nela08 (napisa):
Kao što rekoh već prije, moja curica i dalje doji i ne planiramo prestati, AD nije probala, ni KM do sada, ali radije ću joj ja dati kod kuće, da vidim kako će reagirati. U našim potencijalnim jaslicama nitko se ne žali na obroke, pa sigurno neću ja biti prva jer stvarno ću biti sretna da ako ju prime pa neću nam raditi nepotrebne probleme, jer mi nema tko čuvati dijete, a tetu čuvalicu bi jako teško financijski podnijeli. A osim toga kao šta su cure napisale već par puta nije dokazano da je KM štetno, pa....na šta bi se uopće žalila....
Ja sam cijelo vrijeme govorila o prehrani u jaslicama, jer kod kuće ne planiram ništa mijenjati, a na ovu temu punu raznih "čvrstih mišljenja" sam se javila po savjet, a ne u želji za uključivanjem u neke besmislene razmirice i uvjeravanja kad je sasvim očito da nitko neće promijeniti mišljenje.
A zašto se odmah ljutiš?
Ja sam se na tvoj odgovor nadovezala, jer stvarno smatram ako roditelj smatra da nešto u jaslicama ne štima, ima pravo požaliti se i pronači rješenje.
Inače što se tiče KM, nemam apsolutno ništa protiv njega nakon 2. godine, i moje dijete ga pije svaki dan uz AD, ali KM u dobi od 7,5 mjeseci smatram da stvarno nije rješenje niti ikakva potreba za dojenu bebu, a niti za nedojenu. I mislim da tu nisam drastična.