Cure jeste li sve dobile trudničke knjižice ?? Ako da jel kod svog primarnog ginića ili MPO ( u biti on meni i vodi trudnoću ) ? Kad ?? Mi smo trudni 3,5 mj i nismo je dobili ... a malo mi je bed pitat dr. da se ne zbrukam![]()
Cure jeste li sve dobile trudničke knjižice ?? Ako da jel kod svog primarnog ginića ili MPO ( u biti on meni i vodi trudnoću ) ? Kad ?? Mi smo trudni 3,5 mj i nismo je dobili ... a malo mi je bed pitat dr. da se ne zbrukam![]()
U prvoj trudnoći (prije tri godine) sam je dobila a u drugoj (rodila prije 18 dana) nisam.
U prosloj trudnoci sam dobila trudnicku kad je prosao 12 tjedan, vodila trudnocu kod privatnika.
Ovu trudnocu takodjer vodim kod privatnice, ali nisam dobila trudnicku. Pitala i rekla mi da ona ne daje jer tko ce procitati njen rukopis![]()
Rekla mi nek sacuvam isprinte sa svakog pregleda, stavim u fasciklu i dam kad dodjem u rodiliste.
nemoj se sramiti pitati, ali mozda stvarno vise nije praksa davati trudnicke knjizice.
moram priznati da je meni bilo ljepse imati sve u trudnickoj. iako na kraju trudnoce su mi ispisali vec sve korice jer je ponestalo mjesta.
Vodila sam kod privatnice, ona mi je složila fasciklu s svim papirima, od papira s pregleda pa sve do vađenja krvne grupe i ostalog. To sam nosila u bolnicu kao trudničku knjižicu.
Pa moraš imati trudničku knjižicu, slobodno pitaj...
isto vodim kod privatnika i sad kad sam pocela ici u bolnicu na ctg jednostavno sam donijela sa sobom njegove papire, a oni su mi dodatno napravili povijest bolesti i svaku put mi upisu nalaz ctg-a. i to sve zajedno s nalazima nosam sa sobom...knjizicu nitko nije spominjao...
Dobila negdje u 8 tjednu, kad je srčeko bilo vidljivo na UZV.
i u prvoj i sad dobil au 12. tjednu...tj u prvoj dobila a sad ju platila 15 kn
Kupila sama u knjižari i dala svojoj ginekologici na prvom pregledu i od onda nam ju redovito ispunjava na kontrolama
To je sad novo, kupi u Narodnim novinama dođe 10 kn.Tončica007 prvotno napisa
U prvoj trudnoći mi je pisao na papir , u drugoj dobila trudničku, u trećoj kupila.
Vodim T privatno, i imam fasciklu u koju mi doki uredno svaki put poslaže nalaze. Ctg, Uzv slike, Nalaze krvi, Nalaze briseva sve u zasebne kuverte, a na a4 papiru mi istipka sve ono što inače piše u T knjižici.
Puno mi je detaljnije to od knjižice.
Nikad vidjela trudničku knjižicu, a nisam znala ni da postojiImala sam samo onaj žuti karton u Petrovoj u prvoj trudnoći za UZV, ultrazvučna knjižica ili tako nešto, ako se ne varam...
![]()
NIsam ni u prvoj T ni sad imala knjižicu.
Ona nije obavezna i dosta je doktora ni ne spominje.
Dovoljno je da svaki put napiše/isprinta na papir stanje trudnice i bebe, lupi svoj žig, stavi potpis i to je to![]()
Imala i u prvoj trudnoći i sad u ovoj, kupila sama u knjižari.
Isto ovako. Skupljala papire od svakog pregleda i predala ih pri dolasku u bolnicu.(maša) prvotno napisa
imala je sve tri trudnoće, dobila je od ginekologa ( išla sam u privatnika).
Ja sam svoju trudničku knjižicu dobila prije 2 dana, kad sam
ušla u 7. tjedan. Privatnik mi vodi trudnoču!
ja dobila .. u 9-tom tjednu negdje .. kod privatnika ..trudničku i ultrazvučnu knjižicu.. ništa nisam platila![]()
moja je objasnila da nije praktična knjižica jer mi sve isprinta na papir i da on zamjenjuje knjižicu, toje i praktičnije. Ovak bar vidimšto je napisala,odn. znam pročitati.
Nisam dobila knjižicu. Sve je pisalo u papirima i samo se svaki put dok nadovezao na priješnje.
spunky125 prvotno napisa
sa ovim se moram definitivno složiti. Knjižica se popunjava ručno onim doktorskimrukopisom. Na papiru je sve to nekako preglednije
Iskreno , meni je svejedno što imam
![]()
Odmah sam dobila knjižicu, na prvom pregledu, a držala sam je u prozirnom fasciklu sa kuvertama - svaka zasebno - 1 za UZV, 2 za nalaze...