Stranica 42 od 63 PrviPrvi ... 32404142434452 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,051 do 2,100 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej curke! meni je danas točno 2 tjedna do termina! ajme meni, imam osjećaj da sam jučer ugledala plusić u kupaonici u Austriji, a sad tako nas malo dijeli da se upoznamo!

Tibi, šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
    ja sam 100% sigurna, da ćeš ti nama objaviti uskoro da si trudna! svi smo bili sigurni za osijek da će uspjeti i uspjelo je, tako isto će biti i kod tebe! ajme toliko jedva čekam da nam objaviš toliko dugo željeni plusić!

pusa svima! koji lijepi dan danas!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bok društvo drago,

nas nije bilo jako dugo ali sam svako malo škicnula da vidim kako ste mi kad tamo bome ima se šta zavidit.Jako se veselim našim trudnicama i želim im da sve prođe kako treba i da konačno dožive onu dugo očekivanu radost.A ostalim curama koje čekaju da uskoče u vlakić da se što prije ostvari ta želja .
    Roza slike tvog malca su predivne,morat ću i ja da stavim svog Tinića da vidite koji je pravi veliki dečko.Sad kada je porastao i kada je sve to nekako lakše sa boljim i lošijim danima ,sve više i više razmišljam o drugom djetetu .Kod nas inače velika frka stalno smo u pokretu u smislu odlazaka na rehabilitacije i dođe mi nekad da bi sve poubijala od muke i sto misli mi prođe kroz glavu a zašto mi zar Roko nije bio dovoljna žrtva i tako se ispušem jermi Tin jednostavno neda da potonem.Držime jer vidi se napredak koji je u puževim koracima ali je napredak i ono njegovo veseljele kad te ugleda je neopisivo.Gledajući što sam sve prošla u ove zadnje 4 godine snjim mislim da bi nakon svega mogla brdo odvalit a da mi ne bude teško.Koliko me iscrpljuje toliko mi daje tu neku neopisivu snagu da guram dalje.Optimistična želim ti stvarno da naletiš na nekog dobrog psihjatra i da se ispušeš i ja kad malo pogledam u nazad i meni je jako trebao na početku.Dešavale su mi se grozne stvari.Prve dvije godine sam bila kao u nekom transu tipa bit će sve ok i nisam od hrpe problema uspjela razmišljat o ičemu.E kad se sve sleglo e tu je nastala kriza gdje sam dobijala napade panike kad se vozim u autu.Muža sam izluđivala sa pazi vidi ovo vidi ono.Pa sam se u jednom momentu čak sama i ošišala na ćelavo,a imala sam dugu kosu,pa nisam mogla spavati itd.Muž je super izdržao samnom i uz njegovu potporu i uz potporu svoje mame koja je uvijek uz mene ali doslovno uvijek iako naživimo u blizini sam se nekako iščupala.Puno sam radila na sebi.Možda će zvučat otrcano ali upravo me sin moj dragi radi kojeg sam najviše takva bila i radi svog anđela ,e upravo me on najviše izvukao.Gledajući njega i njegovu borbu za životom i to saznanje da me najviše on treba i kad sam to sve u potpunosti prihvatila,jer vjeruj te nitko od nas nije spreman za klince s pp i nitko te na to nepriprema niti bili tko kaže kako je to,e kad je to sazrelo u meni onda sam se krenula polako dizat.I sad sam super.Zahvaljući jednim djelom i vama i vašim divnim i tužnim životnim pričama.E toliko ja odužih samo da vam svima zaželim pogotovo ovim trudnicama koje će ubrzo rodit sve naj naj a ostalim šaljemo velike puse i zagrljaje
    Posljednje uređivanje od sunce malo : 02.09.2010. at 10:16

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

sunce malo
    hvala ti na tako iskrenom postu! ne znam što bih pametno napisala, pa ću ti samo poslati veliku

Tibi, šaljem puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas! javi nam čim budeš stigla!

ja sam vam danas totalno u nekom glupom raspoloženju, samo bi cmizdrila. nadam se da je to znak da je porod blizu!
    pusa svima!

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

sunce malo sto reci...saljem ti jedan veliki a Tinu jedna pusa

bzara ne mogu vjerovati da ces uskoro upoznati svoje malo zlato
    Mislim na vas svaki dan

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo samo brzinski info, doktor je jako zadovoljan i ponovno kontrola u ponedjeljak
    velike puse svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sunce malo
    tibi nek samo tako nastavi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ponediljak!
    bzara eto jos malo....jos samo koji dan, pa ces onda da places, al od srece:
    choco.......???? jesi jos u komadu??? javi nam se

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sunce malo
    tibi,super novosti!
    bzara,i ja sam danas nekako bezze,bila sam na kontroli(samo ctg)bembo je spavao,pa su morali da ga bude i kazu da dodjem u ponedeljak opet,ako u medjuvremenu ne krene,ctg ok.Ja sam pitala sto ne idem kod dr na pregled a sestra kaze da nema potrebe...Uf,jedva cekam da ga ugledam vise,bas sam napeta i nekako uplasena.
    bambus99,jos smo 2u1,sama sebi sam smijesna,hodam kao patka

cmoka svima

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bzara to su sigurno suze radosnice!još samo malo pa Nia stiže svojoj mami
    Sunce malo ..teško je nosit takav križ, ja ni u snu nisam mogla pomisliti da bi i ja mogla proći kroz ovako teške gubitke, ali sve nas to ojača i daje nam snage, neka ti tvoj Tin pomogne, sve znamo koliko nas nova trudnoća može dignuti i pomoći nam, koji je to prekrasan blagoslov..
    Bambus i ti si blizu termina
    Choco samo se strpi još malo i bit će sve ok

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

curke moje
    znate kad imate onaj grozan pms, e tako je meni danas! a vani je divan dan, i sve je super, i nemam razloga biti takva! imam osjećaj kao da mi je netko uštrcao novu dozu hormona!
    ma znate kako se kaže : sutra je novi dan...

Tibi super za pregled!
    odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ponedjeljak!
    Marslupilami, Choco, višnja, bambus sve vas ljubim!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bzara možda je to neki znak?!
    sunce malo .
    tibi super za pregled da sve ide prema planu, milion vibrica da se tako i nastavi!!!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

hey!
    pa di ste, nesto ste utihnule, opet ste se izvukle vanka cim je malo ugrijalo.
    choco jesi jos u komadu?
    bzara kakvo je kod tebe stanje?
    tibi za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cure baš mi je drago da svima ide po planu!!

choco ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kaj ti treba

bzara meni se čini da si podsvjesno tužna jer Nia neće biti više samo tvoja...nemoj me krivo shvatiti, nego mi se čini da si uživala u trudnoći od kada su ti rekli da je sve ok, a sada ipak slijedi neko novo razdoblje koje još nisi upoznala...ali bez brige, biti će sve ok!

tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ su sutrašnji pregled!

bambus bogme si u pravu, koristimo zadnje dane sunca...

ja sutra popodne imam pregled, nadam se da će biti sve ok vezano za moj kašalj i te stvari i da je sve po starom...mislite na mene sutra!!

svima!
    Posljednje uređivanje od Boxica : 05.09.2010. at 10:34

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej cure! evo mi smo i dalje u komadu!
    sutra ujutro imam pregled pa ćemo vidjeti kakvo je stanje!

u petak sam se dobro isplakala, i onda sam navečer s mm otišla na festival i baš mi je bilo lijepo! čak sam izdržala do pola 12!
    nekakav mix osjećaja mi je bio u petak, jednostavno mi je valjda se sve skupilo! sve je to normalno, ipak smo mi ljudi...

Boxica, vjerojatno si u pravu! sigurno me podsvjesno i strah svega!
    šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled!
    ja sam se bila u 25.tj. razbolila! temperaturu sam imala i kašljala užasno! znala sam po noći po 2 sata sjediti u dnevnom i kašljati! onda sam si nabavila sirup islandskog lišaja, na biljnoj je bazi, i za male bebe je! meni je to puno pomoglo!
    bambus, osijek ja nekako imam osjećaj da bi idući tjedan moglo krenuti! malo me strah, ali kad me uhvati samo duboko uzdahnem, i sama sebi mantram : sve će biti super, opusti se... i pomogne!
    navečer kad legnem onda mazim trbuh i stalno pričam s njom! to me baš onako smiri!
    Tibi, šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
    javi nam kak je prošlo!

idemo sad kod mojih na ručak! baš se veselim finoj klopici!
    pusa svima!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

znaci sutra nam boxica,bzara i tibi idu na pregled. pa vam svima redom saljem milon vibrica i pojubaca da sve prode u najboljem redu. mada uopce ne sumnjam, znam i virujem da ce sve biti super. ~~~~~~~~~~~~~~~~
    i jos jednom posebno za nasu tibi ~~~~~~~~
    boxice normalno da ce sve biti dobro, ma za 5, nemoj se uopce bojati.
    bzara fino se se ti nafestala ovih zdanjih dana
    kod nas danas bas lipo sunce, toplo je a nije puno vruce, super za lagane setnje. sad cemo i mi kod sveki na rucak, pa u setnju malo, bacit đir uz more. Ivan je od sinoc jakkkkoooooo razigran, non-stop lupa, udara, ma neznam dali je 2 sata sve skupa bio miran, tako da se nisam bas nesto niti naspavala, al eto...dobro je, lakse mi je kad ga osjetim, nego da ga moram ja sama provocirat da mi se javi. vjerojatno su sad takvi dani. vesli u maminoj busici

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

bambus, i moja je totalno u elementu ovih dana! valjda im paše ovo vrijeme! danas za ručkom je stalno bila nečija ruka na mom trbuhu jer je ona stalno se javljala!
    samo neka se oni javljaju! jao draga još malo pa ćeš i ti lagano odbrojavati! jedva čekam!
    ja sam se fino naklopala. isto planiram popodne u šetnju! baš mi je danas divan dan!

pusa svima!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i nas,sunce sija pa se spremamo za setnju.
    Sutra pregled,pridruzujem se boxici,bzari i tibi
    Nikakav osjecaj nemam,non stop zvoni telefon,svi pitaju je li krenulo...a momak uziva i udara li udara.

~~~~~~~~~~~~~ za sve sutra.
    cmoka

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Choco puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
    javi kako je prošlo! kad je tebi točno termin? znam da smo mi jako mala razlika!
    još malo moram poslati Tibi i Boxici za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~

pusa svima!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje hvala vam na podršci, ljubim vas sve od reda
    evo i ja šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje preglede

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Želim svima lijepi idući tjedan, jer vidim da se puno toga događa.
    choco je bio termin danas i možda se već maze.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima.
    koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ .

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

curke, evo moje situacije :
    otvorena za 2 prsta, posteljica zrela, bebuška procijenjena na 3400g!
    u srijedu idem u bolnicu, zadržati će me, pa ćemo vidjeti! ne mogu vjerovati da je to to! da ću ovaj tjedan upoznati svoju princezu!

šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tibi, Choco i Boxicu

pusa svima!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bzara to je to napokon si na kraju, za koji dan imat ćeš svoju princezu na rukama. Želim ti što brži i bezbolniji porod i da sve prođe bez problema!
    Ja sam si jučer dala malo oduška pa sam bila kod nečakinje i poslije toga me mm odvezao kod bake na rođendan. Nisam baku vidjela od uskrsa tj. kako su počele pripreme za postupak. Eto malo sam vidjela svijeta i sada opet horizontala! Mislim da mi neće to naškoditi i tako nisam opet hodala nego se vozila, a gdje god dođem već su pripremili mjesto za mene i jastuke da se mogu izvaliti!
    Svima kome treba milion vibrica za današnje preglede!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj bzara prvotno napisa Vidi poruku
    curke, evo moje situacije :
    otvorena za 2 prsta, posteljica zrela, bebuška procijenjena na 3400g!
    u srijedu idem u bolnicu, zadržati će me, pa ćemo vidjeti! ne mogu vjerovati da je to to! da ću ovaj tjedan upoznati svoju princezu!

šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tibi, Choco i Boxicu

pusa svima!!!!

bravo bzara!!!!

ja sam popodne na redu, strah me nešto danas...nadam se da će sve biti ok!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bzarice...ajme naježila sam se od sreće, to je to draga, dogurale ste ti i tvoja princezica

Želim vam najljepši susret mogući, i da nam brzo dođete doma, i napokon krenete u novi život, koji zaslužujete. Uf rasplakala sam se. Ljubim te, javljaj nam sve sve sve!!!

Boxić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara draga, pa tvoja Nia ce biti jedna velika, lipa cura! ne mogu virovat kako je to doslo brzo..jos koji dan i napokon ces svoju princezu uzet u ruke! saljem vam milion poljubaca i zelim ti najlipsi moguci susret!
    boxice ne se bojati , bit ce to sve super. ~~~~~~~~~
    choco ?????
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzara ajme predivno , sa uzbuđenjem čekam Niu, a ne mogu si ni zamisliti kako je tek tebi. Draga moja za najljepši susret sa tvojom princezom i što bezbolniji porod ~~~~~~~~~~~~~~~~~ I molim te nemoj nas zaboraviti kad rodiš, sve nam javljaj, sms-aj, ja ću sa nestrpljenjem čekati
    boxice bit će sve super draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    choco nam je možda i upoznala svoje zlato. Chokice draga, šaljem vam velike puse i zagrljaje. Jedva čekam novosti
    a ja sam bila na pregledu, imamo manje JS nego je doktor očekivao s obzirom na stimulaciju, ali nadam se da će na kraju biti kvalitetne i da ćemo dobiti barem jednu (ili dvije) mrvice iz njih. U srijedu opet pregled.
    puse svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi ma bitno je da JS budu kavalitetne i ono bas prave. a i bilo bi bas lipo kad se mogle dobiti dvi mrvice. i kad bi onda mogla biti punkcije? kad se ocekuje transfer? ma ja sam 100% sigurna da cemo mi dogodine na moru popiti kavu u drustvu nasih mrvica! <3

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bzara i ja se naježila od tvoje poruke, ne mogu vjerovati da vas još možda par dana dijeli dok se napokon ne upoznate ..prekrasno!!
    Tibi ne brini, tako sam nekako sigurna da ćeš brzo ostati trudna, pa bila to jedna ili dvije mrvice, samo da što prije dođu mami
    Boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pregled!
    Choco javi nam se!
    puse svima!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

tibi želim ti uspješan postupak i ja ću brzo uskočiti u vlak!!!

bzara ne mogu ni zamisliti tvoje uzbuđenje. Za koji dan držat ćeš u naručju svoju princezu

Choco, boxice, bambus, Sunce malo, koksy ~~~~~~~ svima puno sreće želim!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure moje
    brojevi su spremni, šaljem sms da sve budete u toku, i da možete slati vibrice!

Tibi, draga moja, šaljem milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srijedu! ja sam sigurna da ti uskačeš na moje mjesto u vlakiću!
    bublica, držim fige da nam što prije uskočiš u vlakić!!!
    Boxica, evo još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas popodne! sigurna sam da će biti sve super, vidjeti ćeš!!!!! vidiš kako je dobro dan počeo!
    Rozica, osijek, Višnjica, bambus, i sve ostale moje drage cure, ne znam kako bi uspjela doći do kraja da nije bilo vas!
    mislite na nas da još uspješno izguramo do kraja! sve vas ljubim drage moje!!!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drage cure, držite se sve. mislim na vas.
    moja je princeza zadnjih tjedana dosta aktivna pa sam nekako mirnija. prilično me muče leđa i bh kontrakcije tak da se ne osjećam baš bajno iako sam do neki dan uživala na moru i svaki dan otplivala svoju rutu ...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo opet mene. Čitam i baš mi je drago što na ovom pdf-u ima toliko trudnica. Bzara, ne znam tvoju cijelu priču, ali jako mi je drago što ćeš uskoro držati svoje dijete u rukama.

Ja sam evo danas obavila psihijatra. Dobila helex. Možda kakvi antidepresivi ako niš drugo ne pomogne.Bolovanje produženo za još 3 tjedna. Preporuka za individualnu psihoterapiju. Kaže meni doktorica da se odem odmah sad javit nekoj sestri da mi da termin za terapiju. Ova me uputi u drugu zgradu i oni mi daju termin za prvi pregled (ne terapija)5.10. Ja odbijem i odem kući. Kasnije mi doktorica iz komisije za bolovanja preporuči da se odem raspitati na ginekologiju za psihološku pomoć. I meni ima to više logike. Ali evo, to je na žalost naša stvarnost, za psihološku pomoć potrebno je čekat mjesec dana.

Kako mi je otpalo pola kose s glave (gledam se u ogledalo sinoć i vidim kako mi se koža na tjemenu kroz tanke i rijetke vlasi sjaji) odem u ljekarnu i kupim si neke šampone i tablete od Rougj koje inače koštaju 162kn, sada u promociji proizvoda 81kn. Tako da znate. Samo što trudnice i mame koje doje te tabletice ne smiju. Pa budemo vidli.

držte se djvojke. Mislim na vas.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

joj bzarić tako sam sretna što ćeš za koji dan držati svoju srećicu u rukama ( 3400 je suuuuper )
    tibi ljube pusti brojnost, neka je jedna ali kvalitetna ja očekujem na toliku ženu makar dvije JS za dva dana
    boxice sve će biti dobro i ovog puta ( problem kod nas mama anđela je što se mi nikako ne možemo priviknuti na pomisao da je sve u najboljem redu)
    optimistična mjesec dana i nije tako strašno, ja sam se za uzv vena naručila za 3 mjeseca ( da imam trombozu mogla bih 600 puta odapeti u međuvremenu) i tako za niz pretraga koje čovjeku zaista mogu spasiti život ; meni je isto otpadala kosa, uzimala sam neke vitamine za kosu od NW, baš se tako zovu
    kejt dolazi hladnije vrime pa ćeš više biti doma i u ležećem položaju
    visnja, bublica jeste li u akciji ili još čekate ?
    choco ljube nadam se da je tvoj sinčić već u tvom krilu
    pusica svima .....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo mene!!

sve je ok! bebili ima 800 g (sad je već komad)
    sad sam mirna do slijedećeg pregleda! hvala kaj ste mislile na nas!
    (btw ja sam na +6kg (danas punih 24tt) , ali u zadnje vrijeme stalno si radim neke kolače pa mi to nije sumljivo...jučer i danas sam sama utamanila 3/4 protvana Hola kocki) MM mi daje podršku pa je i on dobio par kilica

Tibi znaš i sama - dovoljna je jedna ali vrijedna!

Kejt i mene muče bh kontrakcije...od prije tri tjedna pijem ponovo utriće pa mi je to malo pomoglo...malo su se prorijedile i nisu više onako bolne

Mandy dobro si rekla...do zadnjeg dana ću strepiti jel sve ok...

Optimistična nažalost svi znamo kakvo je naše zdravstvo tako da me više ništa ne iznenađuje samo se ti nama drži, tu nam plaći i smij se s nama pa će ti biti lakše!

bublica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ti ubrzo kreneš u nešto konkretno!

svima!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

boxica, ajde, super da je s bebicom sve u redu
    kak to da su ti za bh kont. dali utriće? meni (dva različita dr.) samo rekla da je to normalno i da ne brinem
    zatvporena sam i cervix je lijepih 4,5 cm. kod tebe?

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxica
    jos cekamo sta je s choco? jel se kome javila?

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo me,najdraze moje.

Jedva se docepah kompa da se javnem.Cekala sam 4 sata danas,ctg ok,otvorena samo jedan prst,posto je jedan dan preko termina ne misle da je potrebno bilo sta preduzimati.Dobila sam neko ulje pa svaka 2 sata treba da menjam tampon i eto to je to.Naredna kontrola u cetvrtak.
    Uffffffffffffffffffffffffff,bembu se ne zuri nikako.

bzara,supeeeeeeeeer,hocu i jaaaaaaaaaaa da mi kazu da ostanem!

A sad zurim malca spremiti za spavanje,jutros je krenuo opet u vrtic pa moramo da uhvatimo ritam.
    Kasnije vas citam na miru

kissssss

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

e dobro da si se javila choco,vec sam se bila zamislila di si cili dan, a nisi se nikom javila. eto, izgleda da ce tvoj bembo stici zajedno s Niom. bitno je da je sve dobro s bembom, on ce vec sam odlucit kad bi bilo najbolje da dode. a to cekanje po bolnici, to ubije....

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa Vidi poruku
    boxica, ajde, super da je s bebicom sve u redu
    kak to da su ti za bh kont. dali utriće? meni (dva različita dr.) samo rekla da je to normalno i da ne brinem
    zatvporena sam i cervix je lijepih 4,5 cm. kod tebe?
    prije par tjedana sam uz bh kontrakcije imala i nekakva brljavljenja (posteljica nisko na rezu od CR+heparin) koja su se javljala uz to.
    zato sam dobila utriće

onda sam bila na cervikometriji i cervix je onda bio 3,6 što je za trećerotku super
    i sada sam zatvorena, ali me više nisu mjerili
    protoci su super

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

'jutro!

Boxica, za bebilija! mišić mali kako on tebi lijepo napreduje!
    Choco baš sam ti htjela poslati poruku jesu li te ostavili u bolnici! draga ma sad ćeš i ti, vidjeti ćeš! tako si lijepa kućica tvom malom mišiću da se njemu nikuda ne žuri!
    mandy sad kad choco, bambus i ja napustimo vlakić vrijeme je da nova ekipa uđe u njega! ja tebe sigurno vidim u toj postavi!
    optimistična, hvala ti puno! moja priča je tužna kao i od svih cura ovdje! ovo je moja treća trudnoća, treća srećica! kad se vratim sa svojom mišicom iz bolnice napisati ću svoju priču od početka!
    a naše zdravstvo, uf nemam komentara za to, prestrašno! zato smo mi ovdje da ti pomognemo!
    Kejt, bravo za malu princezu! samo uživajte i plivajte dokle god možete!

ja sam jučer otišla kod naših kumova na roćkas navečer! tako me grčilo u donjem dijelu trbuha, i uopće nisam mogla skužiti jel se to nešto događa ili su to samo crijeva! danas ujutro je mir, i noćas je bio mir, i baš sam lijepo spavala! nemam pojma! u svakom slučaju sutra ujutro sam u bolnici pa ćemo vidjeti!

pusa velika svima!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

choco i bzara još malo i bit ćete u zagrljaju sa svojim bebicama
    sad će one brzo krenuti da upoznaju svoje predivne majčice
    boxica bravo za bebača koji lijepo napreduje
    mandy draga nadam se da ćemo se ovaj mjesec skupa veseliti plusićima
    bublica za skorašnji postupak ~~~~~~~~~~~~~~
    optimistična joj to naše zdravstvo i njihovo naručivanje,uffff, i ja sam jednom imala ozljedu za koju mi je trebala fizikalna terapija i dođem se naručiti, a oni meni kažu da dođem za 3 mjeseca, užas jedan, onda sam otišla u jednu drugu bolnicu i uspjela dobiti termin idući tjedan. Možda da i ti probaš otići kod nekog drugoga? Drži se draga, znam kako je teško, ali vjeruj mi bit će lakše s vremenom.
    kejt bravo za malenu princezicu
    bambus kako nam je naš Ivan?
    višnjica, roza i Špiro velike puse vam šaljem
    ......ja vam sutra opet imam kontrolu, pa ću valjda i saznati kad će biti punkcija (pretpostavljam u petak, ali ćemo vidjeti).......
    sve vas grlim drage moje
    Posljednje uređivanje od Tibi : 07.09.2010. at 09:58

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrasnji pregled! znaci, kako je bzara rekla, tama cemo se mi sve nekako uskrcati iz vlaka, kad ces ti pokrenuti novu turu uskakanja u vlakic. ma ja znam da hoces, bas nekako virujem i imam bas onaj pozitivni osjecaj da ce biti sve dobro.
    a nebi bilo niti malo lose da se ovaj misec, zajedno s tvojim plusicem, radujemo i plusicu od mandy.
    bzara jel jos uvik sve pod kontrolom? nemoj nam se zaboravit javit sms-om kad udes u bolnicu, tako da budemo u toku sta se dogada:
    choco nece frajer vani i gotovo!! ~~~~~~~~~~ za sto brzi i bezbolniji porod.
    bublice da se sta prije ubacite u postupak ~~~~~~~~~~~ i naravno da bude dobitni.
    boxica, roza i špiro, sadra, a72, osijek, visnja08, optimisticna,kejt......
    mi smo vam relativno dobro. Ivan se redovito javlja, skace, okrece se i svasta nesto izvodi po busi, tako da nekad imam osjecaj da ce mi iskocit kroz pupak.. ja sve manje i manje spavam, nikako da se namistim, a sad napokon vise nije vruce, tako da bi bas bilo da se naspavam, ali jok. nista od toga.pa sam bas nekako ne ispavana...al dobro...sve ce se nekako izdrzati. i nekako kako se sve blizi,mene sve vise i vise strah...pravim se ja hrabra, da se nebi mm prepa, al ufff...bas me nekako prpa samo da sve dobro zavrsi....

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Choco još malo strpljenja, doći će bebač brzo
    Bzara držim fige za sutra i da sve prođe kako treba
    Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!..sad ćeš nam ti otvoriti vrata za drugi dio vlakića
    Bambus glavno da se tebi Ivan javlja, sigurno je to veliko olakšanje, samo polako, odmaraj i za tren ćeš nam i ti javiti da je kenulo!
    Ja sam još u fazi kad samo razmišljam o novoj trudnoći, niko me ništa ne pita i to mi najbolje paše, čini mi se da sebi trebam ostaviti još malo vremena, i krenuti tek kad osjetim da je vrime..jer ne prođe ni dan da se ne sjetim svega što je bilo, i taj osjećaj me tako preplavi da sva protrnem od straha, ali znam da uza sve to, sigurno će sve ići prema boljem, trebam samo čekati..
    puse svima!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi držim figice za sutra, bit će to dobro, nek bude 3 js i ne treba ti više!
    Choco i bzara od vas sada očekujemo svaki dan da javite kako ste postale mamice!
    višnja 08 samo polako, znaš kako je meni moja mama znala reći prvo misli na sebe i svoje zdravlje jer je to prvi uvjet za bebu i njeno zdravlje. Kad dođe vrijeme bit ćeš spremna i unatoč strahovima koje sada imaš kad dođe nova trudnoča opet nekako se čovjek optimistično nada najbolejm!
    optimistična drži se,živi dan po dan, nađi ispušni ventil i to je to. Što se zdravstva tiče ja u njega ne vjerujem od kad su me tjedan dana nakon što je Emi ( treća beba ) umrla, a samo 2 tjedna nakon poroda skinuli sa bolovanja i poslali raditi! Ja osobno nisam ni pomišljala tražiti pomoć nekog psihijatra i sl., nego sam sama sebi naučila pomoći to mi je bio najsigurniji oblik pomoći. Ali svi smo mi drugačiji i svako zna svoje! Samo drži se !!!
    Sve ostale cure pusa, i jedna velika pusa našim bebačima Špiri, Zeidu i svima ostalima!

Da zaboravila sam vam reći mislim da se moja bebica napokon počela javljati već 2 dana za redom na istim mjestima osjetim nježne udarce, sada će to poćeti i malo jače, baš sam sretna zbog toga, to mi je nešto samo naše, moje i bebino jer tata to još ne može osjetiti to je samo naša veza!

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Osijek....

U kontaktu sam sa ženama koje su potražile pomoć prihijatra, ohrabrile su me da bez obzira na naše zdrastvo pokušam potražiti pomoć. Privatno da idem je preskupo, cijene po seansi su od 300 do 400 kn.
    Odbila sam helex tj. nisam ga podigla. Razmišljam o aktivin h tabletama, na bazi su gospine trave. Tek toliko da zaustave napadaje plača i panike.
    Bila sam kod frizerke da mi pogleda kosu. Kaže da nije strašno, vlasište je još "živo" tj, ima mlade kose. Još ću si uzeti i vichy ampule da zaustave ispadanje.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure, samo da vam se javim!
    spremila sam si stvari, otuširala se, i skuhala si čaj od kamilice da me opusti i sad idem još malo gledati tv i put kreveta!
    javim vam sutra situaciju kakva je! ko zna ako se ne budem javljala duže, možda sam u rađaoni!

puse svima! mislite na nas dvije da uspješno privedemo kraju ovih divnih 9 mjeseci i krenemo u tako dugo željeno majčinstvo!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ajme Bzara! Ja sam valjda vise uzbudena nego ti! Drzim fige da sto prije krenu dobri trudovi i da brrrrzo zagrlis svoju curicu!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

drzi se, bzara
    nek vas bog cuva

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

draga bzara znaš da svi mislimo na vas evo vam puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepši susret
    puse svima

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Bzara, laku noć i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    Neka vam bude najbolji i najljepši susret!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara zelim ti od sta brzi i bezbolniji porod! jedva cekamo da nam Nia stigne!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •