Ne bi se složila da je privatni smještaj isti u cijenama kao i Hoteli. Ja sam član Udruge privatnih iznajmljivača Plitvičkih jezera i garantiram vam da je privatni smještaj jeftiniji i prihvatljiviji. Ako hočete imate i doručak i ručak i večeru pa vas tek tada dođe ista cijena. Ali mislim da noćenje sa doručkom je čist ok za nekih 150 kuna po osobi privatno a možete si i sami kuhati a ionako ste na jezerima cijeli dan pa u nekom od restorana i ručate/večerate. I ponuda restorana za večeru je ok imate i u restoranu "Vučnica" na Mukinjama gdje i ja živim, npr. pice po 30 kuna, sokovi i pivo su 15 kuna. A kod ulaza broj 2 imate restoram "Poljana" gdje možete ručati kuhani ručak ima 2 menija pa birate kao i djelatnici parka za pristojnu cijenu.
A sada zimi kad ima snijega privatni smještaj u zgradama i Hotele preporučam za pojedince, jer ako idete u kuće /privatno imajte na umu da će vas vlasnici pitati koliko osoba želi doći i na koliko dana jer svi imaju centralno na gorivo pa moraju ložiti za cijelu kuću i ne isplati im se grijati 1-2 sobe za npr. 2 dana. Ako vas još što zanima kontaktirajte me na pp pa ću vas rado informirati detaljnije.
Nadam se da sam pomogla.![]()