Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: raspored/redosljed dohrane...?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno raspored/redosljed dohrane...?

drage iskusne mame, pitanje...

uskoro će moja malena 6 mjeseci, pa se intenzivno zanimam za sve oko dohrane....a nedoumica je sljedeća:

ako odlučim krenuti sa voćem, moram li onda najprije isprobati sve voćke i tek kasnije preći na povrće ili žitarice ili se može mješati...da pojasnim...

ako bi počela sa voćem, davala bi umjesto jutarnjeg obroka jer voće može napuhavati i izazivati grčeve, pa se ne savjetuje davati navečer...ako bi pak počela sa žitaricama, davala bi ih navečer jer su zasitnijie...e sad, mogu li primjerice...

krenuti sa jabukom, pa je davati 5 dana ujutro, pa zatim iućih 5 dana neku žitaricu navečer....pa idućih 5 dana neku voćku opet ujutro, pa idućih 5 dana kombinaciju žitarice sa voćkoim navečer....

ili??

ako se krene sajutarnjim oborkom, držati se toga, pa večernji uvesti tek kao drugi za par mjeseci, odnosno kad prihvati prvi??

i još jedna tvar, da li nakon obroka dohrane nuditi cicu, vodu...??

hvala, ljubim vas!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vjerujem da ćeš ovdje naći odgovor na svoja pitanja

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=71595&start=0

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

već sam sve išćitala i sejvala tvoj primjer apricot, ali ipak nisam našla odogovor na moje dvojbe...anybody??

e da, i neka se zakjljuča jedna tema jer sam ih, misleći da prvi puta nije prihvatilo, otvorila dvije iste...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •