Jako sam osjetljiva što se mesa tice i mrzim jest te djelove životinja. Nisam vegetarijanka u smislu zravlja ili suosjecanja vec mi se to užaaaaaaaaaas gadi. Pa kak oni to u rodilištima rade? Nasipaju ti u tanjur sve jedno na drugo i tuci! ili ne? TAk da znam dal ce mi se morat nosit od doma hranu.

Odgovori s citatom
. Šalim se malo. U Petrovoj bolnici nije bilo tih problema, jer stavljaju posebno na tanjur prilog, i glavno jelo, ne miješaju ga zajedno, sada sve ovisi gdje češ roditi i kak ta bolnica ima običaj servirati hranu.
i jos ce vjerojatno napomenuti da ti cine uslugu tako jer ne dobijes suhi krumpir, vec i malo šuga :shock:
ima Montana sendviča, ima i vegetarijanski sendvič, to vam bez problema može donijeti netko tko vam dolazi u posjetu (ako već ne može donijeti nešto izvana).
spomenuti bolnicu u kojoj sam rodila u Becu. Tu recimo kad rodis donesu ti dva ili tri jelovnika za dane koji su pred tobom i ti onda sam sebi odaberes ono sto ces jesti. Nisu to sad neka bogza kakva jela. Obicni ruckovi i vecere koji ukljucuju juhu, glavno jelo, prilog i salatu. Ali stvar je u tome da svatko zaista moze odabrati sebi prema ukusu. Ako si vegetarijanac, nema problema, uzmi juhu od graska koja je ponudjena na drugom jelovniku. Ako si musliman, nema ni tu frke, uzmi si pilecu sniclu koja je na onom drugom jelovniku itd. Sta mislis kako bi to drugacije uopce funkcioniralo u vecini evropskih gradova gdje zive ogromni postoci doseljenika iz raznih strana svijeta?