leloX prvotno napisa
mislila sam pričekati još mjesec dana da vidim hoće li to proći sa grčićima. Stvar je u tome da moj pedijatar uopće nije vidio kako joj se bio napuhao trbuh kad je završila u bolnici jer smo mi odmah išli na hitnu i od tamu u bolnicu. Bilo je strašno mislila sam da će joj trbuh svaki tren eksplodirati. Liječnici u bolnici nisu imali takav slučaj i nije im bilo jasno što se događa. Najteže mi je bilo kada je pedijatrica koja ju je primila u bolnicu rekla medicinskoj sestri: "Pogledaj djetetu trbuh - a majka kaže da joj nije ništa davala osim podoja!". Kao da bi dijete od 20 dana najela nekakvom hranom. Užas! Kada joj je splasnuo trbuh, nakon tjedan dana su nas pustili kući bez objašnjenja a nisu mi pokazali ni jedan nalaz koji su joj radili. Bio je jedan mlađi liječnik koji joj je htio raditi još neke pretrage ali dr. koji je šef odjela nas je otpustio. Čula sam kad je preko tel. pričao sa tim mlađim liječnikom jer mi je soba bila odmah kraj recepcije i shvatila sam da pričaju o mom djetetu. Rekao je da dijete napreduje na kilaži i da nas pušta pa dok tako gura neka gura. Po priči sam i skužila da joj neki nalaz nije bio u redu i on je rekao da neće oko toga dizati frku i da oni mladi liječnici samo čeprkaju da bi nešto našli. Šef pedijatrije je zbilja super specijalist ali o ovome očito ništa ne zna. Na pregledu je naš pedijatar rekao da su joj zaista crijeva puna zraka i malo se začudio ali je ostalo na tome. Nije shvatio ozbiljno jer nije ni vidio najgore. Ja iskreno želim vjerovati da je sve to samo prolazno i da će proći, ali s druge strane ne bi htjela da se nešto vuče i kasnije izazove još ozbiljnije probleme. Mislim da bi bilo bolje da odem s njom do Zg kod nekog specijaliste da je pregleda ako ovo ne prođe za mjesec dana.
Lukina mama da li možda znaš kod kojeg liječnika bi bilo dobro da je odvedem. Mislila sam malo pogledati po internetu, ali lakše bi mi bilo kad bi mi netko dao savjet.