Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: (kršitelj koda) krema za bradavice?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno (kršitelj koda) krema za bradavice?

dobila sam uzorak kreme za bolne i oštećene bradavice (kršitelj koda) soothing nipple cream pa zanima ako ju je netko koristio kakva je? čula sam i da je dobro s melemom namazati bradavice.hvala

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

draga donna,

nas je savjet bradavice cim manje mazati.

procitaj ovo: bolne bradavice i njega dojki

ps. ne znam koliko su cijene purelana u prvom tekstu tocne buduci da je tekst pisan prije dvije godine provjerit cemo

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cijene su otprilike točne, +/- 10 kuna, ovisno o ljekarni

donna, purelan je jedina krema za bradavice koje se ne mora skidati i prati prije dojenja, a mislim da je to vrlo važna informacija

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tenkju lut, ja sam malo podaleko da tako brzo provjerim

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ja sam nedavno kupovala (da da čak i nakon dvije godine dojenja zatreba ti purelan )

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

puno hvala na informacijama...

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    ma ja sam nedavno kupovala (da da čak i nakon dvije godine dojenja zatreba ti purelan )
    Kak si uspjela potrošiti cijelo pakiranje? :smajlić razrogačenih očiju s upitnikom na glavi

Ja sam jedva potrošila trećinu...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lutonjica GDJE si ga kupila? Pitam jer me cesto neke mame pitaju, jer zazuje u ljekarnama (nikad imali), a u ROzi stepu ga nema skoro vec mjesec dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kak si uspjela potrošiti cijelo pakiranje? :smajlić razrogačenih očiju s upitnikom na glavi
    čuj, prvu kremu sam kupila prije negdje godinu i pol, i to kad sam imala užasne ragade koje su trajale duže od 40 dana :/ tako da sam je puuuno potrošila...
    a drugu sam kupila sad nedavno - nekako nisam htjela koristiti kremu koja mi stoji netaknuta u kupaoni već godinu i pol, a i skoro je prazna.

štose tiče GDJE - ljekarna na početku jurišićeve, kod mcdonaldsa

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Kak si uspjela potrošiti cijelo pakiranje?Ja sam jedva potrošila trećinu...
    Blago tebi, MS! AA još nema 6 mjeseci, a ja iz tubice istiskujem zadnje ostatke PureLana. Da nema te kremice, ja bih bila

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pace, ima i u bauerfiendu (surfala po njihovoj stranici pa vidjela da imaju i purlan )

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam ja otprilike pola tubice purelana ( i vise od pola)- ak nekom treba- nek mi se javi na pp

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam Purelan sad viđala po 'običnim' ljekarnama, npr. u mom kvartu ga ima, to je Ljekarna Dvoržak.

(kršitelj koda)ova je krema inače odlična ali nije za dojenje.

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Citiraj MalaSirena prvotno napisa
    Kak si uspjela potrošiti cijelo pakiranje?Ja sam jedva potrošila trećinu...
    Blago tebi, MS! AA još nema 6 mjeseci, a ja iz tubice istiskujem zadnje ostatke PureLana. Da nema te kremice, ja bih bila
    E, da si vidjela moje bradavice dva tjedna nakon poroda, ne bi rekla 'blago tebi' - na desnoj je bila rana od jedno 1 cm, tak da je bradavica skoro visila s areole (nemojte si to niti zamišljati, prestrašno :smajlić kojem se kosa diže na glavi), a lijeva bila sva naribana... plakala sam jedno desetak dana dok sam dojila, ali je srećom sve zaraslo (eto, kad čovjek misli da sve zna, a onda ipak ne zna staviti dijete u pravi položaj za dojenje mada mu je slika tog položaja bila non-stop pred očima)

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam koristila (kršitelj koda)ovu i bila mi je super.
    Lutonjička, i na (kršitelj koda)ovoj piše da ju nije potrebno prati prije dojenja.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i kakva je bila ta (kršitelj koda)OVA? čitala sam na njoj da se ne mora prati prije dojenja no vjerovatno je najbolje ipak isprati kremu.moja kuma je rodila prije nekih 10-ak dana i maže s MELEMOM i kaže da je ok.purelan kremu sam tražila po ljekarnama no nema! neznam gdje da još pogledam.(kršitelj koda)ova je oko nekih 100 kn ako se nevaram,jel tako?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Piše da se ne mora ali ima aloa veru u sastavu a ja sam baš tu na forumu pročitala da je to česti alergen - čisti lanolin tj. purelan je najsigurnija opcija. (kršitelj koda)ova krema je inače jako dobra, ja sam imala problema sa bradavicama u trudnoći i ta krema mi je jako pomogla.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    moja kuma je rodila prije nekih 10-ak dana i maže s MELEMOM i kaže da je ok.
    donna, mislis li na kremu ZAGREBACKI MELEM? Ja koristim (kršitelj koda)ovu kremu - pomogla mi je zacijeliti lijevu bradavicu (ili je mozda zacijelila sama od sebe) no desna nikako da mi zacijeli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •