-
SPAVANJE!!!!! kako vama to ide???
mene zanima kako da beba od 6 tjedana odspava barem 5-6 sati u komadu?? kako su vase bebe bile sa 6 tjedana??
evo ja imam bebaca od 1.5 mj i nama ovako ide sad,
6.30- budenje, sisanje, prematanje, igranje,
7 do 9- malo teze zaspe ujutro, grinta puno,
9 sveeee do 2- budan, jucer mi je cak od 11 sve do 6, bila sam izmorena, jer i nocu ne spavam dobro, danas sam ga stavila na spavanje oko 2, bilo mi je dosta, nahranila sam ga, premotala, mazila, pjevala, nosala ali on nece zaspati, i na kraju ga stavila da spava i nije htio, pa je poceo plakati i pustila sam ga da place jedno 7 min. bilo je tesko ga slusati al sam morala da vidim kako ce to zavrsiti, pa se eventualno izmorio i zaspao nakon tih 7 min. dali je bebi nekada nuzno da place kako bi zaspala??? :? mozda je to to..evo sad jos uvijek spava.
18 sati se probudi, sisanje, ide uglavnom svaka 1.5 do 2 sata, i to nekih 5 min max.
stavim ga na spavanje oko 8.30-9 poslje kupanja "to ne radimo svaki dan, posto je sad hladnije vrijeme", posisa i zaspe,
a sad nocni raspored,
8-9.30 spavanje pa sisanje,
10-12 spavanje pa sisanje
12-2 spavanje pa sisanje
2-4 spavanje pa sisanje
4-6 spavanje pa sisanje
uglavnom kad posisa ne zaspe odmah, tako da se ne moze bas racunati kao puna 2 sata spavanja, cudim se kad procitam da neke bebe vec sa 2 mj spavaju cijelu noc u komadu, dali je to stvar navike ili?? :?
i kako da ga onda naviknem da malo dulje spava po noci?? da se i mi stignemo odmoriti??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma