mandy, bas te je lijepo citati, drago mi je da ste skupili hrabrosti
mandy, bas te je lijepo citati, drago mi je da ste skupili hrabrosti
prvo puse svima!
krvarenja u trudnoći-imala u sve 3,samo drugi put je bilo loše.s Emom sam krvarila u par navrata i to jednom nakon saobraćajke koju smo imali kad sam bila 2 mj trudna,ali očito je sve dobro završlo.s Karlom sam krvarila jednom u 10 dana i tako do 20tj ...zašto nikad otkriveno.ali evo ga tamo se vrti i ciči,dakle sve ok.ili je zaista danas učestalije ili se jednostavno prije nije govorilo(što mi se čak čini vjerovatnije)
čestitke a72 i osijek i mandy na lijepim novostima!!!
osijekza mrvicu...nemoj biti tužna ako je samo jedna...biti će sve sigurnije...a za par godina po drugu!
A72za bebača!!
koksyza srčeko!!
mandyza keksanje!!
tibiza tvoje dobro raspoloženje i dijeljenje naših radosti! znam da ti je ponekad teško, ali drži se..glavno da plan postoji...duboko se nadam da ćeš nas razveseliti prije 9 mjeseca...
nemam više smajlića pa big kiss svima!!
osijek,za mrvu, da sve skolski bude!
mandy,tako mi je drago da ste donijeli odluku.Yessss!Jedva cekam da javis za plusic
bzara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostalim curama![]()
Posljednje uređivanje od choco : 15.06.2010. at 11:25
a72ma ja ne mogu vjerovat da smo dočekale, vrijeme je naprosto proletitlo!!! Joj kako sam sretna zbog tebe, izljubi mi tu malu srečicu maminu, iako je i tvoj "kršan" ko i moj
Uživaj u zasluženoj sreći, doji i nemoj previše brinuti (aporpo teme o baby handlingu). Mi smo Špirića isto stavljali na trbuh kad bi plakao to ga je uvijek smirivalo, a i on je letao po krevetu svukuda.
Cure koje imate preglede vibram da je sve super, čekam vijesti kako je prošlo![]()
ej curke, javljam da je bzara obavila pregled i da je sve super, lijepo napreduje naša ljepotica Nia
detaljniji izvještaj ćete dobiti večeras od bzarice
boxica pa kad ste sve ovdje ostale trudne onda ću i jauz ovakvu pozitivu i vaše dobre vibracije uopće ne sumnjam u uspjeh
![]()
boxica ja nisam ni najmanje tužno što je jedna mrvica, ako i ostane jedna biti ću nekako najsigurnija što se tiče trudnoće. ipak do konačnog zaključka ću pričekati do idučeg uzv-a jer tako se zadnji put dvije gv pretvorilo u tri.
ovih dana puno razmišljam o mojim curama stalno su mi na pameti i kad god pomislim kako sam trudna i trebala bih skakati od sreće odmah se sjetim njih tri i umjeso sreće nastupi tuga. naravno sretna sam ja što sam trudna i biti ću još sretnija ako sve prođe u redu i ja za 8 mj. donesem napokon svoje zlato kući, ali nekako ne mogu potpuno uživati u tome. znam da me razumijete. čak me ni ne vuče da što prije odem doktoru pa da vidim ponovo na uzv, nekako mi je sve onako...nadam se da se moja mala mrvica neče ljutiti zbog toga, ali izgleda će trebati malo vremena da se ja priviknem na to i počnem uživati, iako mazim svoju mrvu stalno!
a72, cestitke na bebacu
osijek, sve je to potpuno normalno, treba malo vremena za prilagodbu.
Sigurna sam da tvoja mrva zna koliko joj se veselis
trudilice, vibram za pomicanje na listi prema gore
bzara nisam ni sumnjala
koksy da sve bude ok ~~~~~~~~~~
Svima ostalima, mislim na vas, pusa
Posljednje uređivanje od Marsupilami : 15.06.2010. at 14:05
bzaraodlicno sta nia super napreduje. zna ona koliko je svi zeljno cekamo.
osijek ja mislim da je to sve normalno sta osjecas. i ja se dan danas nikako ne mogu opustit, dok mazim svoju busicu, uvik mi padnu na pamet moje bebe, i u jednom trenutku se radost pretvori u tugu, u neopisivi strah...
mandy odlicno sta se skupili hrabrosti i krenili u nove pobjede.saljem ti vibrice da nam sta prije prijavis plusic ~~~~~~~~~~~~~~~
tibi draga, jedva cekam kad ce forum poluditi od radosti kad nam ti prijavis svoj pozitivan test. brzo ce doci 9 mj, a nikad se nezna, mozda more i sunce ucinu svoje pa nam ga ti prijavis prije![]()
koksy ja virujem da ce tvoja mrvica ostati s vama. isto se i meni dogodilo na pocetku trudnoce, i trajalo je nekih 5-6 dana. i vidi kako smo lipo dogurali. samo ti i dalje busi tako pozitivna i bit ce sve za 5
roza i špiro, boxica, a72, sandra i karlo, visnja,kejt.........![]()
bublica
Mandy pa i ti krećeš u nove pobjede!samo tako..sad ste ti i Tibi sljedeće da nam donesete svoje plusiće
A72 čestitam ti na jaaako velikom dečku,jedva čekam slike!
Bzara hvala Bogu da je Nia dobro,neka tako i ostane do kraja
bambus ne mogu virovati da si već tako daleko dogurala,jel ti se javlja Ivan?ljubim vas oboje..
Koksy držim fige za malu točkicu!
Osijek naravno da te razumimo,treba hrabrosti i snage za svaki novi dan, tvoje cure će ti dati snage sigurno, samo da je bebač dobro i da eto sa radošću dočekamo i tvoj dan kad će ti bebica doći u ruke..pusa!
visnja draga, javlja nam se na veliko.nekad se dogodi da se ne javi cili dan, pa se vec pripadnem sta se dogada ali zato navecer kad legnem, on pocme sa svojim lupkanjem...i meni je nekako brzo proletilo ovo vrime, brojim dan po dan, tako mi bude lakse, al nekad stanem pa se zamislim kako smo vec pola puta prosli. saljem ti jaaakkkoooo puunnnooo poljubaca. nadam se od srca da cete i vi uskoro smoci snage za nove borbe.![]()
bzara bravo za tebe i niu, bit će to sve super!
a 72 čestitam na velikom dečku!
gdje su te sliku naših novih malenih članova, mamice zabušavate, podjelite sa nama malo svoju radost, znam da ste umorne i zauzete, ali ipak!
![]()
hej cure evo mene doma, umorne ali prezadovoljne!!!!!!
naš curetak ima 1060 g, vesela je, i ZDRAVA!kad je doktorica prislonila sondu doslovno smo svi u prostoriji odahnuli! prvo mi je rekla da ne trebam doći 2 tjedna ali onda se ipak predomislila i naručila me u srijedu! ali taj vikend ionako idem malo na more pa ćemo mi samo produžiti poslije zg! kritični period kad se pojavio hydrops 2.puta smo prošli, samo jop da dočekam 29.tjedan (do onda se pojavio 1.puta)! aaaahhh, lakše se diše malo!
a72 draga još jednom čestitam na veeeelikom dečkiću!ne znam što se dogodilo s brojevima ali sad nije ni bitno, bitno je da ste ti i tvoj sinčić dobro i da maleni lijepo napreduje!
drage moje svima vam hvala (da vas ne nabrajam) na tome što mislite na nas, što nam šaljete vaše svemoguće vibrice, i što ste uz mene!
Tibi moja draga, hvala!
sve vas ljubim!
a72 cestitam od srca na malom deckicu!
bzara pa to je vec velika cura! (i ja bi curu)
bambus99 tvoja trudnoca meni prolazi strasno brzo, nadam se da je tako i tebi
Ja sinoc jako prokrvarila, bas je bilo gadno, nastavilo se danas jos jace, bas onako svjeza krv. Umrla sam skoro od straha! Otisla odmah kod ginicke, i ona se prepala! Al tockica je tu!! Srce kuca! Samo to je bitno! jos uvijek se ne zna uzrok krvarenja. Moram mirovat i dalje, jedino u slucaju bas jakih bolova moram u bolnicu. Al do toga nece doc jer ja, a i svi vi, navijamo za tockicu!
Pusa svima koga nisam nabrojala, ne stignem sve procitat jer se trudim sto manje sjedit!
koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju točkicu ne da se ona i tu je da ostane!
koksy stizu svjeze vibre za malu točkicu i hrabru mamu, drži se draga
koksy evo i od mene pregršt vibri za tebe i tvoju mrvicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
koksy hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za hrabru mamu i još hrabriju mrvicu!
lezi, miruj, i sve će sigurno biti super, uvjerena sam u to!![]()
koksy ljube, lezi, zacimentiraj se i ne mrdaj dok ne prođe ovih prvih par tjedana
osijek kako nas je nekoliko prolazilo kroz nove trudnoće nakon prijašnjih neuspješnih tako sam se naučila u postovima raspoznavati naše faze uspona i padova; tako nakon neuspjeha slijedi tuga, pa zanos zbog slijedeće trudnoće, e onda počinje dugotrajno razdoblje straha ( koje se sad i kod tebe pojavilo), koje u blažim ili težim verzijama traje od pregleda do pregleda sve do poroda; zato ljube stisni zube i samo hrabro naprijed, jedna prepreka je svladana, ostala si trudna, sad idemo dalje, sljedeću stepenicu, da čujemo otkucaje malog srculenca i vidimo hoće li nas još neka skrivena mrvica iznenaditi, pa ćemo onda dalje još jednu skalinu...malo - pomalo, svi smo uz tebe i gurat ćemo te naprijed
( u svakom slučaju ako mi propadne firma mogu u psihoanalizu, ha,ha,ha)
bzara ljubac predivnoj niici, još tu srijedu da prođemo i onda ćeš moići uživati
tibi najviše od svega bih da i ti i ja i naša višnjica zajedno objavimo plusiće i pratimo se kroz naše trudnoće, ništa mi ne bi bilo draže od toga
hvala vam cure na podršci, puno mi znači, ne mogu vam opisati koliko![]()
mandy draga ljubim te i hvala ti na lijepim željama
ali kako je krenulo budete vi sve prije mene ostale trudne...
osijek tvoja mrvica ima tri prekrasne seke anđelice koje je čuvaju, znam da je teško, ali znam i da si ti jaka i da ćeš uspjeti naći u sebi snagu
bzara da malo zaplešem za veliku predivnu curicu
veliki ljubac mojoj višnjici
i naravno svim dragim curama ovdje big kiss
mandy, tibi i sve ostale cure hvala na podršci, svjesna sam da je sve to normalno!
Ni u prvoj trudnoći nisam baš skakala do neba od sreće nekako sam sve sa rezervom prihvačala u strahu da se ne razočaram previše ako nešto krene po zlu. Valjda je tako svim mpo trudnicama. Sada sve to primam valjda sa još većom rezervom iako ne mogu reći da se sada nešto strašno bojim, samo mi je sve onako ______!
Valjda trebam još koji put vidjeti svoju mrvicu na ekranu da postanem zapravo svjesna što se događa, da je nova beba na putu!!!![]()
Čestitke novim trudnicama i dragoj a72 na njenom velikom dječaku !!!!! Pusa svima !
joj trudnicice nase drage kako vas samo razumijem, i dobro je nasa mandy-froyd to sve opisala, ne bih ja tu nista mijenjala, to su te faze i korak po korak uz podrsku,i evo vas kuci sa bebom -neispavane, umorne ,podocnjaci do koljena ,ali nikad srecnije ! Samo naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drago mi je za Tibi, i postupak, i mandy i njenog muza koji su odlucili ovaj put uspjeti, i za visnju jedva cekam lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Marsupilami, bebeto, Roza,boxica,sandra i svaka cura koju sam slucajno zaboravila,veliki ,veliki![]()
a72 a kad ćemo mi vidjeti slike tog malog ljepotana? kako se zove? ljubi malu štrucu(joj jedva čekam taj dan!)
mandy super si to napisala, i moram priznati da niti jedna od nas nije imala drugačiji put! uvijek postoji ogromna želja koju onda zamijeni ogromni strah! osijek, draga i meni je trebalo dugo vremena da se opustim i počnem uživati u trudnoći! bila sam ko led, baš kako si opisala sve ti je ravno! ali vidjeti ćeš s vremenom jednostavno valjda kako hormoni krenu raditi svoje početi ćeš sve doživljavati drugačije! jako je teško biti trudnica nakon tragedije i hvala Bogu pa imamo ovdje jedna drugu i mi potpuno razumijemo sve te osjećaje!![]()
Tibima kakve su to gluposti, sve ćete vi sada! mi ginemo ovdje za društvom, a ne bi bilo loše da dobijemo malo ženskog pojačanja!
![]()
a višnjica nam se nešto primirila, sad kad ona nas jedan dan samo iznenadi! kako je tvoj maxić? koko ga puno pozdravlja!
inače mi smo vam dobili još jednog člana! došla nam je u kuću (ali u kuću od mojih gdje žive i moj brat i šogica) mala kokerica! medena je, ima dva mjeseca, a ovi naši dvoje velikih su tako dobri! kokića obožava, i stalno trči za njim pa ga gricka, hvata za rep, a on ništa! čak nije ljubomoran ni kad ju ja uzmem i mazim! baš sam bila sretna kad sam to vidjela jer me iskreno bilo strah kako će biti kad Nia dođe, ipak je on do sada bio moje maza broj 1! vidim sad da se moj dečko pravo uozbiljio i odrastao!![]()
svima puse!!!!!
3 put hura za Niu!Joj Bzarice mogu misliti kako se osječaš, kao npr ja u 36 tjednu kad mi je rekla da sam skroz zatvorena! Poljubac malenoj junakinji, jedva je čekamo!
a72 pusa ljepotanu, daj nam slikice :D
Cure čitam svaki dan novosti i ljubim vas sve, a tek što stanem da ču napisat nešto, milijon nekih obaveza pa malceki krene sa pobunom...i onda navečer mrtva umorna legnem u krevet i rečem idem što napisat, i paf, zaspem ko klada :D
Anyways, šaljem veliki zagrljaj Mandy - njušim proširenje vaše prekrasne obitelji več do sljedečeg prolječa
Osijek - posebna pusa tvojoj mrvici, znam da je čudan osječaj nakon višeplodne T imati jednu, ali iskreno mislim da če ti biti puno lakše psihički izgurati. Možeš ti to!
Bambus VELIKA pusa I
Tibi najrađe bi popila jednu i nazdravila za nove pobjede!Još malo pa će se taj tvoj sportski stas zaokružit!
Pusa cure svima, valjda se budem večeras malo duže logirala
koksy stalno mislimo svi na tebe...samo miruj i ~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve u redu!!
osijek cure su ti već sve rekle. sve je to normalno. i ja sam na početku bila sva u panici. ali onda jednog dana sam se probudila i kao da mi je netko stisnuo tipku on/off...i sad me više nije strah. ne mogu ti to objasniti, ali nekako su mi se posložile sve kockice u glavi i skužila sam da ionako ne mogu ništa promijeniti. biti će kako biti mora, a da se sad nerviram zbog onog štobibilokadbibilo nema smisla, samo štetim sebi i bebi...zato ~~~~~~~~~~~~~ da se smiriš i da bude sve ok!
bzara super za bebicu!
a72 prekrasan ti je malenii koliko samo kosice ima, divan je
![]()
ajme meni kako je divan!te male ručice i nožice, ma cijeli mi je
![]()
kad vidim te naše divne male bebice, poslane od naših anđelčića odmah dobijem novu injekciju pozitive!
draga a72 ti si mi prava mačka! ne mogu vjerovati da ti je kćerkica tolika, izgleda ti kao mlađa seka!
boxica ma bravo za pozitivu draga! tako i treba misliti, sve drugo nam ništa dobro ne može donijeti! pusa tebi i bebuški!
pusa svima!!!!!
predivno djetesce. cestitam jos jednom, uzivajte
a72 prekrasna bebica, čestitam!
Cure dali je nekoj od vas nakon spontanog curilo mlijeko? Dr. mi je rekao da se to može desit, ali bila sam prvi tren šokirana. Zanima me dali je to česta pojava.
a72 prekrasan mali frajer.
Cure ja se trudim biti cool. Počele su opet slatke brige trudnoće, opet imam onaj smeđe-rozi iscjedak povremeno, to sam i zadnji put imala, a prestalo je kad sam prestala sa utrićima. prvo sam se jučer naživcirala, ali onda sam se skulirala jer kao prvo nije ništa novo već sam to prošla, a kao drugo i tako se ne može ništa promjeniti. ja i tako skroz ležim dignem se malo proteči noge i uzeti jesti, popijem kavu na sjedeći i to je to. prema tome sve je kako treba maximalno pazimo pa onda će valjda i sve i biti ok!
boxica, bzara,...sve znam...![]()
a72 oprosti, ja sam tek sad skužila link...bebe je premedeni...a ime?
bublica javi se ginu pa će ti reći što da radiš...inače ja sam pila Bromegon tablete nakon poroda protiv laktacije (porod u 30tt) vjerojatno će ti to dati
osijek neke cure tu na rodi su pričale da su krvaruckale kad su stavljale utriće...probaj ih piti pa ćeš vidjeti reakciju.meni kad je bilo ovo prije tjedan dana i ja sa počela piti utriće (do onda sam ih stavljala) i sad je ok
i naravno da će s tobom i bebeom sve biti ok!!
svima
Posljednje uređivanje od Boxica : 17.06.2010. at 13:09
joj a72 presladak je , pravi frajer, vitak i dug, čupav i ciloga bi ga izljubila, je li ga sestra mazi, gnjavi i tetoši ?
bublice ako se ne varam to je bio spontani na početku T ? malo je čudno ako ti ide mlijeko, obično se to događa ako je bilo u kasnijoj T; da sam na tvom mjestu ne bih uzimala bromergon ako curi u kapima i samo kad stisneš i baš bih provjerila prolaktin nakon 1. M, njegova visina utječe i na mogućnost začeća i postotak spontanih
osijek samo ti lezi i pusti neka oblijeću oko tebe
bzara iz tvojih postova se da iščitati da je koko jedan dobro odgojen pas i ne moraš se uopće bojati za njega, možeš samo biti sigurna da će biti pravi zaštitnik nii![]()
A72 bebica je prekrasna i tako velika.
osijek smo hrabro ,bit će sve dobro.
tibi,bzara,mandy,koksy,boxica samo hrabro![]()
Hvala vam cure! Da, mandy ja sam imala spontani u ranoj trudnoći 8+5 tj. i nakon spontanog je krenilo mlijeko, trajalo možda 2 tjedna. Bila sam zvala doktora i on je rekao da je to normalno.. Već je to meni prestalo, samo me zanimalo dali se i drugima događa.
Trudnicama želim puno sreće!
a72 krasan ti je mali čupavac!moj je u usporedbi s tvojim ćelav![]()
Cure, hvala vam, i da nisam vam prvi put rekla od srece i uzbudjenja-bebi se zove Zeid, tj jos nije zvanicno upisano ali tako ce biti. Ime je arapsko i znaci napredak i blagostanje. (rodbini se uglavnom ne svidja ,ali who cares)
Ma sam skroz luda za njim , po cijeli dan iz sobe ne izlazim samo ga drzim, dojim uzivamsreca pa je poceo raspust i velika seka je uglavnom vani sa drustvom, rashladjuje se sladoledima i igrama sa vodom -baloni itd...inace ne bih bas mogla tako zbog nje, mada i ona ne pokazuje ljubomoru, kako je imala neke naznake dok sam bila trudna. Kad je sa njim samo ga ljubi, mazi i vidi se da je sretna. Tata je ocaran ,i nekako smo jos bliskiji od kad sam rodila, prosao je porod samnom osim onih par minuta izgona, i vidi se ta razlika u odnosu na prvi put kad sam bila u bolnici i prije pocetka poroda pa nije bio uz mene , a sad sam bila kuci do zadnjih minuta, a kad sam stigla u bolnicu koja nam je 5 min od kuce, odmah sam isla na sto i za 15 min je sve bilo gotovo.
Uglavnom dojenje je lijepo krenulo, sinoc se budio 2 puta, jede i nastavi, ma vidim ja da ce to biti jedan pravi mamin sin![]()
Posljednje uređivanje od a72 : 17.06.2010. at 17:03
Čestitam na divnom , crnokosom sinu. A ime je isključivo stvar roditelja, zar ne? Naviknuti će se.
a72, prekrasno te citati; jedva cekam da i mi svoje bebice 'drzimo, dojimo i uzivamo', bit ce to najposebnije bebice
Sve bebice ovog foruma su posebne bebice, zapravo najposebnije jer su najželjenije, najiščekivanije i najviše se vole, a roditelji ovih bebica su vjesni kakvo čudo i dar su donijeli kući!
ja ću se danas malo požaliti...
sinoć sam imala otvorene prozore u sobama i kako je počelo nevrijeme uleti MM u jednu sobu da zatvori prozore i veli da je hrpa vode već unutra...ja uletila u drugu sobu da ih zatvorim i poskliznula sam se i sjela na guzu taman da se fino nabijem...
baš sam bila u šoku...mislim, nije bilo tak strašno, al sam se fakat prepala... za sada je sve ok, nije bilo nikakvih bolova ni ničega pa se nadam da ni neće...
boxica, ma danas samo lezi i miruj sto vise, mada bebe su sigurne unutra ne brini.![]()
ma neće bebici biti ništa čvrsto se ona drži i ima dobru zaštitu!
Boxica, nisu one tako krhke kako mi mislimo, bebili vjerovano nije ništa ni osjetila
a72 baš lijepo ime! I ne mari, mi stalno dobijamo "pogled" kad rečemo da se dečko zove Špiro he he...uživaj, baš mi preporođeno zvučiš
Osijek ne brigaj previše za iscjedak, ja sam ga imala i to obilnog u 6 tjednu trudnoče, več se u srcu pozdravila sa bebom, ali na kraju ispalo da nije ništa. Opusti se i kako su cure rekle, nek obilaze oko tebe, a ti uživaj...i odmaraj se, stvarno je istina, treba se odmorit koliko god možeš u T jer poslje nema odmora, nitko te ne štedi! Zato noge u zrak.
Cure šaljem svima veliki poljubac. Mi danas cijelo jutro kupovali kolica za ljeto, jer naša quinny su genijalna al malo glomazna za po gradu pa malecki ne može s mamom na pijacu ni ništa, a tako mi ga mrsko ostaviti svako jutro dok ja kupujem ručak. Odlučili se za neka Pierre Cardin, najbolji izbor u Dubrovniku jer ovdje zaista u usporedbi sa ZG nema ništa!!! Sad idem skuhat objed dok malac čori. Moram se pohvaliti da mi je izrastao vrt ko manit, več imamo salate i blitvice, a kako je Špiro krenuo sa laganim kašicama, uskoro če papati povrče iz vrta, neprskano i organskog sjemena!!! Baš sam zadovoljna!
Nadam se da ste sve dobro, kako čitam sve ide glatko, i uskoro kreču odbrojavanja! Super, baš jedna lijepa godina, i nek nam bude što više sretnih priča, znam da one daju snagu svima koje prolaze što i mi. KISS od nas i sparnog i vrelog Du.
Roza ne brine me taj iscjedak jer i u prošloj T sam ga imala od kad nam je srce prokucalo pa do 12 tt kad sam prestala sa utričima, prvi put sam se prepala, a kasnije mi je to već bilo normalno pa nisam obračala pažnju. Sada samo izađe smečkasto na ostatku utrića tako da si ja nekako mislim da je to od njih, ali neka samo nek bebač raste, a ove nuspojave čemo zanemariti!
Roza mi imamo od Pierre cardina i obična kolica 2u1 i poslije kišobran-kolica i ful smo zadovoljni
a što se imena tiče, bitno je ono što roditelji misle a ne netko sastrane!!! isto potpisujem i za odgoj!!
i znam da je beba unutra dobro zaštićena, ali mi je nekako lakše kad mi i vi to kažete![]()
Posljednje uređivanje od Boxica : 18.06.2010. at 13:35