Pokazuje rezultate 1 do 50 od 292

Tema: Zašto ne dojiti? biser

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja planiram isključivo dojenje od samog dolaska bebe na svijet :D i razgovaram sa susjedom i pita me jesam li nabavila bočice.
    ja kažem da nisam jer mi ne trebaju, jer ću dojiti (jesam zadrta, ne ostavljam prostora ni neizostavnom ali... ).
    BISER:
    +Pa moraš bebi davati vode. Znaš kad se napiješ mlijeka, pa si žedna za sat-dva,
    - Ne znam, ne pijem mlijeko.
    +Moraš davati vodice (ja se ne upuštam u polemiku s dvostrukom majkom, nego još naglasim da dobro da mi je rekla). Pazi da napraviš majušnu, majušnu rupicu na dudi od bočice, inače, ako je velika rupa, onda beba skuži da to samo curi i odbije ti sisu, jer se ulijeni ???
    -Aaa
    +Tako je ona (pokazuje na kćer) odbila sisu sa mjesec i pol, moje joj mlijeko bilo preslabo , a skužila je da joj na bočicu super curi i da ne mora vući. I navečer joj daj (kršitelj koda) da ti spava od 23 pa barem do 5, da se odmoriš.

Svaki komentar je suvišan

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo prošli godinu dana i dalje naravno dojimo i tko zna do kada ćemo

Nego...nedavno komentar bliske mi osobe: on je još uvijek na prsima? Ja: da! on: Pa sad mu je već dosta dojenja, više mu ne treba...

Nisam niti htjela pitati zašto....ali živcira me od kuda uopče ljudima pravo tako nešto komentirati?
    Umjesto da kaže pa super baš lijepo ili tako nešto...kao da mu dajem coca colu pa jadno dijete ovisno treba prestati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •