Stranica 30 od 63 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

osijek, pa to je super znak, mozes ti vec sutra uraditi test, a betu u utorak, ja sam sigurna da je pozitivan! i meni je stomak bio naduvan, a pogotovo mi je tesko palo sta god da pojedem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i evo cekam trudove

a gdje si mandy stavila slikice da vas i ja vidim?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Boxica prvotno napisa Vidi poruku
    [B]
    Kejt što ima kod tebe? javi se kad te puste iz bolnice
    doma sam
    mucnine polako slabe, imam vise energije, bolje sam
    na kontroli sam opet u petak
    puse svima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Opet kratki pozdrav svima!I dalje smo na cici stalno,ali sad barem mlijeka ima. Groznica i tempreatura me držale 2 dana,ali uspjela sam izdojiti i danas je puuuuno bolje i nema više crvenila,kvržica je minimalna-šta da vam kažem-kupus u grudnjak je zakon stvar
    osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju veeeeliku betu!
    višnja super da si se javila!
    bambus jeeeee za dečka,a ime?
    roza svaka ti čast za vrt,imam jednu frendicu koja isto baš uživa u tome,meni se to fakat ne da,ali pohvalno.Ja ne moram,vrt ima svekrva
    a72&tamagoči~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dosadan i školski porod!

Da još dodam događanja za slijedći tjedan-9.6. idemo na uzv kukova(a 8.6. mi sestra piše prijemni na arhitekturi,ima netko neku vezu??)
    Posljednje uređivanje od sandra23 : 06.06.2010. at 19:56

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

krivo postala,ali evo uspjela izbrisati
    Posljednje uređivanje od sandra23 : 06.06.2010. at 19:56

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

kejt nadam se da ce mucnine skroz prestati. ( ja s tim, fala Bogu, nisam imala problema, pa neznam kako je to).
    sandra23 dobro da upala jenjava pomalo. a nas djecak ce se zvati Ivan.

mi danas bili malo na plazi, ja u dubokoj hladovini.i samo sam noge smocila u moru, meni je more jos jako hladno, mada mm kaze da i nije tako strano kad se smocis, al eto. ja ostala vani, nisam se usudila smociti. sta je sigurno, sigurno.i bas mi je dobro bilo. napokon onaj litnji miris mora, zumor na plazi...ma divota. )))

saljem vam svima puuunnnooo vrucih pusa iz splita!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej cure, evo i mene! mi smo cijeli vikend u španciru! baš smo se nauživali! zaključila sam da imam malu plesačicu u trbuhu, kad čuje neku muziku samo nogice i rukice rade! to mi je tako slatko!
    mandy, svaka čast, čista petica iz zalaganja!
    tamagoči ništa ne javlja, izgleda da je njenoj bebici jako lijepo unutra!
    kejt, pa mi smo u isto vrijeme ležale u petrovoj? pa ja ne mogu vjerovati! kako sam ja to propustila!
    osijek, što si odlučila hoćeš čekati betu u utorak ili ćeš pišnuti neki testić? ja čekam uz mob u utorak, napeto!
    a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro upoznaš svoje malo zlato! javi nam čim krene, da možemo vibrati!
    bambus, jel imate ime za malog frajera? pusa malom slatkišu!
    Rozić kad čitam tvoje postove, i kad tako prekrasno opišeš svoj život i svu tu sreću koju osjećaš, baš mi bude prekrasno to pročitati! ljubi mi Špireka, tebi velika pusa!
    Sandra živio kupus! pusa Karlu

sve vas ljubim! svim trudničicama, trudilicama, ma svim vama mamama malih anđelčića šaljem veeeeeeliku pusu!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

osijek, što si odlučila hoćeš čekati betu u utorak ili ćeš pišnuti neki testić? ja čekam uz mob u utorak, napeto!
    Ma ipak ću ja to školski sutra po uputnicu i utorak kbo po tetu betu! Tako ćemo biti jedino sigurni!
    bzara biti ćešobavještena!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara izabrali smo ime, bit ce Ivan!
    osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ za betu!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

'jutro!
    vidi se da sam jučerašnji post pisala dva sata (u pola posta me nazvala moja vjenčana kuma pa smo klafrale sat i nešto), tako da je u međuvremenu već došlo novih postova, zato nisam vidjela da si ti već napisala ime bambus, sorry!
    prekrasno ime za prekrasnog dečkića!
    joj kako ti zavidim na tom mirisu, i plaži, i svemu tome lijepome... ja se samo nadam da će vrijeme ostati tako lijepo, pa da špricnemo jedan vikend na more! mmm jedva čekam!
    osijek, draga moja držeti ću fige, i misliti na tebe!
    milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu!

pusa svima!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje evo i da se ja kratko javim. Mi smo vam imali prekrasni vikend, bili na Plitvicama u subotu, u nedjelju u šetnjama i po kavama - baš je bilo prekrasno.
    Bambus da znaš da ti i ja zavidim na moru, ja bih se tako rado preselila doli, ali mm ne voli vrućine, pravi kontinentalac, da se njega pita on bi neku kućicu kraj šumice
    bzara i moje cure su volile muziku, pogotovo klape, a imale su i omiljenu pjesmu na koju bi se uvijek javile (da te mogu pismom zvati)
    osijek za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    rozić prekrasno mi je čitati te, da si počela disati punim plućima, zaslužili ste to i uživajte u svojoj sreći
    tamagoči i a72 za najlijepši susret ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima velike puse i vibrice za štogod vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi držim ti fige za razgovor s doktorom i da se napokon počne nešto konkretno događati i da ti poćnemo odbrojavati!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi, draga po ovom rasporedu koji je Mandy napravila tebi su konzultacije u srijedu, jel tako?
    joj draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca da nam uskoro ti kreneš u postupak, pa da vibramo i skačemo kao i sada za osijek!
    mora da si uživala na plitvicama, ja se osjećam odlično od kad je došlo lijepo vrijeme, čak povremeno zaboravim na sutrašnji pregled (ali samo povremeno)!

stavila sam jednu slikicu, to je u subotu slikano da vidite kako izgledamo!
    pa ako vas zanima virnite nas malo!
    http://public.fotki.com/bzara/naa-sreica/

pusa svima!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi ~~~~~~~~~~~ za pregled. da sve prode onako kako to vas dvoje ocekujete!
    osijek ~~~~~~~~~~~~
    bzara
    super izgledas, bas lipo zracis. ma predivna si trudnica!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ciao,drage moje.
    Konacno je ugrijalo sunce,vikend smo proveli super...setnja,setnja,rucak vani,pa onda zoo vrt...
    Ja sam sve teza i teza,za mjesec i po sam se 6 kg ugojila i smeta mi vec...nisam navikla,a i neke trudnicke stvari koje sam nosila sa I u ovom periodu...ne mogu mi
    Bembo se javlja,prije neku noc sam jedva zaspala koliko je udarao(ja se zabrinula da mu nesto ne smeta,cim toliko lupa
    bzara,a sto si ti tako fino mrsava,a?!Super izgledas,samo tako nastavi.Drzim palceve za pregled,ne brini!~~~~~~~~~
    bambus,cmoka za Ivana
    tibi,~~~~~~~~~~~~~~~~~za srijedu!
    osijek,svaka cast,ja ne bih mogla izdrzati toliko.Uvijek sam radila po 3-4 testa prije nego odem doktoru
    sandra23,dobro je da ti je bolje i meni je kupus pomogao,mada nisam imala veliku upalu,ali recepti nasih baka ispadnu uvijek najbolji.
    tamagoci i a72 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    p.s.Je li neka od vas imala proteine i leukocite u mokraci?Naime,prije 3 mjeseca sam imala...dr kaze da nije strasno,prije neki dan sam radila opet analizu i opet(i to dosta uvecani), inace se dobro osjecam,nije mi visok pritisak...ali mi cudno.Moram zvati ginekologa i opet pitati.
    cmoka svima i ugodan pocetak sedmice

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara diiivna si prava sretna i vesela trudnica ( a i Koko je pravi pozer)
    choco makar 1 dan prije nego vadiš krv i mokraću bi trebala jesti laganu, nemasnu, nezačinjenu hranu, to mi je rekla dr ( za masnoće), što se tiče ostalog to je obilježje nekog događanja sa bubrezima, što je u minimalnim odstupanjima karakteristično u trudnoći, a u većim će zahtijevati dijetu; jedi više povrća i voća, manje masne bjelančevine, piletinu, nemasnu teletinu, pij puno vode i prirodnih, iscijeđenih sokova, ne gazirano i ne gotove sokove
    osijek iz petnih žila za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    a72 fotke su na fb, pošaljite mi na pp podatke da se vidimo
    bambus uživaj; ove vrućine i u meni bude neku poletnost , čini mi se da sam kao leptirić
    tibi jedva čekam srijedu i očekujem nagli zaokret prema naprijed

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej curke, prvo da vam prenesem poruku od tamagoči :

još niš novog. dali su mi ujutro drip i stavili na ctg i dobila sam trudove. sad ih imam ali svaku drugu godinu. popodne će ponoviti pa idemo dalje. samo da krene!

draga, hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da konačno krene!

hvala vam puno na komplimentima!
    osjećam se stvarno super! to mi je nekako najbitnije!

cure mislite na mene sutra! imam brojeve od par cura pa ću vas sms-ati kad završi pregled! strah me, stvarno me strah! svaku noć sanjam neke gluposti, i budim se ranom zorom s takvom nelagodom i nervozom, onda prvo imam razgovor sa samom sobom prije nego dan uopće krene!
    ponovno proživljavam gubitak Matka, i sjećam se dana kad sam satima čekala u tom istom podrumu Petrove da mi kažu ima li još nade za mog sina! sama sebi govorim da je ovaj puta drugačije i da je moja Niica jedna zdrava curica i da će tako i ostati! ali onaj grč u trbuhu će nestati tek sutra kad mi kažu sve je ok!

svima šaljem veeeeeeeliku pusu! javim vam se sutra!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drzi se, draga bzara. jednako, ne znam se bas nositi s pregledima, jedva ih cekam a strah me svakog. mirna sam kratko vrijeme nakon pregleda i onda sve ispocetka. nek ti sam bog da snage sutra i nek cuva tebe i tvoju kcerkicu.
    i ~~~~~ za nasu tamagoci.
    ostalima, pusa, uzivajte, drz'te se

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara ljube, niica je zdrava i vesela bebica i nemoj to smetnuti s uma; lupka te i javlja ti se, javlja se i koku, prema tome crne misli van iz glave; reći će nia :" šta je ovoj mojoj mami, stalno joj se javljam a ona me ovako stisla s nekim crnjakom, helouuu mama, think pink" do neba i čim pregled završi šalji sms
    kejt sve smo u istoj gabuli, moralo bi nas spojiti na pokretni uzv i ctg svih 9 mjeseci, ginići biti non-stop on-line, pitanje je bi li i tada bile mirne; kad se sitin 1. i 2. trudnoće, to je bio raj na zemlji, nije mi padalo na pamet da nešto može poći po zlu, veći dio trudnoće me je bilo strah poroda, a sad... potpisala bih 9 mj. trudova u zamjenu za zdravo dijete; drži se i okupiraj s nečim, ove ljetne dane iskoristi za šetnje...
    tamagoči to je neki linac istarski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ja sam danas opet u rukama imala neke male slatke bodiće broj 56 , tako su mali, clatki i sićušni, uf jedva čekam, a strah me i pomisliti da bi me moglo dopasti toliko sreće

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Bzara iš crne misli iz glave, biti će sve kako MM kaže guuuut! Sutra će pregled proči u najboljem redu i onda ćeš odahnuti i misliti zašto si razbijala glavu glupostima. Nemoj uopće razmišljati o onome što je bilo barem ne na taj način jer se to više neće ponoviti. Nia je zdrava curica koja će imati j......g posla sa svim ovim momcima koje imamo i koji su u dolasku!.
    Tamagoči da više i taj susret dođe pa da vidimo i to malo čudo koje ne bi van još.
    Svim drugim curama kome za šta treba za sutra i prekosutra šaljem milion vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Jel mogu ja i sebi koju ~~~~~ valjda se i te broje za sutra!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

bzara,mislim na tebe i saljem milion ~~~~~~~~~~~~~ za sutra.Ne daj se,ja sebe uvijek kritikujem i govorim si:"kako bzara moze,vesela,puna zivota,ne boji se" i nemoj sad da klones duhom.Sto se snova tice,svi ih imamo,ja ni filmove ne gledam u kojima se pominju bebe i neke komplikacije...odmah prebacujem kanal....
    Javi se i uljepsaj nam dan!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

drage moje, što bi ja bez vas!
    ne brinite nisam pala u bedaru, samo me frka ovog UZV jer mi svi doktori još potenciraju ovaj period, kao samo da ovo prođe pa će biti lakše!
    jurim sada, upravo krećemo za zg! javim vam se odmah!
    svima veeeeeeelika pusa!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

bzara, ~~~~~~~~~~~ vrati se cim prije sa super vijestima

osijek, vibram vibram vibram ~~~~~~~~~~

Tamagoči, za brz i sto manje bolan porod ~~~~~~~~

I svima ostalima saljem puno pusa, tu sam, citam ali slabo pisem
    Posljednje uređivanje od Marsupilami : 08.06.2010. at 08:00

andjelak avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno tamagoči rodila

Evo da vam javim da je jutros u 6:45 tamagoči rodila slatku curicu Ivu 4360 g i 53 cm dug.

Mama i cura su dobro

Bzara vibriram da je sve naj,naj,sada kada i taj stari strah prođe i dobrim vijestima poništiš loša sjećanja,sve će biti samo NAJ,NAj ,a najbolje tek dolazi

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

neznam hoću li usjeti sve poloviti, ali probat ću...

sandra super da ti je bolje
    bzara točno znam o čemu pričaš što se tiče muzike...ja i MM plešemo folklor (i upoznali smo se u SKUD-u IGK) i išla sam na probe kad sam bila trudna s E...svaki put bi počela lupati, a danas kad vidi tako nešto na TV, recimo nastup Lada samo počne plesati...tata se samo rastopi na to
    i bit će sve ok danas na pregledu!!
    tamagoči
    bambus jako lijepo ime
    Tibi tomorow je naš dan!
    osijek evo i ovdje malo ~~~~~~~~~~~~~~~
    Kejt glavno da je sve ok
    koksy~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnji pregled, javi kako je prošlo!

ja ću definitivno morati prestati gledati TV...rascmoljim se samo tako...npr, gledala sam finale HTZ i kad je Kim pobijedila ja u plač...sva sreća nisam jedina (žena od kuma mi je to isto rekla, trudna 2 mjeseca više od mene)...i jučer sam gledala na MaxTV-u nekakvu emisiju o herojima (obični ljudi koji su spasili nekome život) i opet sam tulila...sva sreća pa sam bila solo doma...

pusa svima

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

tamagoči jeeee konačno je stigla bebica
    iskrene čestitke tebi i TM-u, a maloj Ivi želim dobrodošlicu na svijet

osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ jedva čekam da nam se javiš
    bzara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ draga sigurna sam da je sve ok

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

weeeeeeeeeee
    Tamagoči cestitke od srca Iva dobro nam dosla

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tamagoči čestitke največe za malu Ivu jedva čekam da ju vidimo!!!!
    Tibi sutra za pregled/dogovor~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
    I da d se i tu pohvalim beta 542!!!!!!!! Idem mjenjati potpis!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

osijek cestitaaaaaaaaaaaam!!!!
    tamagoci,sve najbolje i veliki ljubac za malu Ivu

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

osijek, ma znala sam, od pocetka kako si opisala postupak prosto sam znala jejjjejejejejjeje cestitam od srca i sad samo naprijed do bebice !!!

tamagoci , cestitam i tebi draga nas, i sve najljepse maloj princezi u zivotu

bzaric , prava si medena trudnica, bice sve ok, samo uzivaj!

ja jutros bila na ctg, sve ok, u petak na termin opet ctg ...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek jeeeeeee
    želim ti prekrasnu trudnoću, a po beti mi miriši na blizanačku

bzarić se javila da je pregled prošao super i Nia je super

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme ajme koliko lijepih vijesti

Tamagoči
    čestitam na malenoj velikoj bebici, prava cura!!! Jedva čekam fotkice, nadam se da se dobro oporavljaš

Bzarice
    Osijek

a72 čekamo

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tamagoči čestitam ti od srca na Ivi to će biti neka medena mezimica svima u kući
    tibi držim fige za sutra
    bzara divnoooooooooooooo
    knedla mi je u grlu od sriće , iden ća da ne natopin tipkovnicu

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Najljepša tema danas na forumu!! Sve sretne vijesti.Samo neka tako bude stalno.

Svima veeelike čestitke!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

drage moje, hvala vam svima što ste mislili na nas!
    ovo mi je bio stvarno jedan od najgorih pregleda (bolje rečeno čekanja pregleda)! a mogu vam reći da sam vidjela na licu prof. da ni njoj nije svejedno i odahnula je i ona kad je vidjela da je sve ok!
    za tjedan dana moram opet na pregled, makar sam u ovom periodu u 2.trudnoći već saznala da se ponovno pojavio hydrops!
    uglavnom, naša mala curica je odlično! imamo 850 g, i kaže prof. savršena je! svi organi skladni, ma sve super!
    ne mogu vam opisati koliko sam odahnula kad sam čula!

tamagoči draga čestitam ti i ovdje od srca na maloj ljepotici, jedva čekam slikice!
    puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Boxicu i sutrašnji pregled!
    i naravno puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Tibi!

drage moje, idem se sad istušurati i u horizontalu! baš sam krepana!
    svima vam šaljem veeelike puse!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    uglavnom, naša mala curica je odlično! imamo 850 g, i kaže prof. savršena je! svi organi skladni, ma sve super!
    Ajme koja prekrasna vijest. Srce mi kuca ko blesavo!!! Nia je jedna posebna curica, koja če unjet neopisivu sreču u vaš život draga moja, jedva čekam da proleti ovo vrijeme do poroda i da napokon napokon napokon zagrliš svoje dijete

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

za bzaru, za tamagochi i ivu, za osijek predivan dan na pdf-u, prekrasno cure

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

navodno postoji rodin doppler (za cuti otkucaje doma) ... ne znam zna li koja od vas za to
    znate li kako se moze do njega? zivci su mi ... nemam vise zivaca i posudila bih ga, pomagajte

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kejt!Neki dan sam ovaj post čitala pa ti može pomoći. Sretno!
    sandra23

Datum pristupanjaJun 2006Postovi883

javljam da je mm vratio uzv jučer,pa je slobodan dalje za korištenje

Ema 24.11.06.
    missed 01.09.
    Karlo 19.04.10.
    FF

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Evo i meni ste u sitan sat naterale suze na oci sa ovim lepim vestima

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kejt!Neki dan sam ovaj post čitala pa ti može pomoći. Sretno!
    sandra23

Datum pristupanjaJun 2006Postovi883

javljam da je mm vratio uzv jučer,pa je slobodan dalje za korištenje

Ema 24.11.06.
    missed 01.09.
    Karlo 19.04.10.
    FF
    hvala ti, beti
    ili nesto ne valja s linkom ili je stranica samo trenuto nedostupna, uglavnom, ne mogu ucitati
    Sandra23, molim te, uputi me kako se posudjuje taj UZV
    idem danas opet na UZV i pregled i kontrolu s novim nalazima, zivcana ko pas - pls, zavibrajte za nas.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kejt, postoji rodin koji ide na posudbu. Zadnja informacija je da je u Rodi, nazovi tamo. http://forum.roda.hr/threads/21255-k...osti?p=1619172 Sretno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi ljube da nam se vratiš sa dobrim vijestima i određenim datumom
    boxica da sve bude najnajnajbolje na pregledu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=mandy;1641794]tibi da nam se vratiš sa dobrim vijestima i određenim datumom
    QUOTE]

ovo potpisujem!!

bzara za Niu!!!
    Kejt ~~~~~~~~~~~~~~~ za današnji pregled! a kaj ima nekih problema kad nosiš neke nove nalaze? nadam se da nema i da je sve to predostrožnosti radi...ideš opet u Petrovu?
    osijek sad samo lijepo uživaj doma i mazi podstanara!!!
    koksy što je bilo s tobom jučer na pregledu?

ja imam pregled u 5 popodne i trenutno sam ok, primit će me nervoza kad budem pred ordinacijom...nadam se da je sve ok...mislite na mene!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Boxica, Kejt za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Tibi za dogovor, da više padne taj dogovor miša mu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Bzara baš mi je drago za Niu vidiš da će to sve biti super i za ne tako dugo vremena ćemo mi njene slikice gledati!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

curkeeeeee dogovor je pao
    prvi termin u 9. mjesecu sam u postupku, sve nalaze imam jedino mi fale od hormona i ako je sve ok to je to, trebam se u 9. javiti par dana prije m radi protokola...
    joj baš sam sretna i doktor mi je skroz simpa
    e sad preko ljeta se nadam prirodnom čudu, koristim trakice (ekonomično ), a ako ne uspije imamo plan za dalje, jupppiiiiiii

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joooooj super tibi, baš mi je drago , je da se mi svi nadamo da će ljeto, more , sunce i prirodni pripravci učiniti svoje, ali što je sigurno-sigurno je; možeš se opustiti i uživati u romantici kad znaš da te termin čeka uf pao mi je kamen sa srca
    još čekamo kejt i boxicu samo dobre vijesti primamo
    bzara ima li koja sličica sa uzv da vidimo malo tu ljepoticu , bambus isto vridi za frajera
    a72 ima li kakvih naznaka ?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala, cure
    tibi, bas mi je drago za tebe, ugodno i produktivno ljeto zelim
    moja bebica je dobro

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiii!!!!!tvom plusiću ćemo se sljedećem veseliti!!!sve će biti sad baš kako treba, samo se draga opusti i uživaj,evo dolazi i tvoje vrime napokon
    boxica javi nam dobre vijesti!
    Bzara super vam ide, brzo će sve to proći i za tren ćeš svoju curu napokon imati u rukama, ljubim vas puno obje
    Kejt čuvaj svoju bebicu i uživaj..
    Tamagoči čestitam ti na bebici i čim prije stavi slike!
    Bambus kako si nam ti?kako podnosiš vrućine?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

kejt odeš u rodino gnijezdo i tamo posudiš,ostaviš svoje podatke i vratiš kad više ne trebaš.mene je spasilo pred kraj.držim fige!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi eto vidiš ipak je sve po planu, u jesen u postupak baš kako si i htjela kad prođu godišnji...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •