Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Uređenje doma - feng shui, boje, ekologija...

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Uređenje doma - feng shui, boje, ekologija...

Čime se, osim zdravom logikom, vodite kada razmišljate kako urediti dom? Odakle crpite energiju i ideje?

Imate neku posebnu dragu teoriju s kojom želite uskladiti svoj dom?

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Vodim se novcem, estetikom i time kako će se stvar čistit i održavat i mogu li se djeca teže ranit ako uredim kako sam namislila.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

najčešći vodič je praktičnost
    nju slijedi količina novaca na raspolaganju
    zatim, može li za manje od toga (kupljeno VS napravljeno u ličnoj režiji)
    ukoliko ne zadovolji - otpada

iako se čini da je estetika sporedna, nije, ona je tu negdje, u samom procesu grubog odabira, ali je, jadna, zasjenjena prizemnim potrebama malog stana sa tri člana

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da je svakako najbitnije urediti po svojim potrebama iako to drugima izgleda nelogično. Također ako živiš u tom prostoru neko vrijeme, ideje dolaze same, a onda ih razrađuješ.Ja sam osobno listala časopise i gledala slike na netu koje sam onda ukomponirala u to što želim. Jest da je cjelokupno uređenje trajalo jako dugo no isplatilo se.

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

bojim se priznati, ali često je razlog zašto sam nešto izabrala bio jednostavnost kupovine. npr. obišla sam samo nekoliko dućana i kupila kuhinju ili trosjed, jednostavno kad bi ušla s malim djetetom u dućan npr. s pločicama ili svjetiljkama, samo bi me oblijevao znoj i uskoro bi mi bilo sve svejedno. sad kad je sin velik i razuman a beba mala, stolar nam radi namještaj za kuću u koju smo odavno doselili.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa estetika i praktičnost su poprilično utjecale na uređenje stana ali i činjenica da je L. bio mali kad smo selili tako da je i ta činjenica bila poprilično bitna

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Od feng shuija mi se sviđa što ne voli oštre rubove.
    Ja ne volim crnu boju.
    Moj novčanik ima malo razumijevanja za liepe ideje iz časopisa, ideje čekaju svoj svijetli trenutak.Mnogo je toga na čekanju, pomalo se stvori neka kuna ili kreativna ideja koja pokriva težnju za lijepim

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •