Stranica 26 od 63 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Drage moje, evo mene s kontrole!
    Nia je odlično, kaže dr jedna super zdrava cura! ima 500 g, i sva je tako slatka! stalno je otvarala šakice, kao da nam maše! uglavnom, pitala sam i za taj pritisak! zatvorena sam, sve 5, kaže da je to normalno s obzirom da mi je ovo 3.trudnoća u 3 i pol godine, to sam i pretpostavljala!
    malo mi je laknulo, ali svejedno svaki pregled sam lagano u grču i pripremam se za uvijek za najgore!
    posjetila sam i moju dječicu na groblju, pa mi je bilo nekako lakše poslije toga otići na pregled!
    Tibi, ja sam negdje pročitala jednu odličnu rečenicu : kad nešto želiš, ali stvarno istinskih želiš i nebo i zemlja će se urotiti da to i dobiješ! jer Bog nikada u srce ne stavlja želje koje ne može ispuniti!
    Choco, sve je to normalno draga moja! svi smo mi ljudi, i nije nam lako! ti nisi slabić ljube moja, ti si jedna divna hrabra žena, koja je doživjela nešto strašno, ali kad to malo sunašce dođe u tvoje ruke svi strahovi i sve će nestati, sigurna sam u to!
    Sandra, uživam čitati o tvom Karlu i o Rozinom Špiri! nabaci nam opet malo slikica da vidimo tvoje malo zlato!
    znaš da sam se prepala od tolikog hripanja i naprezanja da ću se početi otvarati, ali hvala Bogu za sada je sve ok!
    sunce malo,
    Višnja, kad tad mora doći kraj svim tim strahotama, i onda kad počnu cvjetati ruže biti će to najljepši buketi! vidjeti ćeš!
    Rozice, od kad si ostala trudna sa Špirekom, tvoja trudnoća mi je bio nekakav znak, da ako sve završi dobro (a hvala Bogu završilo je prekrasno), onda će valjda i meni sinuti sunce!

idem sad, preumorna sam, nisam baš dobro noćas spavala od straha!
    ljubim vas sve!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    Nia je odlično, kaže dr jedna super zdrava cura!
    Hvala ti Bože! Sad se draga moja opusti, i uživaj, a ja sam toliko sretna da su sve riječi suvišne

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić bravo za tebe i Niu , slatkica mala kako ona maše mami
    pusa svima

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bzara ..Nia će biti prava mala prekrasna princeza, napokon da vam ona nakon svega unese radost i sreću

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bzara eto vidiš da je sve super, a napokon će i Špiro i Karlo dobiti curu samo morati će se boriti čija će biti!
    Moramo još koju curicu pribaviti!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek gotovo sam sigurna da ćemo ti i ja dobiti curice tako da će dečki moći birati
    pusa svima

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bzara mislila sam na tebe! super da je sve ok!

sandraza malog sisavca!! a osip će brzo proći!

Tibi ja imam feeling da nosim dečka (po nekim simptomima, a i kineski kalendar kaže dečko ). Tako da ti i osijek definitivno morate dobiti cure i nema biranja, svakom po jedna!

ostatku big
    Posljednje uređivanje od Boxica : 12.05.2010. at 08:24

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

bas mi je drago za bzarinu niu, hvala bogu
    svima pusa

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara super za niu samo neka ona skakuće i maše
    boxica zanemari kineski, meni se pokazao netočnim
    tibi kad si ti na pregledu ?
    choco šaljem ti pp drži se , sve je dobro, ti si dobro, mali je dobro, beba je dobro, još malo i držat ćeš svoje zlato u krilu, do tada stisni zube i samo hrabro
    pusa Špiri i Karlu (koja će to biti otimačina za zetove ), a72 isto čeka dečka, a ako choco i tamagoči dobiju dečke onda ćemo moći odahnuti

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tako da ti i osijek definitivno morate dobiti cure i nema biranja, svakom po jedna!

Ja se slažem i u potpunosti prihavčam gore navedeno .

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    [B]boxica zanemari kineski, meni se pokazao netočnim
    znam da je samo 92% točan, ali svima oko mene je pokazao točno, a i meni za Elu!!

ali znaš i sama da me nije briga kaj će biti, kao niti nikoga ovdje! samo da rodimo živo i zdravo!

a za par mjeseci ćemo vidjeti imam li pravi feeling!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

boxica a što je to kineski kalendar? totalno sam neupućena

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    boxica a što je to kineski kalendar? totalno sam neupućena

to ti je kalendar, ma zapravo više kao tablica koja ti kaže kojeg spola će biti beba.
    gledaš sjecište dvije stvari: jedna je dan ovulacije (znači mjesec u kojem je beba začeta), a druga je broj godina majke onog dana kada treba roditi.
    moram to poslati frendici pa ću i tebi

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hvala cure!
    nažalost, to sve što je ona meni rela, sam ja čula 2 tjedna prije nego što sam završila trudnoću s Matkom! mislim da će mi biti lakše kad prođe 24-25 tjedan, tad je nastalo s Matkom, a sa Zarom puno kasnije! ali ne dam se ja, glavu gore, imam jednu super zdravu curku, i nitko nam to neće oduzeti, jel tako?!

ni ja nisam čula za taj kineski kalendar!
    Boxica jel imaš negdje link, pa da nam staviš da si probamo izračunati, baš me zanima jel meni pogođeno!
    mislim da je Choco isto negdje bila napisala da čeka dečka tako da imamo trenutno 3 sigurna dečka (Špiro, Karlo, i od a72), tamagoči ne zna spol, i 1 jednu sigurnu curu!
    sada ćete vi vidjeti kad i Tibi i Osijek svaka ostane trudna s 2 odmah!
    ja sam vam rekla kad je završavala 2009. da nju šutamo i veselo dočekujemo 2010. prema tome ova godina je definitivno godina našeg PDF-a!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić znam draga da brineš zbog svega što ti se dogodilo, ali stiže prekrasna zdrava curica i jedva je svi čekamo upoznati kad za to dođe vrijeme

mandy što se tiče mog postupka očekivano, nema sredstava i sve prebacuju za jesen, meni se to više ne da tako jer tko zna što će opet biti na jesen, tako da mijenjam kliniku - sutra idem u izvidnicu i naručiti se za razgovor. Kao što sam već rekla, planiram provesti prekrasno ljeto, ako Bog da bit će i jedno malo čudo prirode, ako ne na jesen idem u postupak bilo u državnu kliniku bilo privatno - sve su mi opcije otvorene.
    I znate što, neki dan sam u jednom izlogu vidjela prekrasnu haljinicu za bebu, baš mi se svidjela ful i danas prolazim kraj tog dućana i kupila sam je. Ako mi i ne bude trebala uvijek je mogu nekome pokloniti. A znam da je to malo bezveze , ali tako mi se svidjela, što mogu...

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi draga tu haljinicu nećeš morat nikome poklanjat, to čuvaj za svoju bebicu jer ona brzo dolazi!i mislim da je baš divno od tebe što si to napravila, i za to hrabrosti treba i tvoje vrijeme tek dolazi sigurna sam

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi, draga moja, odličan si potez napravila, i znam koliko je hrabrosti i snage potrebno za taj korak! nikome ti nećeš ljube moja poklanjati tu haljinicu, ti ćeš ju jednog dana obući svojoj curici, i sjetiti ćeš se današnjeg dana sa širokim osmijehom na licu!
    navijam od sveg srca za jedno divno ljeto! a jesen će sigurno donijeti neke trudničke "patnje", bilo kojim putem da one tebi dođu! jedva čekam dan kada ćete ti, Osijek, Višnja, Mandy objavite svoje plusiće!

bambus kako si nam ti trudničice? nisi nam se dugo javila! jel uživaš u ovom lijepom vremenu?

pusa svima!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

bzara , tremin ti je na rođendan MM . To ne može biti nikako ,osim dobro. Jedna picajzlasta djevica stiže...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi znam da je za to trebalo hrabrosti, ali super da si kupila haljinicu, i kako cure kažu čuvaj je, trebat če ti
    Uh sječam se prvih stvarčica za Špirića, isto sam tako mislila jel besmisleno kupovat, ali to me "gnježđenje" stvarno podiglo. Samo ti kupuj draga, i nek vam ovo ljeto donese svu sreču ovog svijeta

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

je, u pravu ste, baš je trebalo hrabrosti za to....
    hvala drage moje što me razumijete i tu ste uz mene
    i mm-u se svidjela haljinica

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi hrabra si, svaka čast, ja se ne usudim ni gledati bebi stvari, imam osjačaj da ne spadam tu. Ponekad kad prolazim kraj trgovine sa dječjom odječom kradom bacim škic i mislim kako bih sada kupila ovo, ono da su bebice tu...ja sam baš jučer nešto tražila po ormarima pa sam otvorila pretinac u kojem su stvari za moju Elu, Tiu i Emi, pa pokloni koje su dobile od hipo limača, pokloni od dm-a, pelene...Uh!
    Tibi iskreno se nadam da će nam sve to uskoro trebati i haljinice i pelene i sve ostalo...
    Trudnice naše držite se, ne brinite i jedva čekamo da upoznamo sve naše bebice kada bude vrijeme...

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Tibi uslikaj nam haljinicu da i mi uživamo ; SUPER što si se odlučila za drugu kliniku, dosta je bilo čekanja, moraš nešto poduzeti sama za sebe, vidi na PO tamo cure spominju "najbolje" i "najbrže" sigurno ćeš naći neku ideju vodilju kod koga bi išla...uf jedva čekam, možda se potrefi neki koji ne ide na godišnji odmor ili ide kasnije pred kraj ljeta ( da mu ponudimo besplatni odmor ako te odmah ubaci u postupak ? ) ; što se tiče robice ja se jednostavno tome ne mogu ( a i ne želim )oduprijeti i to je jedan od očiglednih pokazatelja da mi fali jedna mala bebica : di god prođem i vidim ( a hvala Bogu danas i u Konzumu ima tutica i čarapica) opipavam, gledam i pokazujem MM-u ( koji na to zakoluta očima i odmahne rukom); oduševljavaju me te sitnice, mekane i mirisne.... treba samo gledati naprijed i zamišljati svoje štručice u obleki
    osijek kako ide ?
    bzarić da li se zna uzrok zbog čega se to tvojim bebama događalo? ima li veze sa genetikom ili " slučajnost" oba puta ? može li se predvidjeti i djelovati nekom terapijom ?
    - jučer sam čula za dvije trudnoće, jednu "običnu" i jednu blizanačku ( to je sigurno dobar znak- samo za šta ?) i baš sam u ružičastom oblaku
    pusa curke i samo pogled naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mandy sama pozitiva! Baš si sva ono! Kod mene sve po planu za sada...
    Što se robice tiče ja svom mm ne pokazujem ništa jer ne znam stvarno kakva bi reakcija bila vjerojatno bi mi rekao šta mu to pokazujem!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj mandy prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi uslikaj nam haljinicu da i mi uživamo
    mandy evo slikano je mobitelom pa nije najbolje ispalo, ali sve se vidi http://public.fotki.com/Tibi-/svata/
    sviđa mi se tvoja pozitiva, mogla bi ti prije mene u vlakić , ma zapravo čini mi se da ćete se sve prije mene utrpati , ali nema veze, kad god čujem neku prekrasnu vijest od vas - kao da je od moje rođene sestre, a osim toga bambus mi čuva jedno mjesto kraj sebe pa valjda i ja ulazim u fakin vlak do kraja godine . Velike puse mojoj bambusici kissss
    osijek ti si slijedeća u vlaku, iz sveg srca vibram za to ~~~~~~~~~~~~~~~
    sve vas ljubim drage moje

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    ... pa valjda i ja ulazim u fakin vlak do kraja godine ...

gle to smo već razriješili prije nekog vremena tako da to nije upitno, nego samo je pitanje koji mjesec??!!

a haljinica je predivna!!
    iskoristiti ćeš ju ti za sebe!
    btw, vidjela sam da ideš na Plitvice, misliti ću na tebe taj dan!!

osijek svi željno iščekujemo tvoj daljnji razvoj situacije!

a kalendar, ja imam ovaj!
    http://sites.google.com/site/selaluj...attredirects=0

mislila sam svoj scanirati, ali sam ga slučajno našla na netu...
    Posljednje uređivanje od Boxica : 13.05.2010. at 12:53

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni kineski kaze da cu rodit curu
    sad, je trebam gledat koliko punih godina cu imat kad rodim ili u kojoj cu godini biti kad rodim, nadam se da kuzite?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

za e. mi nije pogodio

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajmeee Tibi krasna je , bez problema mogu zamisliti ovaj prizor :
    http://fc00.deviantart.net/fs18/f/20...ntasyStock.jpg
    ili pak ovaj :
    http://www.crochetsoiree.com/saychee...52_600x600.jpg
    a za Rozu, a72,sandru i choco ovaj :
    http://www.littlegirldresses.com/ima...lorsuit300.jpg,
    uf sad sam se cila rasmoljila ...... samo ti čuvaj i pazi na haljinicu, slijedeće ljeto ćeš nam uslikati svoju djevojčicu u njoj; naravno da ćeš u vlakić, do kraja godine moramo svi nekako uskočiti, ovo je ta dobitna godina , moramo se potrpati kako znamo i umijemo

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

joj mandy preslatke su ove bebe mornari
    moja haljinica je za bebu od 1-3 mjeseca, skroz malecka za jednu malu princezicu

tak je, sve uskačemo u vlak ove godine, ova je dobitna!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi, draga moja pa to je sigurna stvar, ova godina je godina našeg PDF-a! ima da nam vlak bude prepun mirisnih smotuljaka i nasmijanih trudnica!
    haljinica je divna, mogu misliti kako je malecka kad je za tako majušnu bebicu!
    a ove slike što nam je Mandy stavila su predivne!
    joj draga moja kod mene ti se razlog ne zna! znam da je šansa da dijete razvije taj tzv. neimuni generalizirani hydrops otprilike 1:1000000, a eto meni se dogodilo dva puta! šanse da ova bebica dobije isto je 50:50 baš zbog toga što se ne zna zašto! napravili smo sve pretrage, i sve se pokazalo negativno! zato jedino što meni ostaje je misliti pozitivno i samu sebe uvjeravati da će ovaj put sve biti u redu!
    draga moja, tvoja želja za malenom bebicom je ogromna i zato sam ja sigurna da ćeš ti ovo ljeto nama objaviti lijepe vijesti!
    osijek, jel sve ide kako treba? joj jedva čekam da odbrojavamo s tobom do dana kada će beta biti jedna divna veeeelika brojčica! kako ćemo slaviti taj dan!

pusa svima!
    nemam vremena sad pogledati što meni kažu Kinezi, ali baš budem večeras pa da vidim jedu li pogodili!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzarić ma kakve šanse 50:50? Šansa je nula bodova da se nešto loše dogodi i nećemo drugačije razmišljati, imaš pomoć svojih predivnih anđela i nas tu koje svim srcem želimo upoznati ovu malenu curicu

p.s. stvarno ste me oduševile, ja sam mislila da ćete pomisliti koja sam ja koza što sam to kupila, kad ono brdo prekrasnih i toplih postova podrške. Što da vam kažemo osim da vas sve puno volim

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    meni kineski kaze da cu rodit curu
    sad, je trebam gledat koliko punih godina cu imat kad rodim ili u kojoj cu godini biti kad rodim, nadam se da kuzite?
    ako ti je termin recimo 20.12 i taj dan ti imaš (sorry sad ću bubnuti) 31 godinu 11 mjeseci i 7 dana (no hard feeling na iznos) gledaš 31 godinu

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

mandy, ajoj za slicice...

Tibi neka si je uzela, to je taj dobar stav i znak...i ja sam stalno,prije trudnoce gledala stvarcice i uzivala u tome, kad bi me drugi pitali za koga vadila sam se na malecku od seke, a u stvari sam znala nekako da gledam za moju bebu...

buducim mamicama ,bebicama, i nasim trudilicama,... svakoj

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tamagoči ušla si u finiš pa nam se svako malo, please, javi , da smo mirne
    a72 ti si samo 2 tjedna iza nje , je li sve spremno za iznenadni pokret ? je li velika seka spremna za asistenciju ?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

osijek, jel sve ide kako treba? joj jedva čekam da odbrojavamo s tobom do dana kada će beta biti jedna divna veeeelika brojčica! kako ćemo slaviti taj dan!
    Sve je za sada kako treba, pikam se i uzgajam jajašca , osim laganih vrtoglavica i mučnina sve super. Da nisam u postupku pomislila bih da sam trudna, ali ovako sve je to posljedica hormona u kombinaciji sa laganom podsvjesnom nervozom. Sutra putujem za ZG iako mi je tako mrsko ići vlakom, ali šta ću i u nedjelju prva folikumetrija.
    Trudnice naše ja mislim da bi bilo jako lijepo kada bi mi više vaših trbušastih slikica vidjeli ono za podršku, a vi novopečene mamice dajte malo slika bebica...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice kako ti je Tibi rekla, 0% šanse ovaj put. Niu ne damo i več ju punoooooooo volimo!!!

Mandy preslatka odjelca i haljinice

Cure ljubim vas puno, mi se danas spremamona Stradun postavit jaja za ministra

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Roza je dobro rekla, Niu ne damo i tacka zato Bzarice cuvaj je i mazi ,i uzivajte zajedno!

osijek, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupak, i prvu folikulometriju da pokaze puuuno malenih
    mandy, pa skoro je sve za torbu spremno, jos mi fali torba nemam neku odgovarajucu u koju bu moja hrpetina stala, jer ja sam prava sreberka ,sve mi treba cak sam i punjace za fotic i mobitel pripremila, a da ne govorim o uloscima, kozmetici, spavacicama itd...
    Bila sam jutros na pregledu, bebi je okrenut glavicom, sve je skolski i uredno-protoci krvi i ostalo, a ja koliko sam pitala i trazila odgovore, dr je rekao da je on tu bezveze dosao i da mi je mogao dati uzv da se sama pregledam kad vec toliko znam
    Velika cura je jedno vrijeme pokazivala euforiju, pa onda fazu ljubomore , a sad kako se blizi porodjaj puna je ljubavi, pomaze mi kad spremamo robicu i mislim da je iskreno i od srca sretna
    Posljednje uređivanje od a72 : 14.05.2010. at 11:52

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

osijek, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za postupak, i prvu folikulometriju da pokaze puuuno malenih
    Hvala svima na vibricama i figama i svemu, daj bože da uspjemo!
    Danas sam čula jednu tužnu vijest, poznanica moje poznanice je rodila dvojkice sa 24 tjedna. Tako mi je žao i ne znam voljela bih kad bi joj ikako mogla pomoći, ali zapravo joj ne može nitko sada pomoći u ovim trenutcima, jedino svi možemo moliti boga da bebice nekim čudom prežive...
    Držite im fige da ostanu još dugo sa nama!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ljubim vas puno, mi se danas spremamona Stradun postavit jaja za ministra
    Rozi hvala ti u ime moje dječice slikaj i šalji rodi
    ja sam sutra na Plitvicama da pokažemo da nas ima više od 2 para!

osijek jako mi je žao tvoje poznanice daj Bože, ali ne vjerujem...nažalost....

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek sretan put u zg , misli lijepe misli a ja držim fige za prijeteljicu i njenu dječicu da budu hrabri i dovoljno čvrsti da ostanu uz svoju mamicu
    tibi tebi sretan put na Plitvice, baš mi je drago što ste se izorganizirale i nadam se da će osim vas doći žene i sa drugih strana i foruma; nastojte sačuvati živce ( premda bih ih ja iz svoje nepotpomognute pozicije sve po redu izgađala jajima) i lijepo ponašanje ; usput ti želim i ugodan dan u prekrasnoj prirodi

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

osjek tako mi je žao te cure i te dječice. Čuda se događaju, daj Bože da se i ovaj put dogodi, ali...
    Mi se polako bližimo kraju. Još 18 dana. Bit će dugi i teški. U utorak sam bila na kontroli. Otvorena sam 1 prst i počeli su lagani lagani trudovi. Osjećam ih u križima. Bebica je okrenuta i spremna za dolazak i plodna voda je bistra. Doma sam, teška sam si, kičma me rastura, hrana me ne privlači, osim recimo jogurta i to običnih. Koža trbuhame zateže i imam osjećaj da ću explodirat svake sekunde. Ah slatke čari trudnoće. Ali sve ćemo to izdržat. Isplati se za te male štručice.
    Ljubim vas sve, moran poć...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tamagoči još malo i niste više 2u1 prekrasno, jupiiii, izdržite još malo, ali i ako krene vi ste već dovoljno veliki, samo hrabro, ljubim te
    mandy i ja bi ih izgađala jajcima, ali sam ipak jedna fina dama i neću se spuštati na taj nivo

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Osijek u mislima su mi danas ta dječica, neka im dragi Bog pomogne!
    A i meni polako sunce sija pa sam baš happy ..posao je polako krenuo i samo nek mi Bog pomogne da uspije ovo što radim da mi to skroz prenese misli na neke lipše stvari..posli prve trudnoće sam se stalno opterećivala kad ću opet ostati trudna, a sad što vrime prolazi ne razmišljam tako brzo o trećoj trudnoći pa mi nekako lakše iznutra, ne može ništa na silu ići pa nek sve ide onako polako i s vremenom će sve sijesti na svoje..ne znam da li je to zbog straha ili ne znam čega drugog ali bitno mi je sad da osjećam neki mir iznutra i više mi ništa (još) ne treba
    Roza pa kad ti misliš doći u zg?pa da se opet vidimo i popijemo kaficu, al ovaj put da nas bude što više
    Trudnice moje ljubim vas sve puno puno!!
    Tibi draga lipo se provedi sutra, i da vam bude lipo vrime

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj cure moje tako ste divne sve, da ste me rasplakale!

Višnjica, samo tako treba draga, opusti se, uživaj u životu i kad se najmanje budeš nadala odjednom će doći bebica! jako je dobro da osjećaš taj mir iznutra! kako je Maxić? ljubi puno to malo slatko biće!
    Tibi i Roza, odlično! tog našeg dragog ministra bi trebalo ... , jer njegovi potezi su uf! nemam riječi pristojne za to! javite nam kako je bilo!
    tamagoči i a72, sitno se broji drage moje! ne mogu vjerovati da je to to! tako mi je proletilo! sjećam se kao da je jučer bilo kad je a72 bila 20 tjedana, pa smo komentirali kako je već na pola, a evo sad ste ušle u veliki finish!
    od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan divan, bezbolan porod!
    jel ima netko vaše brojeve moba? da nam samo sms-ate kad krene porod, da možemo misliti na vas sve mi ovdje!
    trudničice moje, pazite svoje mrvice!
    a sve moje drage mame anđela šaljem vam veeeeeelike puse!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek, puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra! javljaj nam situaciju, da budemo u toku!
    drži nam se draga, vrlo brzo ti si naša nova trudničica!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala cure, evo ja sam u zg, sutra ujutro folikumetrija, imam net tako da ćete biti u toku cijelo vrijeme!!! Čujemo se ujutro kad vidim kako napredujemo!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek ljube vibram za veeelike i zdrave js ~~~~~~~~~~~~~~~
    višnja ljube drago mi je da si bolje i da se stvari odvijaju prema naprijed i da si malo svrnula misli s trudnoće ( iako znajući svih nas nitko nema mira dok ne dođe do svoje bebice, želja se samo malo zakumuflira ispod površine, do pravog trenutka )
    bzara ovaj put je sve drugačije i nia će biti naša mala razmažena principesa
    tibi kako je bilo na kongresu ? hoćete li na nekoj temi napisati izvještaj, dojmove ? ( da je ministar neke druge specijalizacije, nekako bih mu i prešla preko nekih stvari, ali ginekolog pa ovako ; sramotno je kad politika nadvlada stuku i ljudskost)

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo cure mi danas odradili prvu folikumetriju, kaže doktor imamo lijepe folikule na desnom jajniku od kojih nakveći 17 mm, i na lijevom isto od kojih najveći 15 mm, endometrij je lijepih 9 mm. sutra ponovo na uzv...
    Sada kada sam krenula nekako imam osječaj da će sve biti super!
    Sada sam baš u dnevniku vidjela kakve su rezultate na plitvicama iznjeli, ali nisam se drugome ni nadala!
    Posljednje uređivanje od osijek : 16.05.2010. at 18:56

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Na Plitvicama je bilo odlično, imali smo svoj kongres paralelno sa kongresom o medicinski potpomognutoj oplodnji.Imali smo priliku razgovarati sa našim lječnicima i biolozima... U Slobodnoj dalmaciji izašao je odličan članak, ma niti mi ga bolje ne bi napisali http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...4/Default.aspx
    a ja vam danas cijeli dan pospana, iscrpilo me to jučer kao i sve pripreme koje smo radili ovih dana oko toga....
    sve vas lijepo pozdravljam i šaljem veliki zagrljaj

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jeeeee osijek bravo za folikuliće , je li se zna koliko će ih biti za akciju ? ta dva vodeća ili još poneki može narasti ?
    tibi baš mi je drago za "paralelni kongres" , to je prilika za skupljanje relevantnih informacija sa svih polja
    pozzz cure iz prohladne Dalmacije, jutros smo svi kopali po ormarima u potrazi za zimskom garderobom, brrrr

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •