Pokazuje rezultate 1 do 50 od 127

Tema: SRCANE GRESKE - OPERACIJA U HRVATSKOJ.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

puno ti hvala, oko je ok, to smo operirali u 9 mj., za sada je u redu, uskoro ce nam kontrola, ali to je bilo nista naspram ovoga, znaci moram traziti bolovanje za njegu djeteta poslije operacije srca? ako idem na 4 sata, mislim da to u mojoj firmi neće proći, inače sam poslovođa prodavaonice cipela, ne vjerujem da ce mi to proći, vjerovatno bi dobila otkaz.pricali su neki roditelji o nekakvom dj. doplatku na temelju dijagnoze, mene zanima, tko na to ima pravo, a tko ne, jer nama na otpusnom pismu pise da je dijete otpušteno kući u odličnom stanju, ja bi samo voljela da se on skroz oporavi, ispisala sam ga iz vrtića i odgodila mu skolu za iduću godinu, naravno da ne očekujem da ću biti na bolovanju godinu dana, ali ovo me sa dva tjedna šokoralo, pa tko nakon operacije srca može u vrtić za 2 tjedna, prvo opasno je zbog raznih bolesti, a zamisli da padne ili ga netko gurne...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Sto se tice udaraca i padova? Da li je imao operaciju na otvorenom srcu i da li su mu sternum rezali?
    Nama to nikad nisu naglasavi kao neki poseban problem nakon operacije ( curka ih je imala 3), nego su samo naglasavali da nema bazena zbog mogucnosti infekcije rane ( dok jos skroz ne zaraste). Sve ostalo normalno.
    Ali ona je iza zadnje operacije jos bila mala , tek 2,5 godine, pa nije niti bila u kolektivu.
    Posljednje uređivanje od sirius : 10.03.2015. at 12:56

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Joj mene je strah udaraca i padova.moj sin 20kg a bratov 12kg.ako ga moj zvekne odledit ce tako lagan.a strah me da moj ne udari u prsa bratovog sina.stalno strepim.proslo je skoro 3ipo god od operacije.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Joj mene je strah udaraca i padova.moj sin 20kg a bratov 12kg.ako ga moj zvekne odledit ce tako lagan.a strah me da moj ne udari u prsa bratovog sina.stalno strepim.proslo je skoro 3ipo god od operacije.
    Mi strepimo samo normalnu brigu.
    To je kao da godinama nakon prijeloma strepis nad tom nogom koja je bila slomljena.
    Jasno trebas strepiti u smislu udaraca koji lome rebra i kosti, ali to bi strepila i tako.
    Djeci koja su operirala srce se u starijoj dobi ne preporucaju bas kontaktni sportovi u kojima ima puno grubih kontakrata iznad pojasa bez zastite npr. rukomet.
    ali igrati rukomet u skoli na tjelesnom je ok.
    Posljednje uređivanje od sirius : 11.03.2015. at 06:47

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se tice udaraca i padova? Da li je imao operaciju na otvorenom srcu i da li su mu sternum rezali?
    Nama to nikad nisu naglasavi kao neki poseban problem nakon operacije ( curka ih je imala 3), nego su samo naglasavali da nema bazena zbog mogucnosti infekcije rane ( dok jos skroz ne zaraste). Sve ostalo normalno.
    Ali ona je iza zadnje operacije jos bila mala , tek 2,5 godine, pa nije niti bila u kolektivu.
    za bazen nam nista nisu rekli, ali oni previse ni ne kazu, barem nama nisu, sve je to islo tako nabrzaka...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •