Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: ANA, ACA, LAC

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno ANA, ACA, LAC

Nakon što sam nazvala laboratorij u mom gradu, zavod za javno zdravstvo u Puli, Zavod za transfuziologiju u Puli i KBC Rebro konačno sam dobila odgovor da ANA, LAC i ACA mogu vaditi na transfuziologiji u Puli te da će oni krv slati na Rebro. Danas sam se tako uputila u Pulu sa 2 uputnice (jedna za Pulu, druga za rebro) i sestra se tako izderala na mene da oni to ne rade, neka idem u moj laboratorij ili u zagreb i da sam došla s krivim informacijama jer se lupus nikako ne smije slati poštom (a baš su mi oni rekli da dođem i šta da napišem na uputnicu i da ću platit samo poštarinu).
    Pošto imam namjeru i to odraditi prije Mb ako netko zna kako to ide na Rebru neka mi nešto napiše, uputi me...svaka info je dobrodošla, samo da ne idem opet bezveze i u Zagreb.
    Ako znate brojeve telefona, faksa, kada i gdje se vadi krv, da li treba biti natašte, šta točno mora pisati na uputnici, koliko se čeka...(moj doktor ne zna jer se nije susretao s tom problematikom, a nije ginekolog već doktor opće prakse). Hvala vam unaprijed na odgovorima

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Gizmos, ajde probaj možda i na ovome topicu pitati ili pogledati:

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=63063

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala ti ina, gledala sam malo i tamo, ali sam primjetila da je posljednje pitanj jednoj forumašici ostalo neodgovoreno još davno pa sam mislila da nija više toliko aktualna tema, a možda je koja cura bila u posljednje vrijeme pa se javi jer stvarno nas znaju nepotrebno šetati ti doktori. Da nisam zivkala i raspitivala se ne bi ništa rekla, ali ovako ne znam više šta da mislim o hr zdravstvu...

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej. mislim da te nalaze možeš izvaditi i u Rijeci, samo ti nisam sigurna kako s uputnicom. Probat ću se malo raspitati pa ti sutra javim.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da zvrcneš laboratorij na Rebru.
    iako, oni su, isto, malo blesavi. žena na šalteru, očito, ne čita najbolje.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja sam ti te 3 pretrage radila u ljeto. Prvo bi trebala tu uputnicu faxirati na 01/4920 216 i čekati da ti pošalju termin. Ja sam ga čekala oko mjesec dana,ali onda su bili godišnji pa nisu baš radili. Bila sam na tašte i nalazi su mi došli doma s poštom za oko 2 tjedna. Ali ako ti mogu poslati iz Ri,to bi ti bilo najbolje,al mislim da su meni rekli da za to treba biti sviježa krv. Probaj se raspitati na transfuziji kod vas u bolnici,oni najbolje znaju.

A ovo ti je broj od centralnog naručivanja na Rebru pa probaj i njih pitati- 01/2367 720

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

U Puli su mi rekli da ne šalju zbog lupusa i da mora biti svježa krv, a ovo drugo da mi mogu slati. Poslala sam im jedan upit vezano za uputnicu i moja druga pitanja, a oni su umjesto da mi odgovore odmah me naručili 25.01.2010. (a nisam im ni uputnicu poslala). To je čudo! Inače se uvijek inzistira na uputnicama, ali očito je netko pogriješio. Na onom broju za informacije nismo saznali puno, pa su nam rekli da zovemo laboratorij i nakon 2 sata zivkanja saznali sve šta nas zanima...
    Hvala na odgovorima

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ako nekom bude kasnije trebalo. Ovi se nalazi vade i u Rijeci, u Riječkoj bolnici (Krešimirova 42) u zgradi poliklinike, laboratorij na 2. katu. Ne naručuje se.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gupi51 hvala ti, ja zvala nuklearnu i Sušak i rekli su mi da to ne rade.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •