mama još malo fakat ste dobro prošli, ja na carini platim puno, puno više
mama još malo fakat ste dobro prošli, ja na carini platim puno, puno više
MJM molim te na pp kontakt za kuhinju, a može i slike (možda mi sine još nešto prije nego što počnemo).
Hvala!
apricot, pliz, ako imas vremena i volje poskicni fotku moje kuhinje na fejsu pa sugeriraj boju stakla. htjela sam prozirno, ali staklar kaze da ne bi preporucio, da cu imati terarij iza...
hmm...mjm...pliz i jaaa bi htjela vidjeti kuhinju!!! (: a i kontakt onoga tko vam je radio!!! i mi cemo za mjesec-dva!! ttnxx!!!
OT kudri, sad tek vidim tvoju ljepoticu, predivna je!
kakav je namještaj u dnevnoj, što si planirala?
zidovi ostju bijeli?
može li bijelo, neprozirno?
jer stvarno mi ni ne ide neka boja... osim ako baš bude moralo
Posljednje uređivanje od apricot : 25.02.2010. at 22:08
jeee...veeelika je vec((: inace preuredujemo i mi stan...i totalno sam se izgubila u svemu...bojama, materijalima...koma! daj, i ja bi htjela vidjeti tvoje fotke na fejsu...
kudri, ajde potrazit cu te na fejsu
apri, napisala sam tamo, i ja bih zapravo jedino bijelu, ali me brine kako ce se to slagati s frontama - one su sjajne bijele. a doci ce jos ormarici zidni na ovaj suprotni zid
a ovo su boje koje ce ugl biti u dnevnoj http://i307.photobucket.com/albums/n...z84atpZkmh.jpg
baš mi je lijep stan!
stol i stolice mrak!
kuhinja će i naša biti bijela, visoki sjaj!
ormari isto lijepi!
stvarno imaš smisla za uređenje!
please, napiši tko ti je radio kuhinju!
Ovo je moj stol, nama treba veliki, jer smo big familiy i stalno imamo okupljanja.
http://public.fotki.com/kovrcava/
Hvala, mene je bilo frka staklo ili lakirani mediapan zbog klinaca, jer kod par frendova se zgrebalo, čak i staklo, a opet kada porastu preko ovoga mogu staviti staklo-prozirno ili u boji.
jako, jako lijepa boja zida.
i kao stvorena za blagovaonicu.
i stol je lijep, ali... čini mi se kao da stalno gledam iste stanove.
kada nešto uđe "u đir", svi samo taj stil kupuju...
kovčava, jako lijepo! Posebno mi se sviđa visilica/luster! I pod. Jako toplo djeluje, ugodno.
Meni je super kako na tim fotkama vasi stanovi izgledaju tip top.
MJM, ona fotka kuhinje, woooow, ko iz zurnala.
marta, danima se zezamo da živimo u žurnalu![]()
mjm stan je prekrasan. Imamo isti kindać a nisam znala da se mogu skinuti šipke djelomično. Osim toga kad malog preselimo u njegovu sobu definitivno nabavljam one ormariće sa kutijama. Htjela sam od tog programa i komodu za prematanje ali mi je bilo koma sa trbuhom do zuba ljetos put do Ikee.
Meblo, baš sam nekidan gledala na web shopu predivne krevete od eko kože
ivana, pa daj tu fotku kuhinje i meni!
obecajem fotke kad sve bude gotovo, ova koju sam pokazala apri je radna verzija, na fejsu, samo za prijatelje
mjm...pliz pošalješ na pp kontakt onoga tko vam je radio kuhinju i točno naziv firme gdje ste stol i stolice kupili...tnx!!!![]()
nama se sviđaju ovi stolci!
http://www.webgradnja.hr/lifestyle/galerija/domitalia/1380/
prodaje ih www.silinova.hr
imaju zgodnih stvarčica!
MJM, moze i meni fotkena pp?
I imam jedno pitanje u vezi kaljenog stakla u kuhinji - da li mora biti kaljeno (ili moze biti neko obicno deblje staklo) u slucaju da tamo gdje ce biti nema ploce za kuhanje (posto je ona na otoku), tako da nece biti u blizini topline, ili to nema veze?
Posljednje uređivanje od Mellyca : 02.03.2010. at 11:14
Moje staklo u kuhinji je kaljeno iz sigurnosnih razloga. Iako ne koristim plin za kuhanje!
dajte me nemojte coprati sada!
I da, zaboravih... MJM, super ti je stan!!!
Balkoni?! .
Kako ste ih uredili. Ja bi stavila drveni pod (balkoni nam još nisu uređeni) ali me frka zbog golubova koji su stalni gosti, zbog čišćenja.
Što vam je na podu balkona/terase?
mjm, rado bih vidjela vaše fotke, ako je moguće... mi smo prošli prve pregovore s majstorima i ono što me čini happy je da sam uspjela nagovoriti mm da prenamijenimo prostorije čime se on jako opirao jer je prije živio u tom stanu i sve bi najradje ostavio na istom mjestu, a meni je fakat glupo da dviej velike, svjetle sobe međusobno povezane velikim dvostrukim vratima pretvorim u spavaće sobe, a da u manji, uži i tamniji dio stana guram kuhinju, blagovaonu i dnev. boravak... (tloct šaljem na zahtjev)
No, ono što me muči je činjenica da ja sada moram znati gdje ću staviti koju sliku i gdje ću staviti koju lampicu da bi mi se to u radovima moglo omogućiti... a ja još nemam takvu big picture... kako ste vi to rješavale...
Mišić Pišić, mm je sve isplanirao i nacrtao. Sve utičnice, prekidače, lampe, sve moguće pozicije kompa, tv-a i sl. da ne bi bilo kabela po stanu. Mi smo promijenili sve, gdje nekad bila kuhinja, sad je dječja soba, a u budućnosti ta će soba biti spavaća, dječja će biti veća. Kad djeca prestanu s nama spavati![]()
mjm možeš li molim te i meni poslati slike od stana![]()
MJM, jel i ja mogu dobiti fotkice?
Jel ima netko iskustva s onim laminatnim parketom, parket u tri sloja, koji se postavlja poput laminata.
mi bi išli s pravim parketom u dnevni, a u sobe bi stavili taj troslojni parket...