Može i meni![]()
Bucka pun ti je inbox pa mi ne prolazi pp. Dođi na kofi i vidjet ćeš uživo
prekrasan stan, MJM, predobra mi je dječja soba (Ikea rules), i odlična kuhinja ( ja se u međuvremenu odlučila za bijelu mat bez ručkica), lijep parket i kombinacije boja, još malo detalja (zavjese, biljke) i mljac mljac
zanima me koja ti je radna ploha u kuhinji, je li to kompakt ploča (ima onu crtu po duljini?) kako su ti integrirali sudoper?
kupatilo: zanima me da li ste radili po mjeri ormarić ispod umivaonika, je li bilo problema pri montaži (kako su "pokrili" dodirne točke, silikonom? se vidi?)
Hvala!
Što se tiče zavjesa, morala sam useliti da bih znala kakve trebaju bitiŽeljela sam osjetiti prostor.
Glede radne kuhinjske ploče, da to je kompakt, a sudoper su ugradili dobavljači (tako je već stigao ugrađen). Stavit ću sliku da vidiš baš kako je ugrađen. I firmu za kuhinje mogu preporučiti, vrhunski su!
Ormarić kupaonski je rađen po mjeri, jer je umivaonik nasadni, prozirnim silikonom su silikonirali, ali se ništa ne vidi! Ista firma mi je radila kuhinju i kupaonski element i nije bilo nikakvih problema.![]()
mjm, molim i ja fotke. a moze i kontakt za ormare
MJM, ja bih isto molila fotkice na p.p. Tnx!
mama_jos_malo može na pp slike? hvala
Može i meni fotke.Spremamo se na radove pa skupljam ideje
MJM, molim i ja fotke
Mama još malo molila bih te za fotke, dobila sam poruku da si mi pokušala slati, ali mi je inbox pun... Hvala ti
može i meni
spremamo se na preuređenje pa skupljam ideje
i meni, narocito me kuhinja zanima!
Ora i dalje ne prolazi
nadam se da sam sad svima poslala koji ste tražili, ako nisam, samo javite
Kuhinja mi je superi Ikea sobica . Sve u svemu prekrasan stan mjm
MJM, fala na fotkicama. Jako mi se sviđa stan, u mojim bojama je (obožavam bijelo). Di ste nabavili stol i stolice?
divna kuhinja, sto i stolice,
ljubicasta boja zida u sobici predobra,
uzivajte u novom gnezdu!
MJM može i meni sličice?
I mene nešto u zadnje vrijeme "pere" bijela boja u uređivanjua ikeine dječje stvarčice obožavam !
stan je prekrasan, ja imam problem sama sa sobom u smislu da ne mogu zamisliti kako će neka stvar izgledati - a još manje kako ću se ja osjećati u određenom prostoru kad ga namjestim odnosno izaberem boje, teksture..... tvoj stan u tom smislu ima dobru vibru![]()
ljubičasti zid u sobi je krasan, stol za blagovanje također super
a da ne spominjem zavjese.........jako lijepe
m_j_m, pa daj stavi slike negdje da ih svi vidimo!
prvo, zato što po opisu zaključujem da bi se i meni svidjele.
drugo, zato što se već nakupilo komentara a mi ostali ne znamo što se komentira.
Posljednje uređivanje od ms. ivy : 24.02.2010. at 14:26
gotovi smo!!!!!!
mislim, ima jos puno posla, ali danas-sutra cu dobiti kljuc nazad, radovi su gotovi!
znači uspjela si dovršiti u ovom nastavku topica!čestitam!
jaaaaako sam se trudila bome. hvala na cestitkama.znači uspjela si dovršiti u ovom nastavku topica!čestitam!
SandraL u ikei smo za djecu kupili policu za knjige, igračke, luster, baldahin, zavjese, a namještaj, ormar, prematalica i krevet je Lip Poljčane iz Baby centra.
dmagi10 stol je kupljen u Grazu, a stolci/foteljice su ikea Nils
anitam Ljepotuška je sama izabrala nijansu ljubičaste za svoju sobu. Što se tiče vibre, mi smo u stanu živjeli skoro 3 god i onda se iselili da bi ga preuredili. MM je radio projekt, a ja interijer. Volim pročišćen prostor, ravne linije, boje samo u detaljima (slike, jastuci, tepih,zavjesa). Trebalo nam je prostora! Volim svjetlost!! Sa zavjesom u boravku čekam još, da mi sjedne ideja. Htjela bih kombinaciju raffroloa i klasične zavjese. Inače si dobro predočim kako će nešto izgledati u prostoru.
Postigla sam da imam puno energije, životne energije. Probudim se u tom bijelom prostoru i ništa mi nije teško. Nadam se daće potrajati elan.
ivana7997
čestitam
Sad predstoji onaj lijepi dio posla
danas sam imala prilike prolistat novu brava casu i zapisat si neke zanimljive stranice
mozda nekom pomogne!
www.calligaris.it
www.venetacucine.it
www.themelia.hr
www.kvadra.hr
www.jesse.it
www.artinterijer.hr
www.studio-interijer.hr
www.miniforms.com
www.fobia.hr
ovaj stol i stolci mi se sviđaju, ali MM-u baš i ne!
http://www.jesse.it/ing/products/day...airs/biba.html
Slike sam dobila i svaka pohvala. Jako ukusno!
Stol u Solidumu 180 cm cca. 15.000 kn, u Interio stol duljine 210 cm (www.interio.ch) 400 eura. Unajmili kombi i sve si dovezli![]()
kako ste prošli na granici?
stol (400eur), stolci 6 kom x 70 eur = 420, tepisi cca. 130 eur i još sitnica , ukupno platili 1000 kn Hrvatskoj. Sve pokazali, jer je u kombiju svakako, pa ni nemoš' sakriti![]()
ma odlično! stvarno se isplati; super ste to odradili!
jeste li morali na špediciju, jesu li vam pečatili kombi?
A otkud ste točno to dovezli, gdje je to skladište?