Moja beba je nedavno napunila 6 mjeseci, a prije 10tak dana počeli smo s dohranom (do tada je bila isključivo dojena). Počeli smo vrlo polako, s jabukom, 7 dana, pa onda s kruškom, i to u malim količinama. Kašice dajem prijepodne/sredinom dana.
Neki dan mi se ujutro učinilo da malena ima neobičan zadah iz usta, pogotovo jer je do sad mirisala samo na jogurtić. Ne znam opisati taj miris, ružan je, podsjeća na nešto trulo, neku kemiju. Prvo sam mislila da je nešto požvakuljila što nije smjela jer ju jako svrbe desni. Međutim, nije. Isto se ponovilo još 2 dana za redom, čak i po 10-12 sati iza obroka dohrane. Ja sam to povezala s tim kašicama - je li moguće da joj teško padaju i da ostaju u želucu tako dugo pa da otamo dolazi tah zadah? Danas ga je deda usporedio s mirisom kakice, meni to nije bila prva asocijacija, ali kad je rekao, moglo bi bit na miris kanalizacije![]()
Što da radim? Beba uredno kaka, piški, dobre je volje, nema temperaturu. Jel ima netko slično iskustvo i kako je završilo?