-
sandra23 želim ti da je dobiješ
i svima drugima da je ne dobiju!!!!!!!

Pusa!!!!
-
Tibi sretan rodjendan. Najljepsi poklon koji si mogla zamisliti.
Od srca zelim skolsku trudnocu sa tvojim bebicama. A tvoje andjelice ce vas cuvati.
-
-
-
Joj koliko divnih vjesti,neznam odakle početi.Krenut ću nekakvim redom iz glave.Pošto su mi stalno u mislima boxica i osjek njima samo velike vibre šaljemo,kao i jedan veliki topli zagrljaj.
Tibi sretan rokas.Kako ti se sve divno posložilo,ma jednostavno je moralo.Ima nešto u onoj izreci poslije kiše zasja sunce.Ostale cure da ne nabrajam kako nebi neku izostavila puno vas pozdravljam i šaljem vam jedan veliki iskreni zagrljaj.Vi ste mi nadahnuća koja me guraju naprijed.A malim bebačama pogotovo malom borcu Martinu,uf kad se tog perioda sjetim muka mi je zato znam koliko puno znači dolazak u taj topli krevetić,njemu veeeeeelike,velllike vibre da što prije dođe u toplinu svog doma,a ostalim bebicama da
ih samo prati sreća u životu tjsamo zdravlje i ništa više.Ostalo sve se može.Ma da prestanem sa patetikama,zato cure moje šaljem vam puno puno poljubaca.I da voljela bih vas uskoro i upoznat pa tako jedno druženje bi stvarno dobro došlo.
-
i ja bi bas volila kad bi se uspile kako tako skupit da se vidimo. bila bi to jedna maratonska kavica. 
tibi draga ja sam uvjerena da su kod tebe najmanje dvi mrvice. jedva cekam tvoj uz da se uvjerimo. nadam se da cu ga ja docekati jos 2u1....
bebebeba i madny zelim vam da vam je ovo zadnji misec da ste dobile M . al ono bas zadnji.
sandra kako je kod tebe, dali je tvoja stigla?
-
bambus nisam još dobila...
-
sandra23, pa mozda ti ciklus jos nije stabilan, ipak si nedavno rodila, ja ne ocekujem jos ni da dobijem ... sa prvim djetetom prva m. poslije 7 mjeseci. Ne znam dojis li Karla?
-
ajme dobila mengu nakon 7 mjeseci... joj... a ja dobila nakon mjesec dana.... i to u dan tocno!!
-
-
-
tibi draga, ajde izdrzi radit jos ovih par dana.pa ces onda lipo odma otvorit bolovanje....i bit doma do daljnjega. nek ti doktor odma otvori bolovanje, mislim da nema smisla da se svaki dan guzvas do posla s posla.lipse je bit doma.a ta muka u zelucu i umor su sasvim normalni s obzirom na tvoje stanje, ne brini se, bit ce to sve odlicno! 
sandra nadam se da ti je stigla!
osijek i boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
a ja sam cila....ma neznam sta bi vam rekla.... toliki mi je pritisak i svako malo imam osjecaj kao da cu dobti mengu...nocas nisam dvi ure u komadu spavala... pa me tako strah, samo da sve zavrsi dobro. nije mene strah poroda, nego me strah hoce li to sve zavrsit kako triba. neznam zasto, al tako se neki nemir uvuka u mene.Ivan se javlja, je doduse da se malko umirio s ozbzirom kako je prije lupa, al javi se on svojoj mami, da je znam da je sve dobro....
-
-
-
Tibi draga, samo polako! razumijem te potpuno puno je lakše kad možeš misli usmjeriti negdje drugdje! ali ipak ti živiš u zg, gužve, tramvaji, pa će sad biti sve hladnije, kišovito! ipak bi bilo ljepše da zimu provedeš kod kuće, u toplom, pa malo šetnja s mužem i Leicom po gradu... i tako za čas stigne proljeće i s njim mali smotuljak! 
bambus, ne brini to je sve normalno! potpuno te razumijem, i meni je tako bilo! nije me ni najmanje bilo strah poroda, već samo da nešto ne krene krivo sad kad sam došla do kraja! zato draga samo pozitivno, psiha čuda čini! još malo i držati ćeš svoje malo zlato u rukama! 
mandy draga od srca ti želim da si nam ti iduća!
Sandra draga naša ~~~~~~~~~~~~~~ da M dođe! a ako slučajno ne dođe slažem se s Mandy, ti ćeš se odlično snaći!
pusa Karlu!
Marsupilami, Bebabeba, sunce malo, a72 i svima ostalima veeeeelika pusa od mene i Niuške!
-
hrpa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za našu Boxicu i osijek!
-
-
-
-
btw bambusice bolje da ti ne pricam kake sam ja imala paranoje i osjecaje pred kraj trudnoce... ma strava a u biti svi do jednog sasvim normalni, i na kraju je sve bilo SAVRŠENO! Negdje tamo na Pričama s poroda je i moja prica pa si procitaj ako oces
-
Cure još M nije došla
...dojim i dalje i tješim se da je zbog toga.Ni ta M prošli mjesec(prva nakon poroda) nije bila prava M već kratka i oskudna. Tako da uopće ne znam što da očekujem,jer sa Emom sam se izdajala 3mj,a svjedno dobila M 4tj nakon poroda i od tada je bila uredna.Jel ima koja da je dojila i dobila i da nije bila uredna poslije?Trebala sam jučer kod ginekologa na redovitu kontrolu,ali ništ od toga,sama s njih dvoje nikako nisam mogla,a nemam ih gdje ostaviti,svi su otputovali.Najviše od svega me izluđuje to što imam osjećaj kao da će doći svaki čas...
super za osijek!
bzara Nia je divna,podsjeća me malo na moju Emu
mandy,višnja,bambus,tibi hvala na lijepim riječima
-
-
Bzara koja lipotica je Nia!!isprve nisam shvatila, gledam piše Bzara i onda gledam sliku, očekivala sam odma da će bit Koko
, prekrasna je!!
Tibi ne brini za posao, tvoje mrvice su sad najbitnije, i tvoj odmor, a zamjenu će kad tad naći tako da ne brini draga, samo polako 
Sandra ako imaš osjećaj da ćeš dobit svaki tren, onda će sigurno i doći, treba proći još vremena dok ti se ne ustale ciklusi, a još i dojiš pa se nemoj sekirati, doći će!
Osijek
..neka nam i Boxica što prije dođe doma!
ja pomalo izbjegavam ta pitanja oko nove trudnoće, kako je sve dva puta za redom završilo loše, i to zbog šećera, tako me strah sad krenuti dalje na novu trudnoću..malo sam se više okrenula poslu, crtanju, dizajnu..i baš uživam u tome, i ostavit ću sebi malo više vremena dok ne dođu planovi za bebu..moram još neke pretrage napravit za šećer, da vidim jeli se hemoglobin smanjio, a nadam se da je, i danas obavila kontrolu vida, na jedno oko ama baš ništa ne vidim, pita mene žena koje je ovo slovo, a ja samo vidim di nešto svitli na zidu
..sva sreća na drugom oku je dioptrija puno bolja..bez brige, kad krenem po bebu sve ćete znat na vrime 
puse svima!
-
cuire hvala što ste mislile na mene i moju bebicu ova dva tjedna, vaše vibricesu sigurno pomogle. Sadasmo doma i ležimo i pijemo tabletice. Morala sam obići sve ljekarne da pronađem tablete, kupuju se i nema ih baš nitko u zalihama.
<Toliko za sada,čujemo se, tj. tipkamo.
Vibrice za boxicu da brzo bude bolje!
-
Osijek draga predivno je da si opet tu!!! Mazite se, pazite i cuvajte!
-
-
Sandra, ja nisam dobila mengu godinu dana (dojila sam). imas cura koje ne dobiju i po 18 mjeseci
-
bzara koje pametne okice na divnoj curici gledaju iz tvog avatara!
osijek kako lijepe vijesti!
visnja samo počekaj dok ne osjetiš da si spremna. Bit će!
sandra ni ja nisam imala M za vrijeme dojenja.
bambus samo prati pokrete i bit ćete super.
boxica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.
Tako sam sretna kad sve ide dobro.Svim curama puno pozdrava
-
-
-
osijek nek si ti nama stigla svojoj kuci! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos toliko koliko jeste do sada ostanete 2u1.
-
osijek dobro nam došla natrag, doma je najbolje, makar morala i stalno ležati
-
osijek pozdrav!!!! kao što marsupilami kaže: dan po dan......
-
-
-
osijek 21 tt ??? iznenadila sam se kad sam pogledala... kako je ovo proletjelo !
-
-
i saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nasu boxicu!
-
-
bambus jeste li bili ?
tibić 
boxica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
-
cure, nama su krenuli gosti, pa nemam baš puno vremena!
šaljem puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bambus! sigurna sam da je sve super, ali znam kako ti je, onaj mali crv sumnje i straha nikada ne odlazi! samo hrabro, još jaaaako malo! 
Tibi, ljube moja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV!
Mandy, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jedan veliki lijepi plusić!
Boxica i Osijek da sve bude super, i da nam još duuuugo budete 2U1, šaljem puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
svima šaljem veeelike puse!
hvala vam svima na koplimentima za moj novi avatar! meni je ta slikica
Niuška je super! sve manje spava, sve više gleda okolo, i najviše voli da ju se nosi, pa sam si odlučila nabaviti maramu! 
ne znam kad bebice počnu doživljavati okolinu ali ja mislim da ona reagira na neke šare oko sebe!
ovaj tjedan ću je vagati (mi nemamo vagu, ali ću zvati patronažnu da mi ju dođe vagnuti) jer me baš zanima koliko je dobila moja mala štruca!
puse svima od nas dvije!
-
cure nas dvije smo dobro, da kucnem! ova beica je jako živahna i mislim da je češće bu7dna nego što spava i aš mi je drago da me stalno lupka. i meni je brzo prošlo tih 21tt, a sada molim boga da proleti još 10 bez komlikacija, a ondasmo već sigurniji u slučaj da curka odlući ranije doći na ovaj svijet, a nadam se da će ipak sačekati do kraja. Idem sada kodsvoje gin da joj se javim, ni ne zna da sam bila u bolnici.
Tibi napisali su mi na otpusnom mirovanje, a doktorica kad me otpuštala rrekla je mirujte kao i ovdje. A znaš mene ja samo ležim malo jedan m,alo drugi bok, wc i navečer tuš i to je to. sjedim samo za ručkom koji mm pravi!
Vidjet će šta moja gin kaže!
Svima pusa i vibrice kome za što treba!
-
osijek nek tvoja cura lupa, pa si ti mirnija. a ja niti ne sumnjam da ce ona ostati do samog kraja u tvojoj busici. 
bzara nia je prava mala mazica, pa je nosite, i mislim da ce ti marama olaksat stvar, tu ti je u krilu, a ipak imas slobodne ruke. dosta mojih prija su nosile bebe u maramam i znam kako im je to odgovaralo 
mandy draga, zelim ti pluscinu kao kuca. ipak je tibi uskocila na bzarino misto u vlaku, pa cu ja tebi da prepustim svoje. 
mi dosli maloprije s pregleda. Ivan je dobro, sve je ok. okrenuo se i lipo namistio, ja sam otvorena za prst i kaze ginekolog skroz mekana. kontrola nam je opet 13.10(na termin) ako Ivan ne odluci prije vani, dao mi je uputinicu za bolnicu, tako da sam mirna i s te strane (zadnji put je zaboravila uzeti). i sad sam mirna, bas kako si tibi rekla, kad sam ga vidila na uz... i ostaje nam samo sad cekati, on kad odluci
..........
-
-
E pa stvarno već drugi post mi je nestao!
mrsko mi je opet sve pisati pa ću ukratko.
bila sam kod svoje gin danas, nije me pregledavala, naručila me za srijedu pa čemo sve provjeriti,cerviks,uzv...
u bolnici sam bila uloživa za vrh prsta do pola kanala, a sada ćemo vidjeti.
Budući ja nemam svog dr. u kbo, a za vožnju u zg više nisam, obečala je moja gin. da će zamoliti svog dobrog prijatelja koji u kbo radi ivf da me on preuzme i pažljivo poprati sve i razmotri dali je eventualno potrebna serklaža.
moja curka je jako aktivna i to je ono šzo me veseli!
21 tt je i meni proletilo, ali da bar još brže proleti još barem 10-15 tt onda ću lakše disati.
šta sam još ono bila napisala prijr!?
da tibi jedva čekam uzv.
boxice da budeš dobro i još malo da izdržite! i bzara Nia je medena!
e sada se samo nadam da će ovaj post proći i da neće odjednom odnekud izroniti i prva dva!
-
-
Ali nemre sve biti super,Karlo je danas 2 puta povraćao,do sada imao 5 stolica...
-
osijek ako se budeš morala voziti, vozi se tako da ležiš na boku na zadnjem sicu.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma