-
hipohondrica,želim vam puno sreće u periodu koji vas čeka...
Cure su ti sve već napisale,i vjerujem da ti više od toga sada i nije potrebno.Kada budeš znala nešto više u narednim kontrolama ,opet ćemo korak po korak
Ja imam curicu koja je imala istu dijagnozu kao i tvoja bebica.
Ali zbog nekih drugih dodatnih dijagnoza zbog kojih je bila jako loše,nisu ju se usudili operirati u HR,već su ju poslali u Austriju i tamo je operacija izvršena bez greške,napravljena je kompletna korekcija jednim zahvatom,i operativni i postoperativni tijek je prošao jako dobro i bez komplikacija.
Negdje si pitala kad beba može na operaciju,ako se ne varam.
To je jako ovisno o hitnosti situacije,ja sam vidjela bebe stare par sati ili dana u Austriji na intenzivnoj,bez obzira koliko su imale kila ili grama...A to je kod nas još uvijek među važnijim prioritetima...bar je bilo prije 4,5 god. kada je moja malena operirana.
Moja curica je tada imala jedva 2 kg. i bila je stara 3 mj. i 10 dana(malo su nas zavlačili zbog njezine osnovne dijagnoze down sindrom) i da ,operacija je obavljena bez prije obavljene kateterizacije,samo dobar color dopler,jer se nisu usudili ovdje joj ni kateterizaciju obaviti(prerizična je bila).
Danas je moje zlato zdravog srčeka,bez problema i jako sretna i nasmijana djevojčica.
Ako što trebaš ili te zanima bilo što,pitaj slobodno, tu smo!
I drži se majčice,nije ništa nerješivo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma