Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: obveznih pola litra

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ubacit ću se tu da ne otvaram novu temu...

moja curka ima skoro 15 mjeseci i zadnjih par tjedana dojimo jako malo, možda 1 - 2 put dnevno i isto toliko po noći. alergična je na mlijeko pa joj ne dajem ništa od mliječnih proizvoda - dakle ne jede nit jogurte, nit sireve nit pije nekakvo adaptirano mlijeko... od mlijeka joj dajem rižino ili sojino "mlijeko", koje, znači, nije mlijeko. kupujem, doduše, ona koja imaju više kalcija a sojino ono koje je kao baš za djecu od 1 - 3 godine... ono što mene brine je da joj ipak ne fali kalcija u prehrani... jede raznovrsno, puno žitarica, voća i povrća, ali me ipak malo brine to mlijeko i mliječni proizvodi...

ima neko pametan savjet?

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ispada da dojite 2 puta minimalno u 24 sata a max 4 puta? ja mislim ovisno koliko ona pocica u tom dojenju jer inače 3,4 puta za 15 mj.bebu se meni ne čini mali broj podoja baš... ne znam

Bipsić avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da, dojimo jaaako malo. ima dana kad se preko dana ni ne sjeti na sisu, tako da se proizvodnja drastično smanjila i mislim da ne pocica ništ puno... do prije mjesec dana sam čak brojila gutljaje kad sisa i nabrojila cca 15-tak. sad više to nije slučaj. nabrrojim svega par gutljaja, dakle, zaključujem da to nije dovoljno mlijeka za njenu dob... istina, ne mogu sa sigurnošću reći koliko mlijeka ona popije u ta 3, 4 dojenja ali imam osjećaj da su to minimalne količine i bojim se da joj to ipak nije dovoljno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •