Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: jaslice, vrtici- trešnjevka preporuke

Datum pristupanja
    May 2008

Početno jaslice, vrtici- trešnjevka preporuke

bok cure..mi zivimo blizu krizanja ozaljska- selska pa me zanima da li imate preporuke za vrtice u okolici? namjeravam prijaviti i u drzavne i u privatne kako ne znam da li cemo upasti..
    vidjela sam da ima i montessori na trešnjevci, zna li itko nešto o tome?

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pikulica-privatni
    trešnjevka, potočnica-državni

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala ivy..ako jos netko ima neki nek samo javi

zaboravila pitati, jeste mozda upucene sto se gradi na selskoj pored skole? neka crvena zgrada...ne znam jel to dio skole ili bi mogao biti neki novi vrtic?

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Toplo preporučam Potočnicu, nije ti najbliži, ali je odličan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj laumi prvotno napisa
    Toplo preporučam Potočnicu, nije ti najbliži, ali je odličan.
    Veliki potpis.

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bog cure !!
    Ja sam blizu tresnjevackog placa,pa me zanima vrtic u tom radijusu..Curica mi ima 2 god. i 2 mj...upisala bi je radi druzenja,bar na par sati..jel netko mozda zna ima li mjesta bar u kojem privatnom,jer bi je pokusala vec sad upisati..Poslala sam upit vrtiću Pikulica,al jos nisam dobila odgovor..

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Potočnica ti je blizu Trešnjevačkog placa, ali koliko vidim, ti tražiš nešto na par sati, ne na cijeli dan, tako da ne znam kakve se tu opcije nude.

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hvala Tanja!
    Upisala bi je zapravo za pocetak na par sati,pa kasnije kako bude išlo..
    Potočnica mi je znaci blizu..Nisam iz Zagreba,pa dok pohvatam konce..Samo tamo vjerovatno nema mjesta,jer vidim da svi razmisljaju vec o upisima za sljedecu godinu..

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ica prvotno napisa
    Hvala Tanja!
    Upisala bi je zapravo za pocetak na par sati,pa kasnije kako bude išlo..
    Potočnica mi je znaci blizu..Nisam iz Zagreba,pa dok pohvatam konce..Samo tamo vjerovatno nema mjesta,jer vidim da svi razmisljaju vec o upisima za sljedecu godinu..
    blizu ti je i vrtić Trešnjevka. u svibnju su upisi za iduću godinu koja počinje u jesen, no možeš ti i ovako banuti i pitati jel bi mogla odmah. nejvjerojatnije neće biti mjesta, al ja bih na tvom mjestu probala

Ica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

blizu ti je i vrtić Trešnjevka. u svibnju su upisi za iduću godinu koja počinje u jesen, no možeš ti i ovako banuti i pitati jel bi mogla odmah. nejvjerojatnije neće biti mjesta, al ja bih na tvom mjestu probala
    Tnx

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ima jedna Montessori grupa u sklopu Montessori škole, grupa je heterogena po dobi, ima 24 djece, 3 tete, tijekom ove godine su im se izmijenjale sve 3 tete, vrtić nema svoje igrališe pa se idu van igrati u jedna parkić u kvartu, ravnateljica vrtića je odlična, za tvoj dojam o tetama (to je po meni najvažnije) i dnevnom ritmu vrtića otiđi sama tamo pogledati dan, dva kako izgleda jedno njihovo prijepodne, onda rade Montessori program

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Da li ima netko čije dijete ide u vrtić Potočnica, a da ne živi na Trešnjevci? Naime, željela bih da mi dijete tamo ide u vrtić,ali mi tamo ne spadamo po adresi stanovanja.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo jedne tete s trešnjevke(nadam se da mi neće opšet zalediti ekran i cijeli trud pasti u vodu)
    Dakle gradski vrtići na području trešnjevke: DV Potočnica- za preporučit ali uglavnom prebukiran tako da je teško upast unutra
    DV Bajka- meni ravnateljica nije sjela, u centralnom objektu se osjeća neka napetost, ali područni u Selskoj je jedna divna zajednica, objekt je mali pa svi odgajatelji znaju svu djecu, tako da nema problema zbog bolovanja, djeca sve tete dobro znaju i međusobno surađuju
    DV Trešnjevka-nisam ga doživjela ali nisam ništa loše čula za njega
    Privatni vrtićina području trešnjevke DV Pikulica-relativno novo pa nemam saznanja al mislim da se pisalo po forumu u pozitivnom kontekstu o njemu
    DV montessori pri montessori školi-radila sam tamo par godina i imam samo riječi hvale za cijelu ekipu entuzijasta koji tamo rade i najbolja suradnja djece, roditelja i odgajatelja u mom iskustvu. Slobodno i neobavezno se prošećite sa svojim djetetom do njih i provedite jedno jutro u montessori okruženju, bit ce vam ugodno iskustvo,a isto tako prošećite i u druge vrtiće i vidite što vam od ponuđenog najbolje odgovara,sve su to kvalitetni programi samo je pristup različit.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj benedetta prvotno napisa Vidi poruku
    Da li ima netko čije dijete ide u vrtić Potočnica, a da ne živi na Trešnjevci? Naime, željela bih da mi dijete tamo ide u vrtić,ali mi tamo ne spadamo po adresi stanovanja.
    Znam da u vrtiću ima takve djece, ali ne znam kako su uspjeli upasti, jer je gužva stvarno velika i svojedobno (prije 3 g.) bili su vrlo strogi što se adrese stanovanja tiče. Ne znam kako je sad pri upisu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Znam da u vrtiću ima takve djece, ali ne znam kako su uspjeli upasti, jer je gužva stvarno velika i svojedobno (prije 3 g.) bili su vrlo strogi što se adrese stanovanja tiče. Ne znam kako je sad pri upisu.
    Moje dijete polazi taj vrtić, a mi živimo u Novom Zagrebu...upisali smo se prije par godina, kako je sada ne znam..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •