zanima me djete ima onak roze podocnjake.sta bi to moglo bit.hvala,ali nema veze s umorom.
zanima me djete ima onak roze podocnjake.sta bi to moglo bit.hvala,ali nema veze s umorom.
moja to zna imati kao uvod u neku virozu, ili neko veselje tog tipa.
ima dan, dva, krene nos, ima još dan, dva izrazito, i kako joj to nešto prolazi, prođu i podočnjaci.
Moj je imao najpre roze,zatim modre kada je bio u opstruktivnom stanju,ami to nismo znali![]()
margita je srijedu i četvrtak imala crveno-roza podočnjake. prvo smo mislili da je od plača (nakon praznika se vratila u jaslice i dosta je plakala ta dva dana), pa da je neka alergija, a na kraju je pedica rekla konjuktivitis :?
počeli koristiti tobrex u četvrtak popodne, u petak više nije bilo crveno nego smeđe, kao stare modrice.
danas više nije imala podočnjake, samo joj je koža ispod očiju hrapava i suha.
iskreno, ja sumnjam da je to bio konjuktivitis, imali smo ga dosta puta i nikad nije tako izgledao.
ali ne znam što je :/
moze biti.ali mislim da bi to moglo bit vezano sa mokracnim djelom tj bubrezi .mjehur ito.kaj mislite....Lutonjica prvotno napisa
koliko dugo to traje i jeste li bili kod pedijatra?
mi smo drugi dan od početka crvenila otišli doktoru jer mi je prestrašno izgledalo, a inače nisam tip koji često vodi dijete doktoru.
Provjerite urin - E je imala svijetloroza podocnjake kad bi imala asimptomaticnu bakteriuriju uzrokovanu E. coli - bez drugih simptoma (temperature, peckanja kod piskenja i sl. tipicnih simptoma).qwert prvotno napisa
traje to.ali nekad ima nekad ne.svakak bumo to provjerili.imamo sad problema s govorom ali bumo i to.sutra idem k njoj pa cu odnjet urin na nalaz da ga ne vucem k njoj.Elly prvotno napisa
Elly prvotno napisa
evo šta sam ja našla pod podočnjaci kod djece:
-bubrezi
-anemija
-alergija (može i na kozmetiku)
-konjuktivitis
-umor,stres
-dehidracija
-bronhoopstrukcije
-angina
-upala trećeg krajnika
-loša prehrana (previše loših ugljikohidrata posebno)
-nedostatak proteina, esencijalnih masnoća, B vitamina i folne kiseline
-znak i simptom zlostavljanja (ovo mi je bilo :? ,jer u tekstu se ne radi o masnici ispod oka nego baš o podočnjacima)
itd itd.
hvala.to sve kad vidim moglo bi se nesto izvuci iz toga.mozda ga nesto muci iz nutra a nezna reci.ovak izvana je sve 5.budemo provjerili .to svakako.vama hvala na brizi.lasica prvotno napisa
istoElly prvotno napisa
kod nas na kraju nije bila niti upala, nego reakcija na stres i suze