-
HITNO TREBAM POMOĆ,ŠPANSKO,PREČKO,GAJNICE
pišem u ime svoje sestre.
Trebala bi ženu u blizni Prečkoga da joj pokaže dojenje. Problem je ove prirode.
Rodila je na sv.Duhu i tamo su joj krivo pokazali dojenje.Došla je doma i već je imala krvave bradavice(ragade),i već i mjesec dana liječi. Dijete joj svejedno ne želi sisu.Imala je uvučene bradavice probala je sa šeširićima,ali od kada joj je patronažna rekla da je dijete izgubilo na težini moraju ga dohranjivati AD. I tako sada više ne želi sisu. Kada se izdoji ima samo 40ml. Stvarno sam joj pokušala pomoći alli neide.
Trebali bi doista neku ISKUSNU ženu koja bi došla njoj doma da joj pokaže dojenje i da vidi gdje ona i dijete griješe.
Njezin broj telefona je 098/479-336 zove se Sunčica.
-
Dok se ne nađe netko iskusniji toplo preporučam ove tekstove:
pravilan prihvat sa super crtežima
bolne bradavice
da li moja beba dobiva dosta mlijeka
A ovdje su i filmići.
-
-
evo dogovorile smo se sutra ću je posjetiti 
ona i dalje doji, to je najbitnije, mlijeka time može biti sve više i više, bit će sve ok!
-
Sunčica je Zmaj!
ima divne sise, super bradavice, maleni je sisao ko' veliki, baš je dobra beba.
nema brige za nju samo joj treba dati mira i hrabriti je, odlično mi izgleda, muž je isto brižljiv tata...
najvažnije je da sluša svojen instinkte, tj. ako dijete hoće cicat 2 sata, neka cica, dijete ima malen želučić i brzo probavlja hranu, i to će se vrijeme smanjivat postepeno (moja mala ima 6 mj. i sisa po pol sata)...
isto tako, dovoljno je da ima kakice kolko stane u jušnu žlicu, to je znak da crijeva lijepo rade.
i neka vjeruje u sebe, trebaš je bodriti i govoriti joj kako je divna mama jer uistinu je!
bit će sve ok!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma