Drage moje, evo mene s kontrole!
Nia je odlično, kaže dr jedna super zdrava cura!ima 500 g, i sva je tako slatka! stalno je otvarala šakice, kao da nam maše! uglavnom, pitala sam i za taj pritisak! zatvorena sam, sve 5, kaže da je to normalno s obzirom da mi je ovo 3.trudnoća u 3 i pol godine, to sam i pretpostavljala!
malo mi je laknulo, ali svejedno svaki pregled sam lagano u grču i pripremam se za uvijek za najgore!
posjetila sam i moju dječicu na groblju, pa mi je bilo nekako lakše poslije toga otići na pregled!
Tibi, ja sam negdje pročitala jednu odličnu rečenicu : kad nešto želiš, ali stvarno istinskih želiš i nebo i zemlja će se urotiti da to i dobiješ! jer Bog nikada u srce ne stavlja želje koje ne može ispuniti!
Choco, sve je to normalno draga moja! svi smo mi ljudi, i nije nam lako! ti nisi slabić ljube moja, ti si jedna divna hrabra žena, koja je doživjela nešto strašno, ali kad to malo sunašce dođe u tvoje ruke svi strahovi i sve će nestati, sigurna sam u to!
Sandra, uživam čitati o tvom Karlu i o Rozinom Špiri! nabaci nam opet malo slikica da vidimo tvoje malo zlato!
znaš da sam se prepala od tolikog hripanja i naprezanja da ću se početi otvarati, ali hvala Bogu za sada je sve ok!
sunce malo,
Višnja, kad tad mora doći kraj svim tim strahotama, i onda kad počnu cvjetati ruže biti će to najljepši buketi! vidjeti ćeš!
Rozice, od kad si ostala trudna sa Špirekom, tvoja trudnoća mi je bio nekakav znak, da ako sve završi dobro (a hvala Bogu završilo je prekrasno), onda će valjda i meni sinuti sunce!
idem sad, preumorna sam, nisam baš dobro noćas spavala od straha!
ljubim vas sve!