Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Odlaganje lijekova

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vikki, mislim da je i to za ljekarnu ili kod doktorice za medicinski otpad. i ja eno čuvam vrećicu starih lijekova i nikako da je odnesem u ljekarnu.
    ali u par navrata je mojoj baki i staroj susjedi bila hitna pomoć, pa su im još u stanu dali neku injekciju i ostavili je tak tamo!!! umjesto ponijeli sa sobom u medicinski otpad.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    ali u par navrata je mojoj baki i staroj susjedi bila hitna pomoć, pa su im još u stanu dali neku injekciju i ostavili je tak tamo!!! umjesto ponijeli sa sobom u medicinski otpad.
    Kod nas nisu dostupni metalni kontejneri za odlaganje korištenih igala, tako da ljudi koji si daju injekcije moraju improvizirati.

Dajem si inzulin i igle koje koristim zadnjih 17 godina dobro su zaštićene, nemoguće je da se itko nabode sa strane koja je išla pod kožu, ako se pospremi u kapicu ispravno. Međutim, moguće je piknuti se s donje strane (šansa je vrlo malena ali ipak) i nekada prije stavljala sam ih u PET boce koje bih zatvorila i tako bacila u smeće. Sada to naravno više ne radim, zbog ljudi koji skupljaju boce, pakiram ih u kutijice koje se mogu zatvoriti.

Kada sam koristila klasične injekcije bilo je još kompliciranije, tim iglama kapica se lako skida, ali prilično sam sigurna da se na moje igle nije nitko napiknuo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •