Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: zelena stolica

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno zelena stolica

Evo već četvrti dan muku mučimo s začepljenim nosićem, kašljem i čudnom zelenom stolicom. Najprije sam mislila da je možda od blitve koju je pojela, ali nastavilo se i dalje. Od kada ju je uhvatila prehlada slabo jede, konstantno doji, iako je prije toga odlično jela, pa smo i dojenje poprilično reducirali. Muče me te zelene stolice, budu nekako vodenaste, 1-2x dnevno. Inače, je relativno dobre volje, tu i tamo je uhvati nervoza, pa cika riješava stvar. Do sada je bila super zdravlja, pa možda malo paničarim, ali čisto da ne bih predvidjela nekakav problem.Zanima me vaše mišljenje, trebam li ići kod pedijatra zbog svega navedenog?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja bih nazvala pedijatra telefonski i pitala za tu stolicu. Mislim da nije ništa strašno, ali čisto da provjerim. Ostalo mi je sasvim normalno, pojačano cicanje je i kod nas jako in kad su prehlade u điru.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

jel pije željezo?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ne, ne pije željezo, nikakve vitamine i sl. Baš joj se jučer pojavio i osip na guzi. Danas nema stolicu, a ako se ponovi javit ću se ipak pedijatru.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •