drage moje vi ste vrijedne divljenja, svaka je prošla pakao i još uvijek ste vedre i nasmijane i borite se svi zajedno za bolje sutra! Meni je to sad tako teško shvatiti... znam da je čovjek u stanju podnijeti i puno više i nositi na leđima puno veći teret nego što misli, kad se nađe u takvoj situaciji; ali nikad nisam razmišljala o tome da bi i mene mogla snaći ! Jednostavno o takvim stvarima ne razmišljaš, svi živimo s pretpostavkom da će sve biti u redu i da nam taj naš mali zamišljeni "savršeni" svijet ništa ne može poljuljati i onda slijedi šok koji te svom silom baci na zemlju !
Ma sve informacije imam, možda i više nego što bi mi trebalo da si olakšam ovaj period čekanja, ali teško mi je misliti na bilo šta drugo kad me svaka moja misao vuče na to ! Teško mi se i nasmijati, a i kad se netko smije meni to smeta... joj užas, čekam da me to prođe pa nikako..u petak idem na kontrolu... tak mi je svejedno znam da se ništa ne može promijeniti... rutinska valjda... samo s nestrpljenjem čekam termin koji je za cca 25 dana! Još malo..