Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: dnevni raspored u vrtiću

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno dnevni raspored u vrtiću

imaju li vaši vrtići raspored što će djeca raditi taj dan?Meni je mm jučer uslikao raspored za ovaj tjedan (nisam znala da to imaju kad ju on vodi u vrtić, pa nemam pojma..)i to mi je super stvar.Točno znam što su radili, što će raditi, pjesmice koje su učili možemo doma ponavljati jer i njih teta ispiše na raspored, da si roditelji mogu uzeti, prepisati ili uslikati (kao MM ).Još jedna stvar nisam znala da vježbaju u jutro, kao tjelovježba , to me iznenadilo ugodno...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

naš vrtić nema, ali ovo mi se čini jako dobro, i predložit ću tako nešto u našem vrtiću.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

To se možda piše u privatnim vrtićima.
    Mi idemo u državni vrtić u Osijeku, i to sada već drugi vrtić, pa ni u jednom to nisam vidjela. Reći će tete ako ih baš pitaš. Ostalo ništa.
    Od svih aktivnosti zna pisati npr. da se ide u kazalište ili nekuda za što trebaš dijete drukčije pripremiti nego za svaki dan.
    Tu i tamo objese jelovnik, pa da barem znaš što su djeca jela.
    I objese dječje izjave - kad nešto rade, pa onda tko je što rekao. I crteže. I po tome znaš što su vjerojatno radili.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, radi se o privatnom vrtiću...što se jelovnika tiče ja sam mislila da je to u svim vrtićima obveza :/ , pa nisam ni napominjala da dva tjedna unaprijed znamo jelovnik..

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Osječki vrtići (državni) imaju jelovnik na internetu za cijeli mjesec. I taj je isti cijlu godinu, ide kao po tjednima (prvi tjedan u mjesecu i tako dalje). Ali, nikako ne mogu pogoditi koji tjedan je na redu. I svaki dan pitam sina jesu li jeli to sto je na jelovniku po internetu i često dobijem neki drugi odgovor (a i vidim da je za doručak nešto drugo nego što piše).
    Tako da pravi jelovnik i ono što piše nije baš usklađeno.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi ne idemo u privatni vrtić,već državni i isto sam primijetila to što pužić kaže.Tete izvjese na vratima točno što će se raditi taj tjedan,isto izvjese pjesmice koje su učili,a i jelovnik isto za cijeli tjedan.

Mene je to ugodno iznenadilo jer smo se nedavno doselili u taj dio grada i taj vrtić,a prije smo bili u jednom manjem vrtiću na drugom dijelu grada gdje nikad ništa takvoga(osim jelovnika)nisam primijetila.

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

i u našem zg. gradskom vrtiću se može na kutićima roditelja, uz ostale obavijesti, vidjeti tjedni plan. svaka grupa (tete) piše aktivnosti na svoju tjednu temu. (iako se ne piše u svim grupama, ali bi trebalo). koliko znam u svim zg. gradskim je tako. mislim da bi tako trebalo biti i u drugim gradovima, ali neki su se valjda malo opustili. i mislim da ne bi trebalo imati veze jel vrtić gradski ili privatni s tjednim planovima u kutiću roditelja.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kod nas u gradskom vrtiću isto stoji samo jelovnik i tu i tamo tete izlože radove kaj su klinci radili.

Ono što znam sigurno da svaki odgajatelj za svoju grupu treba pisati dnevnik rada po danima
    i točno navesti šta su sve radili taj dan jer to je nešto što inspekcija pregledava između ostalog.

Žao mi je što takav raspored ne stoji na ploči za roditelje da se i mi možemo aktivnije uključiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •