-
Hvala na savjetima peterlin, sve to primjenjivamo, čak joj nekad i s toplomjerom u guzi pokušavamo olakšati (preporuka pedijatra). I kad joj je "dobro" sve to dobro dođe, ali ima dana kad joj je trbuh baš jako napuhnut i tad ništa ne pomaže i ne može čitav dan jesti. Obično potraje 2-3 dana i to je strašno izmuči. Ne znam kako da joj dajem podoje na satnicu kad ne može jesti. Pojede samo malo i to izbljucka, i naravno opet za pola sata vrišti od gladi. Kako da joj ne dam jesti kad znam da je gladna.
I njoj smeta većina namirnica, moram strogo paziti što jedem. Starijoj kćeri nije smetalo kao mlađoj.
-
Za stvarno kritične trenutke (cjelodnevno urlikanje i napuhnutost tipa "Bijafra" mi smo imali Sab simplex kapi, ali to smo koristili svega nekoliko puta kod jako grde napuhnutosti i pomoglo je. U pravilu, ja sam pila čaj od komorača ili čaj za dojilje, ali bilo je i kod nas ovakvih dana.
Sad ima dostupnih i probiotičkih kapljica za djecu (npr. Biogaia - ne znam ima li kod nas, ali ima u Sloveniji).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma