Stranica 51 od 63 PrviPrvi ... 41495051525361 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,501 do 2,550 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

sandra23 želim ti da je dobiješ
    i svima drugima da je ne dobiju!!!!!!!

Pusa!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tibi sretan rodjendan. Najljepsi poklon koji si mogla zamisliti.

Od srca zelim skolsku trudnocu sa tvojim bebicama. A tvoje andjelice ce vas cuvati.

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hvala drage moje na čestitkama i lijepim riječima
    jedva čekam uzv za tjedan dana da vidimo na čemu smo
    puse svima

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Meni danas stigla vještica... točna ko sat
    Nis, ovaj mjesec smo falili... Mozda iduci... a tko zna

tibi

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Joj koliko divnih vjesti,neznam odakle početi.Krenut ću nekakvim redom iz glave.Pošto su mi stalno u mislima boxica i osjek njima samo velike vibre šaljemo,kao i jedan veliki topli zagrljaj.
    Tibi sretan rokas.Kako ti se sve divno posložilo,ma jednostavno je moralo.Ima nešto u onoj izreci poslije kiše zasja sunce.Ostale cure da ne nabrajam kako nebi neku izostavila puno vas pozdravljam i šaljem vam jedan veliki iskreni zagrljaj.Vi ste mi nadahnuća koja me guraju naprijed.A malim bebačama pogotovo malom borcu Martinu,uf kad se tog perioda sjetim muka mi je zato znam koliko puno znači dolazak u taj topli krevetić,njemu veeeeeelike,velllike vibre da što prije dođe u toplinu svog doma,a ostalim bebicama da
    ih samo prati sreća u životu tjsamo zdravlje i ništa više.Ostalo sve se može.Ma da prestanem sa patetikama,zato cure moje šaljem vam puno puno poljubaca.I da voljela bih vas uskoro i upoznat pa tako jedno druženje bi stvarno dobro došlo.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i ja bi bas volila kad bi se uspile kako tako skupit da se vidimo. bila bi to jedna maratonska kavica.
    tibi draga ja sam uvjerena da su kod tebe najmanje dvi mrvice. jedva cekam tvoj uz da se uvjerimo. nadam se da cu ga ja docekati jos 2u1....
    bebebeba i madny zelim vam da vam je ovo zadnji misec da ste dobile M . al ono bas zadnji.
    sandra kako je kod tebe, dali je tvoja stigla?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

bambus nisam još dobila...

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sandra23, pa mozda ti ciklus jos nije stabilan, ipak si nedavno rodila, ja ne ocekujem jos ni da dobijem ... sa prvim djetetom prva m. poslije 7 mjeseci. Ne znam dojis li Karla?

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ajme dobila mengu nakon 7 mjeseci... joj... a ja dobila nakon mjesec dana.... i to u dan tocno!!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

sandra opusti se (ionako sad ništa ne možeš) ; ja sam dobila uredno nakon 6 mj dojenja i s jednom i s drugom i od tada redovito svaki mjesec; tebi želim da bude onako kako ti želiš, a i ako ne bude ti ćeš se odlično snaći ; veeelika pusa Karlu medenjaku
    bambus hvala ti na lijepim željama , treba popunjavati vlakić- kako jedna iskoči, druga mora uskočiti
    tibi trudnice naša, je li te TM pazi i mazi i udovoljava svim tvojim željicama ? a ti ležiš i odmaraš ?
    bebabeba Gabi ti je predivna

pusa svima , a posebno boxici i osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mandy nadam se da si nam ti slijedeća trudnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    MM me lijepo pazi i mazi, jedino što ne ležim i odmaram, već idem na posao. Malo mi teže pada to putovanje po javnom prijevozu od 45 minuta, pogotovo što uglavnom nema mjesta za sjesti, ali za sada ide nekako. Još uvijek nisam došla do svog doktora koji će mi dati preporuku za dalje. S jedne strane mi je dobro ići na posao, i zbog plaće i brže mi prođe dan, a s druge strane me je strah da se ne isforsiram, tako da jedva čekam idući četvrtak kad ću znati što i kako dalje. Po cijele dane mi je mučno u želucu i stalno sam umorna. Budim se u cik zore i ne mogu više zaspati... Ali proći će i to, samo da ovaj put bude sve ok...
    bambus kako si nam ti danas?
    sandra slažem se sa mandy, kako god okreneš bit će dobro
    osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima šaljem velike puse

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi draga, ajde izdrzi radit jos ovih par dana.pa ces onda lipo odma otvorit bolovanje....i bit doma do daljnjega. nek ti doktor odma otvori bolovanje, mislim da nema smisla da se svaki dan guzvas do posla s posla.lipse je bit doma.a ta muka u zelucu i umor su sasvim normalni s obzirom na tvoje stanje, ne brini se, bit ce to sve odlicno!

sandra nadam se da ti je stigla!

osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a ja sam cila....ma neznam sta bi vam rekla.... toliki mi je pritisak i svako malo imam osjecaj kao da cu dobti mengu...nocas nisam dvi ure u komadu spavala... pa me tako strah, samo da sve zavrsi dobro. nije mene strah poroda, nego me strah hoce li to sve zavrsit kako triba. neznam zasto, al tako se neki nemir uvuka u mene.Ivan se javlja, je doduse da se malko umirio s ozbzirom kako je prije lupa, al javi se on svojoj mami, da je znam da je sve dobro....

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ivan se umirio jer nema vise mjesta kao prije, ipak je to vec pravi momak
    Sve ce proci u savrsenom redu, jednostavno znam

Tibi, samo polako, ako osjetis da ti je tesko nemoj cekati sljedeci tjedan, radije ostani doma

osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~

i svima ostalima

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi znam da ti je teško putovati, zato prvom prilikom uzmi bolovanje i ostani doma da možeš uživati u trudnoći
    Bambus taj strah je sasvim normalan, jer već ste tako blizu i Ivan će brzo doći svojoj mami i tati u zagrljaj ma sve će biti super vidit ćeš!!
    Sandra evo cure su već sve rekle
    puse svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi draga, samo polako! razumijem te potpuno puno je lakše kad možeš misli usmjeriti negdje drugdje! ali ipak ti živiš u zg, gužve, tramvaji, pa će sad biti sve hladnije, kišovito! ipak bi bilo ljepše da zimu provedeš kod kuće, u toplom, pa malo šetnja s mužem i Leicom po gradu... i tako za čas stigne proljeće i s njim mali smotuljak!
    bambus, ne brini to je sve normalno! potpuno te razumijem, i meni je tako bilo! nije me ni najmanje bilo strah poroda, već samo da nešto ne krene krivo sad kad sam došla do kraja! zato draga samo pozitivno, psiha čuda čini! još malo i držati ćeš svoje malo zlato u rukama!
    mandy draga od srca ti želim da si nam ti iduća!
    Sandra draga naša ~~~~~~~~~~~~~~ da M dođe! a ako slučajno ne dođe slažem se s Mandy, ti ćeš se odlično snaći!
    pusa Karlu!
    Marsupilami, Bebabeba, sunce malo, a72 i svima ostalima veeeeelika pusa od mene i Niuške!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Boxicu i osijek!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara super ti je ova nova slika u avataru! nia je premedena! prekrasna je!
    ima li kakvih novosti od osijek i boxice? nek one nama samo budu strpljive i hrabre.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos dugo ostanu 2u1

visnja kakvi su vasi planovi? dali se mozemo potajno nadati i tvome + ?

i meni je jasno da je ovaj moj osjecaj savim normalan nakon svega, al eto kad je to jace i od mene same. pa si nastojim okupirati misli, igram igrice na fb, gledam filmove(mada nisam bas neki tip za filmove),pa dok ima sunca izadem malko vani...ali podsvjest svoje radi... uff i taj strah... al virujem da ce ipak bit sve dobro....

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bzara ajme ova tvoja ljepotica u avataru je premedena
    cure da vam javim da su osijek danas pustili domeka jeeeeeeee
    a što se posla tiče, budem vidjela idući tjedan što će mi doktor reći, a nakon toga me čeka i razgovor sa šefom , a nisam baš sigurna da će se razveseliti zbog mene i situacije da će prije ili kasnije morati tražiti zamjenu za mene...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bravo za Osijek!!!!!!!

bzara - Ajme Nia je premedena, joooj!!!!!!

Tibi -Jedno po jedno draga, ne opterecuj se unaprijed, za sad se samo veseli (skupa s nama hehe) tvom pregledu!!!

Velika pusa svim curicama, curama, zenskama, deckicima, deckima i ostalima od nas

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

btw bambusice bolje da ti ne pricam kake sam ja imala paranoje i osjecaje pred kraj trudnoce... ma strava a u biti svi do jednog sasvim normalni, i na kraju je sve bilo SAVRŠENO! Negdje tamo na Pričama s poroda je i moja prica pa si procitaj ako oces

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure još M nije došla...dojim i dalje i tješim se da je zbog toga.Ni ta M prošli mjesec(prva nakon poroda) nije bila prava M već kratka i oskudna. Tako da uopće ne znam što da očekujem,jer sa Emom sam se izdajala 3mj,a svjedno dobila M 4tj nakon poroda i od tada je bila uredna.Jel ima koja da je dojila i dobila i da nije bila uredna poslije?Trebala sam jučer kod ginekologa na redovitu kontrolu,ali ništ od toga,sama s njih dvoje nikako nisam mogla,a nemam ih gdje ostaviti,svi su otputovali.Najviše od svega me izluđuje to što imam osjećaj kao da će doći svaki čas...

super za osijek!
    bzara Nia je divna,podsjeća me malo na moju Emu
    mandy,višnja,bambus,tibi hvala na lijepim riječima

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja Ja sam kao sto sam rekla dobila tocno mjesec dana poslije poroda iako sam onda dojila, i iduci mjesec mi nije uopce dosla, da bi nakon toga jedno mjesec dva bila neredovita. Sad su mi ciklusi opet super

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bzara koja lipotica je Nia!!isprve nisam shvatila, gledam piše Bzara i onda gledam sliku, očekivala sam odma da će bit Koko , prekrasna je!!
    Tibi ne brini za posao, tvoje mrvice su sad najbitnije, i tvoj odmor, a zamjenu će kad tad naći tako da ne brini draga, samo polako
    Sandra ako imaš osjećaj da ćeš dobit svaki tren, onda će sigurno i doći, treba proći još vremena dok ti se ne ustale ciklusi, a još i dojiš pa se nemoj sekirati, doći će!
    Osijek ..neka nam i Boxica što prije dođe doma!
    ja pomalo izbjegavam ta pitanja oko nove trudnoće, kako je sve dva puta za redom završilo loše, i to zbog šećera, tako me strah sad krenuti dalje na novu trudnoću..malo sam se više okrenula poslu, crtanju, dizajnu..i baš uživam u tome, i ostavit ću sebi malo više vremena dok ne dođu planovi za bebu..moram još neke pretrage napravit za šećer, da vidim jeli se hemoglobin smanjio, a nadam se da je, i danas obavila kontrolu vida, na jedno oko ama baš ništa ne vidim, pita mene žena koje je ovo slovo, a ja samo vidim di nešto svitli na zidu ..sva sreća na drugom oku je dioptrija puno bolja..bez brige, kad krenem po bebu sve ćete znat na vrime
    puse svima!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cuire hvala što ste mislile na mene i moju bebicu ova dva tjedna, vaše vibricesu sigurno pomogle. Sadasmo doma i ležimo i pijemo tabletice. Morala sam obići sve ljekarne da pronađem tablete, kupuju se i nema ih baš nitko u zalihama.
    <Toliko za sada,čujemo se, tj. tipkamo.
    Vibrice za boxicu da brzo bude bolje!

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek draga predivno je da si opet tu!!! Mazite se, pazite i cuvajte!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek, tako mi je drago što si domeka! mazi bušeka, i uživaj u svojoj kućici! pusa velika tebi i maloj ribici!

curke hvala vam na komplimentu za moj avatar!
    Višnjice kad Niuška bude malo veća, onda bi htjela neku fora slikicu na kojoj su ona i Kokić! imam jednu dosta dobru sliku na kojoj su oboje ali nije za avatar!
    draga, samo polako, kad dodje vrijeme za novu trudnoću osjetiti ćeš ti to! ja se veselim danu kada ćeš opet maziti trbuh i donijeti na ovaj svijet jedno malo zlato!
    Sandrić, ja imam par friendica koje su dojile pa bi jedan mjesec imale M pa onda par ciklusa ništa i tako! tako da možda je sve to zbog dojenja! ako ne dođe još par dana, napravi test, znati ćeš na čemu si!
    curke moje velike puse šaljemo svima!

mi uživamo u ovom lijepom vremenu! španciramo se stalno, kad smo doma mazimo se i uživamo u maloj gljivici koja tako brzo raste!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sandra, ja nisam dobila mengu godinu dana (dojila sam). imas cura koje ne dobiju i po 18 mjeseci

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

bzara koje pametne okice na divnoj curici gledaju iz tvog avatara!
    osijek kako lijepe vijesti!
    visnja samo počekaj dok ne osjetiš da si spremna. Bit će!
    sandra ni ja nisam imala M za vrijeme dojenja.
    bambus samo prati pokrete i bit ćete super.
    boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .
    Tako sam sretna kad sve ide dobro.Svim curama puno pozdrava

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

osijek bas mi je drago da ste doma, samo polako dan po dan i bit ce sve super

bzara Nia je predivna, pravi mali slatkis

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Osijek welcome back!!! I da tu i ostaneš do termina
    Bzarice Nia je čarobna!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek nek si ti nama stigla svojoj kuci! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos toliko koliko jeste do sada ostanete 2u1.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek dobro nam došla natrag, doma je najbolje, makar morala i stalno ležati

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek pozdrav!!!! kao što marsupilami kaže: dan po dan......

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek 21 tt ??? iznenadila sam se kad sam pogledala... kako je ovo proletjelo !

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mandy i meni je od osijek bas proletilo. eto dosla do pola puta...samo nek nam ona i dalje ostane tako 2u1,imam osjecaj ka da smo jucer cekali njenu betu.
    tibi najdraza trudnice, kako si ti danas? jel vatas zadnje zrake sunce prije ove najvaljivane kise?
    bzara kako ti i nasa omiljena cura?
    visnja bitno je da si ti nama dobro i da se dobro osjecas. najbitnije je da krenete u akciju kad se vi osjetite spremnim.

mi vam dobro,evo guramo jos pomalo. u ponediljak nam kontrola, jedva cekam da vidim sta kaze doktor.

svima redom saljem puno pojubaca iz sunacane i tople dalmacije

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

i saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nasu boxicu!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

bambus danas i jučer smo iskoristili lijepo vrijeme pa smo malo šetali po kvartu. Međutim meni je stalno mučno u želucu i brzo se umorim tako da to ide malo teže, ne znam što će biti kasnije kada mi je sad ovako teško, ufffff. Ali nema veze, sve ću izdržati samo da ovaj put bude sve ok.
    Jedva čekam četvrtak da vidim mrvicu/e i da saznamo koliko nas je. Sumnjam da će srčeko kucati jer će tada biti tek 5+5, ali nema veze, neka ja vidim točkicu pa ćemo za par dana opet na uzv.
    bambus još malo i vi ste u zagrljaju
    osijek tako mi je drago da si došla doma. Da li sada moraš strogo mirovati, ili umjereno?
    boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima malima i velikima velike puse

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bambus jeste li bili ?
    tibić
    boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

danas popodne u 4 nam je pregled. i bas me nekako cilo jutro drzi neka nervoza. samo da sve bude dobro. sve sebe uvjerajem da je sve ok, pa osjetis ga kako se mice....al bas me nekako strah.... i nisam nocas mogla niti spavati kolika mi se nervoza uvukla... drzite nam fige da sve prode dobro.

boxice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vas dvoje
    osijek kako si ti i tvoja cura?
    tibi, jos samo koji dan i znat cemo tocno dali su dvi mrvice (ja mislim da ipak jesu)

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

drage moje čula sam se sa boxicom i kod nje je stanje nepromijenjeno
    boxica da čim duže ostanete 2u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    bambus za današnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ čim ti njega vidiš na uzv ćeš biti mirnija
    mandy za plusić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    osijek pusa tebi i malenoj curici
    višnja
    puse svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure, nama su krenuli gosti, pa nemam baš puno vremena!

šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bambus! sigurna sam da je sve super, ali znam kako ti je, onaj mali crv sumnje i straha nikada ne odlazi! samo hrabro, još jaaaako malo!
    Tibi, ljube moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
    Mandy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan veliki lijepi plusić!
    Boxica i Osijek da sve bude super, i da nam još duuuugo budete 2U1, šaljem puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    svima šaljem veeelike puse!

hvala vam svima na koplimentima za moj novi avatar! meni je ta slikica Niuška je super! sve manje spava, sve više gleda okolo, i najviše voli da ju se nosi, pa sam si odlučila nabaviti maramu!
    ne znam kad bebice počnu doživljavati okolinu ali ja mislim da ona reagira na neke šare oko sebe!
    ovaj tjedan ću je vagati (mi nemamo vagu, ali ću zvati patronažnu da mi ju dođe vagnuti) jer me baš zanima koliko je dobila moja mala štruca!

puse svima od nas dvije!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

cure nas dvije smo dobro, da kucnem! ova beica je jako živahna i mislim da je češće bu7dna nego što spava i aš mi je drago da me stalno lupka. i meni je brzo prošlo tih 21tt, a sada molim boga da proleti još 10 bez komlikacija, a ondasmo već sigurniji u slučaj da curka odlući ranije doći na ovaj svijet, a nadam se da će ipak sačekati do kraja. Idem sada kodsvoje gin da joj se javim, ni ne zna da sam bila u bolnici.
    Tibi napisali su mi na otpusnom mirovanje, a doktorica kad me otpuštala rrekla je mirujte kao i ovdje. A znaš mene ja samo ležim malo jedan m,alo drugi bok, wc i navečer tuš i to je to. sjedim samo za ručkom koji mm pravi!
    Vidjet će šta moja gin kaže!
    Svima pusa i vibrice kome za što treba!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek nek tvoja cura lupa, pa si ti mirnija. a ja niti ne sumnjam da ce ona ostati do samog kraja u tvojoj busici.

bzara nia je prava mala mazica, pa je nosite, i mislim da ce ti marama olaksat stvar, tu ti je u krilu, a ipak imas slobodne ruke. dosta mojih prija su nosile bebe u maramam i znam kako im je to odgovaralo

mandy draga, zelim ti pluscinu kao kuca. ipak je tibi uskocila na bzarino misto u vlaku, pa cu ja tebi da prepustim svoje.

mi dosli maloprije s pregleda. Ivan je dobro, sve je ok. okrenuo se i lipo namistio, ja sam otvorena za prst i kaze ginekolog skroz mekana. kontrola nam je opet 13.10(na termin) ako Ivan ne odluci prije vani, dao mi je uputinicu za bolnicu, tako da sam mirna i s te strane (zadnji put je zaboravila uzeti). i sad sam mirna, bas kako si tibi rekla, kad sam ga vidila na uz... i ostaje nam samo sad cekati, on kad odluci ..........

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bambus eto vidiš da je sve u redu, i tako će i ostati dok Ivan ne odluči napokon doći
    Bzara velika pusa tebi i malenoj
    Osijek i boxica
    Tibi jevda čekam da odeš na uzv!
    puse svima..

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E pa stvarno već drugi post mi je nestao!
    mrsko mi je opet sve pisati pa ću ukratko.
    bila sam kod svoje gin danas, nije me pregledavala, naručila me za srijedu pa čemo sve provjeriti,cerviks,uzv...
    u bolnici sam bila uloživa za vrh prsta do pola kanala, a sada ćemo vidjeti.
    Budući ja nemam svog dr. u kbo, a za vožnju u zg više nisam, obečala je moja gin. da će zamoliti svog dobrog prijatelja koji u kbo radi ivf da me on preuzme i pažljivo poprati sve i razmotri dali je eventualno potrebna serklaža.
    moja curka je jako aktivna i to je ono šzo me veseli!
    21 tt je i meni proletilo, ali da bar još brže proleti još barem 10-15 tt onda ću lakše disati.
    šta sam još ono bila napisala prijr!?
    da tibi jedva čekam uzv.
    boxice da budeš dobro i još malo da izdržite! i bzara Nia je medena!
    e sada se samo nadam da će ovaj post proći i da neće odjednom odnekud izroniti i prva dva!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Dobila,dobila,dobila!! Tako sam happy....!!

osijek super je da si oper s nama i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za još bar 15tj 2u1!

Puse svima i hvala na riječima utjehe!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ali nemre sve biti super,Karlo je danas 2 puta povraćao,do sada imao 5 stolica...

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

osijek ako se budeš morala voziti, vozi se tako da ležiš na boku na zadnjem sicu.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •