ima li gdje kakva rasprava na ovu temu?
ako ne,plizz dajte mi ideje sto kupiti za 1 godišnjicu veze?!![]()
ima li gdje kakva rasprava na ovu temu?
ako ne,plizz dajte mi ideje sto kupiti za 1 godišnjicu veze?!![]()
Kakav bi ti poklon?Originally Posted by leekt
Nešto pamtljivo, znakoviti, romantično, korisno, upotrebljivo, za ukras, skupo, jeftino, za obući, za koristiti na poslu, u autu,......?????
Ti najbolje poznaješ svojeg partnera, ovo je preopćenito pitanje. Navedi neke natuknice što bi i kako bi.
ja zapravo ni sama ne znam sta bi-on zbilja sve ima sta mu treba,a i sad za ove blagdane je dobio sta si je zelio,tako da sad nemam pojma..
jel glupo da ja njega odvedem na večeru?!![]()
vidi, mi njega ne znamo.. da bi nekome kupio pravi poklon trebaš ga poznavati...
barem natukni što čovjek voli...
meni je i mom kojeg znam do nokta teško odabrati poklon....![]()
XOriginally Posted by Dodirko
Mi smo baš to radili dok smo bili mlađi (obožavali kineske restorane u ovdje i ne samo ovdje)...
a masažu( Švedsku) je dobio za Božić![]()
nebi nešto od robe,ni tehnike jer to sve ima.
ja bi nešto trajnije, možda za uspomenu, ili nešto posebno bas na taj dan..
mislim da cu ipak s tom večerom,mozda u Meskički r., jedino da njemu ne padne ista ideja na pamet![]()
Nedavno je jedna forumašica prodavala bon za let balonom.
To mi je super ideja!
Meni je kvalitetan sat uvijek lijep poklon, neki nakit ako je možda gospodin ljubitelj nakita.![]()
Vikend za dvoje, a može i samo neka sitnica, uokvirena zajednička fotografija,... sve ovisi s kojim buđetom raspolažeš.
Meni je mm za 1 godišnjicu poklonio uokvirenu sliku nas i to je baš bila slikana u jednom veoma posebnom momentu i odveo me na večeru, ...skroz sam se rastopila. Kliše jest, ali meni je to bilo baš ljepo.
Ja sam njemu kupila knjigu koju je dugo tražio.
kakav je taj Grčki r. na Opatovini i gdje je točno?
sat je izabrao i dobio od seke za Božić, a nakit ne nosi-ništa.
mislila sam si da uokvirim sliku, i večera..+kupila sam 2 srećke u Lutriji i to cu stavit u kuvertu-napisati-Osvojila sam Jackpot kad sam upoznala tebe![]()
Da, jaOriginally Posted by piplica
![]()
Nisam još, čekala sam bolju ponudu![]()