Možda sam i fulala topic ako jesam neka ga premještaju.
Uglavnom D ima 4 i nešto godina i u zadnjih par dana imamo problem oko odlaska u vrtić, odnosno ne želi ići.
Doma je od početka 12mj., bio je bolestan pa su bili blagdani i sad kad je trebalo krenuti jauk ne želi.
U ponedjeljak je i kak tak ostao cjeli dan.Ali kad se vratio stalno je pričao da on ne bi u vrtić.
U utorak je počeo plakati kad smo došli i ja sa njim jer me drmaju hormoni i to je bilo cjeli šou.
Na kraju su mi tete rekle da odem, ali sam ja rekla da ću doći po njega prije spavanja.
I tak je i bilo i tete su rekle da je bilo sve super da se brzo smirio i da se igrao i sve je bilo pet, čak je i on to potvrdio.
I kad sam ga pitala kak je bilo rekao je dobro.
Danas smo se isto na jedvite jade dogovorili da ide do spavanja i pristao je ali kad smo došli u vrtić kad se trebao odvojiti od mene opet isto.
Ne da se otrgnuti i plač...plač...plač.
stvarno ne znam kaj da radim.Vele tete da nije bio dugo i skužio je kak mu je lijepo i još zna da sam jadoma (jer sam trudna 8 mj.) i da jednostavno izmišlja i traži slabu točku.
A meni je to grozno da on tako plače ujutro, em što se onda i ja sva rapekmezim i on je vjerojatno to skužio, em mi je grozno kaj sam doma i on to zna a njega "tjeram" u vrtić protiv volje.A svi mi kažu proći će ga to i biti će ti lakše kad dođeš iz bolnice samo sa bebeom nego sa dvoje djece, a ja stvarno ne znam kaj da radim.
Pomagajte molim vas....svaki savjet je dobro došao.