Kad kliknem na "Što je novo?", nakon što me nije bilo 24 sata na forumu, ispiše mi 1 post.
Gdje kliknuti da dobijem pravi popis?
Da li mogu u tom popisu označiti grupe koje me ne zanimaju?
Kad kliknem na "Što je novo?", nakon što me nije bilo 24 sata na forumu, ispiše mi 1 post.
Gdje kliknuti da dobijem pravi popis?
Da li mogu u tom popisu označiti grupe koje me ne zanimaju?
Nove poruke - ako misliš na najnovije odgovore na teme.
"Nove poruke" ili "Što je novo?" - isto mi pokažu.
Ja dobijem čitav ispis tema i svaki put kad klinem je drugačiji, ovisno o tome na što je zadnje odogovreno.
Već nekoliko dana probavam stvar:
danas sam logirana, do sutra u isto vrijeme se ne logiram, kliknem jedno od navedenog, izbaci popis s jednim-jedinim postom.
Šta se zbiva?
Uh, ne znam, valjda će administratori znati![]()
kako misliš označiti grupe koje te ne zanimaju?
Možda otkazati pretplatu na teme koje te ne zanimaju? Ako je to, onda u alatima na alatnoj traci na vrhu teme.
da ne prikaže nove postove podforuma koji me ne zanima, npr. recepti
Mislim da se to ne može, nove poruke se odnose na sve nove poruke, sa svih pdf-ova.
Da bi vidjela samo teme koje te zanimaju, mislim da je najbolja opcija dobivati trenutačno obavijesti o novim odgovorima na mail (odabereš u svojim postavkama - Uredi opcije) tako se i najbrže dođe do najnovijih poruka koje te zanimaju.
Evo opet, od jučer u 16:00, do sada, na pitanje "Što je novo?" on pronađe 1 poruku. Kaj ovdje nitko ne piše?
Što je najbolje, i kad ručno pretražujem, sve teme su "pročitane". Kao da u trenu logiranja on sve teme označi pročitanima ???
koji preglednik (browser) koristiš i koju verziju?
Mozilla Firefox. (nadam se da to pitaš)
Firefox 3.0.18
Mozilla/5.0
Ajde probaj napraviti update verzije. Odi na Help/Check for updates. Možda pomogne.
Jesam.
Javim u pon jel pomoglo.
možeš odmah isprobati. odlogiraj se i pričekaj 10 minuta i onda probaj ući. trebalo bi biti barem 5 novih postova![]()
Postavke => lijeva kolona => my settings => uredi opcije => Primaj e-mail obavijesti o dolasku novih osobnih poruka.
Kako mogu doći do postavke i označiti da pratim neku temu, kao što je bilo prije, tj. da mo dolazi e-mail o postovima za odabranu temu?
Klikneš gore na Postavke, kad se otvori stranica, u lijevom stupcu pri dnu klikneš Uredi opcije, i tu ti se nudi da dobivaš trenutačne obavijesti na mail. Teme pratiš tako da klikneš na Alati teme (gore na alatnoj traci), Pretplati se na temu i klinkeš opciju Dodaj pretplatu.