za manje od mjesec se spremam natrag na posao i našeg malenog će čuvati teta čuvalica i sad želim prije toga pokušati eliminirati potencijalnu opasnost po stanu jer je borna jako živ i razigran 13 mj.dječak koji počinje hodati po malo, puže na veliko,sve ga zanima i sve trpa u usta.
preselili smo se u novi stan koji smo uredili bez staklenih vitrina, ukrasa i sl. do čega on može doći. klasika za utičnice, stavili smo zaštitu,kuhinjske ladice organizirali tako da u onima njemu dostupnim nema noževa isl. sredstva za čiščenje su na visokoj polici. s obzirom da je stan dvoetažni kupili smo i zaštitnu ogradicu za stepenice.
ono što me muči je stolić u dnevnom boravku četvrtastog oblika sa oštrim rubovima na koje sam kupila silikonske nastavke predviđene za bebe no tek se sad mali zainteresirao za stol i rubove jer to skida. ako stavim spužvu ili slto će trgati i trpati u usta i već smo ludi od toga i sam trčimo za njim kad ide prema stolu
ako itko zna neku zaštitu za kupiti malo pametniju ili ima neku ideju kako to osigurati bila bih stvarno zahvalna
dobrodošle su i dr.ideje ako sam nešto propustila...