Stranica 34 od 63 PrviPrvi ... 24323334353644 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,651 do 1,700 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy draga, virujem da ti nije lako samoj bez muz, al tvoj Sven ima svu potrebnu snagu ovog svita koja tebi trenutno triba da hrabro krenes dalje.
    bzara nemoj niti pomislti da nece pregled proc dobro. lipo se provedite na moru.
    tibi
    i tebi zelim lip i ugodan odmor. samo nek vam vrime bude dobro.

ja jutros bila vaditi secer, i povisen mi je 8.5 je. i ona me sestra tamo isprepadala da mi je jako veliki secer da moram pripazit, da sta si ja mislim, da cu izgubit bebu...ma skroz me smantala.da moram pazit na tezinu( od pocetka trudnoce sam se udebljala 4 kg, je dodouse da sam ja zalihe spremila od prije ali ipak....)
    i sad si moram svaki dan mirit koliki je secer i za misec dana na kontrolu. zvala sam mog ginekologa da vidim sta ce mi on rec, al na godisnjem je i on ovaj tjedan. a na pregled sam narucena 2.7. bit ce to sve ok, jel da hoce???

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bambus naravno da će sve biti ok...samo smanji slatko i ona bezvezna klopanja usput (recimo gricneš keks jer si prošla pored kuhinje i baš je kutija na stolu! )

koksy znam kako ti je kad ti fali zagrljaj najbliže osobe na svijetu...
    a što se tiče Svena, i mene je moja Ela spasila kad sam izgubila bliziče...da nje nema ja bi vjerovatno bila sad negdje u Vrapču...
    doći će nova mrvica, don´t worry!

bzara bit će sve ok danas na pregledu, lijepo se provedite na moru!

Tibi i ti da se malo proluftaš van Zagreba!

svima

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bambus samo polako,iako gadan je taj šećer..evo mogu ti pomoći samo tako da ti kažem što bi i kako trebala jesti,ja baš i ne pazim od kad uzimam inzulin jer bi previše smršala..probaj jesti što manje bilog kruha, zapravo nemoj ga uopće jesti jer on dosta podiže šećer, jedi onaj integralni i marmelade bez šećera,umisto mlika pij jogurte, što manje tjestenine i riže, samo krumpir na lešo i meso sa što manje masnoća i naravno što više kuhanog povrća, a ni od voća ne bi smila puno, ja ne smijem ni jabuke jer mi užasno od toga raste šećer tako da voće uopće ne jedem..i umisto 3 obroka na dan ti jedi 4-5 manjih obroka,popodne recimo ili jogurt ili pola jabuke i naveče neka lagana večera, i pazi da ti posli jela nakon dva sate šečer ne prelazi 8..znači mjeri ujutro natašte i posli glavnih obroka i to je to..meni je ovo bila znanstvena fantastika kad mi se svaki dan sveo na to što ću pojesti a usput umirala od gladi!i trebala bi raditi krvne pretrage da ti se vidi koliki ti je hemoglobin, meni je on u 2 trudnoći bio jako visok -8 a treba biti najviše 5,ako ti nije on visok onda ove vrijednosti šećera i nisu toliko bitne,samo pazi ako ti je šećer dulje vrime povišen s njim raste i hemoglobin pa ti je to jako bitno..
    evo držim fige da ti bude dobro i da je bebica u redu,ma sigurna sam da će sve biti super, samo malo pripazi i ako ti što nije jasno samo pitaj

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

visnja fala. bas cu ujutro otic po aparatic za mjerenje secera, i moram cu ga mjerit ujutro na taste, pa dvi ure nakon dorucka, pa sve sve tako redom, i to sve zapisivati. ma nadam se da mi nece bit nista strasno, i da ce s bebom bit sve dobro. al me je ona tamo u bolnici toliko pripala da nisam ni znala kako se zovem.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma neću reći da te prepala bez razloga ali dobro da su te upozorili na vrijeme na šećer, meni je on odnio moje dvije bebe ..
    pa samo malo pripazi i bez živciranja, sve će bit ok!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ej curke naša bzarica javlja da je pregled prošao super i sad mirna srca može na more
    bambus bit će sve ok, samo malo pripazi na papicu
    svima veliki zagrljaj šaljem

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jupiiiiiiiii za nasu niu. e sad draga bzara mozak na pasu i sve cetri u zrak, i uzivajte do mile volje na moru!!
    tibi i tebi zelim da se lipo odmorite, i uhvatite malo boje na moru!

ehhh nista, sad cu morat pazit svaki obrok. .....al sta je tu je, sve za naseg Ivana....samo da to sve zavrsi dobro

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jeeee super za niicu , bzara uživaj i samo uživaj
    bambus znam kako ti je ali slušaj savjete i pridržavaj se režima prehrane, jer taj šećer stvarno može izazvati velike probleme u trudnoći, a nije potrebno mnogo truda da ga držiš pod kontrolom, samo malo u početku dok se uhodaš
    - meni nešto srce ubrzano lupa, jeste li imali iskustva s tim ? ujutro se probudim a srce lupa 100 na sat, šumi mi u ušima ?? uopće mi nije jasno zašto se tako budim ( možda mm toliko hrče da me strašno nervira ?); nekako mi je za očekivati da mi srce reagira na stresne dnevne situacije, a ne nakon cjelonoćnog sna? ne da mi se ići kod dr jer mislim da će me poslati kod interniste, pa na ekg i takve gnjavaže, a sve sam to obavila na sistematskom prije nekih 10-ak mjeseci i sve je bilo ok; za početak prestajem sa pijenjem kave pa ću viditi ima li kakvog poboljšanja.....imate li nekakvih iskustava i preporuka ?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

bambus sve če bit OK, glavno da znaš da je malo povišen pa češ ga kontrolirat. Ajde, Ivan je jak momak, pravi dalmoš, ne može njemu malo šećera ništa
    Višnjice veeeeeeeeeeeeliki kiss ti šalje Š Ps: čujemo se na tel da se dogovorimo za ono, sječaš se?
    Mandy možda ti je pao kalij, uzimaj više banana, pomadora i mljeka, jogurta...ja s tim imam iskustva cijeli život. Pitaj što god te zanima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ehhhh, dosta smo se mi namucili da bi dosli do ovde, pa nece nam sad jedan secerko sve to upropastit. jel da?? jutros stvarno nisam znala ko mi glavu nosi od straha, kako su me pripali, al sad mi je malko lakse, tribalo je dok mi je sve silo. nista, sad cemo pazit i to je to.
    mandy ja stvarno do sad nisam imala problema nikakvih sa srcem i sumom u usima, tako da neznam sta bi ti savjetovala. nadam se da nije nista strasno.

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Super za bzaru,nadam se da uzivaju na moru
    bambus,znam dosta cura koje su imale problema sa secerom tokom trudnoce i jedini pravi recept je:discipilina.Ne boj se,mozes ti to da sredis.
    mandy,ja sam imala takve probleme prije 2-3 mjeseca,isto nakon spavanja(ali mi nije zujalo u usima,samo mi je srce skakalo kao ludo).Kupi aparat za mjerenje pritiska!Ja sam u tom periodu bila jako nervozna,tako je pocelo.Nisam isla doktoru,proslo me je samo od sebe.
    tibi,fin provod zelim!
    Pozdrav ostalim curama

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Roza nazovem te ja sutra kroz jutro,ljubim vas oboje puno!
    Tibi lipo se provedite na moru, napunite baterije jer vas sigurno puno lipoga tek čeka
    odo ja u Zadar sutra
    pusa drage

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala cure na lijepim željama, ma bit će nam super na moru, sigurna sam
    joj višnjice supeeeeer, uživaj u Zadru i kad se vratiš idemo na kavicu sa našim dlakavcima
    mandy probaj početi piti kavu bez kofeina, okus je isti (ja je skoro stalno pijem i super mi je)
    bambus nemoj se puno živcirati, samo malo pripaziš i bit će sve super
    svima šaljem veliki zagrljaj

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj choco prvotno napisa Vidi poruku
    mandy,ja sam imala takve probleme prije 2-3 mjeseca,isto nakon spavanja(ali mi nije zujalo u usima,samo mi je srce skakalo kao ludo).Kupi aparat za mjerenje pritiska!Ja sam u tom periodu bila jako nervozna,tako je pocelo.Nisam isla doktoru,proslo me je samo od sebe.
    i, choco, kakav je bio tlak u to vrijeme? i ja povremeno osjetim dosta jaka lupanja srca i prilicno me strah toga tj. strah me da se ne radi o naglim rastovima tlaka ... tlakomjer nemam, na kontroli sam uvijek 110/120/130 sa 70/80 sto je redu
    ti si to kod sebe povezala s nervozom ... i ja sam, naravno, nervozna u ovoj trudnoci tj. strah me sto je sasvim logicna posljedica obzirom na to kako je zavrsila prethodna trudnoca. taj strah cu tesko kontrolirati i mislim da je to normalno tj. da drukcije ni ne moze biti. medjeutim, nisam primjetila da mi se srce 'uzlupa' u nekim panicnim napadima, u vrijeme kad sam posebno tuzna ili napeta, najcesce bas iz cista mira ...

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I meni se desavalo iz "cista mira",ali u tom periodu sam bila jako depresivna(tek sam preradjivala gubitak bebe,a vec sam bila trudna opet)...tako da mislim da se sve to skupilo.To zna da bude povezano i sa stitnom zljezdom.Pritisak mi je uvijek bio jako nizak,ali u tom periodu 130/80,sto me cudilo,sa obzirom da sam uvijek imala 90/60.Ako te ne prodje uskoro,otidji doktoru,bolje nego da razmisljas.Ja sam mislila da odem,medjutim odjednom je prestalo.
    cmoka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hvala curke na savjetima, pitala sam svoju dr, ona kaže da je to sve od stresnog posla, a pošto otkucaji (80-ak u min) nisu prestrašni da mi ništa ne bi davala; htjela sam probati neke glogove kapi ( volim prirodne lijekove ), ali one snizuju tlak ( moj je 90/60) pa ne smijem ni to;uglavnom smanjiti stres i meditirati ( za to bi morala dati otkaz i baviti se poljoprivredom, uopće nisam tip koji meditacijom izbacuje stres iz života, više sam za tjelesnu aktivnost i rješavanje napetosti na taj način);
    tibić i bzara uživajte, ponovo je zakuvalo, ali more se vjerovatno neće ugrijati za još par dana...
    kejt puls i tlak ti uopće ne moraju biti povezani ( meni danas 82 puls, a tlak 90/60 ), probaj s nekim čajevima, menta, kamilica ili nešto drugo umirujuće ; meni srce najviše lupa kad se probudim, tj. probudi me lupanje , a kad sam pod stresom, baš sam cool ( inače sam poznata kao smiritelj svega oko sebe); čitala sam da različiti ljudi u različito vrijeme reagiraju na stres, netko odmah , a netko tek kad prođe situacija koja izazove nemir
    choco meni baš ne zuji nego više onako kao da mi "para izlazi na uši", ne znam kako da to objasnim; dobro da ti je prošlo samo od sebe, ja baš nisam pristalica lijekova ako to nije prijeko potrebno ( ponekad mi se čini da je danas sve okrenuto farmaceutskoj industriji, ti lijekovi se na tv-u reklamiraju više nego bomboni), a posebno u trudnoći
    osijek kako je u Slavoniji ?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

U slavoniji šugavo!
    U dvorištu opet imam jezero, danas ne pada kiša, ali piri vjetar i onako je bljak. Mislim da živim u najgorem djelu hrvatske, neću djedu nikad oprostiti što su doselili ovamo iz lijepe nam dalmacije, sada sam mogla brčkati noge u moru, a ne u glibu u dvorištu!
    Inače ja sam ok osim što mi je muka sada već danima pa je i onaj početni apetit splasnuo. Pokušavam nešto pojesti u toku dana, ali ćim počnem jesti odmah mi je muka pa jedem na rate! Ali neka sve su to slatke muke.
    Tibi i Bzara uživajte i za mene na moru jer ja opet nemogu na more!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da živim u najgorem djelu hrvatske, neću djedu nikad oprostiti što su doselili ovamo iz lijepe nam dalmacije, sada sam mogla brčkati noge u moru, a ne u glibu u dvorištu!
    ma daj, osijek, gdje se jos veseli, i jede , ko u nasoj slavoniji; nema do slavonske duse

tamagoči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

POzdrav cure i od mene... samo da za početak kažem da smo mi cure dobro, a braco nas obožava i to doslovno. Ne mogu vam opisat kako sam presretna da smo napokon doma i da se osjećam ko da je oduvijek tako....
    bambus moj šećer u sve 3 trudnoće je bi 7,8 i pazila sam ča jeden. Ti pazi i izbaci neke namirnice, ali nemoj se previše sekirat zbog toga i mislit samo na to jer će ti se dignut i od sekirancije. Samo lagano...
    Ostale cure pusa svima...

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tamagoči samo uzivaj sa svojom curom, virujem da vasoj srice nema kraja, a muski dio nek bas mazi i pazi. zasluzile ste to!
    tibi, bzara nadam se da uzivate na moru, bas je opet lipo zatoplilo
    visnja08 napuni i ti baterije u svom zadru, i opusti se!
    roza i špiro, mandy, sadra , choco,osijek,kejt.........
    uspila sam dobit svog ginekologa na mob, (on je na godisnjem), i reka mi je da se ne brinem puno. dobila sam jucer popis namirnica sta da jedem i koliko i to je to, da se toga drzim i da se ne brinem, da nece bit problema. nerucena sam kod njega na pregled 2.7 i da nema potrebe da doalzim prije,... moram priznat da me je malo umiro...al sam se bas bila pripala.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    ma daj, osijek, gdje se jos veseli, i jede , ko u nasoj slavoniji; nema do slavonske duse
    Dobro istina je da se jede i to mi odgovara!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hej drage moje...
    Evo opet da vam se pojadam malo...Bas me snasla losa sreca... U srijedu sam pala, bezveze, doma, izvrnula mi se noga, otisla odmah na hitnu, srecom nije puklo al je uganut glezanj i ne mogu hodat, sad ide malo na bolje ali i dalje muku mucim, ne mogu nikud, Sven bi isao van, u park, a ja se ne mogu pomaknut iz stana. Uz sve to, taj isti dan sam dobila otkaz preko telefona. Gospoda sefica me nazvala, valjda je cekala da prode par dana od spontanog, i rekla da kad mi zavrsi bolovanje raskidamo ugovor. Eto, 3 nesrece za redom, sad mora krenut na bolje!
    Ja se sad svemu tome smijem, vise se nemam ni snage ni volje nervirat, smijanjem izbacujem sve te frustracije jer mislim, pa zar bas toliko da me udari u roku od par dana...
    No dobro, vidim kod vas je veselo i dalje, bas me to veseli! tamagoči uzivaj s curkom i angaziraj bracu da bude pravi veliki brat. bambus sve ce sjesti na svoje, vidjet ces, samo strpljenja i malo discipline.
    Sve vi koje idete na more...samo da znate da sam ljubomorna al vam zelim da se dobro odmorite i napunite baterije.
    Pusa svima

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ooo, koksy , svako zašto za neko zato... vidjet ćeš..

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga koksy jako mi je žao što ti se sve to zaredalo
    nevjerojatno je kako se nesreća lijepi na nesreću ... i meni je sve bilo krenulo nizbrdo, ali sada ide na bolje i kockice su se počele slagati.
    želim ti puno snage da prebrodiš ove teške dane i da čim prije kreneš po uzlaznoj putanji

cure moje a ja sam vam se vratila sa mora i bilo je feeeeeenooooomeeeenaalnoooo

svima šaljem velike zagrljaje

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

koksy meni je u 1. mj. ove godine nad glavom visio upitnik bože jel se još nwešto ružno može desiti, kada će kraj lošim stvarima i odjednom počele su se dešavati pozitivne stvari umjesto negativnih i eto valjda će tako biti i dalje!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koksy znaš i sama da će doći bolji dani, samo ove loše koji su se zaredali treba preživit. Šaljem ti poljubac, znaš da smo tu za tebe. Da bar možemo sve skupa na neku kolektivnu večericu kod tebe, mi kuhamo ti ležiš i uživaš. Baš bi mi nekad dobro došlo kad bi se našle sve skupa i malo družile, sigurna sam da se i vi tako osječate.

Osijek, kako mučnine? Mazi to maleno čudo i sve lijepo polako

Cure kako ste? Bzarica nam je na moru, sigurno uživaju njih 4oro
    Pusa svima, idem peći kolač, nešto imamo sladak zub u nedjelju navečer. A onda s Rozicom u šetnju da se bar taj kolač istopi

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

koksy hebemu... ispucala si 3 nesreće i to je to!! gotovo je!! od srca ti želim da ti od danas krene nabolje!!

Tibi super za more!! tko zna hoću li ga ja vidjeti ovo ljeto! ali nema veze, ako ne ovo onda slijedeće!!
    nadam se da nam bzara i višnjica uživaju!!

Roza i ja sam za neku koljektivnu raspaljotku!!

osijek ovo da se fino papa kod vas...o daaaa... žena od MM-ovog vjenčanog kuma je slavonka iz SB i kako su friško u braku nekako se stalno družimo pa i stalno papamo kod njih...ajme u subotu sam se ubila u Pinđuru (mislim da se tako zove)..njena mama napravila, a meni pasalo ljuto!! maznula sam pola tegle...

ja čekam srijedu i pregled da vidim što se dešava. Imala sam neke blage grčeve, ali tješim se da se maternica rasteže, a i trudnoća je bogme brzo došla pa mi je to nekako normalno...jedino kaj se nisam htjela družiti sa MM-om pa je malo na mukama...

pusa svima!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza Groza mučnine su prošle neznam dali privremeno ili zapravo, ali trenutno ih nema možda malo mi se gade neke stvari, ali ništa strašno, mogu normalno papati ako nađem što bih jela. Danas idemo ponovo na uzv pa ću vidjeti moje maleno čudo koliko je naraslo!
    Boxica nećeš vjerovati šta sam ja za večeru jučer jela, MM me samo gledao i vikao al ćeš ti kukati noćas, ali nije bio u pravu ništa mi nije bilo loše. Susjed mi je donio čobanac. Nedavno smo nešto pričali kad smo bili kod njih o kotliču i on kaže e da je neki fiš skuhat, a ja kažem ma da je meni čobanac tko šiša fiš. I onda kaže on e pa ja ću kuhati čobanac povodom nekog kirvaja za tjedan, dva. I sinoć sjetio se on i donio mi pun lonac čobanca i ja šta ću jadna morala sam odmah jesti iako je bilo 9 h navečer!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek ja ne volim čobanac, ali kako ga ti voliš onda bravo za susjeda!!!

sretno danas na UZV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osijek ćekamo da nam javiš koliko je to maleno čudo!
    Boxice, kad tad ćemo mi rapsaljotku, a tek za par godina kad sve već budemo s kikaćima i već prestanemo dojit, pa da možemo opalit kakav koktelčić opuštanja

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa Vidi poruku
    Boxice, kad tad ćemo mi rapsaljotku, a tek za par godina kad sve već budemo s kikaćima i već prestanemo dojit, pa da možemo opalit kakav koktelčić opuštanja

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam došla sa uzv-a, bembolinac je narasao i sada je velik 10 mm, srćeko lupa i za sada je sve ok, otvorila sam trudničku, dobila uputnice za krv, urin, urin po sanfordu. Gin. mi je savjetovala da si kupim one vitamine za trudnice ( u zadnjoj sam pila pregnital, sada su već neki drugi u modi ) i rekla mi je da si kupim vitamin E i da pijem da to nije loše! A sad vidjet ćemo imam još pregnitala pa ću prvo to popiti, a onda ću si kupiti ove što mi je rekla.
    Pitala sam kako da se ponašam šta da radim, a šta ne nikako, a ona se nasmijala i rekla ponašajte se normalno!

Da se predbiljažim i ja sam za koktel kad sve ovo prođe, zapravo za nekoliko njih

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ah kako je lijepo kada je ovako veselo na topicu

svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osijek super!!!
    Ja ti savjetujem da piješ magnezij, em omekšava stjenke maternice (pa spriječava i trudove i otvaranje) super je zdrav i za protok kisika. Ne može škodit u svakom slučaju.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza Groza pit ću magnezij to sam i u prošloj trudnoći pila iako izgleda nije baš nešto pomoglo, ali nije bed vitaminizirat ćemo se!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

koksy, ne mogu virovati - u p.m. i šef i posao; znaš kako se kaže, kad se neka vrate zatvore mora se otvorit prozor ( a svi znamo kako je pogled kroz prozor uvijek i baš uvijek lipši nego kroz vrata); drži se i lezi koliko god možeš; ja sam par puta uganula gležanj i to zna trajati tjednima, stavljaj hladne obloge i drži u povišenom položaju ( i liječi dušu sa svenićem )
    osijek i ja isto preporučam šumeći magnezij za grčeve maternice i općenito grčeve mišića, baš ga daju trudnicama, ne moraš neku veliku dozu, čisto onako sportski 1 dnevno; taj se magnezij pije do 37.tt a onda prestaje da ne bi remetio normalne kontrakcije matrenice koje se zbivaju u to vrijeme malom srculencu
    ja se ne javljam puno, ali pročitam na brzinu, strka nam je oko svjedodžbi, upisa u srednju i razmjene knjiga za osnovnu, pa smo svi veći dio dana po školama; a i radin ka pas, posla je nemoguće, svi se spustili na more....
    pusica svima, uživajte u bebačima, trbuščićima i hopsanju ( tibić ); kod mene ništa. čini mi se da smo ovaj misec priskočili i plodne i neplodne dane

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek super za junačko srčeko
    koksy drži se ljubi
    mandy kod mene isto ništa , ali ne odustajemo. Čekamo nove pd .
    Danas (3 dc) sam u Petrovoj vadila hrpu nekih hormona što me tražio doktor iz Vinogradske, moram još 20-22 dc izvaditi progesteron... Samo da mi se tu još nešto ne zakomplicira jer ću dobiti 150 slomova živaca....
    puse svima

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek super za bebili!!!

Tibi that`s the spirit!!!

mandy bit će, bit će, sad kad se opustiš na plaži pa zgriješ jajnike!

ja danas u 5 imam pregled, mislite na mene!!!

pusa svima

corina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

e sutra ujutro bebać i ja idemo na kontrolu.... čak smo i trudničku ostavili prvo idem 2 tjedna na godišnji ja, pa 2 tjedna šefica, pa ćemo bebać i ja provoditi prijepodneva u druženja, a onda i sa bracom jupi jupi
    e da osijek, jesmo ti i ja tu negdje u terminu ? možda budemo i sobu dijelile hehehehe
    puse svima koliko vas ima

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

cure mojeeeee!!

Prvo velike puse svima,nisam 100g pisala.Samo da napomenem da pročitam ali nikad vremena.Mi smo ok,Karlo lijepo raste,bili smo na kontroli i cijepljenju jučer.Ima 6kg i 57cm je dugačak .Rekla je pedijatrica da se ne vidi baš da je nedonošče po tim mjerama,pravi je mali bumbar.Stavit ću poslije slikice pa ćete ga vidjeti.Jede i spava i zeza pomalo,čak tu i tamo imamo koju mirniju noć,recimo spavali smo noćas od 11-4:30 pa smo papali i onda do 7:30 spavali.
    Ja sam nikako-fizički.Opet mastitis .Svaki put kad ima skok u rastu i kad nacicava meni se upali lijeva dojka.Mlijeko nadođe i ja dobim temperaturu i tako već 4 puta,baš sam neka od pekmeza. Ovaj sad je najgori,odnosno najviše cice je zahvaćeo,logično i kad mu sad treba najveća količina do sad. Mučim se i izdajam već 3 dana i već sam malodušna,kao da nema pozitivnog pomaka.Sreća tu na mojoj kumi koja me vrati u realnost i ukaže na to da sam ipak uspjela dovesti cicu u kakvo-takvo normalno stanje i da nemam više tamperaturu. Tako da ide na bolje.
    Vrijeme mi tako brzo prolazi,mali raste kao gljiva,pratim i vaše trudnoće i tako je lijepo toliko veselja ovdje naći.Sjetim se tuge koja je ovdje jednom bila glavno raspoloženje i straha svih nas za našu Rozu i Špiru, kako je rođenje tog djetešca donijelo more pozitive na ovaj pdf!!

boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~za pregled!!
    osijek~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoju mrvicu!
    mandy~~~~~~~~~~~~~~~~~~da uhvatiš muža i pogodite prave dane!
    tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dobre nalaze i ako nije bed kod koga si u Vinogradskoj?
    bambus dijeta je broj 1. drži se toga i biti će ok.Ja sam imala dijabetes u prvoj trudnoći ali po dijete šećer je većinom bio ok i prošli smo bez dodatnih lijekova
    koksy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sreća brže nađe put do tvojih vrata!

I koga nisam spomenula puse velike!!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo mene!!

pregled prošao sve ok, imamo 116 grama, dobili smo slikice i DVD

potvrđena je moja sumnja, Ela će dobiti bracu!!

sandra Karlo je premedeni!!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajme Sandra, Karlo je pravi bombon! Predivan je!
    Osijek ja ti preporucam Elevit, ima najvecu dozu folne i bas ga svi preporucuju, meni ga je i ginic i teta u ljekarni (a mislim da njih dvoje nisu u dosluhu )
    Boxica cestitam na malom pisonji!!
    Ja sam danas dobil PHD nalaz, malo me to rastuzilo jer ono, vec mi je drugi...al dobro, uglavnom, pise da je bila neka upala, ne znam bas desifrirat, a jasno ne pise sta konkretno. Posto je sveki doktorica ona pretpostavlja da je neka bakterija uzrokovala taj spontani...prokleta bakterija! Vise cu znat kad napravim cervikalne briseve nakon prve menge, iako bi ja najrade da mogu sad, cisto da znam o cemu se radi...

Eto, idemo dalje, ne predajem se.

Cure, svima pusa, da vas sve ne nabrajam, procitala sam sve vase poruke podrske i stvarno ste divne!
    Posljednje uređivanje od koksy : 30.06.2010. at 22:40

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Boxice bravo za dečkića
    sandra karlo je predivna bebica i ti sva sjajiš od sreće, divno
    corina za pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    koksy šaljem ti velike zagrljaje
    puse svima

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sandra23 prekrasni bebač!!
    Ja sam nažalost nova na ovom pdf-u. Ali daje mi snage kad vidim da ima jako puno sretnih priča ovdje.
    Mislim pozitivno!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

corina moj termin je 12.02.2011. nikad se nezna ako ti malo zakasniš, a ja malo uranim mogle bi se sresti!
    Sandra bebač je prekrasan

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bublica
    Sandrice malecki je diiiivan! Ima par slika gdje me full podsječa na mog Špireka
    Boxica Super, čestitam na pišulincu
    Koksy

Bzarica se javila sa Krka, uživa i svih vas puno pozdravlja!

Mi smo u velikom poslu, piturajem Špireku njegov play room, vrt mi zarastao pa i to tendim, a sasušili se čajevi za zimu, pa sam ih danas sve opljevila. Ajme peglane, al ajde, tješi me to da ču cijelu zimu imat prefinih čajeva.
    Pusa cure, nadam se da ste sve dobro i da vas ove vručine nisu rpeviše dotukle, kao mene, jedva dišem!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene ovih dana izgleda peru hormoni stalno se prisječam Ele, Tie i Emi i po tisučiti put vrtim film u glavi i onda sam tužna pa onda pomazim svoj stomačić i mislim kako to nije fer prema ovoj bebi koja raste u meni i znam da ću i tu bebicu voliti najviše na svijetu već ju sada volim. Onda me rastuži kad se sjetim moje bake pa svekra...
    Jučer sam tražila slikicu sa ultrazvuka da vidim koliko su one bile velike u ovo doba i čim sam izvadila slikice i vidjela tri bebice rasplakala sam se kao i evo dok sad to pišem. iako sam inače dobre volje i raspoložena, osječam se dobro, mirujem spavam, izležavam se s vremena na vrijeme me tako peru ti osječaji.
    Znam da neke od vas tj. večina zna kako je to i prošla je to, pa zato to vama i govorim!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •