Koksy...
Hej cure!
Eto, vec neke znate da moje tockice vise nema. Nazalost...
Jucer me poceo boljet trbuh, nije bilo jako al sam imala osjecaj da nesto nije u redu, dosla na sv. Duh, i vec na stolu, na pregledu, doktorica je izvadila moju bebu jer je vec bila u rodnici. Morala sam jos i na kiretazu zbog zumanjcane vrecice. Bila je pod lokalnom jer sam samo htjela sto prije ic doma Svenu, pa nisam htjela opcu jer bi morala ostat preko noci posto je vec bilo 10 navecer.
Boljelo je prilicno, pala sam u nesvjest u jednom trenu jer mi je tlak porastao na 150/80.
I zbog toga su me dobrano namaltretirali, meni je vec 20 minuta poslje zahvata bilo super, fizicki, naravno, i htjela sam ic doma, nije mi se vrtilo, nije me boljelo, bila sam skroz dobro. Al nisu me pustili i zahtjevali su da spavam...kao da bi stvarno mogla...
Nakon 2 sata sam pukla i rekla da ja idem doma svom djetetu jer me nista nece smirit kao on, potpisala sam da odlazim na vlastitu odgovornost i krenula.
I onda sok, nakon svega sto sam taj dan prosla dode mi onaj...joj pogrdne rijeci mi samo padaju na pamet....doktor Jakovcic i odrzi mi 20 minuta predavanja o tome kako ja po mjestu stanovanja ne spadam na sv. Duh, neka drugi put idem u Vinogradsku jer oni ne staju od jutra a u Vinogradskoj bas lijepo zive jer nitko neide kod njih...
Ja mu objasnjavam da sam tu vodila prvu i drugu trudnocu, da sam tu rodila i da imam povjerenja u doktore, da su me u Vinogradskoj jednom ginekoloski pregledali i da sam obecala sama sebi da cu rade ic mesaru nego ikad vise tamo, al ne, on ne staje, prica i prica, bezobrazan do boli. Bila sam toliko ljuta da sam mu se doslovno izbeljila u facu, eto, toliko me razivcirao da sam sve one psovke koje su mi prolazile kroz glavu pretocila u jedno okretanje ocima i beljenje. On je malo ostao u soku al znate sta, bas me briga!
Ja sam sad fizicki skroz dobro, psihicki...placem u naletima, nisam jos skroz svjesna, tek kad me netko pita onda ne mogu suzdrzat suze, znam da me sad ceka period tugovanja, srecom imam Svena zbog koji me tjera da budem jaka.
Eto, sad je i to gotovo, jos jednom sam postala majka andjela al jos uvijek sam optimisticna da ce Sven dobit seku ili brata...jednom...kad dode vrijeme za to...
Hvala cure na podrsci, znaci mi je nevjerovatno puno.
Pusa svima!
joj koksy beskrajno mi je žao, drži se , samo polako
( tom dr bi zviznula jednu da mu se pamet okrene)
koksy jako mi je žao što si to morala proćiželim ti puno snage za dalje
![]()
a za doktora nemam riječifuuuuj. Je li to slučajno onaj stari što je tamo neki primarijus pa nemre kroz vrata proći od svoje veličine? Joj sad bih svašta tu napisala $%&$#, ali ostat ću dama, a njemu želim samo da se netko tako prema njemu odnosi kad bude nemoćan, a bit će jednog dana jer nitko nije nedodirljiv
koksy![]()
jako mi je žao! drži se, naći ćeš utjehu u svom malom zlatu, sigurna sam! a kad tad sve će se posložiti na svoje mjesto, i Sven će sigurno dobiti bracu ili seku!![]()
a za doktora nemam riječi![]()
neki ljudi stvarno ne znaju za onu : nije ni vrijeme, ni mjesto!!!
Draga koksy, nemam rijeci, zato samodrzi se
![]()
Draga Koksy, drzi nam se, jako mi je zao.
Uf,kod nas opet hladno...sta je ovoooooooooooooooooooo
a72,Zeid je presladak a i ime mi se svidja(mi smo u dilemi oko imena,cak smo i Zeid pominjali,ali posto u familiji ima Seid...necemo).Ljubi bembija medenog
Ja sam opet vadila urin,proteini su na granici(valjda je antibiotik pomogao),ali su zato leukociti 4 puta veci nego prosli put...Doktor kaze da je to normalno u trudnoci????Okej malo odstupanje,ali toliko....ne znam.Glupo mi je opet da ga zovem,vec je pogledao nalaze...ne znam da li sutra da odem u bolnicu i tamo cujem misljenje.Ja se osecam dobro(ako izuzmem probleme sa hemoroidima,bukvalno ne mogu da hodam zadnja 2 dana)...uzas.Izgleda da ovakva ni na more necu moci,sta cu tamo da hodam po plazi kao teletabis
Sta vi mislite za nalaze urina?Da li da vjerujem doktoru ili da odem u bolnicu?Da li sam paranoidna ?
Choco, odi po drugo misljenje
Choco ja bi svakako otišla po još jedno mišljenje! ništa te ne košta da ipak provjeriš! biti ćeš ti mirnija! baš mi je žao što nećeš na more!
ja sutra isto idem kod svog doktora ovdje po uputnicu za srijedu za UZV opet!!! pa ću ga usput moliti da me pogleda jesam li i dalje zatvorena, jer nisam bila na pregledu već dosta sada! sutra će mi biti gotov nalaz urinokulture, i onda ako sve bude ok u srijedu poslije pregleda idemo mm i ja malo na more! na jedno tjedan dana! joj baš se veselim! gledala sam prognozu od sredine tjedna proljepšanje i onda stabilno! joj pa nadam se, ovo je već stvarno koma!
a72 prekrasno mi je bilo čitati! Zeid mi je predivno ime!joj uživajte u svakom trenutku zaslužili ste ga! super za dojenje! (ja sam neku noć sanjala da se rodila moja curica i da ležim kod kuće na svom krevetu i da ju dojim probudila sam se sa ogromnim osmijehom na licu
jedva čekam taj dan!)
Rozica super za vrt! pa ti si postala pravi tata-mata na tom području! čitala sam na drugom topicu što si sve posadila! odlično, Špiro će biti najzdraviji dečko u okolici! a bome i mama i tata!
koksy nadam se da si dobro i da se oporavljaš! fizički znam da si dobro jer ti si jaka žena, a psihički vjerujem da je tvoj Sven tvoja snaga i da ćeš uz njega vrlo brzo skupiti snage za dalje!
svima veeelika pusa!
koksy mila samo hrabro i polako....veliki zagrljaj ti šaljem...
Koksy ooogroman
I neka si mu se izbeljila.Ako on ne znam kontrolirati svoj jezik i birati mjesto i vrijeme, onda zašto bi ti morala kontrolirati svoje emocije nakon svega![]()
Koksy potpisujem andjelak od riječi do riječi. Drži se draga, sigurna sam da če Sven uskoro dobiti braca il seku, il oboje
Bzarice javi nam kako je prošao pregled!
Choco, ja sam imala visoke leukocite u krvi od početka, možda se i sječate da su mi varirali od 17-24 cijelu trudnoču, vadila krv svaki tjedan, i na kraju se uspostavilo da je to kod mene jednostavno tako. Zbog tih vražjih leukocita su mi u obje trudnoče doktori frikirali, a sva sreča moja sadašnja doktorica, prof. I se skulirala i vidjela da je kod mene to normalno. Ja bi pošla po drugo mišljenje da budeš mirna![]()
osijek i bzara za današnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
hej curke!
evo mene s kontrole! svi, ali apsolutno svi doktori su na godišnjem (pospajali si ljudi ove neradne dane) ali uspjela sam ipak uhvatiti jednu doktoricu (koja me inače porodila s Matkom pa sve zna) da me pogleda! uglavnom, urin je sterilan, ja zatvorena, i čak me pogledala malo na UZV premda idem u srijedu u Petrovu, ali ipak i sve je super! hvala Bogu!!! moja mišica je živahna i ZDRAVA![]()
Osijek s nestrpljenjem čekam tvoj report sa UZV!
puuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super (a biti će)
svima veeeeeelika pusa!![]()
Aaa super! Ma ja se Bzarice za našu Niu uopče više ne brinem![]()
![]()
bzara super za niu( ni ja više ne brinem, to je naša iron lady
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
choco bar tamo kod tebe nije problem otići po drugo mišljenje, svatko će pogledati nalaz ekrvi i urina, a ti nakon toga možeš mirno spavati
a72, sandra, tamagoči, roza...pusa bebicama
koksy pokraj tako hrabre mame imat će Sven i brata i sestru
pusa trudničicama
kod nas je isto zazimilo, svi su se turisti poplašili, pokisli smo, ozebli na CMC festivalu, naslušali se svakojake glazbe i sad smo zamotani po kućama i cvokoćemo
tibi, andjelak,marsupilami cmooook ( u nedostatku smajlića)
bzara,super za malenu
koksy,
roza,nisu kod mene u pitanju nalazi krvi(oni su ok),vec urina.Bila sam danas u bolnici,cekala skoro 3 sata,dr me prozvala i pogleda nalaze...kaze da to nije strasno jer je nitrit negativan...bla,bla.Ja kontala bar ce uraditi analizu na bakterije,ona nista,coolira zena.Et'.
mandy i kod nas je tako hladno da se bez jakne nema kud.
cmoka ostalim curama
Naredna,redovna,kontrola mi je tek 15.jula,pa onda 21.jula u bolnici(ko ce cekati!)
bzara bravo za tebe i Niu
mandy i mi ovdje cvokoćemo, danas je 13 stupnjeva u Zg...
Nadam se da će se proljepšati kako i najavljuju, mi u četvrtak idemo malo u Istru na 3 dana puniti baterije
svima šaljem veliki zagrljaj![]()
hey curke!
evo i kod nas kisa pada, i dosta je zahladilo. meni to trenutno odgovara, satrala me ona vrucina, mada mi je ipak bilo draze rano ujutro i kasnije kroz popodne otic na plazu, nego ova kisa.al eto, ko bi nama ljudima ugodio. nadam se da ce se prolipsat vrime , i da ce bzara i tibi gustat na moru.
svima redom saljem poljubac iz kisne dalmacije![]()
ajde osijek više ....... ubi me ovo iščekivanje![]()
Evo, evo, a jeste nestrpljive.
Obavila ja pregled i uzv i sve u redu imamo jednu bebicu od 3 mm, trudni smo 6+2t i srčekonam kuca kao ludo
!
Već sam napisala na pdf tri anđela, ali moram i ovdje pohvaliti moju gin. koja je tako dobra i pažljiva rekla je da ćemo ovu trudnoću pojačano paziti na sve i valjda će biti sve ok. Ipak jedna beba je puno lakše za iznijeti od tri!
Idem ponovo na uzv za tjedan dana pa ćemo onda i one pretrage krv, urin...
Bzara bravo za Niu mislim da napokon možeš odahnuti ja mislim da će sada sve do kraja biti ok!![]()
osijek jeeeeeeeeeeeeeeema bravo za to malo vrijedno srčeko!
potpuno te razumijem u vezi ginekologa, i mojoj doktorici se danas jako žurilo jer je bila sama i u ambulanti, i na ginekologiji i na rodilištu pa je posvetila mi više vremena nego ovi u petrovoj! no, bitno je imati nekoga tko ljudski postupa s trudnicom i što je najvažnije suosjeća!
curke moje (sve odreda) hvala vam puno! mislim da ću se kompletno opustiti onaj tren kad ju dobijem u ruke, do tada uvijek postoji jedan mali grč u trbuhu kad idem na pregled! ali nekako sam smirenija, i znam da prolazi taj period kad su se bili počeli događati hydropsi, i nekako se nadam da je Bog odlučio da ovo dijete ostaje s nama!
sad se pravo veselim moru, i jedva čekam! kažu da je od srijede proljepšanje i stabilizacija vremena! jedva čekam!!!
sve vas ljubim drage moje!![]()
Cure drage stegne me oko srca svaki put kad procitam da jedne male mrvice vise nema..koksy...zao mi je, moja seka izgubila je mrvicu dan iza tebe u 9 tj.trudnoce, isto tako ju je zabolilo i bebica je bila vani do bolnice. Mene je to pogodilo na izgled vise nego nju jer sam ponovo prozivila svoja dva gubitka a i sad mi je izglednija cinjenica da je kod nas neki genetski problem cim se to dogodilo i njoj...uglavnom tako mi je to tesko palo jer sam mislila da sam ja ispucala svu losu srecu u obitelji i dala bi sve na svijetu da to moja seka nije morala proci. Toliko sam se radovala da cu postati tetka....
Bzara, osijek i ostale cure zelim vam svu srecu da uskoro mirisite svoje bebice !!!
bzara i osijekza bebice!!!
ja se nisam previše nagledavala ovdje kad sam znala da će sve biti ok!!
svima
Bzara i Osijek..velika pusa bebicama!!
Bebeto
pusa svima..
e sad iden leći s ovom prekrasnom bzarinom mišlju u glavi :
i nekako se nadam da je Bog odlučio da ovo dijete ostaje s nama!svima skupa
osijek supeeeeeeeeeeeeer!!!tako mi je drago!l
bebeto,zao mi je,ali nemoj odmah donositi zakljucke i misliti da je to "genetski problem"
bzara,cmoka za Niu i fin provod na moru
roza,postavi jos neku sliku od tvog bemba,cisto da mi uljepsa dan![]()
osijek, bzara želim vam puno puno sreće da bude dosadna i uredna trudnoća do kraja! ~~~~~
I ja sanjam dan kada ću mali mirišljavi smotuljak držat na prsima... doći će taj dan sigurna sam.
bublice draga doći će i naše vrijeme sigurno![]()
Joj cure stvarno ste predivne, beskrajno sam vam zahvalna na podrsci....
Jos sam u nekoj fazi negiranja, jos uvijek pomazim trbuh...ma bas cudno nesto, iako znam da je vise nema nekako kao da "zaboravim"...
Ma da nema Svena ne znam kako bi, daje mi toliko snage, crpim iz njega svu pozitivu a on je ima napretek! Muz je na terenu, toliko mi treba da me zagrli al eto, jos dva tjedna ga nece biti
Drzim fige vama trudnicama i trudilicama, saljem pusu bebicama i svima vama!
koksy,uz tebe smo
Tek sad sam vidjela Svenove slike,tako je meden,pravi mali Svedjanin![]()
koksy draga šaljem ti jedan veliki virtualni zagrljaj![]()
cure moje svima veliki ljubac![]()
koksy draga šaljem ti veliki
vjerujem da ti nije lako samoj, ali hvala Bogu pa imaš svoje malo čudo koje sigurna sam ne da svojoj mami da bude tužna! miš mali!
samo hrabro draga, uvijek postoji neki razlog zašto stvari krenu baš tim putem samo je nama nedokučiv! ali jedno sam sigurna, tvoja mrvica će ti se vratiti, baš kao što ti se i tvoj Tin vratio! te male dušice su nas izabrale za roditelje a mi moramo biti dovoljno jake da izdržimo taj dugi teški put do zagrljaja!
drage moje cure, šaljem vam beliki zagrljaj! danas još idem kod prof I. u Petrovu da me ona pogleda na UZV, nije mi svejedno iako me u pon pogledala moja doktorica (ali taj mali grč će uvijek postojati dok se nas dvije konačno ne upoznamo)
poslati ću vam sms, i onda se pišemo kad se vratimo s mora! samo da nam bude lijepo vrijeme! a navodno da će biti, barem što sam gledala na dugoročnoj prognozi!
Tibi draga dobar provod na moru!
cure, čuvajte mi se! trudnice pazite se!
sve vas jako volim i šaljem veeeelike![]()
Koksy draga
Bzarice čekamo raport kako nam je naša princezica!![]()