovi ostvare...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zaboravila sam vam reći kako sam bila kod mojih bebica na groblju kad sam išla kod psihijatra, malo sam im uredila grobiće, pokopala, počupala travu i zapalila svjeće. Lutke moje male umjesto da se vozaju u kolicima na ovom lijepom vremenu one su jadnice tamo na groblju , ali šta da radimo, tako valjda mora biti, ipak mi je drago da sam bila, nekako kad ne idem duže vrijeme me savjest stalno proziva i tjera da odem. Pozitivno je što sada ne reagiram onako kao u početku nego se mogu kontrolirati!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja se uspijem iskontrolirati, ali MM se ukomira svaki put... i uvijek se sjetim one malene slatke facice...ista moja E samo je bio u puno manjem izdanju...

Kejt sutra za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da nam se javiš sa lijepim vijestima!!!

meni se bliži srijeda...i jedva ju čekam da znam na čemu sam i istovremeno me tako strah...već sam luda od svih (ne)simptoma...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

curke evo malo vibrica za preglede ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a72 nisam ti iskomentirala sličice: divna si i ti i tvoja obitelj, kći ti je krasna, odiše dobrotom, M ti je isto sladak , tetkini pilići su preprepreslatki, posebno ono malo crno čupavo pile, ti si cila mladolika i sreća ti se čita na licu, uopće nisi ka tenk, šta ti je , sva si u trbuhu, svi ste nekako preslatki; specijaliteti su ti isto odlični ( imamo nekoliko istih) i eto...šta da ti više kažem...šteta da nisi bliže i ti i svi drugi, baš smo razbacani, da ima para pa da se nađemo na neki vikend, priroda,gradele, dica oko nas...di bi nam bija kraj; jeste li bebanu izabrali ime ?
    tibi ljube imam još malo trakica pa ću ih doniti, meni ionako neće tribati za min. misec dana, ako i onda;
    vi ste mene sve brzinski utrpale u "planiranje" a ja sam još u logistici, najveći mi je problem MM koji se stalno opire i govori "pa vidiš da nam ne ide, šta ćemo se više mučiti"; uopće ne sumnjam u svoje zavodničke sposobnosti ( a i on priznaje da se vrlo lako da nagovoriti u kritičnom momentu ), ali nije mi to cilj, želim bezrezervnu podršku; onda je tu i moja mama koja obožava svoje unuke, ali je prebojažljiva ( Roza podsjetila me na tvoju, sa istim izrazom lica i pogledom, mislim da imaju nešto zajedničko) i o kojoj se više brinem, sprema mi se napredak na poslu, koji pada u vodu u slučaju da zatrudnim ( zaboli me za to), da ne spominjem financije, stan itd...sve nešto imamo za budućnost, a ne možemo trenutno realizirati i zato bi mi bilo beskrajno žao da ne rodim još jednu preslatku bebicu, ne želim se jednog jutra ( sa 45) probuditi i kukati zašto nisam;
    no dobro, uglavnom pripremne radnje su obavljene, ja sam odlučila , MM je upozoren da ljeto stiže, a s njim i napadi svim raspoloživim sredstvima, pa nek se brani kako zna i umije; izvadit ću krv, hormone, brisevi uredni, piti ću folnu (neka udarna doza od 4-5mg - pitala me genetičarka oba prošla puta je li pijem, pa eto), vitamine, hranim se normalno, ne pijem ( 1x tjedno ) i šta dragi Bog da;
    visnja di si ti ? i kako si ? kako maxić, je li se upristojio ? narastao ?
    osijek kad je moj dragi svekar umro ja sam išla svaki tjedan na groblje, posadila cvijeće i to mi je bio način da lakše prebolim tih prvih nekoliko mjeseci, kao da sam bila bliže njemu ( što nema blage veze, ali eto), MM nije tako često, on je to odbolovao u sebi, ljubim te ( nemam više smajlića)
    tamagoči jedva čekam da nam javiš da si krenula, samo se ti spakiraj, bolje prije nego kasnije ( iako te nespakirana torba sigurno ne bi spriječila da ideš roditi, ha,ha)
    evo još za kejt i boxicu i malu laiu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ CMOKIĆ

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mandy hvala ti ljube, ali sačuvaj ti sebi trakice za hm ovaj akciju da bude brzo i efikasno
    ja ti imam još barem za 3 mjeseca, štedljiva sam
    ako ne uletim sad u 5. mjesecu u postupak, sigurno idem u 9. mjesecu bilo preko državne klinike bilo privatno. Dogovorili smo mm i ja financijsku konstrukciju tako da sam najkasnije na jesen u MPO-u, a možda nam se i posreći pa uspijemo sami napraviti dijete prije jeseni

pusa svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj Tibi moja draga ja bi tako voljela kad bi ti preduhitrila sve te postupke! a ako budeš morala to sve prolaziti onda ću od sveg srca moliti dragog Boga da uspije od prve! ti kad budeš objavila da si trudna ja ti ne mogu opisati koliko ću ja biti sretna! toliko si divna i draga osoba i zaslužejete ti i TM svu sreću ovoga svijeta!
    Mandy, meni je tako drago što razmišljaš o ponovnoj T! znam da si pričala da je ljeto vaše vrijeme, zato iskreno se nadam da će i ovo ljeto biti jedno od onih koji su za pamćenje!
    ja ništa ne pijem osim prenatala, a prva tri mjeseca nisam ništa, jer mi je bilo očajno zlo (pa sjećate se vjerojatno). ide ljeto, puno voća i povrća, samo treba iskoristiti sve što ono pruža!
    Rozice, pusa velika našem Špireku od moje curke! vjerujem da uživate dolje! kad opet dođem ležati u Petrovu mogla bi navratiti sa Špirom do mene pa ćemo sjesti u birc prek puta! baš bi voljela vidjeti tog malog ljepotana i tebe!
    tamagoči, ja ti samo šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~ da porod bude brz i bezbolan!
    osijek, znam koliko je teško ići na groblje, ali koliko je ipak lijep osjećaj imati mjesto gdje možeš zapaliti svijeću i odnijeti cvijeće svojoj dječici!
    a72, izgledaš prekrasno, predivna si trudnica! i imaš predivnu kćer!

velika pusa svima!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Cure moje drage svima želim ostvarenje svih želja

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Hej svima!
    Nama je malo gužva pa se ne stignem javljati! Karlo je dobro,tako lijepo napreduje,ubucio se i popunili su mu se obraščići,sav mi je presladak,pojela bih ga. Totalno sam se zaljubila.Ema je ok i dobro prihvaća bracu-za sad to jest. Vidjet ćemo kako će dalje.

a72 pa ti si već pred porod!kako je to proletilo!Želim ti sve školski dosadno!Ja sam isto sretna da je sve gotovo i dobro prošlo,veselje do neba!
    boxica i osijek puse vam šaljem!
    mandy da muž brzo poklekne! (znaš kako se kaže,teško žabu u vodu natjerati)

Puse svima koje nisam spomenula,evo i ovaj post pišem već pola sata,Karlo me prekinuo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drago mi je da ste se sjetile. nervozna sam, trebat ce mi.
    uzivajte, laku noc

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kejt za današnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i Boxica evo još vibrica tebi za sutrašnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    draga bzara šaljem ti veliki zagrljaj
    pusa svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kejt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sve če bit super, mislimo na tebe, javi nam odmah

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kejt, milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem za današnji pregled!
    znam da će sve biti super, i jedva čekam da nam se javiš sa dobrim vijestima!

svima velika pusa!
    kod nas je divan dan osvanuo, sunčano, toplo, odmah je sve nekako lakše i ljepše!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kejt držim fige .

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kejt gdje si????? javi seeeeeee!!!!!!!!!

sad sam nervozna i zbog tebe i sebe!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Kejt, nadam se da se sretna jer je sve super šećeš po gradu! ali javi nam čim uhvatiš vremena, sve te čekamo s nestrpljenjem!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajde Kejt samo jedan znakić da je sve ok

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •