Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: rozi podocnjaci.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno rozi podocnjaci.

zanima me djete ima onak roze podocnjake.sta bi to moglo bit.hvala,ali nema veze s umorom.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja to zna imati kao uvod u neku virozu, ili neko veselje tog tipa.

ima dan, dva, krene nos, ima još dan, dva izrazito, i kako joj to nešto prolazi, prođu i podočnjaci.

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moj je imao najpre roze,zatim modre kada je bio u opstruktivnom stanju,ami to nismo znali

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita je srijedu i četvrtak imala crveno-roza podočnjake. prvo smo mislili da je od plača (nakon praznika se vratila u jaslice i dosta je plakala ta dva dana), pa da je neka alergija, a na kraju je pedica rekla konjuktivitis :?
    počeli koristiti tobrex u četvrtak popodne, u petak više nije bilo crveno nego smeđe, kao stare modrice.
    danas više nije imala podočnjake, samo joj je koža ispod očiju hrapava i suha.
    iskreno, ja sumnjam da je to bio konjuktivitis, imali smo ga dosta puta i nikad nije tako izgledao.
    ali ne znam što je :/

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    margita je srijedu i četvrtak imala crveno-roza podočnjake. prvo smo mislili da je od plača (nakon praznika se vratila u jaslice i dosta je plakala ta dva dana), pa da je neka alergija, a na kraju je pedica rekla konjuktivitis :?
    počeli koristiti tobrex u četvrtak popodne, u petak više nije bilo crveno nego smeđe, kao stare modrice.
    danas više nije imala podočnjake, samo joj je koža ispod očiju hrapava i suha.
    iskreno, ja sumnjam da je to bio konjuktivitis, imali smo ga dosta puta i nikad nije tako izgledao.
    ali ne znam što je :/
    moze biti.ali mislim da bi to moglo bit vezano sa mokracnim djelom tj bubrezi .mjehur ito.kaj mislite....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

koliko dugo to traje i jeste li bili kod pedijatra?

mi smo drugi dan od početka crvenila otišli doktoru jer mi je prestrašno izgledalo, a inače nisam tip koji često vodi dijete doktoru.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj qwert prvotno napisa
    ali mislim da bi to moglo bit vezano sa mokracnim djelom tj bubrezi .mjehur ito.kaj mislite....
    Provjerite urin - E je imala svijetloroza podocnjake kad bi imala asimptomaticnu bakteriuriju uzrokovanu E. coli - bez drugih simptoma (temperature, peckanja kod piskenja i sl. tipicnih simptoma).

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa
    ali mislim da bi to moglo bit vezano sa mokracnim djelom tj bubrezi .mjehur ito.kaj mislite....
    Provjerite urin - E je imala svijetloroza podocnjake kad bi imala asimptomaticnu bakteriuriju uzrokovanu E. coemperature, peckanja kod piskenja i sl. tipicnih simptoma).
    traje to.ali nekad ima nekad ne.svakak bumo to provjerili.imamo sad problema s govorom ali bumo i to.sutra idem k njoj pa cu odnjet urin na nalaz da ga ne vucem k njoj.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Provjerite urin - E je imala svijetloroza podocnjake kad bi imala asimptomaticnu bakteriuriju uzrokovanu E. coli - bez drugih simptoma (temperature, peckanja kod piskenja i sl. tipicnih simptoma).

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo šta sam ja našla pod podočnjaci kod djece:

-bubrezi
    -anemija
    -alergija (može i na kozmetiku)
    -konjuktivitis
    -umor,stres
    -dehidracija
    -bronhoopstrukcije
    -angina
    -upala trećeg krajnika
    -loša prehrana (previše loših ugljikohidrata posebno)
    -nedostatak proteina, esencijalnih masnoća, B vitamina i folne kiseline
    -znak i simptom zlostavljanja (ovo mi je bilo :? ,jer u tekstu se ne radi o masnici ispod oka nego baš o podočnjacima)
    itd itd.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa
    evo šta sam ja našla pod podočnjaci kod djece:

-bubrezi
    -anemija
    -alergija (može i na kozmetiku)
    -konjuktivitis
    -umor,stres
    -dehidracija
    -bronhoopstrukcije
    -angina
    -upala trećeg krajnika
    -loša prehrana (previše loših ugljikohidrata posebno)
    -nedostatak proteina, esencijalnih masnoća, B vitamina i folne kiseline
    -znak i simptom zlostavljanja (ovo mi je bilo :? ,jer u tekstu se ne radi o masnici ispod oka nego baš o podočnjacima)
    itd itd.
    hvala.to sve kad vidim moglo bi se nesto izvuci iz toga.mozda ga nesto muci iz nutra a nezna reci.ovak izvana je sve 5.budemo provjerili .to svakako.vama hvala na brizi.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

isto

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas na kraju nije bila niti upala, nego reakcija na stres i suze

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu