Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Buce za odrasle

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno Buce za odrasle

Danas su mi se raspale moje legendarne obožavane buce, što i nije čudo jer više i ne pamtim kad sam ih kupila. Pa me zanima gdje bih mogla potražiti buce za odrasle. Moje buce su bile niske, kao gležnjače, a takve bih i sad htjela, i bile su na ciferšlus. Bile su elefanten marke, ali sumnjam da to ima neke veze sa Jelen bucama jer sam ih kupila u Obući u Gajnicama gdje inače ima JElen buca. (možda je Jelen radio za elefanten?). Bile su apsolutno nepropusne, tople i nisu se klizale na snijegu. K tome su bile vrlo jeftine, i trajale su najmanje deset godina.
    Ima li takvo što za kupiti i gdje?

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

elefanten obuću sam vidjela u deichmannu ali ne znam imaju li e. buce

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

svakakvih buca za odrasle ima u intersportu

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Re: Buce za odrasle

Citiraj Mima prvotno napisa
    Danas su mi se raspale moje legendarne obožavane buce, što i nije čudo jer više i ne pamtim kad sam ih kupila. Pa me zanima gdje bih mogla potražiti buce za odrasle. Moje buce su bile niske, kao gležnjače, a takve bih i sad htjela, i bile su na ciferšlus. Bile su elefanten marke, ali sumnjam da to ima neke veze sa Jelen bucama jer sam ih kupila u Obući u Gajnicama gdje inače ima JElen buca. (možda je Jelen radio za elefanten?). Bile su apsolutno nepropusne, tople i nisu se klizale na snijegu. K tome su bile vrlo jeftine, i trajale su najmanje deset godina.
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Ja imam elefanten već 10 godina i mislim si dokle će one? Jel moguće da se neće raspasti? I već kontam gdje ću naći opet iste takve?
    One su razlog da sam zavoljela zimu! Jer mi je konačno bilo toplo za noge, nisam se smrzavala niti klizala na snijegu i ledu!

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Re: Buce za odrasle

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Ja imam elefanten već 10 godina i mislim si dokle će one? Jel moguće da se neće raspasti? I već kontam gdje ću naći opet iste takve?
    One su razlog da sam zavoljela zimu! Jer mi je konačno bilo toplo za noge, nisam se smrzavala niti klizala na snijegu i ledu!

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ma točno to, anchi, kao da sam ja pisala. Konačno su mi noge bile tople i suhe i konačno sam se prestala klizati po snijegu i ledu.

Mene je jako iznenadilo što su se raspale, naprosto je onaj đon na peti pukao i odlomio se, a sad kad pogledam drugu odozdo vidim da je i na njoj đon sav raspucan.

Ne znam ima li gdje takvih cipela, to nisu one skijaške buce debele spužvaste, nego izgledaju kao gležnjače (MM ima slične, isto elefanten, samo na vezanje), i napravljene su od nekog materijala a valjda podstavljene goretexom.

Tattoo avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Moja mama neki dan kupila u Deichmannu takve lagane buce, ali ne znam koja marka. Ona prezadovoljna, kaže da su jako ugodne, nisu glomazne, cijena nešto ispod 200kn.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Anci i Mima a imate vi neku fotku tih buca, da umjesto da vam javimo gdje ih ima za kupiti, ak naletimo, da si i mi kupimo takve.
    Zvuči...toplo!

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Anci i Mima a imate vi neku fotku tih buca, da umjesto da vam javimo gdje ih ima za kupiti, ak naletimo, da si i mi kupimo takve.
    Zvuči...toplo!
    X

Mima, di je obuća u gajnicama :?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U onoj zgradi sa crvenim balkonima u kojoj je i pošta i knjižnica, i PBZ

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

U onoj zgradi sa crvenim balkonima u kojoj je i pošta i knjižnica, i PBZ
    tnx

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Plakaćuse!!!!
    Evo rapadaju se! Đon se rasipa! Nadam se da ću stići u njima do kuće!
    A gledala sam zadnjih dana buce s prijateljicom koja ih je kupovala za sebe - i ništa tako dobro nisam vidjela.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

:shock: anchi ne mogu vjerovati! valjda im je prošao rok trajanja!

Ja sam si upravo danas kupila nekakve buce u ARA dućanu (jer sam išla mami kupiti buce kao poklon za rođendan pa sam usput uzela i sebi); nemaju veze sa ovima koje su mi se raspale nego izgledaju kao damske čizmice - bit će dobre za posao jer ih neću morati presvlačiti, ali baš mi ne ulijeva povjerenje da se neće klizati i da će biti tako udobne i tople.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

E pa ne mogu vjerovat! Moje također 10 godina stare buce (ne one glomazne) prekjučer se raspale. Ubih se ova dva dana da nađem nešto upotrebljivo - ili je sve prodano, ili ono čega ima košta 450-600kn.
    Sad mi je žao što nisam kupila u Peku jedine kojih je bilo u mom broju jer je bio i popust 30%, ali učinile su mi se previsoke (i ja sam do sad imala povišene gležnjače).

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

prije nekih 4 godine sam kupila buce u alpini, pojma nemam koji proizvođač, ne sjećam se ni cijene, ali mislim da je bilo do 200 kn.
    ove godine sam ih vidjela opet, identične.

i volim ih, jedva dočekam da padne snijeg i dok ne nestane baš sva bljuzga ne izlazim iz njih. isključivo iz razloga jer su mi nakon skoro 30 godina noge zimi suhe i tople.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ove su bile savršene! Niže gležnjače, samo gurneš nogu, zalijepiš čičak i vozi! I zaista nisu bile niti skupe, ovako kako Lapis kaže - možda do 300 kuna.
    Možda su i starije od 10 godina, ne sjećam se više kad sam ih kupila. A đon im otpada u komadima i rasipa se. Zanimljivo kako je u jednom trenutku došlo do totalnog raspada materijala.

Da li je netko našao Elefanten kod nas? Ako ne Elefanten, šta onda? Gledala sam jučer buce po dućanima i sve su mi nekako prešminkerske. Za šetnju po gradu kad nema snijega.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U Jelenu ima tih Jelen buca, no u gajničkoj obući su samo na vezanje i nema mog broja, zaboravila sam koji broj imaju jer neke imaju samo <37, a neke 39 (imaju Jelen i Ara). Ne znam kako je u Ilici. Generalno, ne djeluju toplo kao ove Elefanten koje sam imala 10 godina.
    Elefanten cipele sam vidjela samo u Deichmannu i to dječje.

U Intersportu sam probala neke McKinley buce, vrlo su jeftine (130 kuna) ali nekako neudobne, jako masivne, i totalno sportske, nikako mi ne bi bile za grad.

Vidjela sam i neke Timberland cipele za snijeg koje izgledaju kao gojzerice, ali su dosta lagane, no to mi se činilo vrlo nezgodno za oblačiti/skidati na poslu. To sam vidjela u office shoes, cijena 999 kuna a imaju popust 30%.

Ja sam na kraju kupila nekakve čizmice u Ari - od goretexa, smeđe, damske (baš za mene ), i kupila sam mami u Ari buce. Jedne i druge su sa Goretexom. Mamine su na čičak i djeluju robustnije.
    Možete pogledati na http://www.ara-shoes.de/en/ara.html
    kolekcija Ara 13/17 su mamine. Moje su bile oko 400 kuna, mamine 700, ali su imali 30% popusta, no bojim se samo do jučer.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ima Jelenov dućan blizu Ciboninog tornja. Zadnje smo kod njih kupili nekakve dobre papuče za školu od nekakve (ja nikad čuo) švicarske marke koja je navodno poznata.

Nego, imam problem s bucama - žderu mi čarape. Kako se spasiti? Da ubacim uložak? Upomoć!

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja imam već 2 godine Pumine buce, prelijepe, bijele, obrišeš ih mokrom krpom i kao nove su. Ja sam oduševljena

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja sam nedavno tražila po gradu buce, kako sam trudna bilo mi je bitno da su jako tople, udobne i da ne kližu i ne promoče, nakon dana lutanja, ja sam ih pronašla!!

Ovako točno izgledaju, nisu na ciferšlus već se ovi cofleki vežu, na špagi su jedino sam našla kod neckermanna sliku.:

http://www.neckermann.hr/hr/nm2/mark...81cc34567b7529

Kupljene u Ilici 7 u Peku, koštale su 449kn, na sniženju 314kn, jako tople, nedavno ugazila u duboku lokvetinu vode, nisu promočile...ja prezadovoljna a noge konačno zimi tople.

Preporučam!

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Kupila sam danas u Peku buce Kangaroos za 320kn (cijena uz popust od 30%), dosta su visoke, ali ne i glomazne, izgledaju ko motorističke čizme 8) . Jako sam zadovoljna iako sam bila već na rubu očaja jer nigdje u gradu nije bilo nikakvih buca broja 38 (a da ne koštaju 500-600kn ili pak da ne izgledaju ko Yetijevi rođaci).
    Nadam se da će potrajati bar 12 godina k'o i ove prethodne .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lijepe su ove Kangaroos čizme, ima i u Alpini čizma tip buce, samo što to meni ne dolazi u obzir radi visine, totalno mi je nezgodno nositi tako nešto, kamo ću sa hlačama, unutra, van :? i nezgodno mi je za presvlačenje na poslu.

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mašnica , i ja htjedoh takve ali nema broja. Moje su slične, ali malo "žešće" i bez cofleka.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U isto vrijeme postale, ha?

Ja sve hlače stavljam unutra, uglavnom nosim nešto tanje pa je lakše, traperice niti ne mogu na mene

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Mima, zavrneš trapke preko čizama .
    Ove moje na gornjem rubu imaju neki džepić s cifom, ne znam točno što bi se u njega trebalo staviti...ključevi, sitniš, tramvajska karta?

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Svojedobno je JELEN radio marku obuće ELEFANTEN za izvoz, uglavnom Njemačko tržište, ali moglo se kupiti i kod nas. Znam to jer sam jedne godine (doduče prije 15ak godina radila za njih na nekom sajmu) i za tu marku obuće dobivali su godinama svjetska priznanja.

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ima ih u MASS dućanima- Mercator ili Garden Mall, oko 179kn, svih boja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Nego, imam problem s bucama - žderu mi čarape. Kako se spasiti? Da ubacim uložak? Upomoć!
    Ima možda negdje (hrelić) za kupiti onih držača za čarape kakve je nosio gospon Fulir, a ispod hlača se ionak ne vide

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj amalia prvotno napisa
    ima ih u MASS dućanima- Mercator ili Garden Mall, oko 179kn, svih boja
    Kojih ima? Elefanten? Pa bila sam neki dan i nisam vidjela?

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

kupila nedavno buce u Alpini i prodavačica kaže da se održavaju impregnacijskim sprejem...da li vi svoje buce sprejate ...i ako ne da li je to razlog da puste vodu.

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    kupila nedavno buce u Alpini i prodavačica kaže da se održavaju impregnacijskim sprejem...da li vi svoje buce sprejate ...i ako ne da li je to razlog da puste vodu.
    Imaš buce od vodonepropusnog materijala, gorotex i slični (uvijek se sjetim Georga iz Sainfelda i njegove jakne od gorotexa ), koje ne treba špricati.
    Ove moje za kojima sada plačem su bile od tog materijala i nikad ih nisam pošpricala, ni kap vode nisu propustile.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

vidjela sam neki dan buce u Turbo sportu, naprijed imaju umjetno krzno izvana, jel ima netko te i kako ste zadovoljne. cijena im je 299 kn

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja se spremam kupiti te u Turbo sportu za 299kn.frendica ima te žute od prije par godina i zadovoljna je.
    zanima me hoce li ih jos snizavati?
    ja sebi kupila buce u Peku za 150kn bile crne i bijele-meni prekrasne i podrapale su se iznutra ona šlapica za 2tj.

mamaduda avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj leekt prvotno napisa
    ja se spremam kupiti te u Turbo sportu za 299kn.frendica ima te žute od prije par godina i zadovoljna je.
    zanima me hoce li ih jos snizavati?
    ovo i mene zanima, super mi izgledaju ali mi je malo puno dati 300 kn za nešto što ne mogu nositi na posao

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj marijanada prvotno napisa
    Ima možda negdje (hrelić) za kupiti onih držača za čarape kakve je nosio gospon Fulir, a ispod hlača se ionak ne vide
    Ajme :shock:

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ajme!

Ja bih najradije da ti mogu pomoći kao ti meni sa jogurtom, bigom, gaba-rižom, kokosovim uljem, citrofitom itd....

Ali na žalost, ne znam niš drugo nego se našaliti (ali moraš priznati da bi ti to ipak riješilo problem)
    Možda naiđeš baš na takve čarape koje se čvrsto drže na nozi da ih čizme ne povlače, a da ti pri tom ne zaustave cirkulaciju u listovima

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kupio sam ih povoljno i znao sam da je unutra krzno, a to najčešće znači natezanje s čarapama. Nekako sam se nadao da neće biti strašno i ... sad imam buce koje jedu čarape. Možda je rješenje ne obuti čarape.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

obući stopalice

ako te ne ježi krzno po potkoljenici

meni otkriće za moje čizme

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

vidiš - to mi ne bi palo na pamet jer još nemam stopalice. Treba probat. Hvala

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Davore.... pa duge gaće ili štrample i nemaš problema

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Duge gaće ne rješavaju problem, a štrample nisu baš svakodnevna pojava u mojem broju

leekt avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam kupila jucer zadnje buce 35-37-crne u Turbo sportu u AM,za 299kn, i sad bila na sanjkanju u njima na Sljemenu i suuper su!!! :D

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Duge gaće ne rješavaju problem, a štrample nisu baš svakodnevna pojava u mojem broju
    Imaš štrample bez stopala, u Fabianiu

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ... sad imam buce koje jedu čarape.
    ajmeeee, ja mislila da se ovo samo meni događa.
    pratim dalje ovaj topic u nadi za pronalaskom rješenja

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

ne kužim kako to buce jedu čarape...čarape padaju i frču se pod stopalom ili se troše tj. poderu prije vremena?

Ako je ovo prvo zašto ne kupiš dokoljenke sa čvršćom gumicom? Ili...dokoljenke -najlonke

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nabrajaš uglavnom ženske odjevne predmete. Čak i kad bih trpio nositi roza - nema brojeva. Sportske dokoljenke mi isto nisu rješenje jer ne trpim kad mi je noga stisnuta.

Vjerojatno je jedino solidno rješenje ne kupovati obuću s "krznom".

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zato valjda i preporučuju da se u čizmama s krznom bude bos. Meni je to malo :/ , radije trpim da mi čarape bježe. Al zato je moj mali nećak nedavno iz Amerike stigao bos, bez čarapa (u čizmama s krznom). Baku kad nije herz strefio

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

očito mi nema druge.
    Ne volim nositi obuću bez čarapa. OK, sandale i natikače su izuzetak. Ipak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •